Zanimljiv istup šefa katedre za Ustav
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Zanimljiv istup šefa katedre za Ustav
mali idi lovit vanzemaljce i ljude guštere i javi kad nešto uloviš ili upecaš ili te upecaju ;)red wolf wrote:To su tvoji hdz-ovci...Većina je odmah prešla u HDZ...To im dođe kao mantra...tre wrote:SDP su idioti koji nas vuku konstantno u 45tu jer za ništa drugo nisu sposobni. Jebali ih i tito i partija skupa sa partizanijom i udbašijom koju stalno štite.red wolf wrote:Često se SDP naziva lijevim krilom bivše partije...To je pogrešno...SDP se nakon što je većina članova bivšeg SKH prešao u HDZ, udružio s hrvatskim socijademokratima...I nakon toga postaje socijaldemokratska stranka...SDP je oduvijek bio, u političkom smislu, desnije od HDZ-a (bliže centru)...SDP je stranka lijevog centra, ali i čvrstog centra...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Boli istina govno nacionalističko?tre wrote:mali idi lovit vanzemaljce i ljude guštere i javi kad nešto uloviš ili upecaš ili te upecaju ;)red wolf wrote:To su tvoji hdz-ovci...Većina je odmah prešla u HDZ...To im dođe kao mantra...tre wrote:SDP su idioti koji nas vuku konstantno u 45tu jer za ništa drugo nisu sposobni. Jebali ih i tito i partija skupa sa partizanijom i udbašijom koju stalno štite.red wolf wrote:Često se SDP naziva lijevim krilom bivše partije...To je pogrešno...SDP se nakon što je većina članova bivšeg SKH prešao u HDZ, udružio s hrvatskim socijademokratima...I nakon toga postaje socijaldemokratska stranka...SDP je oduvijek bio, u političkom smislu, desnije od HDZ-a (bliže centru)...SDP je stranka lijevog centra, ali i čvrstog centra...
red wolf-
2016-02-10
Opla mali lakše malo, i to baš na današnji dan...red wolf wrote:Boli istina govno nacionalističko?tre wrote:mali idi lovit vanzemaljce i ljude guštere i javi kad nešto uloviš ili upecaš ili te upecaju ;)red wolf wrote:
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Opla mali lakše malo, i to baš na današnji dan...red wolf wrote:Boli istina govno nacionalističko?tre wrote:mali idi lovit vanzemaljce i ljude guštere i javi kad nešto uloviš ili upecaš ili te upecaju ;)red wolf wrote:
Zarobljeni ste u smrti...Oslobodite se toga...
red wolf-
2016-02-10
Samo se nemojmo vrijeđat.
Neka misli svatko sto želi, uvažavajmo se.
Uvažavati to...Doslovce to...Je vrijeđanje vlastite svijesti i razuma...NIKADA...Pa i pod cijenu da me baniraš...Maggie19 wrote:Samo se nemojmo vrijeđat.
red wolf-
2016-02-10
A ništa megi 1 njemu jer je isprovociran, 3 meni jer sam ga isprovocirao.
£otk@-
2019-02-12
Ti si za mene na razini žohara...I pritom više cijenim žohara nego tebe...£otk@ wrote:A ništa megi 1 njemu jer je isprovociran, 3 meni jer sam ga isprovocirao.
red wolf-
2016-02-10
Pomalo ezek kako si krenuo megi <3 će mi ljubazno krcnuti mjesec dana bana.red wolf wrote:Ti si za mene na razini žohara...I pritom više cijenim žohara nego tebe...£otk@ wrote:A ništa megi 1 njemu jer je isprovociran, 3 meni jer sam ga isprovocirao.
A čime sam pak zaslužio tvoje simpatije? Jako i ja volim životinje, ali ljudi su mi ipak na prvom mjestu...nažalost.
£otk@-
2019-02-12
Vi ljudi meni niste na prvom mjestu...To mjesto zaslužuje Zemlja...£otk@ wrote:Pomalo ezek kako si krenuo megi <3 će mi ljubazno krcnuti mjesec dana bana.red wolf wrote:Ti si za mene na razini žohara...I pritom više cijenim žohara nego tebe...£otk@ wrote:A ništa megi 1 njemu jer je isprovociran, 3 meni jer sam ga isprovocirao.
A čime sam pak zaslužio tvoje simpatije? Jako i ja volim životinje, ali ljudi su mi ipak na prvom mjestu...nažalost.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Vi ljudi meni niste na prvom mjestu...To mjesto zaslužuje Zemlja...£otk@ wrote:Pomalo ezek kako si krenuo megi <3 će mi ljubazno krcnuti mjesec dana bana.red wolf wrote:Ti si za mene na razini žohara...I pritom više cijenim žohara nego tebe...£otk@ wrote:A ništa megi 1 njemu jer je isprovociran, 3 meni jer sam ga isprovocirao.
Dobro, to sam shvatio, ali pobogu zašto te ja tako ljutim?
Pa trudio sam se biti na temi i argumentiran i uviđavan, davati primjere, usporednopravne analize, poentirati...nikog nisam vrijeđao.
I ti tako.
