Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
problem je u tome što su nam draži ljudi koji nam podilaze i uvijek se slažu sa nama dok se sa onima koji su nam blizu znamo i posvađat i onda vidimo manu u onima koji su nam blizu jer smo preponosni pretrpjet kritiku kod želje da smo stalno u pravu i samostalni kako to društvo od nas traži.Ra wrote:Istina...ebenica wrote:druga su vremena, mobiteli spajaju ljude koji su daleko razdvajaju ljude koji su blizu, trava u daljini izgleda zelenija od one po kojoj gazimo, sve nam je dostupno u bilo koje doba dana i noći, jednim klikom jednom porukom, tražimo ljubav na mrežama ne pored sebe.
I nikako skužiti u čemu je problem.
Guest- Guest
ma salim se longiRayMabus wrote:Nemoj.prckov wrote:tjeraj ihNoor wrote:prckov wrote:to je mozda tako bilo prije a opet ne mislim da je bilo u veciniRa wrote:
Oslonac je teška stvar i tu muškarci uglavnom idu linijom manjeg otpora. I ja govorim generalno, jer nisu svi muškarci takvi.
Lakše je malo više raditi i zaraditi, kupiti ženi nešto skupo da ju skineš s grbače, nego se potruditi razumjeti je kad joj je teško, biti uz nju kad treba taj oslonac. :)
Da, na kraju se žene oslone na svoju djecu. Nije li to tužno? Imaš partnera, s njim si proveo život, a moraš se oslanjati na djecu?
ali ko zna
danas, bar ovdje kod mene, nije tako
a da imam sina reko bi mu da se ne zeni ni u kom slucaju
vjerujem da je u hr druga situacija, ali stic cete vi ovaj standard uskoro
dok vas jos malo prihvati leftizam I ekola
pa i ovdje se žene u prosjeku puno kasnije nego recimo u vrijeme moje mladosti
moji sinovi već su sad prešli godine u kojima sam ja već njih obojicu imala...ok, ćaću si još nisu prestigli, al kako mi se čini..i njega će
To je meni mater radila pa je izletila iz kuće.
Možda je naša neku pa to puklo pa onda ispada ko da ga siluješ da oženi nešto na brzinu šta ne voli.
Nemoj to radit. To je zlo i opasno.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nije smiješno.prckov wrote:ma salim se longiRayMabus wrote:Nemoj.prckov wrote:tjeraj ihNoor wrote:prckov wrote:
to je mozda tako bilo prije a opet ne mislim da je bilo u vecini
ali ko zna
danas, bar ovdje kod mene, nije tako
a da imam sina reko bi mu da se ne zeni ni u kom slucaju
vjerujem da je u hr druga situacija, ali stic cete vi ovaj standard uskoro
dok vas jos malo prihvati leftizam I ekola
pa i ovdje se žene u prosjeku puno kasnije nego recimo u vrijeme moje mladosti
moji sinovi već su sad prešli godine u kojima sam ja već njih obojicu imala...ok, ćaću si još nisu prestigli, al kako mi se čini..i njega će
To je meni mater radila pa je izletila iz kuće.
Možda je naša neku pa to puklo pa onda ispada ko da ga siluješ da oženi nešto na brzinu šta ne voli.
Nemoj to radit. To je zlo i opasno.
To je jedna od najgorih stvari koje majka može radit sinu.
Postići ćeš kontraefekat posebno ako je ima nešto pa to puklo pa mu se sad ne da a onda ti mu uskačeš i maltretiraš ga da se oženi jer on to gleda kao da ga siliš da oženi nešto šta on ne voli jer ti sad oćeš da se on oženi.
Nemoj to radit.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
AeRa wrote:A kako sam ovo preskočilaMaggie19 wrote:Hahahaha, onda si nafrkala..gori od zenskih ;-DNoor wrote:Maggie19 wrote:Muskarci su zakon. Osim iznimaka;-D
Ne primjecuju boju ociju, kose(izrast, sto je to), jesi bez sminke ili full nasminkana, jesi depilirana ili obrasla, koliko imas torbica i cipela(sorry, Imelda), etc, etc.
