Zanimljiv istup šefa katedre za Ustav
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Zanimljiv istup šefa katedre za Ustav
aben wrote:tema na kojoj hdzeovci objašnjavaju kolegama forumašima zoč se njihov glos ne vridi?
neprocjenjivo
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
Ako pustiš audio snimku Kayi kako zavijaš na mjesec, dat će ti i samaJoker wrote:kaya wrote:Pa sad čuj...prilika čini lopova.Joker wrote:£otk@ wrote:melkior wrote:
Uostalom, sudbina Cigića i jest da lete van. Ako ih neće država, najurit će ih Međimurci sami. Samo, kvaka je u tome da bi nama Smerdel docirao koga se smije izbaciti iz države a koga ne smije.
Pa zanimljivo, ja eto živjeh u dvojbi da se hrvatske državljane ne može izgoniti iz RH, a čak, osim iznimno, ni izručivati ni prepuštati kaznenom progonu.
A niti se državljanima ne smije oduzimati državljanstvo.
I ti bi referendum da odlučuješ sa brojem manjim od 50% glasača i o bilo kojoj temi, frash?
A da stavimo i inicijativu da npr. otvorimo radne konclogore za one koji imaju preko 25, a nezaposleni su?
Je. Mi smo krezuba rulja niske inteligencije koja baca drkicu na 'Za dom spremni', na Thompsona i diže ruku u rimski pozdrav i planira genocide.
Nije baš da vam ne bi na pamet palo.
Okomili bi se prvo na srbe u vlasti, pa na srbe inače, pa na nekakve jugoslavene, pa bi na tapet došli pederi, pa onda žene, pa ovi na vlasti a kad bi se riješili svih potaracali bi se između sebe.
Tak da...ne možeš radikalnim skupinama otvoriti put da kroje zakone na štetu nekoga...al problem kod vas je baš to, uvijek je netko ciljna skupina koja smeta...nećete vi referendum o ne znam ...porezu na nekretnine
Je ... ujutro uz kavu prvo mi padne na pamet zaklat jednog Srbina. Za ručak raščetvorit pedera. Za večeru silovati Kayu. Analno.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Madijagram wrote:aben wrote:tema na kojoj hdzeovci objašnjavaju kolegama forumašima zoč se njihov glos ne vridi?
neprocjenjivo
2015-08-09
melki je zakon
odmah par mjesta iza mene:)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:Pored vas desnih krezonja, jednako tako postoje i lijevi hermafroditi....Joker wrote:£otk@ wrote:melkior wrote:Uostalom, sudbina Cigića i jest da lete van. Ako ih neće država, najurit će ih Međimurci sami. Samo, kvaka je u tome da bi nama Smerdel docirao koga se smije izbaciti iz države a koga ne smije.£otk@ wrote:
Čisto kao primjer, mogli su zatražiti i izgon bošnjačke manjine ili srpske manjine. Ne trolaj da mi se izvučeš iz kuta. :)
Pa zanimljivo, ja eto živjeh u dvojbi da se hrvatske državljane ne može izgoniti iz RH, a čak, osim iznimno, ni izručivati ni prepuštati kaznenom progonu.
A niti se državljanima ne smije oduzimati državljanstvo.
I ti bi referendum da odlučuješ sa brojem manjim od 50% glasača i o bilo kojoj temi, frash?
A da stavimo i inicijativu da npr. otvorimo radne konclogore za one koji imaju preko 25, a nezaposleni su?
Je. Mi smo krezuba rulja niske inteligencije koja baca drkicu na 'Za dom spremni', na Thompsona i diže ruku u rimski pozdrav i planira genocide.
Vi ste politički progresivna i tolerantna politička elita koja nas sprječava.
Sve 5.
Ja sam desno jedino marksistima.
Dobro je znati da sam desno i vama ekumenskim krezonjama koji bacate drkicu na SPC.
