Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Svatko ima svoje mišljenje, ali ja ne bi rekao da si baš u pravu. Ona prva trojka, koja je kak' ti gradila stadion zamračila je na tom stadionu bar 500 mil. kuna, jer vele da je utrošeno 700 mil., a ono kaj su napravili ne košta, brat bratu, više od 200 mil. kuna. I za to nitko odgovarao nije. Ova trojka koju si nazvao Zdravko Mamić, u vrijeme gradnje stadiona nije bila u Dinamu, tak' da ne znam kakve bi on veze imao sa gradnjom stadiona, a ako je nešto zamračio to je daleko, daleko manje od prve trojke. S time da je prva trojka još i ostavila Dinamo pred bankrotom, a za vrijeme Zdravka Mamića račun je uvijek pun i još je vratio dobar dio dugova koje je prva trojka napravila. I to su činjenice koje nitko demantirati ne može. Tak da stvarno ne vidim zašto bi "trojka" Zdravko Mamić bila zlokobnija.LUCIANO MOGGI wrote:Bilo je vise trojki.Dybala wrote:Zeko wrote:Slažem se. Jedan stadion završio je u džepovima ove trojke.
Koje trojke ?
Prva trojka Titin general
Mirko Novosel
Zlatko Canjuga.
Druga i jos zlokobnija trojka za dinamov stadion su bili i jos su i jos ce biti
ZDRAVKO MAMIC
ZDRAVKO MAMIC
I
ZDRAVKO MAMIC
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/predsjednik-belgijskog-saveza-o-sukeru-to-mi-je-nezamislivo---597623.html
Ne kuzi lik da suker pikira pare od prijenosa
Ne kuzi lik da suker pikira pare od prijenosa
Guest- Guest
https://www.tportal.hr/sport/clanak/zlocesti-plavi-decki-nakon-potresa-u-zagrebu-pokazali-ogromno-srce-odmah-su-krenuli-u-pomoc-foto-20200322
I meni nekad ide na živce njihova iracionalnost, tvrdoglavost, isključivost. Ne mogu shvatiti da boja bilo kojeg dresa može biti vrijedna šake u glavu ili baklje u terenu. Ne mogu prihvatiti da onu malu skupinu zbog koje svi oni najebu ne mogu izolirati i ukloniti.
Ali uvijek, baš uvijek, UVIJEK sam bio svjestan koliko je srce kod tih momaka. I zato sam često bio spreman ne vrištati na sva zvona o nekim njihovim sranjima. Ili sranjima malog dijela njih. Jer poštujem njihove ideale. Njihovo srce. Njihova muda. Neke od njih izdalo je društvo, neke je izdala obitelj, neki su se jednostavno izgubili. I pronašli na mjestu gdje nisu sami. Gdje osjećaju pripadnost i vrijednost.
Kad nema sranja, onda su vam oni sranje. A sad kad je sranje na sve strane, tko vam je prvi dao ruku? Tko je prvi skočio braniti zemlju od agresije? Tko je prvi skočio graditi zaštitne ograde od poplave, gasiti požare, premještati bolnice, raščišćavati ruševine?
S kim biste se radije zatekli kad se dogodi sranje? S njima ili s onima koji su jako glasni kad sranja nema, a kad ga ima onda se zavuku u mišje rupe? S njima ili svim onim udrugama i filozofima koji žive na državnoj sisi i od ljudskih prava rade biznis?
Sjetite se toga sljedeći put kad im budete jebavali mater zato što su upalili baklju na tribini.
Sjetite se tko će vam sutra opet prvi skočiti u pomoć.
-Bernard Jurišić
Guest- Guest
Da bih rijec dodao na ovoAndreas Goldberger wrote:
I meni nekad ide na živce njihova iracionalnost, tvrdoglavost, isključivost. Ne mogu shvatiti da boja bilo kojeg dresa može biti vrijedna šake u glavu ili baklje u terenu. Ne mogu prihvatiti da onu malu skupinu zbog koje svi oni najebu ne mogu izolirati i ukloniti.
