ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018. - Page 4 Empty Re: Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.

Post by Tominjo 28/11/2019, 19:19

jastreb wrote:
RayMabus wrote:Ne vidim uopće smisla uspoređivati SP i Ligu prvaka , posebno ne tu prije tridesetak godina. Malo glupa izjava jer i da oćeš bit objektivan to nisu ista natjecanja. Stvarno nemam ideju. On to tako reka i sad kad to netko mora uspoređivat kako su oni nešto osvojili prije trideset godina i uspoređivat s nečim šta uopće nije to natjecanje nego SP.

Ma bezveze.
Znao sam da ćete ga sad svi napadati.

Ma šta sam uopće i postavljao temu??? :dramaq
Svi se pitamo isto. Ovdje baš nikog ne zanima ništa vezano uz taj ciganski klub kao ni išta vezano uz bivše i sadašnje ciganske igrače.

Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018. - Page 4 Empty Re: Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.

Post by Guest 28/11/2019, 20:04

Roland Deschain wrote:
jastreb wrote:
RayMabus wrote:Ne vidim uopće smisla uspoređivati SP i Ligu prvaka , posebno ne tu prije tridesetak godina. Malo glupa izjava jer i da oćeš bit objektivan to nisu ista natjecanja. Stvarno nemam ideju. On to tako reka i sad kad to netko mora uspoređivat kako su oni nešto osvojili prije trideset godina i uspoređivat s nečim šta uopće nije to natjecanje nego SP.

Ma bezveze.
Znao sam da ćete ga sad svi napadati.

Ma šta sam uopće i postavljao temu??? :dramaq
Svi se pitamo isto. Ovdje baš nikog ne zanima ništa vezano uz taj ciganski klub kao ni išta vezano uz bivše i sadašnje ciganske igrače.
Guest
Guest

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics