Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Roland Deschain wrote:Ja sam za Dinamo uvijek tvrdio isto. Nakon godina lutanja su i drugi došli na to, u prvom redu BBB i DTSM. A to je da treba razdvojit klub od pojedinaca te da treba ekipi dat podršku na terenu i usporedno vodit dalje borbu, a ne ko prije veselit se porazima. Ionako je već previše generacija navijača izgubljeno radi svega oko Dinama.
Zato ostavite se pametovanja oko Dinama, imate dolje prćiju oko koje imate privid da imate neki utjecaj.
Svakako, svakako.
Možeš to prodavati nekom tko je tek došao na forum, a kako takvih nema ne znam čemu to...
Guest- Guest
Ti nađi jedan moj post da sam ja veličao Mamića kad si tako pametan. Hoćeš na ovom ili na prošlom forumu.
A gdje sam ja to rekao? Nisam rekao da si veličao Mamića.Roland Deschain wrote:Ti nađi jedan moj post da sam ja veličao Mamića kad si tako pametan. Hoćeš na ovom ili na prošlom forumu.
Pisao sam da mišljenje olako promijeniš i da se okreneš za 180. Pokazao si to u nekoliko navrata i kad je Dinamo u pitanju.
Što bi ja sad trebao kopati po arhivi, premda bi to bilo zanimljivo, a mislim da je stari forum ionako kompletno mrtav. Kad bi ti donio dokaze, onda bi išla izmotavnja kako ti to nisi rekao tako i slične pizdarije. Kao kad ti citiram izjavu one predsjednice Dinama na papiru ni više ni manje nego na Skupštini kluba u kao dokaz tko vodi glavnu riječ, pa je to ništa. Kao da ga je to rekao duje klošar iz Splita....
Guest- Guest
bbb su popušili kad nisu pristali da daju nekoliko članova skuštine dinama pa da iznutra mogu djelovati.Roland Deschain wrote:Ja sam za Dinamo uvijek tvrdio isto. Nakon godina lutanja su i drugi došli na to, u prvom redu BBB i DTSM. A to je da treba razdvojit klub od pojedinaca te da treba ekipi dat podršku na terenu i usporedno vodit dalje borbu, a ne ko prije veselit se porazima. Ionako je već previše generacija navijača izgubljeno radi svega oko Dinama.
Zato ostavite se pametovanja oko Dinama, imate dolje prćiju oko koje imate privid da imate neki utjecaj.
to pokazuje kako je netko od tada vodećih ljudi u bbb imao ambicija postati novi mamić, ili odraditi posao za nekog novog mamića.
tako je naš hajduk zagospodario hajdukom i vidimo kuda je to dovelo. razuvjeravati sektaše kako su iskorišteni je besmisleno obzirom da oni sami sebe doživljavaju kao spasitelje hajduka.
sitting_bull-
2015-09-28
Ne kuzim ovu premisu...ispada da bi svi na tom mjestu postali Sauron
Ovakvo opravdavanje zla iz medjuzemlja jos nisam vidio
Ovakvo opravdavanje zla iz medjuzemlja jos nisam vidio
Guest- Guest
Da su BBB dali par članova u tu nakaradnu skupštinu samo bi joj dali legitimitet. To je bila obična navlakuša. Uostalom što bi značila ruka 5 BBB pored 75 ostalih dizača ruku?sitting_bull wrote:bbb su popušili kad nisu pristali da daju nekoliko članova skuštine dinama pa da iznutra mogu djelovati.Roland Deschain wrote:Ja sam za Dinamo uvijek tvrdio isto. Nakon godina lutanja su i drugi došli na to, u prvom redu BBB i DTSM. A to je da treba razdvojit klub od pojedinaca te da treba ekipi dat podršku na terenu i usporedno vodit dalje borbu, a ne ko prije veselit se porazima. Ionako je već previše generacija navijača izgubljeno radi svega oko Dinama.
to pokazuje kako je netko od tada vodećih ljudi u bbb imao ambicija postati novi mamić, ili odraditi posao za nekog novog mamića.
tako je naš hajduk zagospodario hajdukom i vidimo kuda je to dovelo. razuvjeravati sektaše kako su iskorišteni je besmisleno obzirom da oni sami sebe doživljavaju kao spasitelje hajduka.
skupština dinama ima i sada legitimitet.Roland Deschain wrote:Da su BBB dali par članova u tu nakaradnu skupštinu samo bi joj dali legitimitet. To je bila obična navlakuša. Uostalom što bi značila ruka 5 BBB pored 75 ostalih dizača ruku?sitting_bull wrote:bbb su popušili kad nisu pristali da daju nekoliko članova skuštine dinama pa da iznutra mogu djelovati.Roland Deschain wrote:Ja sam za Dinamo uvijek tvrdio isto. Nakon godina lutanja su i drugi došli na to, u prvom redu BBB i DTSM. A to je da treba razdvojit klub od pojedinaca te da treba ekipi dat podršku na terenu i usporedno vodit dalje borbu, a ne ko prije veselit se porazima. Ionako je već previše generacija navijača izgubljeno radi svega oko Dinama.
