Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
prvo: idiot se čudi što je karačić odabrao dinamo, a ne hajduk!
drugo: idiot se čudi što je dinamo ostavio karačića u lokomotivi kako bi igrao i zadržao formu.
treće: odjednom je lokomotiva postala "ljuti rival", više nije filijala
četvrto: čudesna je briga idiota za financijske detalje transfera.
peto: ima i u hajduku nekoliko igrača kojima u ljeto ističe ugovor. nijedan nije za dinamo.
drugo: idiot se čudi što je dinamo ostavio karačića u lokomotivi kako bi igrao i zadržao formu.
treće: odjednom je lokomotiva postala "ljuti rival", više nije filijala
četvrto: čudesna je briga idiota za financijske detalje transfera.
peto: ima i u hajduku nekoliko igrača kojima u ljeto ističe ugovor. nijedan nije za dinamo.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
mene situacija u hajduku podsjeća na poslijeratnu italiju: pun je naše dice, a svima ćaće stranci...fridrih_niche wrote:Suradnja GNK Lopova i Lokosa me podsjeća na Engleze...
Naime, cili odnos je zasnovan na incestu...
Dno dna...
;)
sitting_bull-
2015-09-28
Roland Deschain wrote:Igrač kad uđe u zadnjih 6 mjeseci ugovora može potpisati ugovor s novim klubom ali on postaje važeći tek kad mu istekne ugovor sa sadašnjim klubom. Dakle nije on na posudbi nego odrađuje svoj ugovor do kraja. Nigdje ne piše da je Dinamo platio odštetu. U SD su ili previše retardirani ili previše zlonamjerni da bi se time bavili. Karačić si je licitiranjem s Hajdukom vjerojatno isposlovao veću plaću. A Brbljić je valjda mislio da ga može dovesti za kikiriki.
Evo tebe, javio se u obranu ovog incesta.
Prvo da se osvrnem na ovo za Brbića. Valjda i vjerojatno. Kad je bio slučaj Bradarića i njegovo odlaska, pričao si za Brbića da je za 500 tisuća eura izbio Tudoru važnog igrača, pa sam ti ja napisao da to nije bila odluka Brbića nego ovog trojca iz struke, što je sam Tudor potvrdio na presici prije Varaždina, te je demantirao priče da je ljut. Isto tako i sada, trojac je htio dovesti Karačića jer mu brzo ističe ugovor, jer smatraju da je kvaliteta i jer je izvjestan odlazak Juranovića. Sigurno mu nisu nudili kikiriki, nego bolje uvjete nego je imao u Lokomotivi, a isto tako Dinamu očito nije bio toliko interesantan, jer da jest već prije bi ga osigurali a ne 4 mjeseca prije isteka ugovora, nakon interesa Hajduka.
Ovo drugo. Pošto ti sve znaš, sve točne informacije u vezi svega (ne samo Dinama) i uvijek si u pravu, znaš točno sve do detalja (ne smiš reći kako, ali nema veze ) eto ja stvarno ne znam u kakvim uvjetima Karačić prelazi u Dinamo, jeli to sad odma pa posudba, jeli na kraju sezone. Stvarno ne znam,pa mi ne preostaje ništa drugo nego da vjerujem da je tako kako si ti napisao. Ono što eto znam, je da Karačić bio u Lokomotivi standardan, da je često i kapetansku traku nosio, ali da nije uspio dogovoriti produženje ugovora, pa je zato na kraju polusezone (kraj prošle godine) preselio na tribinu, nije bio niti na klupi zadnje tri utakmice. Kako ti kažeš, kad uđeš u zadnjih 6 mjeseci ugovora možeš potpisati s novim klubom, ali on postaje važeći tek kad mu istekne ugovor sa sadašnjim klubom. I tako,odprilike 4 mjeseca prije isteka potpiše Karačić za gradskog rivala (informacija poznata već neko vrijeme, i ti si tu o tome pisao), a kao nagradu vraćen je u momčad i odigrao svih 90 minuta protiv Rijeke u nastavku prvenstva.
