Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
pa nisam bosančero.prckov wrote:kako to da si sutnut iz tog krevetaveber wrote:melkior wrote:veber wrote:pa ti si model modernog muskarca jebote
sve si po PS-u a opet noga
ja odem.
za svako dijete se brinem, kao i za svaku bivšu.
meni sve nekretnine i dalje ostaju moje.
ova u zg je podstanar u mojoj nekretnini.
a, to što volim svoju djecu pa ih zbog razmirica s majkom ne izbacim na ulicu je druga stvar.
isto kao što sam si dobar s ex ne znači da ću se bilo kojoj vratiti.
ali isto tako ne znači da ću koristiti poziciju da sam vlasnik nekretnine.
tako da ti nije baš neki upis, čak i da je zajebancija kada se sjetimo što si pisao o svojoj gospođi.
kojoj si se vratio.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
A normalno , a šta bi drugo bilo ?melkior wrote:Ukratko, to je toRayMabus wrote:Ne dragi , čovjek je besmrtno biće. Fizička smrt nije prekid života.veber wrote:evolucija to ne veli.melkior wrote:Evolucija kaže da su djeca nepotreban teret i višak.veber wrote:
strašno.
i sada bi mi vas trebali sažaljevat?
pa evolucija vas izbacuje. žene ne vole ni pedere ni modne mačke.
a vi ležite doma, cvilite o emancipaciji i ostalim isprikama za drkanje.
malo su zajebana, ali su tvoja. čak nije bitno da su tvoja genetski.
ali ima nekaj kada ti skoči u krevet, probudi te.
vodiš ih u vrtić, školu. doktoru kada su bolesna.
a, svi mi živimo koliko nas dugo djeca pamte.
a vi dalje nastavite o obiteljskom životu, suživotu i djeci.
Ti si Wog a označava osobu koja misli da je samo tijelo.
U osnovi si individua koja se inkarnira ako to želi ali i ne mora ili je toliko dole mentalno da se nije čak ni u stanju inkarnirati.
Jedino do čega ti je stalo je da nekome uljepšaš život a nikome ga ne pokvariš jer postoji karma pa ćeš u idućem životu u suštini ti proživljavat ono šta si sam sebi učinio u prošlom.
Dakle karikirano Tko nije nešto zaslužio ne mora ni dobit.
Ako žene nisu zaslužile da ih muški pomažu onda je to to.
A ti gledaj svoja posla. Znaš šta je istina a šta ne. Ako se pojavi neka koja tto zaslužuje bit će ti drago da joj mmožeš uljepšati život jer ga sutra uljepšavaš sebi.
Sve drugo su obične bale i sranja i preseravanja neke ženske filozofije da njih mora netko nešto ovo ono jer su eto one žene.
Ne mora. I neće.ako to nisi zaslužila. I nije ispravno da tti se da ako si smeće prema drugima.
Da nije ova iiz Srbije koja kaže da muški mora imat veću plaću i vući je kroz život.
Pa šta i da imam veću plaću. Odakle tti ideja da ću ženit baš tebe. Jesi li to zaslužila ili si umišljena tuka koja misli da ako ima pičku da se osobe koje imaju kkurac moraju oodma tebi podvinit.
Ženški šovinizam.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
cekaj, jesi ti to serijski isutanveber wrote:pa nisam bosančero.prckov wrote:kako to da si sutnut iz tog krevetaveber wrote:melkior wrote:veber wrote:pa ti si model modernog muskarca jebote
ja odem.
a, to što volim svoju djecu pa ih zbog razmirica s majkom ne izbacim na ulicu je druga stvar.
tako da ti nije baš neki upis, čak i da je zajebancija kada se sjetimo što si pisao o svojoj gospođi.
kojoj si se vratio.
ili samo od jedne
nije zajebancija, kontam kad si tako dobar muskarac zenama kako pises, kako to da si dobio nogu
kontradiktoran si
dokazujes upravo suprotno, tj da I pored toga sto si sunce s nebesa opet dzaba
I nisam se ja vratio gospodi, vratila se ona al je led izmedu nas
2014-04-19
Gadurama ne triba dat ni crno ispod nokta.
