Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
I to nam je dovoljno da vas limitiramo na samo jedan pišljivi bod iz dvi utakmice...
I na nula golova da ostanete...
Ne kmeci vise!
Ne kmeci vise!
Guest- Guest
Da, Hajduk nije prešao centar, nije pucao po golu, a zabio 2 gola u dvije utakmice,još u Splitu nije suđen čisti penal.fridrih_niche wrote:I to nam je dovoljno da vas limitiramo na samo jedan pišljivi bod iz dvi utakmice...
Ne kmeci vise!
A ono kad je Leovac malo glumija golmana kod penala,to isto nije bija udarac na gol, nego je lopta letila prema svečanoj loži...
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/navijaci/video-ovo-zaista-nitko-nije-ocekivao-tijekom-dvoboja-talijanskog-kosarkaskog-prvenstva-na-tribinama-se-orilo-dinamo-zagreb/9657598/
Koje podcjenjivanje Atalante prije utakmice. U medijima su prikazivali kao da Dinamo igra protiv nekog talijanskog drugoligaša, pisali da Dinamove igrače traže bolji i veći klubovi od Atalante i slična sranja...
Nakon utakmice u Zagrebu sam napisao da je Atalanta podcjenila Dinamo i mislila da će lako do 3 boda, pa se to nekima nije svidjelo nego je to bila eto samo kvaliteta Dinama.
Zavaralo mnoge, pa i onog ljigu Bjelicu koji je također na valu medijske podrške u Milano krenuo kao da je favorit, a završio zatvarajući utakmicu kod 0:2 da ne doživi potop.
Tko malo bolje prati i razumje,uz to je realan vidio bi da je Atalanta po kvaliteti bolja od Šahtara i Dinama, a jedino su sami krivi što će na kraju možda završiti i zadnji u skupini zbog onog lošeg starta, prve utakmice laka ćemo i izgubljenih bodova protiv Šahtara u utakmici koji su trebali pobijediti.
Nakon utakmice u Zagrebu sam napisao da je Atalanta podcjenila Dinamo i mislila da će lako do 3 boda, pa se to nekima nije svidjelo nego je to bila eto samo kvaliteta Dinama.
Zavaralo mnoge, pa i onog ljigu Bjelicu koji je također na valu medijske podrške u Milano krenuo kao da je favorit, a završio zatvarajući utakmicu kod 0:2 da ne doživi potop.
Tko malo bolje prati i razumje,uz to je realan vidio bi da je Atalanta po kvaliteti bolja od Šahtara i Dinama, a jedino su sami krivi što će na kraju možda završiti i zadnji u skupini zbog onog lošeg starta, prve utakmice laka ćemo i izgubljenih bodova protiv Šahtara u utakmici koji su trebali pobijediti.
Guest- Guest
A baš je ljiga ono. Kad izgubi onda nije on kriv nego su drugi krivi. A ljigavac.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Dugo je vremena i skrivao tu svoju crtu.RayMabus wrote:A baš je ljiga ono. Kad izgubi onda nije on kriv nego su drugi krivi. A ljigavac.
Napravio je rezultat u Dinamu, to mu nitko ne može osporiti i dobar je trener, ali je obično govno od čovika i to je pokaza. Uz sve to je poletija malo previše u nebo (spominje on neko treniranje Reala, Barcelone) i postaje sve bahatiji i arogantniji.
Guest- Guest
Na kraju se mrtvi broje. Al' meni je drago da forumske uživaju. Kad već ne mogu uživati u europskim nastupima hajdučića šrd, bar uživaju kad najveći klub u Hrvata Dinamo Zagreb u Europi izgubi pokoju utakmicu.
Inače, kako smo igrali tako smo i prošli. Dogodila se daleko najgore odigrana utakmica u Europi ove sezone i to je tako. Još uvijek postoji samo jedna jedina kombinacija da ne nastavimo u Europi na proljeće i još uvijek ovisimo sami o sebi i mi i Šahtar, dok se Atalanti mora poklopiti i drugi rezultat. Treba vjerovati da City neće proigrati baš protiv nas, a osobno vjerujem da ova ćelava protuha Pepač Prevariola nema ni znanja ni moći da tu ekipu izdigne iz govana u koja ih je on i uvalio. Činjenica je da su i Atalanti i Šahtaru pustili po bod, al' to ide njima na čelu sa ćelavom protuhom na savjest. Mi smo si sami krivi, Šahtar smo ispustili iz šaka i u Ukrajini i u Zagrebu, al' opet da nam je netko prije početka ponudio da u zadnjem kolu skupine LP imamo šanse za prolaz grupe kao drugi, objeručke bi prihvatili.