Sad ti meni reci, jeli to normalno? Lokomotiva ga pošalje na tribinu jer nije potpisao novi ugovor s njima, a nakon što potpiše za gradskog rivala ide nazad u momčad?
Guest- Guest
Nisam pratio koliko je igrao i zašto nije igrao. Sve su to priče i pričice. Karačić je normalno prošao pripreme s Lokomotivom i logično je da je igrao. Možda je Dinamo i dao nešto na ime odštete kako nebi prosjedio polusezonu na tribini.
Eto, sad je Dinamo možda i nešto platio. Pa u postu prije si rekao da nije ništa platio da dolazi nakon isteka ugovora.
Da je preselio na tribinu nije nikakva pričica, nego činjenica...
Guest- Guest
Nisam rekao da Dinamo nije platio, nego da nigdje ne piše da je platio.
Napisao si da on odraduje ugovor u Lokomotivi do kraja ove sezone, a onda prelazi u Dinamo. Kako je u tom slucaju moguce da Dinamo nesto plati na ime odstete? Koje odstete? Ili je mozda i to cudo moguce u ovom incestu?
Guest- Guest
kako su se tovarski idioti uzjogunili i napalili na transfer karačića u dinamo!
gotovo kao kad su pršir i špikić potpisali za hajduk.
ili dolček i čolina.
to je bilo razumljivo jer su ti dečki potpisali za hajduk.
međutim, skenirati svaki transfer dinama je ipak čudno, posebice kad se zna kako između hajdukove želje da angažira karačića i realnosti postoji preveliki jaz jer su takvi već izgrađeni igrači koji k tome i mogu igrati u dinamu u pravilu preskupi za financijske mogućnosti hajduka, u pravilu su dovoljno ambiciozni da žele igrati i europske utakmice na kojima se mogu potvrditi - što im hajduk ne može jamčiti i znaju kako su i maloča i nižić i tudor i grbić bili tretirani od strane hajduka, a svi vide i znaju kako to izgleda u dinamu.
nitko ne uzima u obzir da bez trenera bjelice i njegove suglasnosti tog transfera ne bi bilo, a bjelica zna što radi.
eto, otišao je olmo, a bjelica je na vrijeme osigurao igrače koji u njegovoj viziji igre mogu odigrati kao i olmo.
jedina razlika je u stanju financija u klupskoj blagajni.
gotovo kao kad su pršir i špikić potpisali za hajduk.
ili dolček i čolina.
to je bilo razumljivo jer su ti dečki potpisali za hajduk.
međutim, skenirati svaki transfer dinama je ipak čudno, posebice kad se zna kako između hajdukove želje da angažira karačića i realnosti postoji preveliki jaz jer su takvi već izgrađeni igrači koji k tome i mogu igrati u dinamu u pravilu preskupi za financijske mogućnosti hajduka, u pravilu su dovoljno ambiciozni da žele igrati i europske utakmice na kojima se mogu potvrditi - što im hajduk ne može jamčiti i znaju kako su i maloča i nižić i tudor i grbić bili tretirani od strane hajduka, a svi vide i znaju kako to izgleda u dinamu.
nitko ne uzima u obzir da bez trenera bjelice i njegove suglasnosti tog transfera ne bi bilo, a bjelica zna što radi.
eto, otišao je olmo, a bjelica je na vrijeme osigurao igrače koji u njegovoj viziji igre mogu odigrati kao i olmo.
jedina razlika je u stanju financija u klupskoj blagajni.
sitting_bull-
2015-09-28
Isto tako je mogao potpisati za neki drugi klub, možda je Dinamo dao neki iznos da se to izbjegne. Možda je igrač dobio više.Andreas Goldberger wrote:Napisao si da on odraduje ugovor u Lokomotivi do kraja ove sezone, a onda prelazi u Dinamo. Kako je u tom slucaju moguce da Dinamo nesto plati na ime odstete? Koje odstete? Ili je mozda i to cudo moguce u ovom incestu?
