Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Preveliki si glupan da bi ja s tobom diskutirao, jednostavno si nekoliko nivoa ispod mene. Vidim da i dalje ne razumiješ kaj sam napisao u prvom postu na koji si se referirao, u drugom sam ti slikovito objasnio o čemu sam pisao ali i dalje ne razmeš ništa. Reci mi kak treba i budem ti nacrtao kad si tol'ko glup. Inače, ako netko ne plaća porez državi nije za to kriv taj koji ne plaća već država koja si ga ne zna naplatiti. A kaj se posla tiče, za onoga koji hoće raditi u Hrvatskoj ga ima i previše i to dobro plaćenog posla, tak da nemoj molim te ... I da, smrad te napravio, a ja tebi neću jebati sve po spisku. Napisao sam ti u prethodnom postu i zašto. Ako razumiješ, naravno.Dybala wrote:Koji si ti glupan , upravo po mamicevom principu pljackanja se krade i u drugim porama drzave
On je taj koji ne placa porez drzavi,uzima novac koji bi bio namijenjen za zdravstvo,prosvjetu etc etc automatski uzima i ubija radna mjesta,kvalitetu usluge u svim sektorima.
Nemam ja nista protiv gomilanja novca na posten nacin,zivimo u kapitalizmu .
I da..i dalje ti jebem sve odreda smrade,brat i prijatelji su mi u irskoj zbog parazita poput tebe koji minoriziraju zlocine ,poticu na korupciju i kriminal.
I kada spominjes ciganina iz hercegovine u nikakvom kontekstu ga ne dovodi sa nesretnicima koji su osli iz ove zemlje jer nemaju posla niti sansu za egzistenciju i pristojan zivot .
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Zeko wrote:Došli na skupštinu mamićevi tjelohranitelji sa automatima u rukama pa ti glasaj protiv mamića. Jebote, čime se ti zamaraš. Vrhovni sud već 2 godine nemre donijeti odluku ima li štete ili ne, a skupština, koja nikakav instrument bilo kakve provjere nema u rukama osim ugovora Modrić-Dinamo i Lovren-Dinamo o podjeli transfera koji su za skupštinu pravovaljani, trebala je donijeti drugačiju odluku. Skupština kluba nije ni USKOK ni DORH da bi trebala ocijeniti jesu li ti ugovori antidatirani ili ne. Daj smiri malo hormone i sagledaj stvar realno, a ne prema osjećajima. Ako ne podnosiš mamića to ne znači automatizmom da je kriminalac, to ipak prepustimo pravosuđu da ocijeni.Roland Deschain wrote:Ovo je sve točno. On je lik koji od love jedino više voli pažnju i moć pa mu to i najviše nedostaje. Sjećam se njegove face na aerodromu kod dočeka igrača nakon pobjede nad Ajaxom. Htio je ukrasti djelić slave za sebe, a tad je prvi put direktno žestoko napadnut i izvrijeđan da bi nas sve prozvao komunjarama i mrziteljima svega hrvatskog, vidjelo se koliko je očajan. Neće se on vratiti jer je prevelika kukavica da riskira zatvor. Još će ga neko vrijeme poltroni slijediti i veličati ga, ali ako presuda postane pravomoćna otpadati će jedan po jedan. Samo će morati objasniti zašto su glasali da klub nije oštećen.Dybala wrote:Zdravko je kriminalac i iako nije u zatvoru jer je kukavicki pobjegao... u jednu ruku mi je drago sto je tamo negdje u pizdi materini daleko od zbivanja i svega ...jer znam da bi sve pare dao da sad moze likovati za uspjehe dinama,transfere ..da sve zasluge sebi pripisuje ... da postrojava ljude,gradsko poglavarstvo,novinare...da izigraca veliku facu i nasilnika koja je iznad zakona (a u nacelu je obicni mali mis kako je on to drugima spocitavao)
E neces razbojnice, pati u toj vukojebini sa pokradenim parama, znam da te nece usreciti ,tvoj ego je hipertrofirao,tvoja glad za moci i kontrolom ce te pojesti i nikakav novac to nece promijeniti
Taj ego ce mu i biti propast ,uvjeren sam da ce se radi toga pokusati pojaviti u RH i tu ce biti konacni kraj hercegovackog opancara
Filip najbolje od svih u državi zna kako to ide s pravosuđem.
darth_vader-
2014-04-17
Nekad stvarno pomislim jel može bit bolje u ovoj uništenoj Hrvatskoj...