;-D
..osim ako naletiš na tu iznimku
Noor, fakat si pegula
..ayebayi ga sad..nebitno odakle sam..no tad je brak imao itekakvog smisla,radjala su se djeca u coporima,muževi radili po rudnicima sve da opskrbe i zbrinu obitelj,a majke su bile majke,odbacile sve drugo i posvetile se obitelji..danas je Obitelj samo sporedna stvar,vise kao neshto sto ce svima olaksati financijske obaveze,a djeca nuspojava svega toga..svatk ose trga na svoju stranu i bavi svojom karijerom iskljucivo radi SVOJIH interesa..Ra wrote:Ježušmarija... crni svetacpismejker wrote:Pa to je normalno..Mora se znati tko je glavni,a glavni je onai koji donosi doma kapitalnu zaradu..
nije meni bed slepati neku curu sve dok ona odradjuje svoj dio0 obaveza u kuci..kuvanje,ciscenje,seks..
zena u biti sto manje i ima para,je pokornija i nije sklona pobunama..
Dakle,cura mudro zbori,,
Longi na aparatah..
A ja sam mislila da si ti iz prošlog, a ne iz pretprošlog stoljeća.
Guest- Guest
Bilo bi poželjno da mušarac zarađuje više i nosi ženu, ko kap vode na dlanu kroz život :)
mativka wrote:Bilo bi poželjno da mušarac zarađuje više i nosi ženu, ko kap vode na dlanu kroz život :)
agree..
Guest- Guest
I da..djeca su radila isto..nije to bash lose,s obzirom na radne navike..Danas retardirani "klinci" su na maminoj sisi i tatinom novcaniku,ili obrnuto ili oboje,sve dok ne napune 20-30 godina..jbt..toliko zabusavanje i nerad..
uvesti pravo rada za klince od 10 godina navise,naravno,prmjereno razvijenosti,kako fizickoj tako i umnoj..do 30 godine mogu zaraditi pola mirovine..
Ima nesh u tom smislu sto sam citao,neki pokret,koji gleda da ljudi krenu raditi sto ranije,i da sto ranije odu u pemziju da mogu malo i uzivati..
tako si recimo sa 40-50 godina josh itekako fit za uzivanje i provod..
uvesti pravo rada za klince od 10 godina navise,naravno,prmjereno razvijenosti,kako fizickoj tako i umnoj..do 30 godine mogu zaraditi pola mirovine..
Ima nesh u tom smislu sto sam citao,neki pokret,koji gleda da ljudi krenu raditi sto ranije,i da sto ranije odu u pemziju da mogu malo i uzivati..
tako si recimo sa 40-50 godina josh itekako fit za uzivanje i provod..
Guest- Guest
A gdje da radi kad su sva dobro plaćena radna mjesta mic po mic zauzele žene ?mativka wrote:Bilo bi poželjno da mušarac zarađuje više i nosi ženu, ko kap vode na dlanu kroz život :)
Osvrni se malo oko sebe i gledaj tko radi na tim poslovima koja su stalna i bolje plaćena.
Žena prije sto godina nije smila bit doktorica a danas ih je 60% najmanje u toj branši. Slično ti je svugdje di nije lopata. Eto odi na benzinsku ista stvar.
I di bi ti da sad ti muški zarade plaću ?
2014-04-11
Napisala sam poželjno...RayMabus wrote:A gdje da radi kad su sva dobro plaćena radna mjesta mic po mic zauzele žene ?mativka wrote:Bilo bi poželjno da mušarac zarađuje više i nosi ženu, ko kap vode na dlanu kroz život :)
Osvrni se malo oko sebe i gledaj tko radi na tim poslovima koja su stalna i bolje plaćena.
Žena prije sto godina nije smila bit doktorica a danas ih je 60% najmanje u toj branši. Slično ti je svugdje di nije lopata. Eto odi na benzinsku ista stvar.
Sve ti je matematika. Prije žene nisu smile radit ka likar. Znači imaš sto muških likara i domačice koje će se udat za njih. Danas imaš 40 likara i 60 doktorica.
