Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
Eto vidiš... Živjela muška logikaprckov wrote:veli mi mala da je negdje procitala da vecina muskaraca ne mari za celulitRa wrote:Ih, lako s vašim km. Vi ionako sve mjere preuveličavateprckov wrote:I to vec sa udaljenosti od 3 kmNoor wrote:ae, muški ti odmjere dupence i sise...a ove skeniraju svaki detaljRa wrote:
Reče ona meni nemoj, ali...
Nije važno koliko tko zarađuje. Neke se stvari ne mogu novcem platiti.
Mani se izgovora.
I da napomenem. Žene se sređuju zbog sebe i drugih žena. Muškarci su nezahtjevni.Za muške je dovoljno imati dekolte, suknju i štikle i već si sređena
ni soko nam nije ravan
Muka su žene. One vide celulit i kroz skijaške hlače
meni je to uvjek bilo nebitno
dize se prasine bezveze
Žene idu na sve one silne tretmane zbog žena. Rospijetine su nemilosrdne i okrutne...
Guest- Guest
Pa normalno. A šta ću gledat. Odmjerim od vrha do dna , lice , kosa , sisice , dupe , noge. Ako mi je ok pogledam više puta. Ako nije onda ne.Noor wrote:longi, ja to općenito...RayMabus wrote:Kako ti znaš šta ja gledam.Noor wrote:ae, muški ti odmjere dupence i sise...a ove skeniraju svaki detaljRa wrote:Reče ona meni nemoj, ali...RayMabus wrote:Kako god bilo teško ćeš danas nać muškog koji zarađuje više od tebe. Osim ako ti ne radiš nigdje.
Većina muških danas ima manju plaću nego žene. Možda 30% njih ima veću al ovih ostalih 70% ne.
Nije važno koliko tko zarađuje. Neke se stvari ne mogu novcem platiti.
Mani se izgovora.
I da napomenem. Žene se sređuju zbog sebe i drugih žena. Muškarci su nezahtjevni.Za muške je dovoljno imati dekolte, suknju i štikle i već si sređena
Da , sise i gujice.
al, znači i ti?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
E, bas to "uvijek i u svemu" je problem.Ra wrote:Ovisi što ti podrazumijevaš pod pojmom oslonac. Nisam mislila ni na kakvu ovisnost ili gnjavažu, nego osjećaj koji ti netko daje da možeš računati na tu osobu uvijek i u svemu. Možda nećeš koristiti tu podršku, ali taj osjećaj da si siguran, da imaš uvijek nekog tko će te pridržati ako zagusti, e to je neprocjenjivo. To je meni oslonac.Maggie19 wrote:Duga prica.Ra wrote:Ako se već svatko oslanja na sebe samog, onda partnerstvo nema smisla. Onda živiš sam.Maggie19 wrote:Svi imaju svoje uloge.Ra wrote:Oslonac je teška stvar i tu muškarci uglavnom idu linijom manjeg otpora. I ja govorim generalno, jer nisu svi muškarci takvi.prckov wrote:
naravno da sam u pravu
I nije samokastracija nego cinjenica
oslonac je cudna I prevrtljiva stvar
danas je to muz sutra ko zna ko
I to u vecini slucajeva
na kraju se zene uglavnom oslone na djecu I pridobiju ih na svoju stranu
govorim o vecini
cast izuzecima
Lakše je malo više raditi i zaraditi, kupiti ženi nešto skupo da ju skineš s grbače, nego se potruditi razumjeti je kad joj je teško, biti uz nju kad treba taj oslonac. :)
Da, na kraju se žene oslone na svoju djecu. Nije li to tužno? Imaš partnera, s njim si proveo život, a moraš se oslanjati na djecu?
Najbolje se oslonit na sebe samoga/samu.
Na partner/icu koliko smo u taj odnos ulagali.
A, djecu ne opterecivat previse.
Oslonac nije opterećenje. Naravno ako volimo osobu koja treba oslonac. :)
Neki oslonac shvacaju kao ovisnost. Na razne nacine.
Najvaznije je bit sa sobom u dobrim odnosima, to svakako.
Partneri smo, a ne jedno bice.
Ne idem bas u crkve.
;-D
Partneri se nadopunjuju, potpomažu i štite. Ako to moraju tražiti na nekom drugom mjestu to je jadno partnerstvo.
To ti ne moze nitko obecati , ni jamciti.
Makar u ovom trenutku misllili tako, postoje mogucnosti: da ne podrazumijevate isto pod tim te da ce se osoba promijeniti (mozda i vi)
Vrlo teska tema.