druga je stvar što oni koji vode bbb sami sebi međusobno ne vjeruju pa nisu pristali na ulazak u skupštinu.
uvijek je lakše djelovati kad si unutra, nego izvana.
na žalost, to do sivih stanica ekipe u bbb nije došlo. po pitanju strategije i taktike ispali su amateri bez konkurencije.
sitting_bull-
2015-09-28
kic, pusti vodu kako bi odnijela ovo govno s ove teme.fridrih_niche wrote:Zasto je ova besmislena tema još uvik odi?
Kic?
Briši ovo smeće...
<3
sitting_bull-
2015-09-28
To ti je kao da veliš da ona stranka koja ima 2-3 zastupnika u Saboru treba odbiti da uopće ima i ta 2-3 i odustati od toga.Roland Deschain wrote:Da su BBB dali par članova u tu nakaradnu skupštinu samo bi joj dali legitimitet. To je bila obična navlakuša. Uostalom što bi značila ruka 5 BBB pored 75 ostalih dizača ruku?sitting_bull wrote:bbb su popušili kad nisu pristali da daju nekoliko članova skuštine dinama pa da iznutra mogu djelovati.Roland Deschain wrote:Ja sam za Dinamo uvijek tvrdio isto. Nakon godina lutanja su i drugi došli na to, u prvom redu BBB i DTSM. A to je da treba razdvojit klub od pojedinaca te da treba ekipi dat podršku na terenu i usporedno vodit dalje borbu, a ne ko prije veselit se porazima. Ionako je već previše generacija navijača izgubljeno radi svega oko Dinama.
Zeko-
2015-08-26
Na kmečanje sektaša smo već navikli, ali ovo zadnje je nadmašilo sve.
NK Km...ovaj Hajduk je zatražilo da se NK Dinamo kazni najvećom mogućom kaznom koja uključuje oduzimanje bodova ove i sljedećih pet sezona te novčano obeštećenje.
Naime kako tvrde, građanin koji je donio Corona virus u Hrvatsku išao je na utakmicu Atalante i Valencije.
U prijavi dalje NK Hajduk tvrdi da je Dinamo glavni krivac što je virus došao u Hrvatsku jer da je zadržao 3:1 protiv Šahtjara, ove utakmice nebi ni bilo pa građanin nebi donio virus u Hrvatsku.
Pa mislim, stvarno. Kakvi kmečavci.
NK Km...ovaj Hajduk je zatražilo da se NK Dinamo kazni najvećom mogućom kaznom koja uključuje oduzimanje bodova ove i sljedećih pet sezona te novčano obeštećenje.
Naime kako tvrde, građanin koji je donio Corona virus u Hrvatsku išao je na utakmicu Atalante i Valencije.
U prijavi dalje NK Hajduk tvrdi da je Dinamo glavni krivac što je virus došao u Hrvatsku jer da je zadržao 3:1 protiv Šahtjara, ove utakmice nebi ni bilo pa građanin nebi donio virus u Hrvatsku.
Ma niche se napusio pa lupa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dobro, na cemu si ti zadnjih dana?Roland Deschain wrote:Na kmečanje sektaša smo već navikli, ali ovo zadnje je nadmašilo sve.
Guest- Guest
Hahaha...slična poruka ide po Whatsapp grupama, bez spominjanja Hajduka. To sam dodao.
Sad si se sam.osramotio idiote.Roland Deschain wrote:Hahaha...slična poruka ide po Whatsapp grupama, bez spominjanja Hajduka. To sam dodao.
Dobro oprastam ti jer znam da senilnost i demencija cine svoje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Sad si se sam.osramotio idiote.Roland Deschain wrote:Hahaha...slična poruka ide po Whatsapp grupama, bez spominjanja Hajduka. To sam dodao.
Dobro oprastam ti jer znam da senilnost i demencija cine svoje
Guest- Guest
Ne triba mu zamiriti.
Vječno je opsjednut najvećim hrvatskim nogometnim klubom - HAJDUKOM iz Splita, pa ga vidi i tamo di ga nema.
Vječno je opsjednut najvećim hrvatskim nogometnim klubom - HAJDUKOM iz Splita, pa ga vidi i tamo di ga nema.
Guest- Guest
Kako bi Ameri rekli, Hajduk mi je "pain in the ass". Nebitni su, ali stalno nešto kmeče, žale se, ništa im nije po volji, htjeli bi se igrati s velikima, a još su mali.
Evo klasičan primjer...fridrih_niche wrote:Hajduk im je svima trn u oku...
;)
Dok mu njegovi kmeče, njemu se priviđa da kmeče iz Hajduka...
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50