Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
https://www.index.hr/sport/clanak/nacional-uskok-prati-transfer-olma-preko-kojeg-su-mamici-htjeli-pljackati-klub/2133835.aspx
pazi ovo:
uskok i dorh prate transfer koji se nije dogodio, ali oni sumljaju da je u pitanju pljačka.
autorica ove vijesti iz budućnosti:
dea redžić
pazi ovo:
uskok i dorh prate transfer koji se nije dogodio, ali oni sumljaju da je u pitanju pljačka.
autorica ove vijesti iz budućnosti:
dea redžić
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
nepoznati objekt viđen u okolici Dinamovog stadiona.
ima li to veze s "proslavom" bežanije hajduka iz Maksimira prije pet godina???
sitting_bull-
2015-09-28
Osam Dinamovih igrača izborili su sa svojim reprezentacijama plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine: Dominik Livaković, Bruno Petković, Mislav Oršić i Dino Perić s Hrvatskom, Dani Olmo sa Španjolskom, Mario Gavranović i François Moubandje sa Švicarskom i Damian Kądzior s Poljskom. „U redu“ još čekaju Arijan Ademi sa Sjevernom Makedonijom te Izet Hajrović i Amer Gojak s Bosnom i Hercegovinom. Oni će prolaz na Euro tražiti u dodatnim kvalifikacijama u ožujku sljedeće godine.
sitting_bull-
2015-09-28
Umjesto da na poluvrijeme odemo sa 4-5 razlike, završi 1-1. Drugo poluvrijeme nije vrijedno spomena, čisti užas. Hajdučić šrd je uvjerljivo najslabija ekipa protiv koje smo igrali ove sezone i nismo ga pobijedili. Vele i Bjelica i neki igrači, to je nogomet i nismo imali sreće. Pa je samo, nadigrali smo Šahtar u Ukrajini, nadigrali smo Šahtar u Zagrebu, nadigrali smo hajdučić šrd u Zagrebu i nijednu tu utakmicu nismo dobili. Malo previše da bi bilo slučajno i da bi se moglo samo reći "to je nogomet" i "nismo imali sreće". Izgleda da tu još ipak nešto fali ... Ako ništa drugo, evidentno je da se nismo u stanju "napiti krvi" grogiranom protivniku.
Zeko-
2015-08-26
Ipak ste osvojili bod protiv najvećeg hrvatskog kluba...čestitam...
darth_vader-
2014-04-17
Koje pisanje po Tattinim kmecavcima...jasambrend wrote:Ipak ste osvojili bod protiv najvećeg hrvatskog kluba...čestitam...
A još smo igrali na 25 % snage...
Ne mogu nam gola zabit hahaha...
Guest- Guest
Koja šuga od kluba ovaj Hajduk. Ne stvore nijednu šansu, ne puknu po golu i uzmu bod. Bolje se rodit bez one stvari nego bez sreće. Tako je izgledala Hajdukova igra jučer.
jasambrend wrote:Ipak ste osvojili bod protiv najvećeg hrvatskog kluba...čestitam...
Guest- Guest
Ne kmeci...Roland Deschain wrote:Koja šuga od kluba ovaj Hajduk. Ne stvore nijednu šansu, ne puknu po golu i uzmu bod. Bolje se rodit bez one stvari nego bez sreće. Tako je izgledala Hajdukova igra jučer.
Budi sritan šta ste nam uspili uzet bod, kad nam ne možete zabit gol da igrate još 900 minuta...
Bit će bolje...
Nakon Atalante...
Guest- Guest
Shvaćam vas, vi ste mali klubić i vama su utakmice s Dinamom highlight svake sezone. Najveći klub s kojim imate prilike igrati već godinama.
Zato se 90 % HNL-a napali na Hajduka...
A GNK Lopovu se naguze...
Znaju i oni ko je najveći klub i protiv koga se tribaju pokazat...
A sad prestani kmecat...
Uvik kmečiš nakon šta vas razvalimo...
;)
A sad prestani kmecat...
;)
Guest- Guest
Dinamo ne bi smio gubiti bodove protiv ovih malih ekipa...srećom gorica i rijeka su van forme pa dinamo ima komotnu situaciju na vrhu!
Nemam člansku kartu! Simpatizer
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!muckodjubre wrote:Nemam člansku kartu! Simpatizer
:^O
Legenda si!
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!muckodjubre wrote:Nemam člansku kartu! Simpatizer
:^O
Legenda si!
<3
Guest- Guest
Ne smeta više ni Zdravko ni njegov brat Zoran također.
Di su oni beskičmenjaci iz DTSM? Ni čuti ni viditi već neko vrime. Koja šaka tuge i jada...
Guest- Guest
Uvijek nas razvalite tako da centar ne prelazite.fridrih_niche wrote:Zato se 90 % HNL-a napali na Hajduka...
A sad prestani kmecat...
;)
I to nam je dovoljno da vas limitiramo na samo jedan pišljivi bod iz dvi utakmice...
I na nula golova da ostanete...
Ne kmeci vise!
I na nula golova da ostanete...
Ne kmeci vise!
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50