Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.
I do Reala.T. wrote:Kako ne, u splitu su mu skandirali 'ćelavo govno!'...
Bek, tehnika 0 bodova, dogura je čak do reprezentacije...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ajd odjebi rijecki okote
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
jastreb wrote:https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1252797/Darko-Pancev-Zvezda-iz-1991.-godine-bi-pobedila-Hrvatsku-iz-2018.-godine.html
Samo nisu mogli Hajduka...
darth_vader-
2014-04-17
A ni "cveće" nismo donili...
darth_vader-
2014-04-17
Sad tek ubrah(jebi ga kasna ura)... Megi, aj molim te ovaj nuklearni otpad aka bulažnjenja i mitove riječkog Srbina i sličnih, nemoj ovdje odlagati jer ipak ovaj pdf. ima dignitet i nepotrebno je istog zagađivati halucinacijama nastalih uslijed akutnog delirijum tremensa kod dotičnog... radije to proslijedi na Info ili neki drugi slijepi rukavac foruma...
darth_vader-
2014-04-17
Boka je jeba i nije vadija...jasambrend wrote:jastreb wrote:https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1252797/Darko-Pancev-Zvezda-iz-1991.-godine-bi-pobedila-Hrvatsku-iz-2018.-godine.html
Samo nisu mogli Hajduka...
<3
Guest- Guest
alo undeadovi, ajde nazad na vaše prirodno stanište...
elem, ta ekipa jeste bila najjača na svetu u to vreme, ali kao i današnja zvezda, a i svaka zvezda u istoriji, sa kurvinskom i bunkeraškom taktikom. tako da bi hrvatska iz 2018. godine koja je ozbiljna ekipa, a i svaka današnja ozbiljna ekipa rasturila to bunkeraško govno od ekipe...
elem, ta ekipa jeste bila najjača na svetu u to vreme, ali kao i današnja zvezda, a i svaka zvezda u istoriji, sa kurvinskom i bunkeraškom taktikom. tako da bi hrvatska iz 2018. godine koja je ozbiljna ekipa, a i svaka današnja ozbiljna ekipa rasturila to bunkeraško govno od ekipe...
Guest- Guest
pa kad gledas do polufinala nisu imali neku jacu europski klub dinamo drezden,grashoper,celtic i bajern im je bio najjaca ekipa...sa olimpiqom u finalu su odigrali ziheraski...mozda najdosadnije finale u povijesti..jbg poklopilo im se...Brat Brale wrote:alo undeadovi, ajde nazad na vaše prirodno stanište...
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
inace...i nisu bas dominirali tada u jugo ligi dinamo ih je pratio dobro sve do dva,tri kola prije kraja...hajduk im je uzeo kup..a cini mi se da im je i borac banja luka zapaprio...
2015-09-08
dva njihova najbolja igraca tada su bili definitvo savicevic i belodedic...zapravo savicevic im je i donio finale sa one dvije majstorske partije protiv bajerna...a belodedic je dirigiro obranom...pancev je za kurac odigrao u polufinalu i finalu...kad je dobio dobre cuvare...
2015-09-08
zato je pancev u italiji bio za kurac kad se tamo igra dobra obrana..nije prolazila ona njegova parkiram se u sesnaesterac i lopta me pogodi u glavu i koljenu...kad centrira prosinecki ili savicevic...
2015-09-08
ali fakat..od panceva se lopta u gol odbijala kao od mante u biljaru..ono lopta ga pogodi u tjeme i lukom zavrsi u golu..tam ispred peterca lopta ga pogodi u koljeno i gol..nevjerojatno sretan napadac...ako me sjecanje ne vara protiv vojvodine je zabio hat trick..pancev pada a lopta centrirana i lopta ga pogodi u straznji dio glave i nekakvom cudnom rotacijom uđe u gol...drugi gol je sutirao iz kosa pogodio stativu i povratna lota ga napuca u nogu i zavrsi u golu....treci gol puknuo je loptu traljavo sa ruba sesnaestreca koturača..ali jbg igracu vojvodine prođe kroz noge golman se u krivu stranu bacio i lopta jedva usla u gol...ko svagi cigo vise srece nego pameti
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa kad gledas do polufinala nisu imali neku jacu europski klub dinamo drezden,grashoper,celtic i bajern im je bio najjaca ekipa...sa olimpiqom u finalu su odigrali ziheraski...mozda najdosadnije finale u povijesti..jbg poklopilo im se...Brat Brale wrote:alo undeadovi, ajde nazad na vaše prirodno stanište...
najgore finale u istoriji gde im je cela akcija bila jedno neuspešno zaletanje prosinečkog u aut. o prolasku u finale i augentalerovom volšebnom autogolu i da ne govorim. nakon gola mihajlovića iz slobodnjaka, nestali su sa terena kao poslednje pičke...
ali mora im se skinuti kapa za prvu utakmicu u minhenu. tu je dejo pokazao ko je i šta je...
