Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.
Pa ok. I Mančester City je jači od Zvezde. A šta ću mu ja kad je tako.jastreb wrote:Ali postavljeno mu je to pitanje.RayMabus wrote:
Pa nisan uvrijeđen nego mi je to glupo uspoređivat. To uopće nikakve logike nema da te dvi stvari uspoređuješ.
U svijetu nogometa ništa čudno.
Ali samo kod nas se to može doživjet ko provokacija.
RayMabus- Posts : 184186
2014-04-11
Ma bezvezna rasprava skorz. Već u samom startu nema smisla.vuksadinare wrote:Ma ciga je uvijek bio intelektualno glup ali je znao zabijat goloveRayMabus wrote:To su dvi različite stvari. Uopće nema smisla to dvoje uspoređivat. Ode se gleda koje ti imaš najbolje igrače u svojoj državi ( narodu ) a ode moš kupit najbolje od svega i sad si ti najjači i sad ćeš ti to uspoređivat.
Aj molin te , aj aj aj
2014-04-11
Ma kakav pancev..poslijd zvezde cistio je svlacionice u italijiRayMabus wrote:Pa ok. I Mančester City je jači od Zvezde. A šta ću mu ja kad je tako.jastreb wrote:Ali postavljeno mu je to pitanje.RayMabus wrote:
Pa nisan uvrijeđen nego mi je to glupo uspoređivat. To uopće nikakve logike nema da te dvi stvari uspoređuješ.
U svijetu nogometa ništa čudno.
Ali samo kod nas se to može doživjet ko provokacija.
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
..sjecam se jedne utakmice kad je zvezda izgubila od sarajeva ako me sjecanje ne vara..2-1...pitaju panceva novinari kako ocjenjuje svoju slabu igru...on kaze...igraci sarajeva su igrali muski
2015-09-08
ManCity je ko PSG, pa i Chelsea i slicni.
Ubaci lovu toliku u Hajduk ili neki drugi tim i imaces isto.
Zvezda ili Rangers, Celtic, Anderleht, ne mogu da se porede sa Silikonima fudbala.
Naravno da je jaca tadasnja Zvezda od HR 2018 i samo poredjenje je van logike.
Taj tim je bio dosta jak, jedino pitanje trenera i odbrane, jer su neki anonimusi kiksali po Sofiji a mogao se uzeti jos jedan trofej.
Odbrana je bila krs i tu je HR verovatno jaca.
Zvezda ili Rangers, Celtic, Anderleht, ne mogu da se porede sa Silikonima fudbala.
Taj tim je bio dosta jak, jedino pitanje trenera i odbrane, jer su neki anonimusi kiksali po Sofiji a mogao se uzeti jos jedan trofej.
Serbinho-3- Posts : 27716
2014-08-25
Kad bude isto natjecanje pa makar osvojila Srbija broncu na Ep u nogometu ili neki hrvatski klub dođe bar u finale lige prvaka onda ćemo to uspoređivat.
Balun je okrugal , moš bit bolji pa izgubit jednu utakmicu ili lošiji pa dobit al moraš doć tu negdi u tu zonu a da je to natjecanje dakle il je kupsko il je repezreprezent pa da moš ti to uspoređivat uopće.
I to ne samo kad je klupsko natjecanje između država nego općenito između klubova dakle mogu bit i iz iste države.
Balun je okrugal , moš bit bolji pa izgubit jednu utakmicu ili lošiji pa dobit al moraš doć tu negdi u tu zonu a da je to natjecanje dakle il je kupsko il je repezreprezent pa da moš ti to uspoređivat uopće.
I to ne samo kad je klupsko natjecanje između država nego općenito između klubova dakle mogu bit i iz iste države.
2014-04-11
Kakvog smisla to ima uspoređivat ? Pa prvo bi ovi Pančev mora ispast jer nije Srbin nego Makedonac.Serbinho-3 wrote:ManCity je ko PSG, pa i Chelsea i slicni.
Tako mogu i ja u reprezentaciju ubacit Ronalda i amo se sad uspoređivat.
A bezveze ono. A koje gluposti ono.
2014-04-11
Pa vidiš iz aviona da to nije isto natjecanje. Neću uopće to uspoređivat. Ispast će da ako kažem da je jače finale SP od osvajanje lige prvaka da naslov lige prvaka je goli kurac.
Pa to mi glupo da kažen da je to bezveze šta si to osvojija.
To bi stvarno glupa izjava bila.
Ako ti je to glupo , pa eto ti pa osvoji ga.
Pa to mi glupo da kažen da je to bezveze šta si to osvojija.
To bi stvarno glupa izjava bila.
Ako ti je to glupo , pa eto ti pa osvoji ga.
