Marcellus:Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 1991
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Marcellus:Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 1991
ja znam da on nije isao zbog-muda a ne bogatstva i gospodstva i fakulteta..sve izgovori...eto uvijek citiram japana..'svi vi nesto jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'dzango wrote:Lepo je rekao da nigde nije pogrešio.marcellus wrote:vuksadinare wrote:pa gledano marcelus je u svemu u pravu ... dok su 'prilični decki' ili jos bolji reci pobjegulje, minhen bojna cohali jaja i ispijali sampanjce u londonu, parizu ili gdjke li već ... decki od 18,19 godina ai neki maloljetni su hrabro stupali u redove zng-a ... pa i policija..djeca mahom sljakera, seljaka ... ai bilo ej ponekog iz visokostojećih obitelji koji su imali savjest
a slabo, lijepo je milanović još 2015 reko da on nije nosio pušku jer je u štakoru išla samo fukara, bogati su ostali u uredu i na fakultetu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mooda uopće nisu u pitanju.vuksadinare wrote:ja znam da on nije isao zbog-muda a ne bogatstva i gospodstva i fakulteta..sve izgovori...eto uvijek citiram japana..'svi vi nesto jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'dzango wrote:Lepo je rekao da nigde nije pogrešio.marcellus wrote:vuksadinare wrote:pa gledano marcelus je u svemu u pravu ... dok su 'prilični decki' ili jos bolji reci pobjegulje, minhen bojna cohali jaja i ispijali sampanjce u londonu, parizu ili gdjke li već ... decki od 18,19 godina ai neki maloljetni su hrabro stupali u redove zng-a ... pa i policija..djeca mahom sljakera, seljaka ... ai bilo ej ponekog iz visokostojećih obitelji koji su imali savjest
a slabo, lijepo je milanović još 2015 reko da on nije nosio pušku jer je u štakoru išla samo fukara, bogati su ostali u uredu i na fakultetu
Masa ljudi koji inače nisu bili baš neki hrabri ljudi otišli su i prijavili se.
S druge strane bilo je dosta hrabrih ljudi,koji nisu htjeli ići ni nakon dobivanja poziva.
U ratu se svatko boji i ne bih to (ne)sudjelovanje u ratu čak ni pripisivao hrabrosti ili kukavičluku.
Bilo je ljudi koji su se dobrovoljno javili,a onda su drhtali na običnoj starži iza prvih linija,a bilo je i ljudi koji su došli nakon 3.poziva i dobro se pokazali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dzango wrote:Lepo je rekao i nigde nije pogrešio.marcellus wrote:vuksadinare wrote:pa gledano marcelus je u svemu u pravu...dok su 'pritojni decki' ili jos bolje reci pobjegulje,minhen bojna cohali jaja i ispijali sampanjce u londonu,parizu ili gdjke li vec...decki od 18,19 godina a i neki maloljetni su hrabro stupali u redove zng-a...pa i policije..djeca mahom sljakera,seljaka...a i bilo ej ponekog iz visokostojecih obitelji koji su imali savjest
a slabo, pa lijepo je milanović još 2015 reko da on nije nosio pušku jer je u rat išla samo fukara, bogati su ostali u uredima i na fakultetima
svejedno, drugi put ga treba poslat u minsko polje
istina je ali je bezobrazno
nadam se da marcel nikad neće postati naš komesar :D
U rat idu sirotinja, budale i kriminalci. Pogledaj ko je sada na vlasti i u parama i biće ti sve jasno.vuksadinare wrote:ja znam da on nije isao zbog-muda a ne bogatstva i gospodstva i fakulteta..sve izgovori...eto uvijek citiram japana..'svi vi nesto jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'dzango wrote:Lepo je rekao da nigde nije pogrešio.marcellus wrote:vuksadinare wrote:pa gledano marcelus je u svemu u pravu ... dok su 'prilični decki' ili jos bolji reci pobjegulje, minhen bojna cohali jaja i ispijali sampanjce u londonu, parizu ili gdjke li već ... decki od 18,19 godina ai neki maloljetni su hrabro stupali u redove zng-a ... pa i policija..djeca mahom sljakera, seljaka ... ai bilo ej ponekog iz visokostojećih obitelji koji su imali savjest
Lepa sela lepo goredzango wrote:
U rat idu sirotinja, budale i kriminalci.
