Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Atalanta je jača od Hajduka...
Hajduk od GNK Lopova...
Ergo, Lopovi nisu imali šta tražit jučer...
;)
Hajduk od GNK Lopova...
Ergo, Lopovi nisu imali šta tražit jučer...
;)
Guest- Guest
Niche molim te nr komentiraj ti nista. Hajduk je kurcina
Dinamo elita
Dinamo elita
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I opet vas ta kurcina razvali ka kantu i ne možete ni gola zabit...
Puši kurac i ti i Dinamo!
Hajduk je za vas Mount Everest!
<3
<3
Guest- Guest
Niche sto puta ti kazem.da ja kao navijac dinama i juventusa nikako nemogu biti peder ka jedan navijac hajduka i ac pekinga.fridrih_niche wrote:I opet vas ta kurcina razvali ka kantu i ne možete ni gola zabit...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sta ste razvaliki gospeti. Da nije leovac rukon igra kurac bi vi uvatili a ne bod. O cemu pricas bogati????fridrih_niche wrote:I opet vas ta kurcina razvali ka kantu i ne možete ni gola zabit...
<3
Niste centra prisli za 90minuta isusati.
Oh wait now I know..... bice si se udimija pa lupas gluposti
2015-09-13
Ajde gradite park i pub a ligu prvaka ostavite nama ozbiljnima
2015-09-13
I niche pusi kurac
2015-09-13
Neseri
2015-09-13
hajduk je mrtav.jasambrend wrote:HŽV
živio naš hajduk
sitting_bull-
2015-09-28
toliko si se zapjenio da vidiš ono što ne piše i vrtiš neke svoje slike.PABLO ESCOBAR wrote:Jedi govna udbasu ok. Lik igra kazes ligu prvaka drugu godinu zaredom.sitting_bull wrote:tužno je koliko mržnja može rastočiti mozak i potpuno uništiti poveznicu sa realnošću.PABLO ESCOBAR wrote:Stvar je u tome sto ovo kopile iz mjesanog braka misli da je veci genije od Michelsa Ivica Heyckensa Lippia i Fergia zajedno. Neuspjesan kakav jeste sve je podredio sebi. Trenirao je u austriji i di sve ne i nije napravio nista. Potpuno izgubljen slucaj.Zeko wrote:A što treba reći? Hajde idemo izgubiti od Cytija? Onda ne trebaju ni igrati. Ni moćni United sa Malte nije došao u Split sa "idemo izgubiti". A razlika u klasi između hajdučića šrd i Uniteda je veća nego između Cytija i Dinama. Uvijek u sportu moraš biti optimista inače on gubi smisao.
"izgubljeni slučaj" s dinamom igra drugu ligu prvaka, prošle je godine pobijedio u grupnoj fazi europske lige.
bolestan mozak je puno gori po vlasnika, čak i kad isti umišlja kako je čistokrvni .
možda čistokrvni izrod.
bljuv.
Ima shaktar na kolhenima... ali ne on ispusti cistaka ide glumit heyckensa. Heyckens bi na tom rezultatu nebi mu tenk centar presao. Protiv ove tragedije iz splita se ponasa kao manijak kojemu pobjeda nije bila dovoljna nego je zelio ponizenje momcadi iz splita. Zaboravljajuci da je sa drugs strane momcad kojoj je jedina briga na pameti podvaliti kajlu bas dinamu. Ujedno i podcjenjuji dogadjaj zvan najveci derbi ili der Klassiker.
Sve zbog svog egoizma i onoga JA I SAMO JA .
bijesan si zbog rezultatskog peha u obje utakmice sa šahtarom kao da je igrano sa slavenom, a ne sa ekipom koja već godinama igra zajedno i ne osigurava financijsku stabilnost prodajom kao što to mora raditi dinamo.
hajduk i njegova uprava se spašavaju preko dinama i zato se ubijaju u tim utakmicama koje davno već nisu derbiji, nego hajdukova šansa da se pere pred svojim navijačima i ima kakav-takav alibi za frustracije koje ostaci nekad slavnog kluba serviraju svojim navijačima.