2014-04-11
jebeto što ovaj pančo sere ali bome ni jastreb ne zaostaje puno
Majke ti ga...simpatizirat zvezdu a jos navodni hrvat...cak i dingo je ne moze smislit...ja od kad znam za sebe i one koji nisu zvezdasi da nije bilo mrzeg kluba od zvezde na nekadasnjim yu prostorima..tre wrote:jebeto što ovaj pančo sere ali bome ni jastreb ne zaostaje puno
2015-09-08
Tko je sad taj Dingo???vuksadinare wrote:Majke ti ga...simpatizirat zvezdu a jos navodni hrvat...cak i dingo je ne moze smislit...ja od kad znam za sebe i one koji nisu zvezdasi da nije bilo mrzeg kluba od zvezde na nekadasnjim yu prostorima..tre wrote:jebeto što ovaj pančo sere ali bome ni jastreb ne zaostaje puno
Nisam simpatizirao Zvezdu,osim 91. kad su igrali u onom fantastičnom stastavu. Bila ih je milina za gledat.
Tko tvrdi da nisu bili mega atraktivni ne kuži se u balun.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dingo je Ringo...ma da su imali ne znam kakvu momcad..kad se sjetis zvezde sjetis se cigana..pa kad su ih sami partizanovci proglasili ciganina sto onda dodati na tojastreb wrote:Tko je sad taj Dingo???vuksadinare wrote:Majke ti ga...simpatizirat zvezdu a jos navodni hrvat...cak i dingo je ne moze smislit...ja od kad znam za sebe i one koji nisu zvezdasi da nije bilo mrzeg kluba od zvezde na nekadasnjim yu prostorima..tre wrote:jebeto što ovaj pančo sere ali bome ni jastreb ne zaostaje puno
Nisam simpatizirao Zvezdu,osim 91. kad su igrali u onom fantastičnom stastavu. Bila ih je milina za gledat.
2015-09-08
pa bili su dobri ali je to idiotski i imbecilno uopće išta po tom pogledu uspoređivati, niti vrijeme niti vrsta natjecanja tako da je cigo ispao vrlo glup u svojoj bahatostijastreb wrote:Tko je sad taj Dingo???vuksadinare wrote:Majke ti ga...simpatizirat zvezdu a jos navodni hrvat...cak i dingo je ne moze smislit...ja od kad znam za sebe i one koji nisu zvezdasi da nije bilo mrzeg kluba od zvezde na nekadasnjim yu prostorima..tre wrote:jebeto što ovaj pančo sere ali bome ni jastreb ne zaostaje puno
Pa i Cigani su ljudi.vuksadinare wrote:
Dingo je Ringo...ma da su imali ne znam kakvu momcad..kad se sjetis zvezde sjetis se cigana..pa kad su ih sami partizanovci proglasili ciganina sto onda dodati na to
Nekad čak i bolji od Gadža.
2014-04-22
Cigo nevazan.
Hrvatska repka prvo bronca pa srebro na SP-u u dvadesetak godinica.
Ostali ... nema ih.
Pa-pa.
Hrvatska repka prvo bronca pa srebro na SP-u u dvadesetak godinica.
Ostali ... nema ih.
Pa-pa.
Guest- Guest
Darko pančev je službeno proglašen najvećim promašajem u 110 godišnjoj povijesti fc internazionalea...
Darko momce makedonce..
;-D
A, teme, Jastrebe ;-S
;-D
A, teme, Jastrebe ;-S
Prebaci to na nogomet.Maggie19 wrote:Darko momce makedonce..
;-D
A, teme, Jastrebe ;-S
Undje će barem to prokomentirati zanimljivo i čisto sportski.
2014-04-22
Pa bilo je takvih sličnih promašaja YU nogometa dosta.T. wrote:Darko pančev je službeno proglašen najvećim promašajem u 110 godišnjoj povijesti fc internazionalea...
Ne znam sjećaš li se Spasića iz Partizana.
2014-04-22
Kako ne, u splitu su mu skandirali 'ćelavo govno!'...
Bek, tehnika 0 bodova, dogura je čak do reprezentacije...
I do Reala.T. wrote:Kako ne, u splitu su mu skandirali 'ćelavo govno!'...
2014-04-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
» Čović: Sarajevo je bilo spremno optužiti i Hrvatsku
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Ispovjed bivšeg pripadnika HOS-a:'Bolila me ona stvar što piše i kako tko pozdravlja,nazdravlja bilo mi ej bitno dobiti pušku i braniti Hrvatsku'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Čović: Sarajevo je bilo spremno optužiti i Hrvatsku
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Ispovjed bivšeg pripadnika HOS-a:'Bolila me ona stvar što piše i kako tko pozdravlja,nazdravlja bilo mi ej bitno dobiti pušku i braniti Hrvatsku'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4