Inače, kako smo igrali tako smo i prošli. Dogodila se daleko najgore odigrana utakmica u Europi ove sezone i to je tako. Još uvijek postoji samo jedna jedina kombinacija da ne nastavimo u Europi na proljeće i još uvijek ovisimo sami o sebi i mi i Šahtar, dok se Atalanti mora poklopiti i drugi rezultat. Treba vjerovati da City neće proigrati baš protiv nas, a osobno vjerujem da ova ćelava protuha Pepač Prevariola nema ni znanja ni moći da tu ekipu izdigne iz govana u koja ih je on i uvalio. Činjenica je da su i Atalanti i Šahtaru pustili po bod, al' to ide njima na čelu sa ćelavom protuhom na savjest. Mi smo si sami krivi, Šahtar smo ispustili iz šaka i u Ukrajini i u Zagrebu, al' opet da nam je netko prije početka ponudio da u zadnjem kolu skupine LP imamo šanse za prolaz grupe kao drugi, objeručke bi prihvatili.
Zeko-
2015-08-26
Ma nije to navijanje i nenavijanje nego ono kako šta pa sad ne bi ima ništa protiv da Dinamo izvuće remi sa Manchester Cityem itd. Ne bi mi bilo drago da su zadnji jer bi radije da budu bar treći i igraju u kupu Uefa i ne bi ima ništa protiv da ga čak i osvoje jer bi eto bar kao zemlja imali jedna kup Uefa osvojen.
Ali ovi Bjelica je ljigavac. Kad izgubi onda je uvik netko drugi kriv samo nije on.
Krivo je more. Ljigavac obični.
Ali ovi Bjelica je ljigavac. Kad izgubi onda je uvik netko drugi kriv samo nije on.
Krivo je more. Ljigavac obični.
2014-04-11
A za koga je on to rekao da je kriv?
Zeko-
2015-08-26
A nije on. Netko drugi je.Zeko wrote:A za koga je on to rekao da je kriv?
Eto sad nek se šepuri. Mančester dolazi u najboljem sastavu a Dinamo oslabljen tako da ako uspiju remi uvatit to je još i super samo šta im to ne igra jer ako Atalanta dobije Šahtar , Atalanta ide u nokaut fazu Lige prvaka a Šahtar u nokaut fazu kupa Uefa a Dinamo ide kući.
To ti je tako kad si pun sebe pa umisto da na 3;1 sa Šahtarom napucavaš lopte u tribine i čekaš da sudac odsvira kraj ti umišljaš da si najjači kurac palac i tko meni šta može. A eto kad ne može sad se tresi oće li Atalanta dobit Šahtar ili ne. O kolikoj se umišljenosti radi govori i to kako on mrtav ladan izjavljuje kako on ide na pobjedu s Mančesterom jer eto ništa drugo ne dolazi u obzir. Lik živi u obacima. Precjenjuje sebe a potcjenjuje druge.
2014-04-11
A što treba reći? Hajde idemo izgubiti od Cytija? Onda ne trebaju ni igrati. Ni moćni United sa Malte nije došao u Split sa "idemo izgubiti". A razlika u klasi između hajdučića šrd i Uniteda je veća nego između Cytija i Dinama. Uvijek u sportu moraš biti optimista inače on gubi smisao.
Zeko-
2015-08-26
Mislim da je bolje bit realista i ne davati lažnu nadu i objektivno sagledat stvari.
Al dobro aj , pobijedite Mančester City.
Al dobro aj , pobijedite Mančester City.
2014-04-11
Pa upravo ti "realisti" su predviđali da Dinamo neće boda osvojit u ovoj grupi LP i 5 puta su se zajebali. Nikad ne reci nikad. Imaš i zadnji primjer i utakmicu u Zagrebu Dinamo-hajdučić šrd. Razlika u kvaliteti u korist Dinama je daleko veća nego kvaliteta Cytija u odnosu na Dinamo i uzme hajdučić šrd bod, a prije utakmice bi bili sretni da su izgubili sa samo 2-3 razlike.