Maggie19 wrote:Muskarci su zakon. Osim iznimaka;-D
Ne primjecuju boju ociju, kose(izrast, sto je to), jesi bez sminke ili full nasminkana, jesi depilirana ili obrasla, koliko imas torbica i cipela(sorry, Imelda), etc, etc.
;-D
2014-04-19
Hahahaha, onda si nafrkala..gori od zenskih ;-DNoor wrote:Maggie19 wrote:Muskarci su zakon. Osim iznimaka;-D
Ne primjecuju boju ociju, kose(izrast, sto je to), jesi bez sminke ili full nasminkana, jesi depilirana ili obrasla, koliko imas torbica i cipela(sorry, Imelda), etc, etc.
;-D
..osim ako naletiš na tu iznimku
Nemam što pamtiti, već se oženio. I nećeš vjerovati, ali je prošao ko Bog.prckov wrote:cekaj vidit cesRa wrote:Prcko, nemoj i ti ko i longi navoditi bezbroj izgovora jer si lijen da se potrudiš oko žene.prckov wrote:to je mozda tako bilo prije a opet ne mislim da je bilo u veciniRa wrote:Oslonac je teška stvar i tu muškarci uglavnom idu linijom manjeg otpora. I ja govorim generalno, jer nisu svi muškarci takvi.prckov wrote:
naravno da sam u pravu
I to u vecini slucajeva
govorim o vecini
cast izuzecima
Lakše je malo više raditi i zaraditi, kupiti ženi nešto skupo da ju skineš s grbače, nego se potruditi razumjeti je kad joj je teško, biti uz nju kad treba taj oslonac. :)
Da, na kraju se žene oslone na svoju djecu. Nije li to tužno? Imaš partnera, s njim si proveo život, a moraš se oslanjati na djecu?
ali ko zna
danas, bar ovdje kod mene, nije tako
a da imam sina reko bi mu da se ne zeni ni u kom slucaju
vjerujem da je u hr druga situacija, ali stic cete vi ovaj standard uskoro
dok vas jos malo prihvati leftizam I ekola
Ja osobno nemam neka dobra iskustva s brakom, ali nikad sinu nisam rekla da se ne ženi.
Ako sam ja fulala i loše prošla, ne znači da će i on. Svi mi imamo svoju sudbinu i njome sami upravljamo.
Nitko nama nije kriv. U svemu što nam se događa mi smo učesnici i možemo mijenjati barem pola toga. Ali ne mijenjamo.
Lakše nam je režati na sve druge, na emancipaciju, na partnera, na rodove, spolove, zemlju i društvo u kojem živimo....
Ali mi svugdje nosimo sebe i svoje navike, dobre strane, ali i predrasude. U tome je problem.
nadam se da ce ti sin dobro proc
ako krene naopako, neces se moc nacudit kako je to moguce
moze ti bit sin ko andeo
mada Kazem, ne znam kako je tu u HR
upamti sta sam ti reko
On je živac, stalno nešto gunđa, a našao je ženicu iz snova. Mislim sjajan je čovjek, pametan i vrijedan, ali ono... zeznuta narav.
Da mi je njeno strpljenje i smirenost spasila bih se
Guest- Guest
Kako god okreneš ta šta bude išla logikom da on mora zarađivat više od nje ( dakle ona radi ) a pri tome kad se kaže zarađivat više od nje ne misli se privremeno nego neki stalni posao.....a ima nekih 30% takvih muških , ostali ipak nisu te sreće.
2014-04-11
Megi nisi me shvatila.Maggie19 wrote:E, bas to "uvijek i u svemu" je problem.Ra wrote:Ovisi što ti podrazumijevaš pod pojmom oslonac. Nisam mislila ni na kakvu ovisnost ili gnjavažu, nego osjećaj koji ti netko daje da možeš računati na tu osobu uvijek i u svemu. Možda nećeš koristiti tu podršku, ali taj osjećaj da si siguran, da imaš uvijek nekog tko će te pridržati ako zagusti, e to je neprocjenjivo. To je meni oslonac.Maggie19 wrote:Duga prica.Ra wrote:Ako se već svatko oslanja na sebe samog, onda partnerstvo nema smisla. Onda živiš sam.Maggie19 wrote:
Svi imaju svoje uloge.
Najbolje se oslonit na sebe samoga/samu.
Na partner/icu koliko smo u taj odnos ulagali.
A, djecu ne opterecivat previse.
Oslonac nije opterećenje. Naravno ako volimo osobu koja treba oslonac. :)
Neki oslonac shvacaju kao ovisnost. Na razne nacine.
Najvaznije je bit sa sobom u dobrim odnosima, to svakako.
Partneri smo, a ne jedno bice.
Ne idem bas u crkve.
;-D
Partneri se nadopunjuju, potpomažu i štite. Ako to moraju tražiti na nekom drugom mjestu to je jadno partnerstvo.
