Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
Brak je ugovor o zajedničkom životu između muškarca i žene zaključen uz obostrani pristanak s ciljem osnivanja porodice , moralnog uzdizanja i zadovoljenja materijalnih , tjelesnih i duhovnih potreba među supružnicima i njihovim potomstvom.
...
Obostrani pristanak.
Materijalnih , tjelesnih i duhovnih potreba.
Tjelesne potrebe se mogu i drukčije zadovoljit. Duhovno , bolje ti je bit sam nego s nekim u kog nisi zaljubljen ( ne vuće te da budeš s tom osobom ).
Materijalno , mogu ja i sam , tako mi je lakše.
Totalni poraz ženskog spola ta emanicipacija.
...
Obostrani pristanak.
Materijalnih , tjelesnih i duhovnih potreba.
Tjelesne potrebe se mogu i drukčije zadovoljit. Duhovno , bolje ti je bit sam nego s nekim u kog nisi zaljubljen ( ne vuće te da budeš s tom osobom ).
Materijalno , mogu ja i sam , tako mi je lakše.
Totalni poraz ženskog spola ta emanicipacija.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Dobro jutro.
Da Svetac nađeš žensku pod stare dane da ti češka jajca i jebete se.
Pa jebote,stari dani dosli..jebe se.. ..stan mi uvjek cist,uvijek skuhano ima,kolaci i torte,ja samo raw mateirijal nabavljam...
Danas mi malo ceskala jojca,vise zajebavala,ali sam je jucer patosirao u krevetu.,.,danas je sva bolna bila..
Guest- Guest
vidiš kako je tebi lako.pismejker wrote:RayMabus wrote:Dobro jutro.
Pa jebote,stari dani dosli..jebe se.. ..stan mi uvjek cist,uvijek skuhano ima,kolaci i torte,ja samo raw mateirijal nabavljam...
Danas mi malo ceskala jojca,vise zajebavala,ali sam je jucer patosirao u krevetu.,.,danas je sva bolna bila..
tako to rade pravi jebači.
samo si izostavio da živiš kod mame.
2014-12-30
Ionako nemam sise.Ra wrote:Nema potrebe. Ravnoteža već postoji. Ona i troši više od tebe.dzango wrote:E jebiga, moja žena zarađuje više od mene. Jedino mi preostaje da postanem influenserka.
Nemaš sise? Blagotise.dzango wrote:Ionako nemam sise.Ra wrote:Nema potrebe. Ravnoteža već postoji. Ona i troši više od tebe.dzango wrote:E jebiga, moja žena zarađuje više od mene. Jedino mi preostaje da postanem influenserka.
Guest- Guest
Što bre? Meni je baš dobro kada neko ima sise.Ra wrote:Nemaš sise? Blagotise.dzango wrote:Ionako nemam sise.Ra wrote:Nema potrebe. Ravnoteža već postoji. Ona i troši više od tebe.dzango wrote:E jebiga, moja žena zarađuje više od mene. Jedino mi preostaje da postanem influenserka.
Bome i nama kad ih netko nema.dzango wrote:Što bre? Meni je baš dobro kada neko ima sise.Ra wrote:Nemaš sise? Blagotise.dzango wrote:Ionako nemam sise.Ra wrote:Nema potrebe. Ravnoteža već postoji. Ona i troši više od tebe.dzango wrote:E jebiga, moja žena zarađuje više od mene. Jedino mi preostaje da postanem influenserka.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:vidiš kako je tebi lako.pismejker wrote:RayMabus wrote:Dobro jutro.
tako to rade pravi jebači.
samo si izostavio da živiš kod mame.
Ljubomorko jedan..
usput,dao Bog da zivim sa mamom,bio bih posljednje godine zivota sa njom..nazalost,to nije slucaj,nego cekam iz dana u dan telefonski poziv....
Kako rekoh,dao Bog da si u pravu..
Guest- Guest
Muški danas jedva sebe uzdržavaju. Pustite tuljavu lapaču u kurac.
2014-04-11
Pa sad..to su uglavnom luzeri,koji sebe jedva izdrzavaju...
Guest- Guest
Pa to ti je danas 70% muških. Emanicipacija ih izgurala.pismejker wrote:Pa sad..to su uglavnom luzeri,koji sebe jedva izdrzavaju...