Ali uvijek, baš uvijek, UVIJEK sam bio svjestan koliko je srce kod tih momaka. I zato sam često bio spreman ne vrištati na sva zvona o nekim njihovim sranjima. Ili sranjima malog dijela njih. Jer poštujem njihove ideale. Njihovo srce. Njihova muda. Neke od njih izdalo je društvo, neke je izdala obitelj, neki su se jednostavno izgubili. I pronašli na mjestu gdje nisu sami. Gdje osjećaju pripadnost i vrijednost.
Kad nema sranja, onda su vam oni sranje. A sad kad je sranje na sve strane, tko vam je prvi dao ruku? Tko je prvi skočio braniti zemlju od agresije? Tko je prvi skočio graditi zaštitne ograde od poplave, gasiti požare, premještati bolnice, raščišćavati ruševine?
S kim biste se radije zatekli kad se dogodi sranje? S njima ili s onima koji su jako glasni kad sranja nema, a kad ga ima onda se zavuku u mišje rupe? S njima ili svim onim udrugama i filozofima koji žive na državnoj sisi i od ljudskih prava rade biznis?
Sjetite se toga sljedeći put kad im budete jebavali mater zato što su upalili baklju na tribini.
Sjetite se tko će vam sutra opet prvi skočiti u pomoć.
-Bernard Jurišić
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Na stranu sve jesi ti dobro i tvoji???Roland Deschain wrote:https://www.tportal.hr/sport/clanak/zlocesti-plavi-decki-nakon-potresa-u-zagrebu-pokazali-ogromno-srce-odmah-su-krenuli-u-pomoc-foto-20200322
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sigurno ne bih pisao na forumu da nisam dobro. Srećom ne živim u starim zgradama u centru grada nego uz Savu gdje kažu da je najsigurniji sastav tla za potrese. Kuća je građena prije 20 godina. Djeca i žena su se prepali naravno, nije ugodno kad te probudi takav potres. Bili su cijelo popodne u ljetnoj kuhinji, tamo se osjećaju sigurnije. Imam u kući šestero ljudi koji žive oko centra, nisu još sigurni mogu li doma. Uglavnom, svi smo OK, nemam čak ni materijalne štete, može se reći da sam ovaj put imao sreće.
Bolje živit u starim zgradama, nego u ovim novim koje se ruše od jačeg vjetraRoland Deschain wrote:Sigurno ne bih pisao na forumu da nisam dobro. Srećom ne živim u starim zgradama u centru grada nego uz Savu gdje kažu da je najsigurniji sastav tla za potrese. Kuća je građena prije 20 godina. Djeca i žena su se prepali naravno, nije ugodno kad te probudi takav potres. Bili su cijelo popodne u ljetnoj kuhinji, tamo se osjećaju sigurnije. Imam u kući šestero ljudi koji žive oko centra, nisu još sigurni mogu li doma. Uglavnom, svi smo OK, nemam čak ni materijalne štete, može se reći da sam ovaj put imao sreće.
O čemu pričaš? Štete su najveće na Gornjem gradu i centru gdje su stare zgrade. U novijim dijelovima grada nema baš neke štete.scorpion wrote:Bolje živit u starim zgradama, nego u ovim novim koje se ruše od jačeg vjetraRoland Deschain wrote:Sigurno ne bih pisao na forumu da nisam dobro. Srećom ne živim u starim zgradama u centru grada nego uz Savu gdje kažu da je najsigurniji sastav tla za potrese. Kuća je građena prije 20 godina. Djeca i žena su se prepali naravno, nije ugodno kad te probudi takav potres. Bili su cijelo popodne u ljetnoj kuhinji, tamo se osjećaju sigurnije. Imam u kući šestero ljudi koji žive oko centra, nisu još sigurni mogu li doma. Uglavnom, svi smo OK, nemam čak ni materijalne štete, može se reći da sam ovaj put imao sreće.
Pa ove novogradnje su katastrofa. One se raspadaju i bez potresa. Ne znam koje imaju najviše štete jutros u Zagrebu, ali građevine iz Austro-Ugarske i Jugoslavije su daleko kvalitetnije od ovih danasRoland Deschain wrote:O čemu pričaš? Štete su najveće na Gornjem gradu i centru gdje su stare zgrade. U novijim dijelovima grada nema baš neke štete.scorpion wrote:Bolje živit u starim zgradama, nego u ovim novim koje se ruše od jačeg vjetraRoland Deschain wrote:Sigurno ne bih pisao na forumu da nisam dobro. Srećom ne živim u starim zgradama u centru grada nego uz Savu gdje kažu da je najsigurniji sastav tla za potrese. Kuća je građena prije 20 godina. Djeca i žena su se prepali naravno, nije ugodno kad te probudi takav potres. Bili su cijelo popodne u ljetnoj kuhinji, tamo se osjećaju sigurnije. Imam u kući šestero ljudi koji žive oko centra, nisu još sigurni mogu li doma. Uglavnom, svi smo OK, nemam čak ni materijalne štete, može se reći da sam ovaj put imao sreće.
