Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.
Svi se pitamo isto. Ovdje baš nikog ne zanima ništa vezano uz taj ciganski klub kao ni išta vezano uz bivše i sadašnje ciganske igrače.jastreb wrote:Znao sam da ćete ga sad svi napadati.RayMabus wrote:Ne vidim uopće smisla uspoređivati SP i Ligu prvaka , posebno ne tu prije tridesetak godina. Malo glupa izjava jer i da oćeš bit objektivan to nisu ista natjecanja. Stvarno nemam ideju. On to tako reka i sad kad to netko mora uspoređivat kako su oni nešto osvojili prije trideset godina i uspoređivat s nečim šta uopće nije to natjecanje nego SP.
Ma bezveze.
Ma šta sam uopće i postavljao temu???
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Re: Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.
Roland Deschain wrote:Svi se pitamo isto. Ovdje baš nikog ne zanima ništa vezano uz taj ciganski klub kao ni išta vezano uz bivše i sadašnje ciganske igrače.jastreb wrote:Znao sam da ćete ga sad svi napadati.RayMabus wrote:Ne vidim uopće smisla uspoređivati SP i Ligu prvaka , posebno ne tu prije tridesetak godina. Malo glupa izjava jer i da oćeš bit objektivan to nisu ista natjecanja. Stvarno nemam ideju. On to tako reka i sad kad to netko mora uspoređivat kako su oni nešto osvojili prije trideset godina i uspoređivat s nečim šta uopće nije to natjecanje nego SP.
Ma bezveze.
Ma šta sam uopće i postavljao temu???
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
» Čović: Sarajevo je bilo spremno optužiti i Hrvatsku
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Ispovjed bivšeg pripadnika HOS-a:'Bolila me ona stvar što piše i kako tko pozdravlja,nazdravlja bilo mi ej bitno dobiti pušku i braniti Hrvatsku'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Čović: Sarajevo je bilo spremno optužiti i Hrvatsku
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Ispovjed bivšeg pripadnika HOS-a:'Bolila me ona stvar što piše i kako tko pozdravlja,nazdravlja bilo mi ej bitno dobiti pušku i braniti Hrvatsku'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4