2014-04-11
sreto, sta je ruka danas spremilapismejker wrote:Pa sad..to su uglavnom luzeri,koji sebe jedva izdrzavaju...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
RayMabus wrote:Pa to ti je danas 70% muških. Emanicipacija ih izgurala.pismejker wrote:Pa sad..to su uglavnom luzeri,koji sebe jedva izdrzavaju...
brajo moj.muskarac mora zapeti..radim od svoje 14 godine,da bih u to vrijeme si mogao priustiti slatkise..prao sam sofersajbe gastarbajterima koji su radili u njemuackoj..stari je dogovorio da preko ljeta,u skolskim praznicima gorima na benzinskoj postaji i gledam kako razmazena bosanska derista na zadnjem sicu mi se krevelje i nabacuju izmedju sebe slatkisima,dok ja perem ponosnim mamama i tatama sofersajbe..
poslije sve i svasta,od italije,austrije ,svabije sve na crnjaka,bajustela,kuhinja,sezonski poslovi..
ybtg.tak ose stvara pravi muski materijal..
Guest- Guest
ruka je moja bolesna..Rujka je jucer spremila neki corbuljak slican vasem Čobancu...i palacinke sa nootelom i pekmezom od jagoda..danas pica i ono od jucer..upravo popijo Tuborg limenku od litar,pa me malo miur gonja u vecej..sto ima kod tebea?prckov wrote:sreto, sta je ruka danas spremilapismejker wrote:Pa sad..to su uglavnom luzeri,koji sebe jedva izdrzavaju...
Guest- Guest
ma evo u mene moja ruka spremila kavu pa pijuckampismejker wrote:ruka je moja bolesna..Rujka je jucer spremila neki corbuljak slican vasem Čobancu...i palacinke sa nootelom i pekmezom od jagoda..danas pica i ono od jucer..upravo popijo Tuborg limenku od litar,pa me malo miur gonja u vecej..sto ima kod tebea?prckov wrote:sreto, sta je ruka danas spremilapismejker wrote:Pa sad..to su uglavnom luzeri,koji sebe jedva izdrzavaju...
kontam jes ovaj svijet cudo
znas
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
moja ruka nije dobro..imam neku gulu u misicima na desnoj podlaktici..danas su mi napravili biopsiju,cekam rezultate..
Guest- Guest
Nemam ja za koga zapet. Samo ti zapni. Ja san vidija di to ide i nemam namjeru takmičit se sa ženama na tržištu rada a od njih san se maka jer su se ekonomski emanicipirale pa onda nema tu više te tradicionalne obitelji u kojoj se moja riječ sluša.pismejker wrote:RayMabus wrote:Pa to ti je danas 70% muških. Emanicipacija ih izgurala.pismejker wrote:Pa sad..to su uglavnom luzeri,koji sebe jedva izdrzavaju...
brajo moj.muskarac mora zapeti..radim od svoje 14 godine,da bih u to vrijeme si mogao priustiti slatkise..prao sam sofersajbe gastarbajterima koji su radili u njemuackoj..stari je dogovorio da preko ljeta,u skolskim praznicima gorima na benzinskoj postaji i gledam kako razmazena bosanska derista na zadnjem sicu mi se krevelje i nabacuju izmedju sebe slatkisima,dok ja perem ponosnim mamama i tatama sofersajbe..
poslije sve i svasta,od italije,austrije ,svabije sve na crnjaka,bajustela,kuhinja,sezonski poslovi..
Nema ta igra smisla. Barem meni. A i uostalom znam buduće događaje pa čekam raspad sistema i da zavešimo s time.
2014-04-11
To ti je od pretjeranog drkanja.pismejker wrote:moja ruka nije dobro..imam neku gulu u misicima na desnoj podlaktici..danas su mi napravili biopsiju,cekam rezultate..
2014-04-11
RayMabus wrote:Nemam ja za koga zapet. Samo ti zapni. Ja san vidija di to ide i nemam namjeru takmičit se sa ženama na tržištu rada a od njih san se maka jer su se ekonomski emanicipirale pa onda nema tu više te tradicionalne obitelji u kojoj se moja riječ sluša.pismejker wrote:RayMabus wrote:Pa to ti je danas 70% muških. Emanicipacija ih izgurala.pismejker wrote:Pa sad..to su uglavnom luzeri,koji sebe jedva izdrzavaju...
Nema ta igra smisla. Barem meni. A i uostalom znam buduće događaje pa čekam raspad sistema i da zavešimo s time.
ma ne radima ja radi zena,nego radi sebea..volim trositi,kupovati i uzivati u svemu,sto para moze osigurati..zene su ono..usputna pojava...
Guest- Guest
sta ti je gulapismejker wrote:moja ruka nije dobro..imam neku gulu u misicima na desnoj podlaktici..danas su mi napravili biopsiju,cekam rezultate..
2014-04-19
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Žene,ako vam muškarac kaže ovo o vagini,ostavite ga
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
Page 8 of 10