Zeko-
2015-08-26
Meni se cini da si ti vise opterec Hajdukom negoli Bjelicinim lapsusima u ligi prvaka. Lik je bahat. Umisljen. Misli da je Heyckens. Misli da je Dinamo Heyckensov Bayern. Ono nonsalantno ponasanje protiv Hajduka mu je neoprostivo. On je zelio poniziti Hajduk. Njemu 3 boda nisu bila samo 3 boda nego je u svom bolesnom umu zelio poniziti Hajduk. Nikad losiji Hajduk mu je na pravdi Boga uzeo bod u Maksimiru. Jednako tako je zasrao i protiv Shaktara. Prepotentan i umisljen kao i uvijek umisto da drzi loptu i napucava on se igrao Trapattonija. Egoisticko smrdljivo govno. Lad popusi svak.mu je kriv osim bjega samoga. Vise se bavi Hajdukom Cityem itd negoli samim.sobom. on nema postivanja pre.a drugima on vidi samo sebe. Zoran Mamic je kriminalac ali prema ovoj umisljenoj seljacini on je gospodin covik.Zeko wrote:Pa upravo ti "realisti" su predviđali da Dinamo neće boda osvojit u ovoj grupi LP i 5 puta su se zajebali. Nikad ne reci nikad. Imaš i zadnji primjer i utakmicu u Zagrebu Dinamo-hajdučić šrd. Razlika u kvaliteti u korist Dinama je daleko veća nego kvaliteta Cytija u odnosu na Dinamo i uzme hajdučić šrd bod, a prije utakmice bi bili sretni da su izgubili sa samo 2-3 razlike.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja to nisam predviđa. Tu je Olmo , Oršić , Livaković na golu. Nisu baš toliko loša momčad da ne bi koji bod izvukli. No nisu ni vrhunska jer igra 11 igrača tako da par igrača je tu kategorija vrlo dobrih , ponekad i odličnih no onda ostatak je ipak osrednji dakle nije vrhunska momčad al nije baš da ne bi mogli i koji bod izvuć.
Al kako god Cityi je ipak prejak za Dinamo. Možda remi al to je to no remi ne igra opet jer i u tom slučaju odlučuje utakmica Atalanta Šahtar.
Al kako god Cityi je ipak prejak za Dinamo. Možda remi al to je to no remi ne igra opet jer i u tom slučaju odlučuje utakmica Atalanta Šahtar.
2014-04-11
Stvar je u tome sto ovo kopile iz mjesanog braka misli da je veci genije od Michelsa Ivica Heyckensa Lippia i Fergia zajedno. Neuspjesan kakav jeste sve je podredio sebi. Trenirao je u austriji i di sve ne i nije napravio nista. Potpuno izgubljen slucaj.Zeko wrote:A što treba reći? Hajde idemo izgubiti od Cytija? Onda ne trebaju ni igrati. Ni moćni United sa Malte nije došao u Split sa "idemo izgubiti". A razlika u klasi između hajdučića šrd i Uniteda je veća nego između Cytija i Dinama. Uvijek u sportu moraš biti optimista inače on gubi smisao.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
tužno je koliko mržnja može rastočiti mozak i potpuno uništiti poveznicu sa realnošću.PABLO ESCOBAR wrote:Stvar je u tome sto ovo kopile iz mjesanog braka misli da je veci genije od Michelsa Ivica Heyckensa Lippia i Fergia zajedno. Neuspjesan kakav jeste sve je podredio sebi. Trenirao je u austriji i di sve ne i nije napravio nista. Potpuno izgubljen slucaj.Zeko wrote:A što treba reći? Hajde idemo izgubiti od Cytija? Onda ne trebaju ni igrati. Ni moćni United sa Malte nije došao u Split sa "idemo izgubiti". A razlika u klasi između hajdučića šrd i Uniteda je veća nego između Cytija i Dinama. Uvijek u sportu moraš biti optimista inače on gubi smisao.
"izgubljeni slučaj" s dinamom igra drugu ligu prvaka, prošle je godine pobijedio u grupnoj fazi europske lige.
bolestan mozak je puno gori po vlasnika, čak i kad isti umišlja kako je čistokrvni .
možda čistokrvni izrod.
bljuv.
sitting_bull-
2015-09-28
Jedi govna udbasu ok. Lik igra kazes ligu prvaka drugu godinu zaredom.sitting_bull wrote:tužno je koliko mržnja može rastočiti mozak i potpuno uništiti poveznicu sa realnošću.PABLO ESCOBAR wrote:Stvar je u tome sto ovo kopile iz mjesanog braka misli da je veci genije od Michelsa Ivica Heyckensa Lippia i Fergia zajedno. Neuspjesan kakav jeste sve je podredio sebi. Trenirao je u austriji i di sve ne i nije napravio nista. Potpuno izgubljen slucaj.Zeko wrote:A što treba reći? Hajde idemo izgubiti od Cytija? Onda ne trebaju ni igrati. Ni moćni United sa Malte nije došao u Split sa "idemo izgubiti". A razlika u klasi između hajdučića šrd i Uniteda je veća nego između Cytija i Dinama. Uvijek u sportu moraš biti optimista inače on gubi smisao.