Kad te žena bude poštivala onda možemo pričat o nečemu.
Ovo danas samo poštiva sebe.
Ja , ja , ja , ja , ja i samo ja.
Aj puši kurac.
Aj puši kurac.
2014-04-11
Ideš in ulipšat život a one ti se postave na način : Ja sam bitna a tebe tko jebe.
Pa tko jebe tebe. Eto.
Sad kad su shvatile da muški nešto ne trzaju na njih onda bi se malo vratile u patrijarh al da ostane emanicipacija.
30% muških ima veću plaću od žena.
A ostale će najebat.
Pa tko jebe tebe. Eto.
Sad kad su shvatile da muški nešto ne trzaju na njih onda bi se malo vratile u patrijarh al da ostane emanicipacija.
A ostale će najebat.
2014-04-11
AhahahhahaahRayMabus wrote:Gadurama ne triba dat ni crno ispod nokta.
Aj puši kurac.
YekeYeke-
2019-05-13
Jebote ovdje sve da usranim brakovima....jedni razvedeni/e ....drugi iz cirkus porodica...ludilo
YekeYeke-
2019-05-13
RayMabus wrote:Ideš in ulipšat život a one ti se postave na način : Ja sam bitna a tebe tko jebe.
Pa tko jebe tebe. Eto.
A ostale će najebat.
YekeYeke-
2019-05-13
veber wrote:pa nisam bosančero.prckov wrote:kako to da si sutnut iz tog krevetaveber wrote:melkior wrote:veber wrote:pa ti si model modernog muskarca jebote
ja odem.
kojoj si se vratio.
Ma da. Ja bih se ubio da se u mom bazenu kopa neki kuronja, a ja se ubijam od posla po Njemačkama da to platim.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti zaradjujes ta svoju gospodju. ;-Dcrvenkasti wrote:veber wrote:pa nisam bosančero.prckov wrote:kako to da si sutnut iz tog krevetaveber wrote:melkior wrote:veber wrote:pa ti si model modernog muskarca jebote
ja odem.
kojoj si se vratio.
Ma da. Ja bih se ubio da se u mom bazenu kopa neki kuronja, a ja se ubijam od posla po Njemačkama da to platim.
Evo, mozes i za mene...bit ces napredan k'o veber.
Skromna sam.
8-))
Za žene je bolje da su se emanicipirale no to u praksi znači da će se tek s 25 godina počet baviti mislima tipa muž , djeca i slično.
Muškarci se jednostavno ne zaljubljuju u te starije cure. Može se potrefit al to je više iznimka nego pravilo.
Kad imaš situaciju da on nije ludo zaljubljen u tebe a dijete je velika i dugoročna obveza za cijeli život onda .....
Ovo je nešto šta puno žena ne razumi jer misli nisan još rodila , slobodna sam , mlada sam , dakle neotvorena , spremna da mi trudnoća razvali pičku itd ....
....
No nije zaljubljen u tebe jer jednostavno muškarci se ne zaljubljuju u starije cure a dijete je velika i dugoročna obveza.
Oću reč da nisi ti ta koja nešto diktira.
I diktirat ćeš sve manje i manje kako godine prolaze.
Muškarci se jednostavno ne zaljubljuju u te starije cure. Može se potrefit al to je više iznimka nego pravilo.
Kad imaš situaciju da on nije ludo zaljubljen u tebe a dijete je velika i dugoročna obveza za cijeli život onda .....
Ovo je nešto šta puno žena ne razumi jer misli nisan još rodila , slobodna sam , mlada sam , dakle neotvorena , spremna da mi trudnoća razvali pičku itd ....
....
No nije zaljubljen u tebe jer jednostavno muškarci se ne zaljubljuju u starije cure a dijete je velika i dugoročna obveza.
Oću reč da nisi ti ta koja nešto diktira.
I diktirat ćeš sve manje i manje kako godine prolaze.
2014-04-11
Ja se zovem Jana i imam 21 godinu
Muška misao : mlada je , nije puno prošla ako i je šta , uglavnom "djevica" , možeš je idelizirati.