I onda kad vidiš šta Zekan piše skontas da je nemoguce da bude bolje...
I zato samo triba pobacat napalm na sve...
;)
;)
Guest- Guest
idiote, vi imate nesreću što ste nesposobni.Andreas Goldberger wrote:Mi imamo nesreću da su nas politički kriminalci opljačkali gotovo do uništenja, a pravu podršku grada koji je od 2008-e i većinski vlasnik nikad nismo imali.Dybala wrote:Ps za hajduk me boli kurac,oni imaju svoju osobnu nesrecu koja je također uzrokovana gospodinom poduzetnikom sa trenutnim prebivalistem u medjugorju
Navijac sam dinama , kluba,a ne lika i djela zm-a kao placenici
Također, političarima i HDZ-e kriminalcima iz HNS-a je bitan samo jedan klub i osobni interesi, Hajduk je na marginama, i zadnjih godina ostao je sasvim sam. S svojim navijačima i članovima koji su ga održali na životu...
nakon preoblikovanja kad je hajduku obrisan cjelokupni dug, kad je prodajom dionica stvoren plus od cca 60 milijuna kuna u blagajni, kad je grad split dao hajduku stadion na poljudu kao temeljni kapital vi niste znali kako dalje, ali ste znali spičkati gotovinu i napraviti nebulozne dugove, a da nikakav sportski rezultat niste ostvarili.
također, vi ste birali one političare koje sada optužuješ da su vas opljačkali.
napredak je što ste počeli shvaćati kako nije zdravko mamić taj koji je ujebao hajduk, nego je to vaša ekipa.
sitting_bull-
2015-09-28
Dybala wrote:Koji si ti glupan , upravo po mamicevom principu pljackanja se krade i u drugim porama drzave
glupost.
mamić je ustrojio dinamo kao izuzetno stabilnu organizaciju koja svojim zaposlenicima (govori se o cca 500 zaposlenih) na vrijeme isplaćuje za hrvatske prilike jako dobre osobne dohotke, koja uredno plaća sve poreze i koja svake godine postiže sve bolje i sportske i financijske rezultate.
Dybala wrote:
On je taj koji ne placa porez drzavi,uzima novac koji bi bio namijenjen za zdravstvo,prosvjetu etc etc automatski uzima i ubija radna mjesta,kvalitetu usluge u svim sektorima.
Nemam ja nista protiv gomilanja novca na posten nacin,zivimo u kapitalizmu .
prema navodima optužnice i prema presudi dinamo je na sve novce platio porez, uključivo i na iznos za koji sud tereti mamića da ga je otuđio.
dapače, utvršeno je kako je porez preplaćen!
sukladno tome tvoje optužbe nemaju osnova.
Dybala wrote:
I da..i dalje ti jebem sve odreda smrade,brat i prijatelji su mi u irskoj zbog parazita poput tebe koji minoriziraju zlocine ,poticu na korupciju i kriminal.
nisu tvoji rođaci i prijatelji u irskoj zbog nekog zaposlenika, ili člana skupštine dinama.
oni su tamo jer su oni koje su i oni birali opljačkali državu, uništili poduzeća, ili su kao ćaća prodali i izdali hrvatske interese i resurse zbog sitnog osobnog probitka.
mnoge bi firme i njihovi radnici bili jako sretni kad bi ih netko uništio na način na koji je uništen dinamo jer bi onda za svoj rad dobivali pristojnu plaću i ne bi ih zanimala nikakva irska jer bi svoju irsku imali u hrvatskoj.
pitaj zaposlenike u dinamu zašto oni nisu među nesretnicima koji su otišli iz zemlje.Dybala wrote:
I kada spominjes ciganina iz hercegovine u nikakvom kontekstu ga ne dovodi sa nesretnicima koji su osli iz ove zemlje jer nemaju posla niti sansu za egzistenciju i pristojan zivot .
sitting_bull-
2015-09-28
je.fridrih_niche wrote:Nekad stvarno pomislim jel može bit bolje u ovoj uništenoj Hrvatskoj...
