ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život

Page 9 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život - Page 9 Empty Re: Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život

Post by prckov 29/11/2019, 23:59

pismejker wrote:moja ruka nije dobro..imam neku gulu u misicima na desnoj podlaktici..danas su mi napravili biopsiju,cekam rezultate..
sta ti je gula

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život - Page 9 Empty Re: Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život

Post by Guest 30/11/2019, 00:00

RayMabus wrote:
pismejker wrote:moja ruka nije dobro..imam neku gulu u misicima na desnoj podlaktici..danas su mi napravili biopsiju,cekam rezultate..
To ti je od pretjeranog drkanja. pirat

Kad drkam drkam ljevicom.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2019, 00:01

prckov wrote:
sta ti je gula
pa..gula...ybt,kako drugacije reci.. Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 30/11/2019, 00:06

prckov wrote:
sta ti je gula
ne znaš kaj je gula?
to se javlja najviše inžinjerima koji su srblje i bosilje na radu u njemačkoj.
stave lakat u konzervu od gulaša. a š je opasno slove, 4 š, onda arlauču.
previše gura kontejnera.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by prckov 30/11/2019, 00:11

veber wrote:
prckov wrote:
sta ti je gula
ne znaš kaj je gula?
to se javlja najviše inžinjerima koji su srblje i bosilje na radu u njemačkoj.
stave lakat u konzervu od gulaša. a š je opasno slove, 4 š, onda arlauču.
previše gura kontejnera.
pa treba se prebacit na ragu
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by veber 30/11/2019, 00:23

on je na razi ako misliš na seksualni život.
ako misliš na pizdariju koju francuzi hite preko tijesta
onda imaš  haše i raaaagu. staviš naglasak na prvo slog raga, silazni i raguuuu barem 4 u.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by T. 30/11/2019, 00:27

Što više 'U' to bolje...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 30/11/2019, 00:34

ragu bez 4 u nije ragu već supa.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 30/11/2019, 04:34

kvaka je u tome da se nijedna žena neće udat za muškarca koji zarađuje manje od nje

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 11:28

marcellus wrote:kvaka je u tome da se nijedna žena neće udat za muškarca koji zarađuje manje od nje
Onda se neće ni udat.

https://100posto.jutarnji.hr/zivot/otkriven-pravi-razlog-zasto-se-sklapa-sve-manje-brakova-zene-bi-se-udale-ali-muskarci-su-tvrde-strucnjaci-problem
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 11:36

marcellus wrote:kvaka je u tome da se nijedna žena neće udat za muškarca koji zarađuje manje od nje
Tako su meni ulećale s pričom da nema pušenja u stanu. Ja govorin koji stan ? Pa da ona misli uzet nešto u predgrađu na kredit. Ja je gledan a iman dva stana u predgrađu plus kuća. A nismo se ni seksali nit išta a ona odma o tome jer je vidila da san zagriza. Ja uteka ća.

Prvo ti raširi noge. Otišla ona odma na stambeni kredit jer joj ne odgovara šta radim na pumpi al kao tila bi s menom ( da nije ne bi to ni spominjala ) al odma meni soli pamet kako to triba izgledat.

Ko da ja ne znam da kad se rodi dite da ja moran iduće tri godine radit da može ona s diteton bit pa se posli možemo i zaminit.

Ona priča o pušenju u stanu koji ćemo uzet a nismo se još ni seksali a ja imam dva stana novogradnja vrata do vrata. Mogu pušit u jednome dok je ona s ditetom u drugome.

I normalno da neću pušit di je dite. Pa za koga me smatraš ?

Koje glupače ono Bog te vidija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 11:41

Neće se to ništa udat. To su ženske u kurcu. Šta će ona birat i šta bi ona ovo ono. Ajde moja izvoli pa traži budalu.

https://100posto.jutarnji.hr/zivot/otkriven-pravi-razlog-zasto-se-sklapa-sve-manje-brakova-zene-bi-se-udale-ali-muskarci-su-tvrde-strucnjaci-problem

Nećeš ga naš viruj mi s takvin stavom a muške boli kurac oće se oženit ili neće kad dođe u neke godine di mu nije do suživota s nekom vakon.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 11:48

Sad kad san uvatija 40 godina , proša sve s njima , vidija kako razmišljaju , iman i svojih zdravstvenih problema , mentalnih isto , ne trpi mi se neko dite u kući sad se može skinit i gola neću ih ni pogledat nego ajd ti negdi drugdi se skidaj.

Šta će one pametovat muškome o tim stvarima ko da su muški debili pa in to triba govorit.

Ma.

Ajmo natalitet cici krep.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 11:56

Diga san se maloprije , pije kavu. Ću ja trpit sad s četrdeset godina neko dite u kuči. Ima san ogromnu volju u kasnim dvadesetim a onda san ih proučija i zgadile su mi se.

Ajde ti udaj se tako s tin stavon di god oćeš. Žalin onoga ko te dopadne.