Sirotinja:
Milan,Profesor, Brzi, Halil..
Budale:
kapetan Gvozden,Viljuška,Laza
Kriminalci:
Veljo, ekipa koja pali radionu...
2014-04-22
"Amerikanci imaju Alamo, koji je njima upravo ono što je nama bio Vukovar....."
.........
kod Alama se radi da su ga Amerikanci oteli Meksiku, a kod Vukovara su ga napadači htjeli oteti Hrvatskoj...
.........
kod Alama se radi da su ga Amerikanci oteli Meksiku, a kod Vukovara su ga napadači htjeli oteti Hrvatskoj...
Kod alama su teksašani bili pobunjenici a mexikanci osloboditelji...mutava baštarda wrote:"Amerikanci imaju Alamo, koji je njima upravo ono što je nama bio Vukovar....."
.........
Teksašani su imali cca 200 žrtava...
Alamo je zapravo američki mit...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
dzango wrote:U rat idu sirotinja, budale i kriminalci. Pogledaj ko je sada na vlasti i u parama i biće ti sve jasno.vuksadinare wrote:ja znam da on nije isao zbog-muda a ne bogatstva i gospodstva i fakulteta..sve izgovori...eto uvijek citiram japana..'svi vi nesto jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'dzango wrote:Lepo je rekao da nigde nije pogrešio.marcellus wrote:vuksadinare wrote:pa gledano marcelus je u svemu u pravu ... dok su 'prilični decki' ili jos bolji reci pobjegulje, minhen bojna cohali jaja i ispijali sampanjce u londonu, parizu ili gdjke li već ... decki od 18,19 godina ai neki maloljetni su hrabro stupali u redove zng-a ... pa i policija..djeca mahom sljakera, seljaka ... ai bilo ej ponekog iz visokostojećih obitelji koji su imali savjest
Budi za promjenu barem malo nepristojan.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nemam šta da budem ili ne budem, to je tako. I ja sam bio.Eroo wrote:dzango wrote:U rat idu sirotinja, budale i kriminalci. Pogledaj ko je sada na vlasti i u parama i biće ti sve jasno.vuksadinare wrote:ja znam da on nije isao zbog-muda a ne bogatstva i gospodstva i fakulteta..sve izgovori...eto uvijek citiram japana..'svi vi nesto jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'dzango wrote:Lepo je rekao da nigde nije pogrešio.marcellus wrote:
gde?dzango wrote:Nemam šta da budem ili ne budem, to je tako. I ja sam bio.Eroo wrote:dzango wrote:U rat idu sirotinja, budale i kriminalci. Pogledaj ko je sada na vlasti i u parama i biće ti sve jasno.vuksadinare wrote:ja znam da on nije isao zbog-muda a ne bogatstva i gospodstva i fakulteta..sve izgovori...eto uvijek citiram japana..'svi vi nesto jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'dzango wrote:
Lepo je rekao da nigde nije pogrešio.
Tamo kod Ere. Doduše on je tada bio u Sloveniji.Noor wrote:gde?dzango wrote:Nemam šta da budem ili ne budem, to je tako. I ja sam bio.Eroo wrote:dzango wrote:U rat idu sirotinja, budale i kriminalci. Pogledaj ko je sada na vlasti i u parama i biće ti sve jasno.vuksadinare wrote:
ja znam da on nije isao zbog-muda a ne bogatstva i gospodstva i fakulteta..sve izgovori...eto uvijek citiram japana..'svi vi nesto jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'
Usporedba Vukovara s Dunkirkom ne stoji jer je Dado pustio Brite da zbrišu.
