Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1252797/Darko-Pancev-Zvezda-iz-1991.-godine-bi-pobedila-Hrvatsku-iz-2018.-godine.html
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Pančev:Zvezda iz 91.bi na bilo kom terenu pobedila Hrvatsku iz 2018.
Makedonski ciga se opet javio...koja mu je svrha provociranja...onda kad najebe...kukulele prokleti hrvati
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
...i ciga je na sendvicu ocito
2015-09-08
Pa gdje je provocirao?vuksadinare wrote:Makedonski ciga se opet javio...koja mu je svrha provociranja...onda kad najebe...kukulele prokleti hrvati
Samo je odgovorio na često postavljeno pitanje.
2014-04-22
Ne vidim uopće smisla uspoređivati SP i Ligu prvaka , posebno ne tu prije tridesetak godina. Malo glupa izjava jer i da oćeš bit objektivan to nisu ista natjecanja. Stvarno nemam ideju. On to tako reka i sad kad to netko mora uspoređivat kako su oni nešto osvojili prije trideset godina i uspoređivat s nečim šta uopće nije to natjecanje nego SP.
Ma bezveze.
Ma bezveze.
RayMabus- Posts : 184186
2014-04-11
Ma daj kenja lik...koji kurac nas boli briga za ciganski klub i cigu sto misli..dobro je rekao ringo nikad se jadnije nije osjecao nego kad je zvezda bila prvak europejastreb wrote:Pa gdje je provocirao?vuksadinare wrote:Makedonski ciga se opet javio...koja mu je svrha provociranja...onda kad najebe...kukulele prokleti hrvati
2015-09-08
Znao sam da ćete ga sad svi napadati.RayMabus wrote:Ne vidim uopće smisla uspoređivati SP i Ligu prvaka , posebno ne tu prije tridesetak godina. Malo glupa izjava jer i da oćeš bit objektivan to nisu ista natjecanja. Stvarno nemam ideju. On to tako reka i sad kad to netko mora uspoređivat kako su oni nešto osvojili prije trideset godina i uspoređivat s nečim šta uopće nije to natjecanje nego SP.
Ma bezveze.
Ma šta sam uopće i postavljao temu???
Čovjek nije sam od sebe bleknuo to i to,nego je odgovorio na pitanje.
Zanči da sad Ćiro izjavi kako bi vatreni iz 98-me u svakom prilici pobijedili ove iz 2018. onda to ispada provokacija?
A i ja sam mišljenja da bi Ćirini dobili Dalićeve.
2014-04-22
Kakve veze ima Pančev sa Ringom??? Osim ako Ringo nije nekadaššnji Darkov suigrač Vasil Ringov.vuksadinare wrote:Ma daj kenja lik...koji kurac nas boli briga za ciganski klub i cigu sto misli..dobro je rekao ringo nikad se jadnije nije osjecao nego kad je zvezda bila prvak europejastreb wrote:Pa gdje je provocirao?vuksadinare wrote:Makedonski ciga se opet javio...koja mu je svrha provociranja...onda kad najebe...kukulele prokleti hrvati
Netko mu je postavio pitanje i on je odgovorio.
2014-04-22
A očito. On misli da će se sad netko navuč na tu njegovu priču a mogu mu samo manit rukom i reč da to nisu ista natjecanja plus vremenska razlika trideset godina.vuksadinare wrote:...i ciga je na sendvicu ocito
Ma pusti budalu.
2014-04-11
Odgovara on u zadnje vrijeme malo cesce i to provocirajuce...nit mi je kao igrac bio simpatican a ocito ga ne jebe i provociratjastreb wrote:Kakve veze ima Pančev sa Ringom??? Osim ako Ringo nije nekadaššnji Darkov suigrač Vasil Ringov.vuksadinare wrote:Ma daj kenja lik...koji kurac nas boli briga za ciganski klub i cigu sto misli..dobro je rekao ringo nikad se jadnije nije osjecao nego kad je zvezda bila prvak europejastreb wrote:Pa gdje je provocirao?vuksadinare wrote:Makedonski ciga se opet javio...koja mu je svrha provociranja...onda kad najebe...kukulele prokleti hrvati
Netko mu je postavio pitanje i on je odgovorio.
2015-09-08
Kakve veze ima sad reprezentacija i klupski nogomet ?jastreb wrote:Znao sam da ćete ga sad svi napadati.RayMabus wrote:Ne vidim uopće smisla uspoređivati SP i Ligu prvaka , posebno ne tu prije tridesetak godina. Malo glupa izjava jer i da oćeš bit objektivan to nisu ista natjecanja. Stvarno nemam ideju. On to tako reka i sad kad to netko mora uspoređivat kako su oni nešto osvojili prije trideset godina i uspoređivat s nečim šta uopće nije to natjecanje nego SP.