Jesu kurac. Od 60-ih godina se primjenjuju novi uvjeti gradnje zgrada glede sigurnosti od potresa koji se s vremenom i pojačavaju. Navodno sve te novoje zgrade u Zagrebu bi trebale izdržati minimalno 6,5 po Richteru. Možda se u Zagrebu nakon 1880 više obraćalo pažnje na to, ali činjenica je da su najviše stradale starije zgrade na liniji rasjeda, dok su novije prilično dobro izdržale. U Novom Zagrebu skoro da nema štete, ili recimo Jarunu, Vrbanima i svim ostalim novijim naseljima. Meni, hvala Bogu, najveća šteta razbijena vaza.
Scorpija piše gluposti...
Moja zgrada je napravljena 2014. i sigurno je najbolja zgrada u Du šta se tiče zaštite od potresa...
;)
Moja zgrada je napravljena 2014. i sigurno je najbolja zgrada u Du šta se tiče zaštite od potresa...
;)
Guest- Guest
Ma ljudi koji žive u novogradnjama se stalno žale na kvalitet. A vidim po tv-u čim je neka jača bura, odma lete fasade. E da, čak sam vidio jednom da je na novogradnji otpao balkon komplet. To nikad nisam vidio prijefridrih_niche wrote:Scorpija piše gluposti...
;)
Ne znan za tuđu novogradnju, govorin samo za svoju zgradu...
Čudo od zgrade, rekli su mi ljudi iz Tromonta da je vrhunska bas za zaštitu od potresa...
Uostalom, Noorka je stručnjak za ovu tematiku, tribalo bi nju pitat...
:D
Čudo od zgrade, rekli su mi ljudi iz Tromonta da je vrhunska bas za zaštitu od potresa...
Uostalom, Noorka je stručnjak za ovu tematiku, tribalo bi nju pitat...
:D
Guest- Guest
Jebeš fasadu to je kvaliteta rada izvođača radova i od padanja fasade teško ćeš poginuti, a kod potresa je bitna jedino i isključivo statika. Neka fasada otpadne bitno je da zgrada ostane stajati. Zato se, bar u Zagrebu jer to znam, već od '60-ih godina rade zgrade isključivo sa AB konstrukcijom, a od kada je Hrvatske i nosivi zidovi su betonski. Cigla se više-manje izbacuje kao materijal za gradnju, još je jedino pregradne zidove dozvoljeno zidati. Zagreb je inače po seizmološkoj karti 9-a potresna zona i takva gradnja je zakonski obvezna. Zato je danas stradao stari dio grada, a u novom štete gotovo i nema.
Zeko-
2015-08-26
Roland Deschain wrote:O čemu pričaš? Štete su najveće na Gornjem gradu i centru gdje su stare zgrade. U novijim dijelovima grada nema baš neke štete.scorpion wrote:Bolje živit u starim zgradama, nego u ovim novim koje se ruše od jačeg vjetraRoland Deschain wrote:Sigurno ne bih pisao na forumu da nisam dobro. Srećom ne živim u starim zgradama u centru grada nego uz Savu gdje kažu da je najsigurniji sastav tla za potrese. Kuća je građena prije 20 godina. Djeca i žena su se prepali naravno, nije ugodno kad te probudi takav potres. Bili su cijelo popodne u ljetnoj kuhinji, tamo se osjećaju sigurnije. Imam u kući šestero ljudi koji žive oko centra, nisu još sigurni mogu li doma. Uglavnom, svi smo OK, nemam čak ni materijalne štete, može se reći da sam ovaj put imao sreće.
Sve tocno .ekipa sa gornjeg mi je evakuirana i manje vise svi su juzno od save sad kod drugog dijela ekipe
Guest- Guest
https://net.hr/sport/nogomet/navijaci-i-clanovi-kluba-rastavili-dinamovu-upravu-na-proste-faktore-ponudili-rjesenje-zbog-kojeg-se-mamic-i-drustvo-hvataju-za-glavu/
Ne branim igrače, ali ovo je dobro rečeno. Igrači bi iz moralnih razloga mogli prihvatiti smanjenje iako ne moraju. Jadno je od uprave da preko medija vrše pritisak na njih dok traju pregovori.
Ne branim igrače, ali ovo je dobro rečeno. Igrači bi iz moralnih razloga mogli prihvatiti smanjenje iako ne moraju. Jadno je od uprave da preko medija vrše pritisak na njih dok traju pregovori.
Dinamo otpustio pomoćnike Nenada Bjelice
Dinamo je večeras objavio odluku da je raskinuo ugovore s dosadašnjim pomoćnicima Nenada Bjelice. Otkaz su tako dobili Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović.
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/dinamo-otpustio-pomocnike-nenada-bjelice/?fbclid=IwAR0II036NSkT-SRfIs5uSqjfvxIfAzlCdUcp8qg0OjA34ncHkaypG7cUZhc
Ono kad ti ekipa koja je izvlačila novac iz kluba ili nijemo gledala dok se izvlači okine od plače bez da su iskomunicirali to s igračima i stožerom.
I sad smjene sve samo ne Bjelicu jer njemu trebaju isplatiti čitavo bogatstvo otpremnine,pa ga na ovaj način tjeraju da sam ode.
Premda, šupak kakav je on nije ništa bolje ni zaslužio. I nakon svega može nastaviti zivkati Međugorje nekoliko puta tjedno.
Guest- Guest
vrijeme će pokazati je li ovo dobar potez.Andreas Goldberger wrote:Dinamo otpustio pomoćnike Nenada Bjelice
Dinamo je večeras objavio odluku da je raskinuo ugovore s dosadašnjim pomoćnicima Nenada Bjelice. Otkaz su tako dobili Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović.
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/dinamo-otpustio-pomocnike-nenada-bjelice/?fbclid=IwAR0II036NSkT-SRfIs5uSqjfvxIfAzlCdUcp8qg0OjA34ncHkaypG7cUZhc
Ono kad ti ekipa koja je izvlačila novac iz kluba ili nijemo gledala dok se izvlači okine od plače bez da su iskomunicirali to s igračima i stožerom. :lol!:
I sad smjene sve samo ne Bjelicu jer njemu trebaju isplatiti čitavo bogatstvo otpremnine,pa ga na ovaj način tjeraju da sam ode. :roflrofl: :roflrofl:
Premda, šupak kakav je on nije ništa bolje ni zaslužio. I nakon svega može nastaviti zivkati Međugorje nekoliko puta tjedno. :D:
činjenica je kako se desio u izvanrednim okolnostima, a vjerojatno će biti i promjena u igračkom kadru jer je previše mladih i potentnih koji čekaju priliku, a tu su i majer i ivanušec.
ne bih se začudio ako se desi kompletna smjena generacija, a ostanu samo ademi, oršić, livaković i Petković.
vjerojatnost da će bjelica ostati je isto mala.
sitting_bull-
2015-09-28
Debili, jasno je da su ovo napravili kako bi Bjelica sam dao otkaz. Nek promijene iskaz da Dinamo nije opljačkan od strane Mamića ako nema love. Dinamo je većinu budžeta namirio kroz Europu i prodaju Olma. Ovo što se sad ne igra nije veliki gubitak. Jedino bi se nešto više love zaradilo kad dođe Hajduk, i manje kad dođe Osijek. Na ovim ostalim utakmicama i nema zarade kad se uzme da više od pola onih koji dolaze su pretplatnici. Stoga i nema razloga velikog kresanja plaća. To bi više bio moralni čin s obzirom na krizu i da igrači sad ništa ne rade. Ali to se trebalo u tišini ispregovarati, a ne odmah u plaćene medije.
ako je dinamo, uz smanjenje plaće od 30% opljačkan, kakvo li je tek stanje u Barceloni gdje je smanjenje plaće 70%?
sitting_bull-
2015-09-28
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50