što se ponižavanja tiče, hajduk jeste ponižen u svemu, osim rezultatski i to se ponavlja u kontinuitetu.
jedna utakmica tu činjenicu ne može osporiti, a nadam se kako će bjelica i zadržati tu želju da u nekoj od sljedećih utakmica dinamo rezultatski demolira hajduk.
evo ti malo materijala o međusobnim susretima u 1.hnl:
Ukupno odigranih utakmica: 89
Broj pobjeda - Dinamo: 41
Broj neriješenih ishoda: 23
Broj pobjeda - Hajduk: 25
Broj postignutih pogodaka - Dinamo: 123
Broj postignutih pogodaka - Hajduk: 89
nakon kukavičkog bijega hajduka iz Maksimira prije pet godina hajduk je sam sebe diskvalificirao kao dostojnog rivala i sudionika utakmica koje se nazivaju derbijem, a promovirao se kao palanački isprdak interesne nakupine koja od agonije hajduka ima koristi.
poslije tog sramotnog bijega smiješno je što se taj klub i dalje zove hajduk.
sitting_bull-
2015-09-28
Eto, vidjeli ste, trener Modrih je optimist pred utakmicu s Cityjem. Naveo je i razloge zašto ga drži optimizam, zašto vjeruje da njegova momčad može doći do velike, najveće pobjede. Uopće ne sumnjamo da će znati posložiti dečke za Guardioline trupe, da ćemo u Maksimiru gledati opet sjajni Dinamo, momčad koja nas je toliko puta oduševila ove dvije europske sezone. Atalanta će ostati zapisana kao jedan loš dan, a sad je na redu nešto drugo, nešto što bi opet moglo ući u povijest.
Budite sigurni da će Dinamo biti spreman za svoj najveći okršaj. Uz prepuni Maksimir može osigurati još jedno europsko proljeće. Držimo fige da tako i bude. Kad je Dinamo u najboljem izdanju, City nije nepobjediv. Nije nitko! To, uostalom, kaže i Bjelica. A on je pokazao da zna što govori.
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/liga-prvaka/naravno-da-mozemo-dobiti-city-bjelica-sprema-veliko-iznenadenje-u-obrani-testirao-sam-ga-na-tom-mjestu-kad-smo-igrali-u-bosni-bio-je-solidan/9675262/
O sunce ti krvavo jebem... Dajte mu nagradu za najboljeg trenera u povijesti i ukinite nogomet. Ako se pita ovog crva od novinara.
Dinamo ima sreću što je City-u ovo samo odrađivanje posla i tu trebaju gledati svoju šansu. Da nije, napunili bi im mrižu bez obzira kako Dinamo odigra,i bez obzira što kaže ljigo Bjelica i ovaj crv od novinara...
Budite sigurni da će Dinamo biti spreman za svoj najveći okršaj. Uz prepuni Maksimir može osigurati još jedno europsko proljeće. Držimo fige da tako i bude. Kad je Dinamo u najboljem izdanju, City nije nepobjediv. Nije nitko! To, uostalom, kaže i Bjelica. A on je pokazao da zna što govori.
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/liga-prvaka/naravno-da-mozemo-dobiti-city-bjelica-sprema-veliko-iznenadenje-u-obrani-testirao-sam-ga-na-tom-mjestu-kad-smo-igrali-u-bosni-bio-je-solidan/9675262/
O sunce ti krvavo jebem... Dajte mu nagradu za najboljeg trenera u povijesti i ukinite nogomet. Ako se pita ovog crva od novinara.
Dinamo ima sreću što je City-u ovo samo odrađivanje posla i tu trebaju gledati svoju šansu. Da nije, napunili bi im mrižu bez obzira kako Dinamo odigra,i bez obzira što kaže ljigo Bjelica i ovaj crv od novinara...