;)
trebali bi nam takvi kao ti krojiti kapu.
vidimo po hajduku kamo to vodi.
sitting_bull-
2015-09-28
Može biti bolje, dakako da može. Samo treba ovakve skotove poput tebe, zagorskog forumskog idiota i prve dalmatinske forumske istjerat iz države. Samo udišete zrak u ovoj Lijepoj našoj, a nikakve koristi od vas. A takvih skotova ima pun kurac, od lažnih branitelja za koje netko mora zaraditi mirovinu, do državnih službenika od kojih nitko nema koristi a opet im plaću netko mora zaraditi.fridrih_niche wrote:Nekad stvarno pomislim jel može bit bolje u ovoj uništenoj Hrvatskoj...
;)
Zeko-
2015-08-26
Jebote, pa ti stvarno ne razumiješ dvije proste rečenice koje ja napišem (ne mislim tu na rečenice pune prostota, nego na jednostavne rečenice, moram ti pojasniti jer vidim da ni kurca ne razumiješ). Zakaj se tol'ko blamiraš? Sad mi reci, tko ima instrumente u rukama da dotjera u red te koji ne plaćaju porez? Ti? Ja? Mamić? Ili pak država? Da ti pojednostavim kako se opet ne bi pogubio: Dakle, za neprihodovani porez u državnu kasu, daleko je veći krivac država nego onaj koji izbjegava plaćanje istog. Normalna i pravna država to riješi za jedan dan. Jel' sad malo jasnije?Dybala wrote:Nije kriv onaj koji ne placa porez ???
Svaka daljnja rasprava je suvisna
Zeko-
2015-08-26
Ovaj mi Dinamo jako dobro izgleda. Nije Belupo neko mjerilo, ali dobili smo ih bez ikakvih problema. Ima klubova u HNL-u koji su na njima zube polomili. Mali Ivanušec bude za koji mjesec bolji od Olma.
Zeko-
2015-08-26
Dinamo kupio igrača kojeg je i Hajduk želio te ga odmah vratio na posudbu u Lokomotivu
https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/dinamo-kupio-igraca-kojeg-je-i-hajduk-zelio-te-ga-odmah-vratio-na-posudbu-u-lokomotivu-1002257
Dakle,Karačić je igrač Lokomotive kojem za 4 mjeseca ističe ugovor, a Dinamo ga kupuje i šalje na posudbu u tu istu Lokomotivu do kraja sezone. Zašto kupuju igrača kojem ugovor istječe za 4 mjeseca (mogu ga dovesti besplatno i potpisati ugovor s njim) ako im ne treba odmah, već ga šalju ljutom gradskom rivalu na posudbu do kraja polusezone? Jedino ako ga nisu platili ništa, no onda je legitimno pitanje zašto Lokomotiva daruje besplatno igrača ljutom rivalu?
Smijurija s Lokomotivom ide dalje, a bitno je da VAR ubija emociju dok ovakve sramote pune ljude emocijom i vračaju na stadione...
Guest- Guest
Suradnja GNK Lopova i Lokosa me podsjeća na Engleze...
Naime, cili odnos je zasnovan na incestu...
Dno dna...
;)
Naime, cili odnos je zasnovan na incestu...
Dno dna...
;)
Guest- Guest
Igrač kad uđe u zadnjih 6 mjeseci ugovora može potpisati ugovor s novim klubom ali on postaje važeći tek kad mu istekne ugovor sa sadašnjim klubom. Dakle nije on na posudbi nego odrađuje svoj ugovor do kraja. Nigdje ne piše da je Dinamo platio odštetu. U SD su ili previše retardirani ili previše zlonamjerni da bi se time bavili. Karačić si je licitiranjem s Hajdukom vjerojatno isposlovao veću plaću. A Brbljić je valjda mislio da ga može dovesti za kikiriki.
prvo: idiot se čudi što je karačić odabrao dinamo, a ne hajduk!
drugo: idiot se čudi što je dinamo ostavio karačića u lokomotivi kako bi igrao i zadržao formu.
treće: odjednom je lokomotiva postala "ljuti rival", više nije filijala
četvrto: čudesna je briga idiota za financijske detalje transfera.
peto: ima i u hajduku nekoliko igrača kojima u ljeto ističe ugovor. nijedan nije za dinamo.
drugo: idiot se čudi što je dinamo ostavio karačića u lokomotivi kako bi igrao i zadržao formu.
treće: odjednom je lokomotiva postala "ljuti rival", više nije filijala
četvrto: čudesna je briga idiota za financijske detalje transfera.
peto: ima i u hajduku nekoliko igrača kojima u ljeto ističe ugovor. nijedan nije za dinamo.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50