Guest- Guest
dijagram wrote:melki je zakon
2015-08-09
melkior wrote:dijagram wrote:melki je zakon
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:melkior wrote:dijagram wrote:melki je zakon
:D poznato mi je
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Samo takvog bistrog uma jasno vidim strah od narodne volje adezenjarskoesdepenjarskog sljama:)epikur37 wrote:dijagram wrote:melkior wrote:dijagram wrote:melki je zakon
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Samo takvog bistrog uma jasno vidim strah od narodne volje adezenjarskoesdepenjarskog sljama:)epikur37 wrote:dijagram wrote:melkior wrote:dijagram wrote:melki je zakon
Politika je ozbiljna stvar, državništvo još više...to se ne može pripustiit lijevim i desnim klepetalima.
2015-08-06
Da smo tako puštali, danas vjerojatno ne bi bili u EU jer bi se našla neka desna budala koja bi potpalila histeriju o gubitku suvereniteta ili neki lijevi retard koji bi izazvao histeriju protiv kapitalizma.
Zato,
Zna se.
Zato,
Zna se.
2015-08-06
Narod lijeva i desna klepetala?epikur37 wrote:dijagram wrote:Samo takvog bistrog uma jasno vidim strah od narodne volje adezenjarskoesdepenjarskog sljama:)epikur37 wrote:dijagram wrote:melkior wrote:
Politika je ozbiljna stvar, državništvo još više...to se ne može pripustiit lijevim i desnim klepetalima.
Ne glupiraj se vise.
Pa upravo su navedeni pripuzi navodni lijevi i desni blok.
A tek kakva su klepetala mozemo cuti svaki dan njihove bisere.
Strava.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Narod lijeva i desna klepetala?epikur37 wrote:dijagram wrote:Samo takvog bistrog uma jasno vidim strah od narodne volje adezenjarskoesdepenjarskog sljama:)epikur37 wrote:dijagram wrote:
Ne glupiraj se vise.
Strava.
Nismo mi tako zrela ni stabilna politička nacija, još manje smo u stabilnom geopolitičkom okružju da bi mogli imati komociju lakog i svakakvog referendumskog odlučivanja.
Do sada je išlo dobro, uz razložne kritike o prevelikom državnom sektoru i gospodarstvu (koje ipak ide na bolje), možemo biti zadovoljni. Hrvatsku državu treba paziti i pomno politički voditi, bez ishitrenosti i sukladno manevarskom prostoru. Te našem državnom kapacitetu.
2015-08-06
epikur37 wrote:dijagram wrote:Samo takvog bistrog uma jasno vidim strah od narodne volje adezenjarskoesdepenjarskog sljama:)epikur37 wrote:dijagram wrote:melkior wrote:
Koliko ste vi svi skupa ozbiljni vidi se, kako sam naveo u prije par stranica ove teme, da npr. u zakonu o grbu i zastavi RH još uvijek imate kaznene odredbe izražene u DEM, da na stranicama Hrvatskog Sabora imate više grafičkih standarda grba i zastave RH međusobno suprotstavljenih i koji su u nesuglasju sa zakonom tj. obratno i da se na gotovo svim javnim i državnim institucijama ističu neispravno tiskane/šivane zastave RH.
Toliko ste ozbiljni da zapravo ne poznajete obilježja državnosti ove države. Veeeeeliki političari i državnici.
Kad takve stvari ne znate, što još onda ne znate .... samo se pitam?
OK, znaš da sam krezavi desničar. I to je ono najvažnije.
Guest- Guest
djelomično se složin is hdz-om; postoju pitanja o kojima se referendumski ne more odlučivati, ali to obćenito vridi za demokraciju, ne isključivo za referendume.
ni pravedno referendumski udarati na pojedince za ono ča se trete ljude ne tiče, jednoko ko ča to ni pravedno činiti reprezentativno ni bilokako drukčije.
ti referendumi bi se mogli održavati tako ča se ljudi prvo autolegitimiraju potpison za referendumsku inicijativu i unda se referendumska odluka odnosi na njih, a ne na nos drugih koga boli kurac za vos i vaše referendume.
ni pravedno referendumski udarati na pojedince za ono ča se trete ljude ne tiče, jednoko ko ča to ni pravedno činiti reprezentativno ni bilokako drukčije.
ti referendumi bi se mogli održavati tako ča se ljudi prvo autolegitimiraju potpison za referendumsku inicijativu i unda se referendumska odluka odnosi na njih, a ne na nos drugih koga boli kurac za vos i vaše referendume.
