Marcellus:Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 1991
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Marcellus:Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 1991
..irud te jebo...ovom su isprali mozak foleri iz 'seste licke'..ili jedina lektira mu je bila copiceva...i 'narodni eroji' nob-ea...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vratio se i otišao u rat?marcellus wrote:Ra wrote:Ono što jedino čudi je da Hrvati nikad nisu imali premijera koji je aktivno sudjelovao u ratu, da sustavno biramo Sanadere i Milanoviće, “građevine” i Plenkoviće. No zapravo niti to ne čudi: Mi radije biramo pristojne ljude.
Ne samo premijera. Ovom nabrajanju nedostaju i druga dva pristojna precjednička kandidata, mesareva kći i pjevac.
Koliko znam i oni su u vrijeme rata pristojno bili negdje drugdje... iza neke zavjese. :)
koliko znam pjevač je došao u osijek kad je počeo rat, on je otišao davno prije rata i vratio se kad je trebalo.
mesareva kći ionak nije tu imala kaj delat osim zabavljat eventualno vojsku
Marc, poanta nije u tome tko je gdje bio, jer nitko od njih nije bio tu kad je gorilo, a pogotovo ne u Vukovaru.
Milanović je apsolutna sirovina, krkan i općenito jedan istrošen političar koji ništa drugo ne zna raditi, pa se svako malo vrati u nekom novom ruhu.
Ali jedno mu moram priznati kad je riječ o Vukovaru, bio je iskren i otvoren i rekao ono što svi oni misle ali ne govore. On je samo lošiji diplomat od Plenkija i onih koji takvo nešto nikad ne bi rekli na glas.
Vukovar je bitan samo Vukovarcima i Slavoncima, a svima drugima služi kao oruđe za kojim se poseže kad se trebaju skupiti glasovi birača ili dobiti politički poeni.
Ne znam kad si zadnji put bio u Slavoniji. Znaš li na što liči recimo Osijek? Ili slavonska polja...
Tako je nebitno tko je što rekao, pas laje karavane prolaze.
Ono što je tužno, a o tome svi šute, je to što niti jedna vlada nije digla na noge taj dio lijepe naše. Ostavili su je da lagano umire, prazna, zanemarena i zapuštena. Još koju godinu i tamo će većinsko stanovništvo biti populacija iznad godina.
Guest- Guest
Pa dobro. Nema heroja. Onda neka vam uzori budu popi, umjetnici,biskupi i turbofolkeri.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ama ne trebaju nam heroji, to je za Srbe. Treba nam netko normalan da napravi malo reda u ovom svinjcu koji su nam napravili svi po redu i iz svih stranaka, lijevih i desnih.jastreb wrote:Pa dobro. Nema heroja. Onda neka vam uzori budu popi, umjetnici,biskupi i turbofolkeri.
Guest- Guest
Ne. To je najveća moguća zabluda.Ra wrote:Ama ne trebaju nam heroji, to je za Srbe.jastreb wrote:Pa dobro. Nema heroja. Onda neka vam uzori budu popi, umjetnici,biskupi i turbofolkeri.
Svaki rat iznjedri heroje čija se djela od pamtivjeka opjevavaju uz gusle,o čemu se pišu stihovi i čija imena izgovaraju nagorkinje vile i o njima pletu vijence.
Ako su nama od Zadre,Pauka,Gavrana ili Stipetića,preči biskupi,nadripjesnici i trumbetaši,onda čemu se ratovalo?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šandor Winnetou-
2017-12-31
pa ti tvoji heroji na koncu su bezveze borili..poginuli su ili se zrtvovali za partiju i drzavu koje su propale...realno zajebali su se i u narodu...misleci da ovi drze do njih i njihovog zrtvovanja...no tko je onda to znao...druga vremena nosila svojejastreb wrote:Pa dobro. Nema heroja. Onda neka vam uzori budu popi, umjetnici, biskupi i turbofolkeri.