I tako ti je svugdi više manje.
I sad kakoš ti sad takvi uvjet postsvit ? Pa mogu ja postavit uvjet da mi žena mora imat sise do poda al aj nađi mi takvu.
Ok imaš kriterije al u stvarnosti od 100 muški samo 30-ak će ispunjavat taj kriterij da ima stalni stabilni posao dugoročni dobro plaćen i više od neke ženske.
I sad kakoš ti sad takvi uvjet postsvit ? Pa mogu ja postavit uvjet da mi žena mora imat sise do poda al aj nađi mi takvu.
Ok imaš kriterije al u stvarnosti od 100 muški samo 30-ak će ispunjavat taj kriterij da ima stalni stabilni posao dugoročni dobro plaćen i više od neke ženske.
2014-04-11
Poželjno i mora su različita značenja.RayMabus wrote:Sve ti je matematika. Prije žene nisu smile radit ka likar. Znači imaš sto muških likara i domačice koje će se udat za njih. Danas imaš 40 likara i 60 doktorica.
ajde okice. ali boli me kurac jel našminkana ili nije. ima li torbicu ili nema, ok ako ima zgodne sandale.Maggie19 wrote:Muskarci su zakon. Osim iznimaka;-D
Ne primjecuju boju ociju, kose(izrast, sto je to), jesi bez sminke ili full nasminkana, jesi depilirana ili obrasla, koliko imas torbica i cipela(sorry, Imelda), etc, etc.
;-D
nisam na modnoj reviji niti me takve stavri imprsioniraju.
da se pojavi u bundi od vuka ne bi vuka ni skužio.
kasnije možemo o proustu, kolačima i kako otpuštamo co2 ujutro
2014-12-30
Poželjno bi bilo da svi imate para ka i ja pa vas ne bi mučili ekonomski problemi previše.mativka wrote:Napisala sam poželjno...RayMabus wrote:A gdje da radi kad su sva dobro plaćena radna mjesta mic po mic zauzele žene ?mativka wrote:Bilo bi poželjno da mušarac zarađuje više i nosi ženu, ko kap vode na dlanu kroz život :)
Tako meni par cura a di radiš ja kažem na benzinskoj ona koluta očima nevalja joj to ja kažem imam dva stana novogradnja odma oči sjaje.
A jebo te takvu. Svi bi odma da su stambeno osigurani i da lik ima puno nekretnina al ne bi za šljakera jer to joj je odma život muka Isusova di će stan uzet od čega će živit itd.
2014-04-11
Poželjno bi bilo da ženska muškome ne otkrije da ju svrbe ekonomski problemi jer je to svakom muškom alarm za uzbunu jer ćim nestane para ovu će vatat napadi panike.mativka wrote:Poželjno i mora su različita značenja.RayMabus wrote:Sve ti je matematika. Prije žene nisu smile radit ka likar. Znači imaš sto muških likara i domačice koje će se udat za njih. Danas imaš 40 likara i 60 doktorica.
Ma jebo takvu žensku.
2014-04-11
Glupo je gledat muške kroz prizmu posla. Takvih je 30%. Moraš gledat i koliko para ima , koliko mu imaju roditelji , jel sin jedinac.
To ti je odma 7% više muške populacije.
Cilj je da te može ekonomski uzdržavat tj barem podijelit troškove odgoja djeteta a ne jel radi il il ne radi neki stalni dobro plaćeni posao.
Cilj ti je opstat a onda proširi vidike.
Dok druge vataju te šta imaju dobro plaćen posao ti vataj ono na šta nit jedna ne obraća pažnju.
Cilj je da te može ekonomski uzdržavat tj barem podijelit troškove odgoja djeteta a ne jel radi il il ne radi neki stalni dobro plaćeni posao.
Dok druge vataju te šta imaju dobro plaćen posao ti vataj ono na šta nit jedna ne obraća pažnju.