Idealiziranje je bitno kod zaljubljenosti a to kod muških znači da ih možeš vrtit oko malog prsta.
....
Ja se zovem Jana i imam 25 godina.
Muška misao : Tko zna tko je tebe jeba dosad i kome si sve pušila.
Nema idealiziranja a to znači da nema zaljubljenosti a to znači da ga nećeš vrtit oko malog prsta.
Ukratko možete zaboravit da ćete vi nešto diktirat u emanicipaciji posebno jer je dijete prevelika obveza a muškima se to ne da s nekim u kog nisu zaljubljeni.
Uglavnom ne moram ja imat veću plaću od tebe nit ću te vuć kroz život jer me jednostavno ne zanima da ti napravim dijete jer me eto jednostavno ne zanima jer nisam zaljubljen u tebe a ti očekuješ od mene da ti financiram tvoje kopile.
A zašto kopile ? Pa zato jer se djeca prave iz ljubavi a tebe očito uopče nije brige za stavku voli li tebe taj nego samo jeli ti dobar bankomat.
Muška misao : mlada je , nije puno prošla ako i je šta , uglavnom "djevica" , možeš je idelizirati.
Idealiziranje je bitno kod zaljubljenosti a to kod muških znači da ih možeš vrtit oko malog prsta.
....
Ja se zovem Jana i imam 25 godina.
Muška misao : Tko zna tko je tebe jeba dosad i kome si sve pušila.
Nema idealiziranja a to znači da nema zaljubljenosti a to znači da ga nećeš vrtit oko malog prsta.
Ukratko možete zaboravit da ćete vi nešto diktirat u emanicipaciji posebno jer je dijete prevelika obveza a muškima se to ne da s nekim u kog nisu zaljubljeni.
Uglavnom ne moram ja imat veću plaću od tebe nit ću te vuć kroz život jer me jednostavno ne zanima da ti napravim dijete jer me eto jednostavno ne zanima jer nisam zaljubljen u tebe a ti očekuješ od mene da ti financiram tvoje kopile.
A zašto kopile ? Pa zato jer se djeca prave iz ljubavi a tebe očito uopče nije brige za stavku voli li tebe taj nego samo jeli ti dobar bankomat.
2014-04-11
bem ti pasulj Longi,ajd na spavanje..ujutro radis..
Guest- Guest
Ne radim. Spavat ću do podne. Nemam ženu i dicu o kojima se moram brinit a sredio sam da imam primanja mjesečno za režije , hranu , kafici i duvan.pismejker wrote:bem ti pasulj Longi,ajd na spavanje..ujutro radis..
Upravo sam popijo jednu kaficu tj Divku , vjerovao ili ne. Mačak spava na stolici , mir , tišina.
Ono doslovno :
A zamisli ona bi još da ja radim za nju jer eto sad bi ona bebača pa umislila da se muški zaljubljuju u njih nakon 25 godine njihove pa da će ona diktirat pravila šta i kako.
Koje umišljene tuketine.
2014-04-11
nek je macak ziv i zdrav i dobro uranjen..
Cuj..Longi..UVIJEK u zivotu nesh placas...
Uvijek u zivotu nekog zadrzavas NECIM,nekim interesom sto netko ima..ja sam vrhunski jebac,markantan i pojavom i karakteristikama,jedan od onih,koje kad zena proba,ne ostavlja..samo ja mogu dati korpu...
sto meni znaci,kad Rujka dojde,i ONA skuha,strpa ves u masinu,ili se pohba sa mnom,a ja samo platim sVOJE rezije,i hranu,koja je vise nego povoljne cijene..
jeftino ja imam SVU uslugu..ona placa svoje rezije i svoje krpice..pocastimo se vani,nekad ona plati,nekad ja i svi sretni i zadovoljni..ne mogu reci da mi je minus u financijama..dapace...
Cuj..Longi..UVIJEK u zivotu nesh placas...