Guest- Guest
pa zato i kazem..mogu spomenik dignuti savicevicu umjesto onog tenka...lik i je donio finale...odigrao je onu u minhenu odlicno i prvo poluvrijeme u beogradu..zvezda je u beogradu igrala dok je savicevic igrao..kad je izdusio u drugom poluvremenu bajern ih je stisnuo u misju rupu...srecom onaj rumunj je skinuo dva,tri cista zicera...a autogol je klasik autogolova...ovaj ide vracati loptu glavom golmanu a bio okrenut od golmana jbg golman to nije ocekivao logicno i nasao se na krivoj pozicijiBrat Brale wrote:vuksadinare wrote:pa kad gledas do polufinala nisu imali neku jacu europski klub dinamo drezden,grashoper,celtic i bajern im je bio najjaca ekipa...sa olimpiqom u finalu su odigrali ziheraski...mozda najdosadnije finale u povijesti..jbg poklopilo im se...Brat Brale wrote:alo undeadovi, ajde nazad na vaše prirodno stanište...
najgore finale u istoriji gde im je cela akcija bila jedno neuspešno zaletanje prosinečkog u aut. o prolasku u finale i augentalerovom volšebnom autogolu i da ne govorim. nakon gola mihajlovića iz slobodnjaka, nestali su sa terena kao poslednje pičke...
ali mora im se skinuti kapa za prvu utakmicu u minhenu. tu je dejo pokazao ko je i šta je...
2015-09-08
[size=30]Binić: Nije važno koja je sila ispred tebe, već šta braniš![/size]
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=11&dd=26&nav_id=1622709
Serbinho-3- Posts : 27716
2014-08-25
Ajde da razriješimo tu dilemu. Nek' se okupi Zvezda iz '91. i Hrvatska iz 2018. pa nek' odigraju utakmicu da vidimo tko će pobijediti. Ustvari ne treba, nek' dođe samo Luka Modrić, nas 9 sa foruma, a može nam braniti čak i sv. Lovre Kalinić. Garantiram najmanje 5 razlike za nas.jastreb wrote:Ali postavljeno mu je to pitanje.RayMabus wrote:
Pa nisan uvrijeđen nego mi je to glupo uspoređivat. To uopće nikakve logike nema da te dvi stvari uspoređuješ.
U svijetu nogometa ništa čudno.
Ali samo kod nas se to može doživjet ko provokacija.
Zeko-
2015-08-26
Tominjo pred smrtZeko wrote:Ajde da razriješimo tu dilemu. Nek' se okupi Zvezda iz '91. i Hrvatska iz 2018. pa nek' odigraju utakmicu da vidimo tko će pobijediti. Ustvari ne treba, nek' dođe samo Luka Modrić, nas 9 sa foruma, a može nam braniti čak i sv. Lovre Kalinić. Garantiram najmanje 5 razlike za nas.jastreb wrote:Ali postavljeno mu je to pitanje.RayMabus wrote:
Pa nisan uvrijeđen nego mi je to glupo uspoređivat. To uopće nikakve logike nema da te dvi stvari uspoređuješ.
Ti si blizu toga
Niche nebi ni svjestan bio da je tekma.
Vracali cura nebi dala.
Modric se nebi sjetio
Brend bi imao hotni slucaj
Amper bi bio u pubu kojeg nema
Zmaci jedino bi ostao end.. ali jos je pod utjecajem martinja
Znaci ostajem ja a to vam je dovoljno i da igrate protiv juventusa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Tominjo pred smrtZeko wrote:Ajde da razriješimo tu dilemu. Nek' se okupi Zvezda iz '91. i Hrvatska iz 2018. pa nek' odigraju utakmicu da vidimo tko će pobijediti. Ustvari ne treba, nek' dođe samo Luka Modrić, nas 9 sa foruma, a može nam braniti čak i sv. Lovre Kalinić. Garantiram najmanje 5 razlike za nas.jastreb wrote:Ali postavljeno mu je to pitanje.RayMabus wrote:
Ti si blizu toga
Niche nebi ni svjestan bio da je tekma.
Vracali cura nebi dala.
Modric se nebi sjetio
Brend bi imao hotni slucaj
Amper bi bio u pubu kojeg nema
Zmaci jedino bi ostao end.. ali jos je pod utjecajem martinja
Znaci ostajem ja a to vam je dovoljno i da igrate protiv juventusa
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:[size=30]Binić: Nije važno koja je sila ispred tebe, već šta braniš![/size]
dragiša opet briljira u svojoj gluposti i nepismenosti...
Guest- Guest
Evo sad su doživili potop od Bayerna pa imaju pametnijeg posla za analiziranje.
RayMabus- Posts : 184186
2014-04-11
Svi se pitamo isto. Ovdje baš nikog ne zanima ništa vezano uz taj ciganski klub kao ni išta vezano uz bivše i sadašnje ciganske igrače.jastreb wrote:Znao sam da ćete ga sad svi napadati.RayMabus wrote:Ne vidim uopće smisla uspoređivati SP i Ligu prvaka , posebno ne tu prije tridesetak godina. Malo glupa izjava jer i da oćeš bit objektivan to nisu ista natjecanja. Stvarno nemam ideju. On to tako reka i sad kad to netko mora uspoređivat kako su oni nešto osvojili prije trideset godina i uspoređivat s nečim šta uopće nije to natjecanje nego SP.
Ma bezveze.
Ma šta sam uopće i postavljao temu???
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
» Čović: Sarajevo je bilo spremno optužiti i Hrvatsku
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Ispovjed bivšeg pripadnika HOS-a:'Bolila me ona stvar što piše i kako tko pozdravlja,nazdravlja bilo mi ej bitno dobiti pušku i braniti Hrvatsku'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Čović: Sarajevo je bilo spremno optužiti i Hrvatsku
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Ispovjed bivšeg pripadnika HOS-a:'Bolila me ona stvar što piše i kako tko pozdravlja,nazdravlja bilo mi ej bitno dobiti pušku i braniti Hrvatsku'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4