Guest- Guest
Kojì ste vi debili svi po redu to nije za vjerovati. Što vas boli kurac što govori trener Dinama? Ima pravo tako govoriti i ispravno je da tako govori a vi si jebite mater s onim vašem knauferom. Nama ne smeta da je naš trener ootimist i da brani svoje igrače, a vi se svi redom slobodno napušite kurca i svršavajte što će možda biti drugi.
I ti se isto napuši kurca.PABLO ESCOBAR wrote:Meni se cini da si ti vise opterec Hajdukom negoli Bjelicinim lapsusima u ligi prvaka. Lik je bahat. Umisljen. Misli da je Heyckens. Misli da je Dinamo Heyckensov Bayern. Ono nonsalantno ponasanje protiv Hajduka mu je neoprostivo. On je zelio poniziti Hajduk. Njemu 3 boda nisu bila samo 3 boda nego je u svom bolesnom umu zelio poniziti Hajduk. Nikad losiji Hajduk mu je na pravdi Boga uzeo bod u Maksimiru. Jednako tako je zasrao i protiv Shaktara. Prepotentan i umisljen kao i uvijek umisto da drzi loptu i napucava on se igrao Trapattonija. Egoisticko smrdljivo govno. Lad popusi svak.mu je kriv osim bjega samoga. Vise se bavi Hajdukom Cityem itd negoli samim.sobom. on nema postivanja pre.a drugima on vidi samo sebe. Zoran Mamic je kriminalac ali prema ovoj umisljenoj seljacini on je gospodin covik.Zeko wrote:Pa upravo ti "realisti" su predviđali da Dinamo neće boda osvojit u ovoj grupi LP i 5 puta su se zajebali. Nikad ne reci nikad. Imaš i zadnji primjer i utakmicu u Zagrebu Dinamo-hajdučić šrd. Razlika u kvaliteti u korist Dinama je daleko veća nego kvaliteta Cytija u odnosu na Dinamo i uzme hajdučić šrd bod, a prije utakmice bi bili sretni da su izgubili sa samo 2-3 razlike.
reći ću guardioli neka bude milostiv i da koristi lubrikant kad bude jebo bjelicu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jebo te ćelava protuha u šupak debilu jadni. I nemoj slučajno više reći da navijaš za Dinamo.
To mi vecinom radi tvoja zena koja je zeljna pravog kurca jer je i njoj pacenici pun kurac senilne magarcine skojon zivi.Roland Deschain wrote:I ti se isto napuši kurca.PABLO ESCOBAR wrote:Meni se cini da si ti vise opterec Hajdukom negoli Bjelicinim lapsusima u ligi prvaka. Lik je bahat. Umisljen. Misli da je Heyckens. Misli da je Dinamo Heyckensov Bayern. Ono nonsalantno ponasanje protiv Hajduka mu je neoprostivo. On je zelio poniziti Hajduk. Njemu 3 boda nisu bila samo 3 boda nego je u svom bolesnom umu zelio poniziti Hajduk. Nikad losiji Hajduk mu je na pravdi Boga uzeo bod u Maksimiru. Jednako tako je zasrao i protiv Shaktara. Prepotentan i umisljen kao i uvijek umisto da drzi loptu i napucava on se igrao Trapattonija. Egoisticko smrdljivo govno. Lad popusi svak.mu je kriv osim bjega samoga. Vise se bavi Hajdukom Cityem itd negoli samim.sobom. on nema postivanja pre.a drugima on vidi samo sebe. Zoran Mamic je kriminalac ali prema ovoj umisljenoj seljacini on je gospodin covik.Zeko wrote:Pa upravo ti "realisti" su predviđali da Dinamo neće boda osvojit u ovoj grupi LP i 5 puta su se zajebali. Nikad ne reci nikad. Imaš i zadnji primjer i utakmicu u Zagrebu Dinamo-hajdučić šrd. Razlika u kvaliteti u korist Dinama je daleko veća nego kvaliteta Cytija u odnosu na Dinamo i uzme hajdučić šrd bod, a prije utakmice bi bili sretni da su izgubili sa samo 2-3 razlike.
2015-09-13
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50