Uvijek u zivotu nekog zadrzavas NECIM,nekim interesom sto netko ima..ja sam vrhunski jebac,markantan i pojavom i karakteristikama,jedan od onih,koje kad zena proba,ne ostavlja..samo ja mogu dati korpu...
sto meni znaci,kad Rujka dojde,i ONA skuha,strpa ves u masinu,ili se pohba sa mnom,a ja samo platim sVOJE rezije,i hranu,koja je vise nego povoljne cijene..
jeftino ja imam SVU uslugu..ona placa svoje rezije i svoje krpice..pocastimo se vani,nekad ona plati,nekad ja i svi sretni i zadovoljni..ne mogu reci da mi je minus u financijama..dapace...
Guest- Guest
E jebiga, moja žena zarađuje više od mene. Jedino mi preostaje da postanem influenserka.
Nema potrebe. Ravnoteža već postoji. Ona i troši više od tebe.dzango wrote:E jebiga, moja žena zarađuje više od mene. Jedino mi preostaje da postanem influenserka.
Guest- Guest
Dobro jutro.
Da Svetac nađeš žensku pod stare dane da ti češka jajca i jebete se.
Da Svetac nađeš žensku pod stare dane da ti češka jajca i jebete se.
2014-04-11
Sve ti se svodi na ovo a to je da prije inkarnacije biraš i spol tijela i da se duše koje se inkarniraju u ženski spol u osnovi žele u tom životu posvetit odgoju djece a da se druga dinamika sastoji od :
a ) sex
b ) odgoj djece
I sad vidimo da je b ) odgoj djece u osnovi namjera ženskog spola a ne muškog no kad one odgode te stvari nakon 25 onda se ne moš više zaljubit u njih a kad to ne moš onda ono djeca su skupa i obveza a praktički za cili život a to ti se ne da živiš bez ljubavi i onda sve pada u vodu.
Zato ćemo fino čekat krah nataliteta i pad ovog sistema a iz Srbije ionako iseli svake godine 50 tisuća ljudi a natalitet nikakav pa onda fino diži porodiljne naknade pa možda ove mlađe ženske skuže da im je pametnije prije uvatit lika a posla ionako ima jer je nezaposlenost pala na najniže grane.
a ) sex
b ) odgoj djece
I sad vidimo da je b ) odgoj djece u osnovi namjera ženskog spola a ne muškog no kad one odgode te stvari nakon 25 onda se ne moš više zaljubit u njih a kad to ne moš onda ono djeca su skupa i obveza a praktički za cili život a to ti se ne da živiš bez ljubavi i onda sve pada u vodu.
Zato ćemo fino čekat krah nataliteta i pad ovog sistema a iz Srbije ionako iseli svake godine 50 tisuća ljudi a natalitet nikakav pa onda fino diži porodiljne naknade pa možda ove mlađe ženske skuže da im je pametnije prije uvatit lika a posla ionako ima jer je nezaposlenost pala na najniže grane.
2014-04-11
Brak je ugovor o zajedničkom životu između muškarca i žene zaključen uz obostrani pristanak s ciljem osnivanja porodice , moralnog uzdizanja i zadovoljenja materijalnih , tjelesnih i duhovnih potreba među supružnicima i njihovim potomstvom.
...
Obostrani pristanak.
Materijalnih , tjelesnih i duhovnih potreba.
Tjelesne potrebe se mogu i drukčije zadovoljit. Duhovno , bolje ti je bit sam nego s nekim u kog nisi zaljubljen ( ne vuće te da budeš s tom osobom ).
Materijalno , mogu ja i sam , tako mi je lakše.
Totalni poraz ženskog spola ta emanicipacija.
...
Obostrani pristanak.
Materijalnih , tjelesnih i duhovnih potreba.
Tjelesne potrebe se mogu i drukčije zadovoljit. Duhovno , bolje ti je bit sam nego s nekim u kog nisi zaljubljen ( ne vuće te da budeš s tom osobom ).
Materijalno , mogu ja i sam , tako mi je lakše.
Totalni poraz ženskog spola ta emanicipacija.
2014-04-11
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Žene,ako vam muškarac kaže ovo o vagini,ostavite ga
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
Page 7 of 10