"izgubljeni slučaj" s dinamom igra drugu ligu prvaka, prošle je godine pobijedio u grupnoj fazi europske lige.
bolestan mozak je puno gori po vlasnika, čak i kad isti umišlja kako je čistokrvni .
možda čistokrvni izrod.
bljuv.
Ima shaktar na kolhenima... ali ne on ispusti cistaka ide glumit heyckensa. Heyckens bi na tom rezultatu nebi mu tenk centar presao. Protiv ove tragedije iz splita se ponasa kao manijak kojemu pobjeda nije bila dovoljna nego je zelio ponizenje momcadi iz splita. Zaboravljajuci da je sa drugs strane momcad kojoj je jedina briga na pameti podvaliti kajlu bas dinamu. Ujedno i podcjenjuji dogadjaj zvan najveci derbi ili der Klassiker.
Sve zbog svog egoizma i onoga JA I SAMO JA .
2015-09-13
Bjelica kao trener i ono što je do sad napravio u Dinamu zaslužuje respekt. Istina, ima dobre igrače, ali svejedno. Na nekim igračima, pojačanjima je sam inzistirao, tako da mu i tu idu zasluge.
No ovo njegovo ponašanje, posebno u zadnje vrime pokazuje kakav je kao čovik. Obično govno i ništa više.
Prošlu sezonu je prije Hajduka rekao da mu nije lako motivirati igrače što je čisto omalovažavanje protivnika, a slušao sam njegove izjave sad nakon Poljuda, baš ono. Ljigavac...
Problem je i što ga nitko od novinara i ostalih malo ne spusti na zemlju. U emisiji nakon Šahtara on priča one gadarije u vezi VAR-a, a ovi novinarčići klimaju glavom. Ili dođe u emisiju pa ispriča onu gadariju da su suci oštetili Dinamo 40, 45 bodova koliko su prošlu sezonu trebali imati više od Hajduka, što je sramotna i gadljiva LAŽ. I novinari u studiju i stručni komentatori umisto da pitaju: pa dobro, o čemu vi pričate i može te li dokazati ove svoje tvrdnje, oni klimaju glavom. Pa jebote, jedan premijer RH (bilo koji) kad dođe u emisiju i priča pizdarije novinar ga razmontira kao što je nedavno Šprajc to napravio Plenkoviću, ili kako je to nekoć Bago radio Sanaderu, Milanoviću. Što je ovaj ljigo Bjelica, zaštičena vrsta?
I nakon te njegove sramotne izjave, nitko se ne oglasi, osim ekipe iz N+ koji su ga išpricali argumentima i video materijalom. No nitko drugi, baš nitko da reagira.
Tako da, za njegovu bahatost i ponašanje malo je kriva i okolina u kojoj djeluje!
No ovo njegovo ponašanje, posebno u zadnje vrime pokazuje kakav je kao čovik. Obično govno i ništa više.
Prošlu sezonu je prije Hajduka rekao da mu nije lako motivirati igrače što je čisto omalovažavanje protivnika, a slušao sam njegove izjave sad nakon Poljuda, baš ono. Ljigavac...
Problem je i što ga nitko od novinara i ostalih malo ne spusti na zemlju. U emisiji nakon Šahtara on priča one gadarije u vezi VAR-a, a ovi novinarčići klimaju glavom. Ili dođe u emisiju pa ispriča onu gadariju da su suci oštetili Dinamo 40, 45 bodova koliko su prošlu sezonu trebali imati više od Hajduka, što je sramotna i gadljiva LAŽ. I novinari u studiju i stručni komentatori umisto da pitaju: pa dobro, o čemu vi pričate i može te li dokazati ove svoje tvrdnje, oni klimaju glavom. Pa jebote, jedan premijer RH (bilo koji) kad dođe u emisiju i priča pizdarije novinar ga razmontira kao što je nedavno Šprajc to napravio Plenkoviću, ili kako je to nekoć Bago radio Sanaderu, Milanoviću. Što je ovaj ljigo Bjelica, zaštičena vrsta?
I nakon te njegove sramotne izjave, nitko se ne oglasi, osim ekipe iz N+ koji su ga išpricali argumentima i video materijalom. No nitko drugi, baš nitko da reagira.
Tako da, za njegovu bahatost i ponašanje malo je kriva i okolina u kojoj djeluje!
Guest- Guest
Atalanta je jača od Hajduka...
Hajduk od GNK Lopova...
Ergo, Lopovi nisu imali šta tražit jučer...
;)
Hajduk od GNK Lopova...
Ergo, Lopovi nisu imali šta tražit jučer...
;)
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50