To ti ne moze nitko obecati , ni jamciti.
Makar u ovom trenutku misllili tako, postoje mogucnosti: da ne podrazumijevate isto pod tim te da ce se osoba promijeniti (mozda i vi)
Vrlo teska tema.
Nema tu obećanja niti jamstva. To se gradi, to se ne poklanja. I onda se osjeti, bez ikakovog potpisa i jamstva.
Kao najbolje prijateljstvo. Ni to se ne dogodi odmah, nego se gradi. Treba truda. Ali bez fige u džepu.
Zato i uspijeva tek rijetkima. :)
Guest- Guest
pa sto odma ne kazes da se provukoRa wrote:Nemam što pamtiti, već se oženio. I nećeš vjerovati, ali je prošao ko Bog.prckov wrote:cekaj vidit cesRa wrote:Prcko, nemoj i ti ko i longi navoditi bezbroj izgovora jer si lijen da se potrudiš oko žene.prckov wrote:to je mozda tako bilo prije a opet ne mislim da je bilo u veciniRa wrote:
Oslonac je teška stvar i tu muškarci uglavnom idu linijom manjeg otpora. I ja govorim generalno, jer nisu svi muškarci takvi.
ali ko zna
Ja osobno nemam neka dobra iskustva s brakom, ali nikad sinu nisam rekla da se ne ženi.
Ako sam ja fulala i loše prošla, ne znači da će i on. Svi mi imamo svoju sudbinu i njome sami upravljamo.
Nitko nama nije kriv. U svemu što nam se događa mi smo učesnici i možemo mijenjati barem pola toga. Ali ne mijenjamo.
Lakše nam je režati na sve druge, na emancipaciju, na partnera, na rodove, spolove, zemlju i društvo u kojem živimo....
Ali mi svugdje nosimo sebe i svoje navike, dobre strane, ali i predrasude. U tome je problem.
nadam se da ce ti sin dobro proc
ako krene naopako, neces se moc nacudit kako je to moguce
moze ti bit sin ko andeo
mada Kazem, ne znam kako je tu u HR
upamti sta sam ti reko
On je živac, stalno nešto gunđa, a našao je ženicu iz snova. Mislim sjajan je čovjek, pametan i vrijedan, ali ono... zeznuta narav.
da je naletio na neku ko sto je moja starija najebo bi ko zuti
doduse jos nije sudija sviro kraj, suti
2014-04-19
Živimo u kapitalizmu tako da možeš odma u startu prekrižit sve šljakere koji nisu na državnoj sisi ili nemaju neki fakultet koji se traži pa da za njih uvijek ima dobro plačenih poslova.RayMabus wrote:Kako god okreneš ta šta bude išla logikom da on mora zarađivat više od nje ( dakle ona radi ) a pri tome kad se kaže zarađivat više od nje ne misli se privremeno nego neki stalni posao.....a ima nekih 30% takvih muških , ostali ipak nisu te sreće.
70% muške populacije prekriženo.
2014-04-11
tjeraj ihNoor wrote:prckov wrote:to je mozda tako bilo prije a opet ne mislim da je bilo u veciniRa wrote:Oslonac je teška stvar i tu muškarci uglavnom idu linijom manjeg otpora. I ja govorim generalno, jer nisu svi muškarci takvi.prckov wrote:naravno da sam u pravuRa wrote:
Vidiš, u krivu si.
Stvarno se bespotrebno osjećate kastriranim.
Svi mi (ako to od nas život traži) možemo preuzeti tuđe uloge, ali one nisu prirodne i nikom ne donose dobro.
Biti muškarac nije samo zarađivati više od žene (čime bi nas kao trebali impresionirati) nego biti stabilan, biti oslonac, dati ženi osjećaj da joj nećeš okrenuti leđa ma kakva životna situacija bude došla.
To je ta sigurnost koju današnje ajmoreć moderne samozvjerene žene trebaju, a ne bankovni račun, skup auto i rolex na ruci.
Ok, ima i onih koje ne misle tako, ali pobogu, nemojte sve žene promatrati kroz jednu grupicu. :).
I to u vecini slucajeva
govorim o vecini
cast izuzecima
ali ko zna
pa i ovdje se žene u prosjeku puno kasnije nego recimo u vrijeme moje mladosti
moji sinovi već su sad prešli godine u kojima sam ja već njih obojicu imala...ok, ćaću si još nisu prestigli, al kako mi se čini..i njega će
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
I tvoja će naći nekog dobricu i isto će se izvući. Ima Boga, ali nema pravde.prckov wrote:pa sto odma ne kazes da se provukoRa wrote:
Nemam što pamtiti, već se oženio. I nećeš vjerovati, ali je prošao ko Bog.