2015-09-08
nisu preči a nisu ni prečani :pjastreb wrote:Ne. To je najveća moguća zabluda.Ra wrote:Ama ne trebaju nam heroji, to je za Srbe.jastreb wrote:Pa dobro. Nema heroja. Onda neka vam uzori budu popi, umjetnici,biskupi i turbofolkeri.
Svaki rat iznjedri heroje čija se djela od pamtivjeka opjevavaju uz gusle,o čemu se pišu stihovi i čija imena izgovaraju nagorkinje vile i o njima pletu vijence.
Ako su nama od Zadre,Pauka,Gavrana ili Stipetića,preči biskupi,nadripjesnici i trumbetaši,onda čemu se ratovalo?
Stvar je u doziranju, ni med ne možeš svaki dan jesti i počne ti na uši curiti ako ga forsiraš
Ako su svi oni dečki izginuli zato da bi im se gudilo uz gusle, dok nas svi po redu deru i čerupaju, dok nam zemlja zarasta u korov, a omladina odlazi vani, onda su izginuli zabadava.jastreb wrote:Ne. To je najveća moguća zabluda.Ra wrote:Ama ne trebaju nam heroji, to je za Srbe.jastreb wrote:Pa dobro. Nema heroja. Onda neka vam uzori budu popi, umjetnici,biskupi i turbofolkeri.
Imamo mi svoje heroje, ali nemamo obraz, jer im nismo odali počast time što bi ovu zemlju učinili naprednom i bogatom, poželjnim domom njihovoj djeci. Naše guslanje im neće pomoći. A ni nama neće spasiti obraz.
Guest- Guest
je pa to je najtočnije od svega
što će nam heroji kad ionako vidimo što se događa s njima nakon nekog vremena
sto se dogodilo s trostrukim herojem jugoslavije
osim toga, ajmo biti iskreni i priznati da su rezultati ovog rata prilično iznenađujuće jadni
zemlja propada, prelazi u strane ruke a mladi bježe
mržnja raste i popovi s njom također..
osim toga, ajmo biti iskreni i priznati da su rezultati ovog rata prilično iznenađujuće jadni
jedino što imamo sve više su luđaci, depresivci, manipulatori, mutikaše , falši nounari
žuti i crveni mravi
bijele vrane i crne ovce
i vragova
žuti i crveni mravi
bijele vrane i crne ovce
i vragova
ako cemo realno mrznja nikad nije ni nestala samo sto ej bila prikrivena povremeno šibom..a zasto nije netsla?..dokaz zadnji rat jer moze npr..netko pociniti zlocin tako da sjekirom odjece ruku na primjer svom dobrom prijatelju,radnom,kolegi,skolskom..koji su do jucer pili zajedno i slavili..moze ako je svo vrijeme bio neiskren i sa figom u đepu...kad sam kod susjeda,prijatelaj pricam ejdno akd s evratim među cetri zida jebem im majku...i spremas sjekiru,puku...Sora wrote:je pa to je najtočnije od svega
2015-09-08
tre wrote:nisu preči a nisu ni prečani :pjastreb wrote:Ne. To je najveća moguća zabluda.Ra wrote:Ama ne trebaju nam heroji, to je za Srbe.jastreb wrote:Pa dobro. Nema heroja. Onda neka vam uzori budu popi, umjetnici,biskupi i turbofolkeri.
Stvar je u doziranju, ni med ne možeš svaki dan jesti i počne ti na uši curiti ako ga forsiraš
Je, ali bitno da zato Đakić iskače iz svakog kantuna. Njega nikad dosta...
darth_vader-
2014-04-17
plenki ga drzi na oku..jedna greska i šic...mora se dokazati jos uvijek šefujecem..jer jbg ako šef otvori ladicu sa kompromitirajucim materijalom ajme..kad ne bud eplenkiaj đakic ce s eopet po istom obrascu guziti novom sefu dok ti materijali postoje..jasambrend wrote:tre wrote:nisu preči a nisu ni prečani :pjastreb wrote:Ne. To je najveća moguća zabluda.Ra wrote:Ama ne trebaju nam heroji, to je za Srbe.jastreb wrote:Pa dobro. Nema heroja. Onda neka vam uzori budu popi, umjetnici,biskupi i turbofolkeri.