Ma bezveze.
Ma šta sam uopće i postavljao temu???
Čovjek nije sam od sebe bleknuo to i to,nego je odgovorio na pitanje.
Zanči da sad Ćiro izjavi kako bi vatreni iz 98-me u svakom prilici pobijedili ove iz 2018. onda to ispada provokacija?
A i ja sam mišljenja da bi Ćirini dobili Dalićeve.
Ma nemoj pričat gluposti.
2014-04-11
Gdje? Nađi link.vuksadinare wrote:
Odgovara on u zadnje vrijeme malo cesce i to provocirajuce...nit mi je kao igrac bio simpatican a ocito ga ne jebe i provocirat
Samo bez memorijalnih centara i delijskih prispodoba.
2014-04-22
Ja sad dovedem , kupin najbolje zvijezde , najjači igrači ono , napravim nogometni klub i sad ću ja to uspoređivat s nekom reprezentacijom.
Koja je tu logika ?
Aj objasni mi.
Koja je tu logika ?
Aj objasni mi.
2014-04-11
Pa nećeš,ali ako te netko pita ,odgovorićeš.RayMabus wrote:Ja sad dovedem , kupin najbolje zvijezde , najjači igrači ono , napravim nogometni klub i sad ću ja to uspoređivat s nekom reprezentacijom.
Koja je tu logika ?
Aj objasni mi.
Ne vidim zbog čega se vi uvijek nalazite uvrijeđeni i isprovocirani.
Gori ste od Srećka Šoića.
2014-04-22
Pa nisan uvrijeđen nego mi je to glupo uspoređivat. To uopće nikakve logike nema da te dvi stvari uspoređuješ.jastreb wrote:Pa nećeš,ali ako te netko pita ,odgovorićeš.RayMabus wrote:Ja sad dovedem , kupin najbolje zvijezde , najjači igrači ono , napravim nogometni klub i sad ću ja to uspoređivat s nekom reprezentacijom.
Koja je tu logika ?
Aj objasni mi.
Ne vidim zbog čega se vi uvijek nalazite uvrijeđeni i isprovocirani.
Gori ste od Srećka Šoića.
2014-04-11
Ali postavljeno mu je to pitanje.RayMabus wrote:
Pa nisan uvrijeđen nego mi je to glupo uspoređivat. To uopće nikakve logike nema da te dvi stvari uspoređuješ.
U svijetu nogometa ništa čudno.
Ali samo kod nas se to može doživjet ko provokacija.
2014-04-22
Za modrica je rekao da je k od igraca..jastreb wrote:Gdje? Nađi link.vuksadinare wrote:
Odgovara on u zadnje vrijeme malo cesce i to provocirajuce...nit mi je kao igrac bio simpatican a ocito ga ne jebe i provocirat
Samo bez memorijalnih centara i delijskih prispodoba.
2015-09-08
To su dvi različite stvari. Uopće nema smisla to dvoje uspoređivat. Ode se gleda koje ti imaš najbolje igrače u svojoj državi ( narodu ) a ode moš kupit najbolje od svega i sad si ti najjači i sad ćeš ti to uspoređivat.
Aj molin te , aj aj aj
Aj molin te , aj aj aj
2014-04-11
Ma ciga je uvijek bio intelektualno glup ali je znao zabijat goloveRayMabus wrote:To su dvi različite stvari. Uopće nema smisla to dvoje uspoređivat. Ode se gleda koje ti imaš najbolje igrače u svojoj državi ( narodu ) a ode moš kupit najbolje od svega i sad si ti najjači i sad ćeš ti to uspoređivat.
Aj molin te , aj aj aj
2015-09-08
Pa ok. I Mančester City je jači od Zvezde. A šta ću mu ja kad je tako.jastreb wrote:Ali postavljeno mu je to pitanje.RayMabus wrote:
Pa nisan uvrijeđen nego mi je to glupo uspoređivat. To uopće nikakve logike nema da te dvi stvari uspoređuješ.
U svijetu nogometa ništa čudno.
Ali samo kod nas se to može doživjet ko provokacija.
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
» Čović: Sarajevo je bilo spremno optužiti i Hrvatsku
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Ispovjed bivšeg pripadnika HOS-a:'Bolila me ona stvar što piše i kako tko pozdravlja,nazdravlja bilo mi ej bitno dobiti pušku i braniti Hrvatsku'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Čović: Sarajevo je bilo spremno optužiti i Hrvatsku
» Nista od utakmice Dinamo-Zvezda.Zvezda ispala od Sheriffa a Delije besne
» Ispovjed bivšeg pripadnika HOS-a:'Bolila me ona stvar što piše i kako tko pozdravlja,nazdravlja bilo mi ej bitno dobiti pušku i braniti Hrvatsku'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4