Sad se skine gola potira bi je ća. Samo mi tribaš ti i neko dite u životu da mi skačete po glavi.

Ajde natalitet cici krep pa ako će van država davat porodiljne naknade da nešto rađate onda će se popravit natalitet nešto a ako ne ajd Bog.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 12:06

Svaku žensku a ovo zapamtite koje ti počme pričat o ekonomiji a nije ti prvo dala pičke to odjebi odma.

Zlatno pravilo.

Odma biži od toga.

To ti je umišljena ženska koja misli da ti nju tribaš i da je ona ta koja će diktirat stvari.

Samo je odjebi. Kad dođe u kasne dvadesete i kad skuži da joj nitko ne uleće onda će past u depresiju i kako to.

Kako to ?

Eto lipo. Eto tako. Sve će te čekaju ženici iz kantuna. Samo in ti tribaš u životu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 12:13

Naučit će vas muški poniznosti. Da van jebo ja mater umišljenu.

Samo je odjebi. Idu godine. Doće to u 25 a onda ženika nigdi.

Koliko imaš godina ? 25. Šta se nisi udala ? Imala san pametnijeg posla. Aha tako znači. I šta sad oćeš ?

Ti bi se udala jel ? Pa udaj se. Vidi možda neka budala i zapne za tobom al ćeš ga morat vatat.

E vatat ćeš ga. Lipo ćeš se ponizit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 12:34

Nemoš birat krajice moja

https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/lifestyle/zene-se-sve-rje-e-udaju-a-razlog-za-to-su-siromasniji-muskarci-1344045

I ovi šta imaju para neće ti on tebe s 25 godina koja misli da ćeš ti njemu solit pamet a hrpa mulica a ženske u glavi ranije sazrijevaju. Nisi ti ništa pametnije od nje nit ona nije spremna za brak al je mlađa.

Nać ćeš ti .....reka bi ti kurac al neš ni to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 12:38

Žena je ženi konkurencija.

Kako ti prođe koja godina tako tržište izbaci novu generaciju žena a nisu te ništa drukčije od one u tridesetima. Sve bi se one udale dobro.

Pa ti seri. Ti šta imaju para oni će mlađu a tebi ostaju ovi otpaci pa se ti jebi s njima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 12:58

Kako će vas spustit sve na Zemlju. Fino natalitet krahira i država mora dizat te porodiljne naknade a to nije ništa drugo nego stimulira mlade ženke da ne idu na faks nego da in je nešto sigurno i da same traže momke i odjebu karijeru.

Pa će ti ove nove generacije pokupit sve te muške šta imaju para a patrijaharni su jer će in jednostavno davat pičke jer nju ne zanima faks kad joj država daje porodiljne.

I onda ćeš se ti takmičit s njima a one su mlađe a isto razmišljaju ka i ti jer žensko ranije sazrije i ovo in je u glavi da se uda.

Pa ćeš sutra svi oni likovi šta su bili potencijalni samci napravit dite i oženit se s takvima a ti filozofiraj i dok filozofiraš eto prošla godina i stigla nova gendracija a porodiljni se još više povećali jer natalitet pada dakle još jača poruka društva : rađajte ne idite na fakjltet pa ove mlađe samo gledajj tko će joj ga zabit a ponuda ima upravo zato šta je mlada.

Vidiš ćeš kakl će vas muški spustit na zemlju.

Žena je ženi konkurenkcija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 13:10

Vidit ćeš kako će vas muški sjebat. Šta više na fakultet to natalitet manji. Onda triba dizat porodiljne a to nije ništa drugo doli poruka ženama : okani se karijere i rađaj.

Samo šta ne ide to tako da vama paše nego idu godine pa će ti onda to dignit kad ti budeš imala trideset a bit će 12 generacija žena ispod tebtebe kojih nije bilo dok si ti bila mlađa.

Ako i one odu na fakultet i ne rađaju onda će opet past natalitet i porodiljne dignit al za tebe će bit kasno jer se porodiljine isplaćuju po ditetu a ti više ne možeš ni rodit.

Naučit će vas pameti muški. Samo gledaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/11/2019, 13:26

Ovo ti je natalitetna piramida. Žena je sve manje i država će morat podignit porodiljne naknade.  

Šta misliš da te mlađe ženske da to ima neku granicu o dobi muškoga il im je samo bitno da je on materijalno situiran.

Pokupit sve neženje koji nešto vride a imaju ovako ko ja par stanova.

Nije žensko ograničeno na to kolko muški ima godina nego koliko ima para.

Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život - Page 9 Croatia-population-pyramid-2016

Ima da sve pokupe šta nisu ove generacije žena prije njih jer su te generacije žena karijeristi i digle ljestvicu visoko pa umislili da su muški debili i da će ona solit pamet muškome u kući.

Vidit ćeš kad se dignu porodiljne naknade kako će ove mlađe odjebat faks i poharat svo ovo tržite gori.

Neće ni jedan ostat gori više.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics