Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
To ti po sebi gledas jeli starkeljo.Roland Deschain wrote:Zato jer očito ne možemo. Svi bi podjebavali, ali da im se ne vrati.fridrih_niche wrote:Zasto ne možemo bit skupa?
:(
Ocigledno je da ti je ovaj forum postao smisao zivota.
Pa zelis ispravljati krivu drinu.
Mislio sam da se po dosadi sa amperom koji brani tesko rasulo nemoze niko miriti i sa ona dva zastitnika lika i djela medjugorske cigancine.
Menscini da san se zajeba.
Sad uvati i meni lajat ko te jebe cigane
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dragi Zdravko ja ti zelim Srecu.
Jelov sanduk i kraj njega mrtvacku svijecu
Jelov sanduk i kraj njega mrtvacku svijecu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
DAJ DA BUDEMO ZAJEDNO!Roland Deschain wrote:Zato jer očito ne možemo. Svi bi podjebavali, ali da im se ne vrati.fridrih_niche wrote:Zasto ne možemo bit skupa?
<3
Guest- Guest
Nema od toga nista pocrkali dabogdafridrih_niche wrote:DAJ DA BUDEMO ZAJEDNO!Roland Deschain wrote:Zato jer očito ne možemo. Svi bi podjebavali, ali da im se ne vrati.fridrih_niche wrote:Zasto ne možemo bit skupa?
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Samo ljubav!LUCIANO MOGGI wrote:Nema od toga nista pocrkali dabogdafridrih_niche wrote:DAJ DA BUDEMO ZAJEDNO!Roland Deschain wrote:Zato jer očito ne možemo. Svi bi podjebavali, ali da im se ne vrati.fridrih_niche wrote:Zasto ne možemo bit skupa?
<3
<3
Guest- Guest
To ćemo isto vidjeti...Roland Deschain wrote:Možda hoće, možda neće. Vidjet ćemo i za Mamića i za 4-5. mjesto. Al vi ćete zauvijek dudlat nama i kaskat za nama.
Guest- Guest
Ti prvi si taj koji bi podjebavao, a kad ti se vrati probudi se u tebi Zdravko Mamić pa onda vrijeđaš sve odreda...Roland Deschain wrote:
Zato jer očito ne možemo. Svi bi podjebavali, ali da im se ne vrati.
Ti eto možeš podjebavati nas zbog rezultata, loše igre, a kad se ide podjebavati prazan stadion ili primjerice smijurija od borbe protiv Mamića onda uzvraćaš s uvredama.
Guest- Guest
I nije prvi put...fridrih_niche wrote:Izgubija se totalno...
;)
A možda misli da podjebavati imaju pravo samo onih i ze-ge-a...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sad će nam jebat sve po spisku...
:D
Mučki miševi iza tipkovnice, dok on stoji na prvoj crti s kalašom...
Guest- Guest
korona virus je u usporedbi sa sekta-virusom pičkin dim.
korona napada samo respiratorni sustav, sekta virus trajno uništava mozak.
korona napada samo respiratorni sustav, sekta virus trajno uništava mozak.
sitting_bull-
2015-09-28
Dybala wrote:Bolje i trajno ostecenje mozga nego biti dozivotni rektalni intruder
Guest- Guest
eto. sam si potvrdio kako oštećeni mozak funkcionira.Dybala wrote:Bolje i trajno ostecenje mozga nego biti dozivotni rektalni intruder
umišljaj svog bolesnog mozga ti vidiš kao stvarno stanje.
nisi se upitao u čijem rektumu si i ti, tvoja braća iz dtsm i sektaši koji ti drže štangu kad pljuješ po dinamu.
jedina razlika između tebe i dtsm braće te sektaša je u tome što su sektaši uspjeli sjebati hajduk, a ti i tebi slični ste nesretni što ta sudba nije zadesila i dinamo pa se zajedno tješite premda su na slici u amperovom potpisu preko transparenta sektaši bjelodano napisali što misle o takvima.
poseru se po tebi bez zadrške, a ti trčiš po još.
sitting_bull-
2015-09-28
Breaking news !!!
Ruši se MaxiMir !!!
Sauron je shvatio da mu je to ruglo nepotrebno i preskupo za odrzavati ,a posto nema navijaca,drugi mu ni ne treba . Sad postaje jasan njegov masterplan sa lovom na vjestice,progonom navijaca i tribinama praznijim od glava njegovih vjernih sljedbenika.
Boze dragi kakav poduzetnicki mag
Ruši se MaxiMir !!!
Sauron je shvatio da mu je to ruglo nepotrebno i preskupo za odrzavati ,a posto nema navijaca,drugi mu ni ne treba . Sad postaje jasan njegov masterplan sa lovom na vjestice,progonom navijaca i tribinama praznijim od glava njegovih vjernih sljedbenika.
Boze dragi kakav poduzetnicki mag
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50