Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Breaking news !!!
Ruši se MaxiMir !!!
Sauron je shvatio da mu je to ruglo nepotrebno i preskupo za odrzavati ,a posto nema navijaca,drugi mu ni ne treba . Sad postaje jasan njegov masterplan sa lovom na vjestice,progonom navijaca i tribinama praznijim od glava njegovih vjernih sljedbenika.
Boze dragi kakav poduzetnicki mag
Ruši se MaxiMir !!!
Sauron je shvatio da mu je to ruglo nepotrebno i preskupo za odrzavati ,a posto nema navijaca,drugi mu ni ne treba . Sad postaje jasan njegov masterplan sa lovom na vjestice,progonom navijaca i tribinama praznijim od glava njegovih vjernih sljedbenika.
Boze dragi kakav poduzetnicki mag
Guest- Guest
A i za koga da stoji to odurno zdanje hrvatskog lopovluka?
Za oni 200 fanatika koji se tuku izmedju sebe?
Jer ne igra se svaki dan protiv Cityja kad dolaze instagramuse na tribine...
Guest- Guest
ne igra se svaki dan niti kontra Uniteda...fridrih_niche wrote:A i za koga da stoji to odurno zdanje hrvatskog lopovluka?
:rasta:
sitting_bull-
2015-09-28
Tribali bi izgradit virtualni stadion umisto Maxirugla...
Jer ionako imaju navijače samo na internetu, a ne u reali, na stadionu...
Male miševe iza tipkovnice koji nikad nisu ni bili na stadionu...
Jer ionako imaju navijače samo na internetu, a ne u reali, na stadionu...
Male miševe iza tipkovnice koji nikad nisu ni bili na stadionu...
Guest- Guest
Sramota je ako taj spomenik ikad budu išli rušiti.fridrih_niche wrote:A i za koga da stoji to odurno zdanje hrvatskog lopovluka?
Guest- Guest
hajduk u slobodnom padu, a idioti koji vele da su navijači hajduka gledaju prema dinamu i lagano drkaju.
lijep primjer mazohizma.
lijep primjer mazohizma.
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:Sramota je ako taj spomenik ikad budu išli rušiti.fridrih_niche wrote:A i za koga da stoji to odurno zdanje hrvatskog lopovluka?
Guest- Guest
Dybala wrote:Andreas Goldberger wrote:Sramota je ako taj spomenik ikad budu išli rušiti.fridrih_niche wrote:A i za koga da stoji to odurno zdanje hrvatskog lopovluka?
Guest- Guest
Tak je, to je spomenik Franji Tuđmanu, Canjugi i Mirku Novoselu.
Zeko-
2015-08-26
Realno receno maksimir je ruglo.Zeko wrote:Tak je, to je spomenik Franji Tuđmanu, Canjugi i Mirku Novoselu.
Da jedan Dinamo sudionik najvecih nogometnih zbivanja igr na tom ruglu je tuga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Slažem se. Jedan stadion završio je u džepovima ove trojke.
Zeko-
2015-08-26
Skupa s svojim Bandićem su zadnjih 20 godina mogli napraviti 4 nova, vrhunska stadiona. No radije se punilo džepove.LUCIANO MOGGI wrote:
Realno receno maksimir je ruglo.
Nema nikih problema...
Guest- Guest
mogao je i split dovršiti spaladium arenu pa nije.Andreas Goldberger wrote:Skupa s svojim Bandićem su zadnjih 20 godina mogli napraviti 4 nova, vrhunska stadiona. No radije se punilo džepove.LUCIANO MOGGI wrote:
Nema nikih problema...
isto sranje, splitsko pakiranje.
uostalom, da nije bilo mediteranskih igara hajduk bi još igrao na starom placu.
sitting_bull-
2015-09-28
Zeko wrote:Slažem se. Jedan stadion završio je u džepovima ove trojke.
Koje trojke ?
Guest- Guest
Braće i Vrbe?Dybala wrote:Zeko wrote:Slažem se. Jedan stadion završio je u džepovima ove trojke.
Koje trojke ?
:D
Guest- Guest
Bilo je vise trojki.Dybala wrote:Zeko wrote:Slažem se. Jedan stadion završio je u džepovima ove trojke.
Koje trojke ?
Prva trojka Titin general
Mirko Novosel
Zlatko Canjuga.
Druga i jos zlokobnija trojka za dinamov stadion su bili i jos su i jos ce biti
ZDRAVKO MAMIC
ZDRAVKO MAMIC
I
ZDRAVKO MAMIC
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Split isto ima sugavce kao i onog u medjugorjusitting_bull wrote:mogao je i split dovršiti spaladium arenu pa nije.Andreas Goldberger wrote:Skupa s svojim Bandićem su zadnjih 20 godina mogli napraviti 4 nova, vrhunska stadiona. No radije se punilo džepove.LUCIANO MOGGI wrote:
Nema nikih problema...
isto sranje, splitsko pakiranje.
uostalom, da nije bilo mediteranskih igara hajduk bi još igrao na starom placu.
2015-09-13
Nije da ga branim..no titov partizan da je bio vlasnik bi napravio crowembley
Guest- Guest
I sto je najbolje Klan Brace da je isti ziv nebi smio prismrditi stadionuDybala wrote:Nije da ga branim..no titov partizan da je bio vlasnik bi napravio crowembley
2015-09-13
Svatko ima svoje mišljenje, ali ja ne bi rekao da si baš u pravu. Ona prva trojka, koja je kak' ti gradila stadion zamračila je na tom stadionu bar 500 mil. kuna, jer vele da je utrošeno 700 mil., a ono kaj su napravili ne košta, brat bratu, više od 200 mil. kuna. I za to nitko odgovarao nije. Ova trojka koju si nazvao Zdravko Mamić, u vrijeme gradnje stadiona nije bila u Dinamu, tak' da ne znam kakve bi on veze imao sa gradnjom stadiona, a ako je nešto zamračio to je daleko, daleko manje od prve trojke. S time da je prva trojka još i ostavila Dinamo pred bankrotom, a za vrijeme Zdravka Mamića račun je uvijek pun i još je vratio dobar dio dugova koje je prva trojka napravila. I to su činjenice koje nitko demantirati ne može. Tak da stvarno ne vidim zašto bi "trojka" Zdravko Mamić bila zlokobnija.LUCIANO MOGGI wrote:Bilo je vise trojki.Dybala wrote:Zeko wrote:Slažem se. Jedan stadion završio je u džepovima ove trojke.
Koje trojke ?
Prva trojka Titin general
Mirko Novosel
Zlatko Canjuga.
Druga i jos zlokobnija trojka za dinamov stadion su bili i jos su i jos ce biti
ZDRAVKO MAMIC
ZDRAVKO MAMIC
I
ZDRAVKO MAMIC
Zeko-
2015-08-26
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50