Slična stvar je sa Zwolinskim, potpisao je za Lechiu, ali do kraja sezone je igrač Gorice.
O čemu ti pričaš? Mogao je on potpisati s kim god je htio, to mi je jasno i nisam to doznao kad si mi ti to napisao tu. To se nije moglo izbjegnuti ako Dinamo da neki iznos Lokomotivi, nego je jedino stvar igrača i Dinama, koliko su mu ponudili i što su dogovorili. Kontradiktoran si sam sebi. Ili je igrač dogovorio prelazak u Dinamo kad mu istekne ugovor s Lokomotivom ili je pak riječ o transferu pa posudbi kako navode mnogi (zanimljivo kako oba kluba još ništa nisu objavili službeno na svojim stranicama da se znaju detalji).Roland Deschain wrote:Isto tako je mogao potpisati za neki drugi klub, možda je Dinamo dao neki iznos da se to izbjegne. Možda je igrač dobio više.Andreas Goldberger wrote:Napisao si da on odraduje ugovor u Lokomotivi do kraja ove sezone, a onda prelazi u Dinamo. Kako je u tom slucaju moguce da Dinamo nesto plati na ime odstete? Koje odstete? Ili je mozda i to cudo moguce u ovom incestu?
Slična stvar je sa Zwolinskim, potpisao je za Lechiu, ali do kraja sezone je igrač Gorice.
Zwolinskom istječe ugovor s Goricom na kraju sezone, i on je potpisao za Lechiu kad mu ovaj istekne, znači da odlazi kao slobodan igrač u free transferu bez daju neki iznos Gorici da se ne izbjegne da on ode negdje drugdje.
Isti izvor (TM) navodi za Karačića ovako:
Guest- Guest
Jel ti znaš otkud TM vuče podatke? Što misliš da im klubovi šalju nacrte ugovora? Svašta.
Ajde mi ti reci odkud vuču? Ti sve znaš, jeli tako?Roland Deschain wrote:Jel ti znaš otkud TM vuče podatke? Što misliš da im klubovi šalju nacrte ugovora? Svašta.
Ja sam rekao da su mnogi objavili da je transfer pa posudba (ne samo jedan izvor medija), a rekao sam da ne znam detalje,dok ti u jednom trenutku znaš točno kako je (Dinamo po tebi potpisao ugovor s Karačićem koji počinje nakon isteka postojećeg s Lokomotivom) , pa u drugom postu pišeš da je možda ipak drugačije, da je Dinamo možda nešto dao na ime odštete.Ponovit ću, kontradiktoran si jer ustvari ne znaš!
Činjenica je da oba kluba nisu zasad ništa objavila, valjda nije potrebno službeno ništa o tome kad je na relaciji Dinamo-Lokomotiva...
Guest- Guest
Baš mi je drago kaj dalmatinska forumska ovdje prolijeva žuč kaj je Karačić potpisao za Dinamo. 101 % sam siguran da ovih žalopojki dalmatinske forumske ne bi bilo da za Karačića u igri nije bio i njegov hajdučić šrd pa je izvisio, što je i potpuno normalno, jer gdje će hajdučić šrd u utrku za igrača kontra Dinama koji ga može i bolje platiti, garantira mu igranje u Europi i garantira mu veći transfer i u bolji klub od hajdučića šrd.
Zeko-
2015-08-26
Zašto bi i trebali išta objaviti? Nisam ja ništa kontradiktoran nego ti ne shvaćaš kako stvari hodaju kod transfera i da nije sve crno-bijelo. Pitaj svoje u sekti, znaju oni.Andreas Goldberger wrote:Ajde mi ti reci odkud vuču? Ti sve znaš, jeli tako?Roland Deschain wrote:Jel ti znaš otkud TM vuče podatke? Što misliš da im klubovi šalju nacrte ugovora? Svašta.