2014-04-11
bravo LongiRayMabus wrote:Poželjno bi bilo da ženska muškome ne otkrije da ju svrbe ekonomski problemi jer je to svakom muškom alarm za uzbunu jer ćim nestane para ovu će vatat napadi panike.mativka wrote:Poželjno i mora su različita značenja.RayMabus wrote:Sve ti je matematika. Prije žene nisu smile radit ka likar. Znači imaš sto muških likara i domačice koje će se udat za njih. Danas imaš 40 likara i 60 doktorica.
Ma jebo takvu žensku.
YekeYeke-
2019-05-13
RayMabus wrote:Glupo je gledat muške kroz prizmu posla. Takvih je 30%. Moraš gledat i koliko para ima , koliko mu imaju roditelji , jel sin jedinac.
YekeYeke-
2019-05-13
ehh...
I ja bih neku punu para
I ja bih neku punu para
YekeYeke-
2019-05-13
Nažalost kasno sam otkrio da je zbog urbanizacije većina tih cura odgajana u stanovima il manjim kućama s roditeljima a ćim razmišlja o vezi misli da ona druga strana je isto to pa onda joj se po glavi vrte stambeni krediti pa ispituje jel imaš stalni dobro plaćeni posao da možete dignit stambeni kredit.YekeYeke wrote:bravo LongiRayMabus wrote:Poželjno bi bilo da ženska muškome ne otkrije da ju svrbe ekonomski problemi jer je to svakom muškom alarm za uzbunu jer ćim nestane para ovu će vatat napadi panike.mativka wrote:Poželjno i mora su različita značenja.RayMabus wrote:Sve ti je matematika. Prije žene nisu smile radit ka likar. Znači imaš sto muških likara i domačice koje će se udat za njih. Danas imaš 40 likara i 60 doktorica.
Ma jebo takvu žensku.
A ja imam par stanova.
I onda kad to skužiš da je ona s time opterećena a nit jednom nije ni pomislila da možda ti imaš jer ne radiš takvi posao s kojim možeš plaćat stambeni kredit malo se zamisliš s ćime imaš posla.
Prvo : glupa je i ograničena jer misli da su svi u njenoj poziciji.
Drugo ; siromašna je i to je opterećuje i ćim zafali para ova će pucat po šavovima jer je tu opterećena mentalno
Treće : Koji će ti kurac ženska koja važe koliko netko ima para pa tko ima više tome će dat pičke
Četvrto : Kad nestane para a štšta onda ?
Peto : Nije to to , tražiš normalnu osobu a ne neku koja je ovdje toliko opterećena da ne vidi tebe uopće.
Moga bi ovako do sutra al sve se svodi na to da ako ćemo tako onda ću ja u katalogu potražit žensku koja ima sise do poda pa njoj to ponudit tako da se bar dobro izguštam u krevetu.
Emanicipacija znači da i one moraju radit a onda su se našle u situaciji da sad one moraju razmišljati i o tome kako će ekonomski ta veza plivat iznad vode samo muškarac kad se ženi ne traži računovođu koji nema para nego žensku.
Jel to problem shvatit ?
2014-04-11
To ti je sve gradska sirotinja mada ne mora nužno biti iz grada. To su cure iz stanova. Ona se rodila u tom stanu. To jedina nekreretnina koju roditelji imaju i ona ima brata il sestru. U svakom slučaju tu će živit roditelji i ona zna da njoj triba vlastita nekretnina.
Samo šta ne idu za tim da nisu svi ta šema il da neki ljudi jednostavno imaju rješeno stambeno pitanje il čak ovako ka ja imaju i više stanova i da zadnja stvar koju žele čut od ženske su pitanja ekonomske naravi.
Ne zanima me to. Ne želin čut ništa o tome. Ne zanima me šta tebe muči u životu.
Lezi i raširi noge.
Samo šta ne idu za tim da nisu svi ta šema il da neki ljudi jednostavno imaju rješeno stambeno pitanje il čak ovako ka ja imaju i više stanova i da zadnja stvar koju žele čut od ženske su pitanja ekonomske naravi.
Ne zanima me to. Ne želin čut ništa o tome. Ne zanima me šta tebe muči u životu.
Lezi i raširi noge.
2014-04-11
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Žene,ako vam muškarac kaže ovo o vagini,ostavite ga
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
Page 5 of 10