2014-04-16
Komunisticko marksisticke floskule.epikur37 wrote:dijagram wrote:Narod lijeva i desna klepetala?epikur37 wrote:dijagram wrote:Samo takvog bistrog uma jasno vidim strah od narodne volje adezenjarskoesdepenjarskog sljama:)epikur37 wrote:
Ne glupiraj se vise.
Strava.
Nismo mi tako zrela ni stabilna politička nacija, još manje smo u stabilnom geopolitičkom okružju da bi mogli imati komociju lakog i svakakvog referendumskog odlučivanja.
Do sada je išlo dobro, uz razložne kritike o prevelikom državnom sektoru i gospodarstvu (koje ipak ide na bolje), možemo biti zadovoljni. Hrvatsku državu treba paziti i pomno politički voditi, bez ishitrenosti i sukladno manevarskom prostoru. Te našem državnom kapacitetu.
To sam kao dijete cuo masu puta, nije demokracija za svakoga.
Mozda je tamo za te neke na zapadu, za nas nije:)
Kakav je sljam i zasto to izgovarao,...zna se.
dijagram-
2015-08-09
Haha, upravo tako.aben wrote:tema na kojoj hdzeovci objašnjavaju kolegama forumašima zoč se njihov glos ne vridi?
neprocjenjivo
Smijem se da ne proplacem.
;-)
panarhistepikur37 wrote:aben dosljedan anarhist
2014-04-16
dijagram wrote:Komunisticko marksisticke floskule.epikur37 wrote:dijagram wrote:Narod lijeva i desna klepetala?epikur37 wrote:dijagram wrote:
Samo takvog bistrog uma jasno vidim strah od narodne volje adezenjarskoesdepenjarskog sljama:)
Ne glupiraj se vise.
Strava.
Kao da ne živimo u demokraciji!?
Pravnu pozadinu je gore jako lijepo Mobi opisao, ja ovdje dajem politički i ideološki temelj i realnost.
2015-08-06
Nacelno da, zato je valja i primjenjivati.epikur37 wrote:dijagram wrote:Komunisticko marksisticke floskule.epikur37 wrote:dijagram wrote:Narod lijeva i desna klepetala?epikur37 wrote:
Ne glupiraj se vise.
Strava.
Kao da ne živimo u demokraciji!?
Pravnu pozadinu je gore jako lijepo Mobi opisao, ja ovdje dajem politički i ideološki temelj i realnost.
Cemu strah od demokracije.
Ah, da, zna se cemu:)
dijagram-
2015-08-09
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Zanimljiv filmić ovo morate svakako pogledati....
» Još jedan zanimljiv ljepotan među mostovima
» EKSPLOZIVAN ISTUP Bivši američki obavještajac: ‘Vrijeme je da se kaže istina o vanzemaljcima, ljudi to mogu podnijeti!‘
» Skandalozan istup Pavla Kalinića: Vikendice se grade samo u pripi*dinama, zato je Dioklecijan odabrao Split
» Vidović Krišto toliko je uzrujao istup SDSS-ove zastupnice da je trčala uz stepenice kako bi joj poručila da govori hrvatski
» Još jedan zanimljiv ljepotan među mostovima
» EKSPLOZIVAN ISTUP Bivši američki obavještajac: ‘Vrijeme je da se kaže istina o vanzemaljcima, ljudi to mogu podnijeti!‘
» Skandalozan istup Pavla Kalinića: Vikendice se grade samo u pripi*dinama, zato je Dioklecijan odabrao Split
» Vidović Krišto toliko je uzrujao istup SDSS-ove zastupnice da je trčala uz stepenice kako bi joj poručila da govori hrvatski
Page 6 of 11