Nije svirao, a mislim da ni neće. Ide im odlično. Jedno iz drugog izvlače ono najbolje. A nije da nema puno tog dobrog. Zato uopće ne sumnjam, mirna sam. :)
Guest- Guest
hahahaNoor wrote:Maggie19 wrote:Muskarci su zakon. Osim iznimaka;-D
;-D
2014-04-19
eto finoRa wrote:I tvoja će naći nekog dobricu i isto će se izvući. Ima Boga, ali nema pravde.prckov wrote:pa sto odma ne kazes da se provukoRa wrote:
Nije svirao, a mislim da ni neće. Ide im odlično. Jedno iz drugog izvlače ono najbolje. A nije da nema puno tog dobrog. Zato uopće ne sumnjam, mirna sam. :)
I ja im zelim srecu
iako nema pravde
2014-04-19
druga su vremena, mobiteli spajaju ljude koji su daleko razdvajaju ljude koji su blizu, trava u daljini izgleda zelenija od one po kojoj gazimo, sve nam je dostupno u bilo koje doba dana i noći, jednim klikom jednom porukom, tražimo ljubav na mrežama ne pored sebe.
Guest- Guest
A kako sam ovo preskočilaMaggie19 wrote:Hahahaha, onda si nafrkala..gori od zenskih ;-DNoor wrote:Maggie19 wrote:Muskarci su zakon. Osim iznimaka;-D
;-D
Noor, fakat si pegula
Guest- Guest
nasla je onaRa wrote:I tvoja će naći nekog dobricu i isto će se izvući. Ima Boga, ali nema pravde.prckov wrote:pa sto odma ne kazes da se provukoRa wrote:
dovela ga kuci
veci od kuce momak
a ne smije prdnit od nje
velim joj ja privezi ga ispred kuce ako ne moze proc kroz vrata
2014-04-19
Istina...ebenica wrote:druga su vremena, mobiteli spajaju ljude koji su daleko razdvajaju ljude koji su blizu, trava u daljini izgleda zelenija od one po kojoj gazimo, sve nam je dostupno u bilo koje doba dana i noći, jednim klikom jednom porukom, tražimo ljubav na mrežama ne pored sebe.
I nikako skužiti u čemu je problem.
Guest- Guest
Nemoj.prckov wrote:tjeraj ihNoor wrote:prckov wrote:to je mozda tako bilo prije a opet ne mislim da je bilo u veciniRa wrote:Oslonac je teška stvar i tu muškarci uglavnom idu linijom manjeg otpora. I ja govorim generalno, jer nisu svi muškarci takvi.prckov wrote:
naravno da sam u pravu
I to u vecini slucajeva
govorim o vecini
cast izuzecima
ali ko zna
pa i ovdje se žene u prosjeku puno kasnije nego recimo u vrijeme moje mladosti
moji sinovi već su sad prešli godine u kojima sam ja već njih obojicu imala...ok, ćaću si još nisu prestigli, al kako mi se čini..i njega će
To je meni mater radila pa je izletila iz kuće.
Možda je naša neku pa to puklo pa onda ispada ko da ga siluješ da oženi nešto na brzinu šta ne voli.
Nemoj to radit. To je zlo i opasno.
2014-04-11
Rekoh ja. Ima Boga, nema pravdeprckov wrote:nasla je onaRa wrote:I tvoja će naći nekog dobricu i isto će se izvući. Ima Boga, ali nema pravde.prckov wrote:pa sto odma ne kazes da se provukoRa wrote:
dovela ga kuci
veci od kuce momak
a ne smije prdnit od nje
velim joj ja privezi ga ispred kuce ako ne moze proc kroz vrata
Odoh narode. Ne dajte longiju da se druži sam sa sobom... istražujući žensku psihu
Guest- Guest
problem je u tome što su nam draži ljudi koji nam podilaze i uvijek se slažu sa nama dok se sa onima koji su nam blizu znamo i posvađat i onda vidimo manu u onima koji su nam blizu jer smo preponosni pretrpjet kritiku kod želje da smo stalno u pravu i samostalni kako to društvo od nas traži.Ra wrote:Istina...ebenica wrote:druga su vremena, mobiteli spajaju ljude koji su daleko razdvajaju ljude koji su blizu, trava u daljini izgleda zelenija od one po kojoj gazimo, sve nam je dostupno u bilo koje doba dana i noći, jednim klikom jednom porukom, tražimo ljubav na mrežama ne pored sebe.
I nikako skužiti u čemu je problem.
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Žene,ako vam muškarac kaže ovo o vagini,ostavite ga
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
Page 4 of 10