Je, ali bitno da zato Đakić iskače iz svakog kantuna. Njega nikad dosta...
2015-09-08
dzango wrote:
U rat idu sirotinja, budale i kriminalci. Pogledaj ko je sada na vlasti i u parama i biće ti sve jasno.
sirotinja je ostala sirotinja, budale su ostale budale, a krimosi su u parama ionako...
ali to je točno, da
gle nemoj pričati svašta
ja do 90. nisam znala koje su mi nacionalnosti susjedi, kolege..
sad znam ..i oca i mater ..
o zločinima baš tih istih..
ma znam
ali. kaj na našoj strani nije ih bilo
ma znam
he,he...kad si budala...poslovica kaze..'neznanje je majka svih zajeba'...Sora wrote:gle nemoj pričati svašta
ma znam
2015-09-08
to nije točnomarcellus wrote:dzango wrote:
U rat idu sirotinja, budale i kriminalci. Pogledaj ko je sada na vlasti i u parama i biće ti sve jasno.
sirotinja je ostala sirotinja, budale su ostale budale, a krimosi su u parama ionako...
ali to je točno, da
rat možda povuku ovi s dna
ali ja znam itekakve intelektualce koji su se dragovoljno uključili u rat
nije nego pogrešno znanjevuksadinare wrote:he,he...kad si budala...poslovica kaze..'neznanje je majka svih zajeba'...Sora wrote:gle nemoj pričati svašta
ma znam
eto ja se nikad nisam dao upecati...uvijek sam jednim okom pratio..mi smo imali jednog susjeda srbina sa kojim se moj stari dosta druzio..on ej nama dolazio on je njemu..ali ja sam ga uvijek drzao na oku nikako mu do kraja nisma mogao vjerovati makar okrenuo odojka,janjca...narocito tamo od 89-91..kad sam pok.starom kovorio..simi ti ja ne vjerujem ti kako hoces..on pita zasto...ja mu kazem vidjao sam ga u drustvu onih ekstremnijih u lokalnim birtijama...moj stari pa on to tako da ima sa kim piti..ja velim ok..nemoj s eiznenaditi...kad ono simo nestao u proljece 1991 iz zagreba inace je bio porijeklom sa banije...i stari nije cuo za njega 3 mjeseca...kad ono simo na tv...kad je bila ona srpska operacija 'žaoka' prema hravtskim selima u pounju u ljeto 1991..među glavnim..'šarenima' kako su ih zvali..opasao se brko redenicima...i pici zajedno sa marticevcima...kasnije smo doznali da je i sudjelovao u tamosnjim zlocinima nad hravtskim stanovnistvom..meni stari skruseno tada rekao 'sine imao si pravo'...ja mu odgovorim..'jesam li'Sora wrote:nije nego pogrešno znanjevuksadinare wrote:he,he...kad si budala...poslovica kaze..'neznanje je majka svih zajeba'...Sora wrote:gle nemoj pričati svašta
ma znam
2015-09-08
a dobro
imaš dva stava
neprijatelj druge nacije nikad ne spava
i drugi da su svi ljudi braća
i imaš sredinu
imaš dva stava
neprijatelj druge nacije nikad ne spava
i drugi da su svi ljudi braća
i imaš sredinu
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 'Pristojni ljudi'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Ceca se pravda da nije ovo ona 1991 u Vukovaru sa oruzjem ali...
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Ceca se pravda da nije ovo ona 1991 u Vukovaru sa oruzjem ali...
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
Page 5 of 6