Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
http://www.index.hr/vijesti/clanak/je-li-moguc-preokret-i-dogovor-s-hdzom-hnsovac-porucio-nije-jos-nista-gotovo/975404.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
..kao sto rece danas bandic:'pustite jos nije kraj vlast je mocan afrodizijak'
2015-09-08
Ja kao liberalni demokrat nisam nesklon razgovorima sa svima koji imaju kompatibilne programe",
heheh bitno da je pala ćuprija i spašen mafijaški računovođa
Kermit-
2014-04-17
....mislim da ovaj nije nesto napamet rekao..i da je ovo sinoc u hns-u bila farsa i igra za medije..'kao eto mi iz vrha smo stranke kao protiv koalicije sa hdzom ali eto sredisnji odbor promjenio odluku mi tu nista ne mozemo moramo postivati statut stranke'..uopce me ne bi cudilo da takve padnu izjave za mazanje ociju medijima i ovim drugim iz oporbeasilovski wrote:Ja kao liberalni demokrat nisam nesklon razgovorima sa svima koji imaju kompatibilne programe",
2015-09-08
naravno da je, svilenog i nesposobnih mostovih ministara nikakva šteta, marića bi bila šteta
Velika šteta ono lik koji je radio dvostruko knjigovodstvo i bi upleten u apsolutno sve malverzacije piramidalne sheme zv. Agrokor odjednom postane ministar financija heheh to se može dogoditi kod nas u Srbiji, Obali Bjelokosti i Burundijumarcellus wrote:naravno da je, svilenog i nesposobnih mostovih ministara nikakva šteta, marića bi bila šteta
Kermit-
2014-04-17
Alojz Bitanga ·
Vojni lekar at Središnji lekarski stožer
Plenki diže ponudu. Eto vam sve, Janaf, HEP, šume, vode, 5 ministarstava, Jokića... Ovdje je sad lovica i prilika za zbrinit iduće generacije, čudim se mladim ljudima koji odlaze vani. Budale uzmite šta vam se domoljubno nudi, od poštenja se ne živi!
Like · Reply · 1 · 5 mins
Kermit-
2014-04-17
Cenjkanje daje rezultate, HNS dobiva pola državnog sektora hehehe gdje je Eroo da čujem apologetiku ovoga, očekujem potpunu retardaciju i idiotizam
Kermit-
2014-04-17
a sto moze na koncu plenki?....i karamarko je morao polagati racune svom prijatelju vasi...a kamoli nece plenki a to je realno ipak ponizenje za plenkija da jednom vasi polaze racune....i zato tolika silna zelja za ostankom na vlasti...mada realno plenki nema sto puno izgubiti i da ode..vratice se on na fino placeno i mirno mjesto u brisel..ali polagat racune vasi brkicu..e to je previse
2015-09-08
Pred dva dana sam razgovarao s hns-ovcima koji su mi otvoreno rekli da ako HNS ode u koaliciju s HDZ-om da će izaći iz stranke...
red wolf-
2016-02-10
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hns-sve-blize-koaliciji-s-hdz-om-vrhunac-napetosti-na-sjednici-sredisnjeg-odbora-vrdoljak-procitao-tekst-svoje-ostavke-i-dobio-ovacije/6202006/''Andro Vlahušić je rekao da je ponosan na odluku Predsjedništva, a da Središnji odbor još nije glasao. Poljubio se s Vesnom Pusić i otišao u nepoznato
pa pa HNS...
red wolf-
2016-02-10
SREDIŠNJI odbor HNS-a odbacio je jučerašnji prijedlog Predsjedništva i odlučio izglasati potporu HDZ-u.
Do odluke Središnjeg odbora HNS-a došlo je nakon što je Ivan Vrdoljak jučer objavio kako je stranci preporučio da ne koalira s HDZ-om te nakon što je danas novinarima poručio da ide u političku mirovinu.
> Ovdje čitajte o tijeku današnje sjednice Središnjeg odbora HNS-a
Pusić će biti izbačena iz stranke
Vesna Pusić je najavila da će statutarno biti isključena iz stranke jer je najavila da neće podržati odluku.Goran Beus Richembergh je kazao kako je ovu odluku doživio vrlo teško i vrlo emotivno.
Najglasniji protivnici suradnje s HDZ-om, Vesna Pusić, Andro Vlahušić, Goran Beus Richembergh i Nada Turina tako su preglasani na sjednici na kojoj se pojavilo 107 članova Središnjeg odbora. Za odluku o koaliranju bila su potreba 54 člana.
Usto, Središnji odbor HNS-a potvrdio je i kako Srećko Ferenčak ostaje glavni tajnik stranke.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/totalni-obrat-hns-upravo-izglasao-podrsku-hdzu/975501.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Barem je gospodin.vuksadinare wrote:a sto moze na koncu plenki?
U ostalo ne ulazim, jer ne znam o njemu ništa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
bahahahahahaha....genijalno :D
Guest- Guest
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nek se raspadne HNS, to je tak mutna stranka kpja se stalno krpa uz neku vecu.
I podrzavam koaliciju HNS I HDZ
I podrzavam koaliciju HNS I HDZ
Tebi je bliži Beljak, on je za bankrot kao i ti...MaximusDecimusMiridije wrote:bahahahahahaha....genijalno :D
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa pa HNS!...hahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
haahhahaha koja vukojebina hahaha
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» PREOKRET Američki Senat IPAK podržao članstvo Crne Gore u NATO
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» PREOKRET Američki Senat IPAK podržao članstvo Crne Gore u NATO
Page 1 of 5