Ja sam rekao da su mnogi objavili da je transfer pa posudba (ne samo jedan izvor medija), a rekao sam da ne znam detalje,dok ti u jednom trenutku znaš točno kako je (Dinamo po tebi potpisao ugovor s Karačićem koji počinje nakon isteka postojećeg s Lokomotivom) , pa u drugom postu pišeš da je možda ipak drugačije, da je Dinamo možda nešto dao na ime odštete.Ponovit ću, kontradiktoran si jer ustvari ne znaš!
Činjenica je da oba kluba nisu zasad ništa objavila, valjda nije potrebno službeno ništa o tome kad je na relaciji Dinamo-Lokomotiva...
Zato jer klubovi to rade,kao što su poljaci objavili dolazak Zwollinskog.Roland Deschain wrote:
Zašto bi i trebali išta objaviti? Nisam ja ništa kontradiktoran nego ti ne shvaćaš kako stvari hodaju kod transfera i da nije sve crno-bijelo. Pitaj svoje u sekti, znaju oni.
Kako stvari hodaju? Tako je davno Šuker rekao za Bobana, da on ne zna kako stvari hodaju, pa mu ovaj odgovorio da sreća da Šuker u svoj svojoj lucidnosti zna kako stvari hodaju....
Pišeš gluposti, a ono što nazivaš sektom nema nikakve veze s transferima igrača. No to tvoje skretanje s teme je samo zato jer si se previše ukopao u vlastitoj kontradiktornosti...
A kako transferi između Dinama/Lokomotive funkcioniraju ili pak hodaju kako ti kažeš, dobro znamo ja i ti. Samo ti ne želiš priznati da je to sramota kakvu nećeš vidjeti u nekoj normalnijoj državi.
Guest- Guest
Sad sve znamo. Kako piše dalmatinska forumska Lokomotiva ne bi smjela transferirati nijednog svog igrača u Dinamo, jer je to prema dalmatinskoj forumskoj sramota kakve nema u normalnim državama. Znači Karačić je za manju plaću trebao otići u hajdučić šrd, u klub koji mu garantira utakmicu-dvije u Europi i klub iz kojeg se može transferirati maksimalno u slovačku ili poljsku ligu. Nazdravlje. Od ovog trenutka i u ovom prelaznom roku izgubili smo jednu od dvije dalmatinske forumske jer je jedna u prelaznom roku i bez odštete prešla među forumske idiote. Sada imamo zagorskog forumskog idiota, dalmatinskog forumskog idiota i dalmatinsku forumsku . Divota jedna.
Zeko-
2015-08-26
Evo, ja još uvijek čekam da Bjelica na klupi Dinama dobije jednu jedinu ključnu utakmicu. Nizu od Rijeka, Benfica, Šahtar, Atalanta, Man. City, pridodao je ponovo Rijeku. I veli kriva je bura. K'o da je riječanima sunce sijalo. Istina je da takav vjetar više smeta boljoj ekipi, ali Dinamo ničim nije pokazao da je on ta bolja ekipa i to nije i ne može biti opravdanje da ne stvoriš jednu jedinu šansu u 90+ minuta.
Zeko-
2015-08-26
Kako se Kmelica raskmeca hahahaha...
:^O
Koji lopovski i licemjerni klub...
Gasi tu prciju od kluba!
Gasi GNK Lopova!
<3
Gasi tu prciju od kluba!
Gasi GNK Lopova!
<3
Guest- Guest
I opet bi kitu osvojili da se to dogodi. Evo, Rijeka tu i tamo nešto uzme, a vi svake godine samo kitu u pakšu.
idiot jedino veselje svog besmislenog života nalazi u utakmicama koje dinamo izgubi.fridrih_niche wrote:Kako se Kmelica raskmeca hahahaha...
Gasi tu prciju od kluba!
Gasi GNK Lopova!
<3
jadničak.
sitting_bull-
2015-09-28
Rijeka je vas vazal...
Mrvice uvik dobije...
Mi smo Mel Gibson...