Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
Page 1 of 1
Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
https://narod.hr/svijet/kolumnist-jutarnjeg-lista-ante-tomic-u-beogradu-o-slaboumnim-hrvatima-snishodljivom-plenkovicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
iz njega nikad nije izasao duh rezervnog staresine Antona Tomica zvanog Kanta
2015-09-08
..a jos ruzan kao noc..zar te jude..levicari..jugovici moraju biti ruzni...smrdljivi
2015-09-08
Jebes covjeka koji opanjkava svoju domovinu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
takav u ozbiljnim drzavama ne bi imao pristup a kamoli kakve promocije i slicno..Ringo10 wrote:Jebes covjeka koji opanjkava svoju domovinu
2015-09-08
Aj ti sad budi pametan.
Govori protiv Hrvatske, a za EU je.
A.P. je hrvatski premijer, a za EU je.
Tko je tu lud?
Govori protiv Hrvatske, a za EU je.
A.P. je hrvatski premijer, a za EU je.
Tko je tu lud?
Guest- Guest
jeblomtr ovaj vuk rvatina, ono baš prava.
kaj je to opanjkati?
to nekaj made in ercegovina ili samo se bosancem kličem?
kaj je to opanjkati?
to nekaj made in ercegovina ili samo se bosancem kličem?
2014-12-30
Dobar ti je bio Zoran Kesic dok je ismijavao srbe a sada kada ismijava hrvate nevalja.Meni ta spodoba sa B92 nikad nije bila smijeshna jer je namjeshten i placen od stranih gazda da pravi mrznju izmedju srba i srba,hrvata i srba,muslimana,albanaca it.Kliknem na stranicu Jutarnjeg (bolje da promijeni ime u Jucherashnji) i odmah prepoznam da je placeni strani medij ,a vi ste korisne budale koje shirite ovakve vijesti i dogadjaje.Dakle isto kao B92 koji kontrolira komentare i lajkove pa po tome vidish shto je to.Hajde da su malo inteligentni pa da puste i neki komentar koji se ne slaze sa njihovom politikom pa da da stave u zabludu chitatelja da je to slobodna tiskovina .Ovako znash sve nakon shto prochitash prvih par komentara.Ustvari kada bolje razmislim,nije ni chudo shto su neki sa foruma preparirane guske koje gachu u magli i shire svoje nemushto shvacanje svijeta oko sebe kao istinu.Mozda bi ija prosvirao da chitam ta smeca koja sam nekada chitao i mislio da su hrvatski ili srpski mediji.Eto ja to tako dozivljavam i ne odlazim tamo da chitam.Aono shto nisi prochitao ionako se nije desilo:::)))))No,ja sam chovjek koji vjeruje u ljude pa se nadam da cesh i ti zajedno sa ovim ostatkom idiota shvatiti da medije koje protezirash nisu hrvatski ni srpski nego uglavnom schwabski ,anglosaksonski i zidovski.Od autentichnih splicana jedino mi je bio dobar Smoje a ovaj Ante pokushava biti njegova kopija shto nema shanse jer je original bio i bit ce samo to.Obadvojica su nekada pisala u Slobodnoj Dalmaciji koja je tada bila sinonim pravog novinarstva ali od kada ste svi postali ustashe i ono malo pravih novinara je nestalo sa javne scene.Da hrvatima dash najuredjeniju zemlju i drzavu recimo kao shto je Japan hrvati bi to unishtili.
Similar topics
» KOS agent Lazanski u Moskvi opanjkavao Hrvate i Hrvatsku Jasenovcem..
» Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
» Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
» Obljetnica!19.9.1991 poznato 'bacanje cveca' na tenkove u Beogradu koji idu razarati Vukovar i Hrvatsku
» Mogući napad na Hrvatsku, Hrvate BIH
» Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
» Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
» Obljetnica!19.9.1991 poznato 'bacanje cveca' na tenkove u Beogradu koji idu razarati Vukovar i Hrvatsku
» Mogući napad na Hrvatsku, Hrvate BIH
Page 1 of 1