Marcellus:Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 1991
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Marcellus:Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 1991
a dobro
imaš dva stava
neprijatelj druge nacije nikad ne spava
i drugi da su svi ljudi braća
i imaš sredinu
imaš dva stava
i imaš sredinu
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
onaj koji ti je brat neovisno o naciji nasao se na pravoj strani kad je trebalo..onaj koji se pokazao kao laznjak zavrsio je na suprotnoj..Sora wrote:a dobro
imaš dva stava
i imaš sredinu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:gle nemoj pričati svašta
ja do 90. nisam znala koje su mi nacionalnosti susjedi, kolege..
sad znam ..i oca i mater ..
o zločinima baš tih istih..
ma znam
ali. kaj na našoj strani nije ih bilo
a koja je vaša strana?
Marceslus mi je super! Objavi na nekom sranju od portala neko odvratno sranje od teksta, i onda tri uživa dok sa glupanima prebire po svojim govnima.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Marceslus mi je super! Objavi na nekom sranju od portala neko odvratno sranje od teksta, i onda tri uživa dok sa glupanima prebire po svojim govnima.
tekst mi je ovaj put baš dobar, kad napišem sranje čisto da zaradim za taj dan plaću ja ću to prvi reć. Zašto je tebi ovaj tekst sranje, možeš objasnit?
I kod nas su na vlasti oni bez dana na frontu a vrlo često i bez dana radnog staža ili bez ikakvih uspeha u karijeri. I to nije nikakva novost. Pametniji su sačuvali svoja dupeta i dupeta svoje dece i zajahali kada se završilo. Već sam napisao ko je zalegao kada je bilo gusto. To je valjda normalno.
eh...i ti pitasmarcellus wrote:crvenkasti wrote:Marceslus mi je super! Objavi na nekom sranju od portala neko odvratno sranje od teksta, i onda tri uživa dok sa glupanima prebire po svojim govnima.
tekst mi je ovaj put baš dobar, kad napišem sranje čisto da zaradim za taj dan plaću ja ću to prvi reć. Zašto je tebi ovaj tekst sranje, možeš objasnit?
2015-09-08
dzango wrote:I kod nas su na vlasti oni bez dana na frontu a vrlo često i bez dana radnog staža ili bez ikakvih uspeha u karijeri. I to nije nikakva novost. Pametniji su sačuvali svoja dupeta i dupeta svoje dece i zajahali kada se završilo. Već sam napisao ko je zalegao kada je bilo gusto. To je valjda normalno.
Zato pamet u glavu i dicu preko grane. Čim zagusti, a zagustit će sigurno jer... ne treba crtati... A HDZ-ovci i SNS-ovci neka se igraju rata...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:dzango wrote:I kod nas su na vlasti oni bez dana na frontu a vrlo često i bez dana radnog staža ili bez ikakvih uspeha u karijeri. I to nije nikakva novost. Pametniji su sačuvali svoja dupeta i dupeta svoje dece i zajahali kada se završilo. Već sam napisao ko je zalegao kada je bilo gusto. To je valjda normalno.
Zato pamet u glavu i dicu preko grane. Čim zagusti, a zagustit će sigurno jer... ne treba crtati... A HDZ-ovci i SNS-ovci neka se igraju rata...
Doista vjerujes u to?
Guest- Guest
Znam. Nemam što vjerovati.
darth_vader-
2014-04-17
s one strane une i savemarcellus wrote:Sora wrote:gle nemoj pričati svašta
ja do 90. nisam znala koje su mi nacionalnosti susjedi, kolege..
sad znam ..i oca i mater ..
o zločinima baš tih istih..
ma znam
ali. kaj na našoj strani nije ih bilo
a koja je vaša strana?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Moji klinci idu napolje i pre nego što zagusti. U Srbiji je i mir težak i mučan pod ovom vlašću.jasambrend wrote:dzango wrote:I kod nas su na vlasti oni bez dana na frontu a vrlo često i bez dana radnog staža ili bez ikakvih uspeha u karijeri. I to nije nikakva novost. Pametniji su sačuvali svoja dupeta i dupeta svoje dece i zajahali kada se završilo. Već sam napisao ko je zalegao kada je bilo gusto. To je valjda normalno.
pismejker wrote:A da se uhvatite posela??..bude vam puno bolje a nesh i nuzput zaradite..bit ce te zadovoljni..
Taman posla. Hvatamo se antifašizma. Jebeš posao.
Guest- Guest
ova mi se dopada jednog dragovoljca i logorasa...pitali su ga neki ljevicarski novinari da li mrzi srbe a on je odgovorio
'ne ne mrzim ih.Cak i nemam snage za to i da hocu.Jedan dio srba su mi suborci bili pa onda sto bi trebao ih mrziti.A sto se tice srbije i drugih srba.Ja njih zaobidjem oni mene i sve pet'
'ne ne mrzim ih.Cak i nemam snage za to i da hocu.Jedan dio srba su mi suborci bili pa onda sto bi trebao ih mrziti.A sto se tice srbije i drugih srba.Ja njih zaobidjem oni mene i sve pet'
2015-09-08
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 'Pristojni ljudi'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Ceca se pravda da nije ovo ona 1991 u Vukovaru sa oruzjem ali...
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Ceca se pravda da nije ovo ona 1991 u Vukovaru sa oruzjem ali...
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
Page 6 of 6