£otk@-
2019-02-12
Vrijeđaš zdravi razum...I treba ti odgovoriti zbog toga...I odgovorio sam ti..£otk@ wrote:red wolf wrote:Vi ljudi meni niste na prvom mjestu...To mjesto zaslužuje Zemlja...£otk@ wrote:Pomalo ezek kako si krenuo megi <3 će mi ljubazno krcnuti mjesec dana bana.red wolf wrote:Ti si za mene na razini žohara...I pritom više cijenim žohara nego tebe...£otk@ wrote:A ništa megi 1 njemu jer je isprovociran, 3 meni jer sam ga isprovocirao.
Dobro, to sam shvatio, ali pobogu zašto te ja tako ljutim?
Pa trudio sam se biti na temi i argumentiran i uviđavan, davati primjere, usporednopravne analize, poentirati...nikog nisam vrijeđao.
I ti tako.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Vrijeđaš zdravi razum...I treba ti odgovoriti zbog toga...I odgovorio sam ti..
Napadom ad hominem? I nije ti neki odgovor.
Ako griješim u pravu i/ili logici, lako bi me i efektno tukao argumentom ad rem.
Ali sve je okej, nisam ljut na tebe. Samo stalna mijena jest u ezeka :)
Last edited by £otk@ on 18/11/2019, 23:11; edited 1 time in total (Reason for editing : Greška)
£otk@-
2019-02-12
Naljutilo te što mi nisi više od žohara?£otk@ wrote:red wolf wrote:Vrijeđaš zdravi razum...I treba ti odgovoriti zbog toga...I odgovorio sam ti..
Ako griješim u pravu i/ili logici, lako bi me i efektno tukao argumentom ad rem.
red wolf-
2016-02-10
Ne...baš ti otpisah da nisam ljut na tebe, dapače :)red wolf wrote:Naljutilo te što mi nisi više od žohara?£otk@ wrote:red wolf wrote:Vrijeđaš zdravi razum...I treba ti odgovoriti zbog toga...I odgovorio sam ti..
£otk@-
2019-02-12
O.K. smo onda...£otk@ wrote:Ne...baš ti otpisah da nisam ljut na tebe, dapače :)red wolf wrote:Naljutilo te što mi nisi više od žohara?£otk@ wrote:red wolf wrote:Vrijeđaš zdravi razum...I treba ti odgovoriti zbog toga...I odgovorio sam ti..
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:
O.K. smo onda...
Što se mene tiče, uvijek.
£otk@-
2019-02-12
O.K.£otk@ wrote:red wolf wrote:
O.K. smo onda...
Što se mene tiče, uvijek.
red wolf-
2016-02-10
Ali tre iako se on sam može braniti i izjašnjavati na današnji dan pred 28 godina prolazio torturu.
Osnovna empatija ti nalaže da ga ljubazno tretiraš i ne vrijeđaš.
£otk@-
2019-02-12
Njegova razmišljanja vrijeđaju zdravi razum...Nema empatije za takvo nešto...£otk@ wrote:Ali tre iako se on sam može braniti i izjašnjavati na današnji dan pred 28 godina prolazio torturu.
red wolf-
2016-02-10
tre wrote:mali idi lovit vanzemaljce i ljude guštere i javi kad nešto uloviš ili upecaš ili te upecaju ;)red wolf wrote:To su tvoji hdz-ovci...Većina je odmah prešla u HDZ...To im dođe kao mantra...tre wrote:SDP su idioti koji nas vuku konstantno u 45tu jer za ništa drugo nisu sposobni. Jebali ih i tito i partija skupa sa partizanijom i udbašijom koju stalno štite.red wolf wrote:Često se SDP naziva lijevim krilom bivše partije...To je pogrešno...SDP se nakon što je većina članova bivšeg SKH prešao u HDZ, udružio s hrvatskim socijademokratima...I nakon toga postaje socijaldemokratska stranka...SDP je oduvijek bio, u političkom smislu, desnije od HDZ-a (bliže centru)...SDP je stranka lijevog centra, ali i čvrstog centra...
Pa u pravu je 100 %...
darth_vader-
2014-04-17
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Zanimljiv filmić ovo morate svakako pogledati....
» Još jedan zanimljiv ljepotan među mostovima
» EKSPLOZIVAN ISTUP Bivši američki obavještajac: ‘Vrijeme je da se kaže istina o vanzemaljcima, ljudi to mogu podnijeti!‘
» Skandalozan istup Pavla Kalinića: Vikendice se grade samo u pripi*dinama, zato je Dioklecijan odabrao Split
» Vidović Krišto toliko je uzrujao istup SDSS-ove zastupnice da je trčala uz stepenice kako bi joj poručila da govori hrvatski
» Još jedan zanimljiv ljepotan među mostovima
» EKSPLOZIVAN ISTUP Bivši američki obavještajac: ‘Vrijeme je da se kaže istina o vanzemaljcima, ljudi to mogu podnijeti!‘
» Skandalozan istup Pavla Kalinića: Vikendice se grade samo u pripi*dinama, zato je Dioklecijan odabrao Split
» Vidović Krišto toliko je uzrujao istup SDSS-ove zastupnice da je trčala uz stepenice kako bi joj poručila da govori hrvatski
Page 10 of 11