Last edited by Oh_Femder on 6/11/2019, 18:50; edited 1 time in total
A ni sa Staljingradom,jer Staljingrad nije pao.Oh_Femder wrote:Usporedba s Vukovara s Dunkirkom ne stoji jer je Dado pustio Brite da zbrišu.
2014-04-22
uništavali su ihjastreb wrote:Sami ste krivi.
Gdje su heroji Dom.rata??? Zašto se nikada u HR nije gajio kult heroja,već kult mučenika i žrtvi???
svi koji su značajnije doprinijeli uništavani su, ubijani
immortal-
2014-04-16
Ma o čemu ti trabunjaš???mortal wrote:uništavali su ihjastreb wrote:Sami ste krivi.
Gdje su heroji Dom.rata??? Zašto se nikada u HR nije gajio kult heroja,već kult mučenika i žrtvi???
Pa i fašisti su uništavali i ubijali komuniste,pa opet su među njima neki od najvećih heroja:Rade Končar,Stjepan Filipović, Nada Dimić, Ivan Lučić-Lavčević, Rajka Baković i mnogi drugi.
Znači promašila si ceo fudbal.
2014-04-22
nije trabunjanje nego svjedočenjejastreb wrote:Ma o čemu ti trabunjaš???mortal wrote:uništavali su ihjastreb wrote:Sami ste krivi.
Pa i fašisti su uništavali i ubijali komuniste,pa opet su među njima neki od najvećih heroja:Rade Končar,Stjepan Filipović, Nada Dimić, Ivan Lučić-Lavčević, Rajka Baković i mnogi drugi.Znači promašila si ceo fudbal.
ne ponašaj se debilno
išli su čak po kućama ispitivati
poguraju Hrvata da se javi , pita, a gadovi iza leđa hvataju informacije
puno puta ovi prvi pojma nemaju tko su ovi i što čine
objasni... daj odgovor na gore spomenuto da su nam na vrhu svi ljudi koji ništa za ovu državu nisu učinili
i uvijek se isto događa
kada se krene u analizu uspješnih poduzetnika, liječnika, ........ gdje god ... svugdje će se naići na isti odgovor
immortal-
2014-04-16
Ja pričam o domovinskom ratu,a ne o udbi,ozni i ostalim knojevima.mortal wrote:nije trabunjanje nego svjedočenjejastreb wrote:Ma o čemu ti trabunjaš???mortal wrote:uništavali su ihjastreb wrote:Sami ste krivi.
Pa i fašisti su uništavali i ubijali komuniste,pa opet su među njima neki od najvećih heroja:Rade Končar,Stjepan Filipović, Nada Dimić, Ivan Lučić-Lavčević, Rajka Baković i mnogi drugi.Znači promašila si ceo fudbal.
ne ponašaj se debilno
objasni... daj odgovor na gore spomenuto da su nam na vrhu svi ljudi koji ništa za ovu državu nisu učinili
i uvijek se isto događa
kada se krene u analizu uspješnih poduzetnika, liječnika, ........ gdje god ... svugdje će se naići na isti odgovor
Zašto je tuđmanovska,hadezeovska hrvatska sprečavala kult heroja Domovinskog rata.
2014-04-22
ja ti pričam o vremenu iza 95jastreb wrote:Ja pričam o domovinskom ratu,a ne o udbi,ozni i ostalim knojevima.mortal wrote:nije trabunjanje nego svjedočenjejastreb wrote:Ma o čemu ti trabunjaš???mortal wrote:uništavali su ihjastreb wrote:Sami ste krivi.
ne ponašaj se debilno
i uvijek se isto događa
Zašto je tuđmanovska,hadezeovska hrvatska sprečavala kult heroja Domovinskog rata.
i ja sam bila protiv jer su svi Hrvati sudionici obrane heroji
neki malo više, neki malo manje, ali sam kontra izdvajanja dva tri imena dok drugi ispada da su što?? nesposobni, beznačajni???
saberi se
immortal-
2014-04-16
jebote ti nisi normalan..pa cim se ti pucas covjece bozji...mislio sam mozda je kriva licka varenika u djetinjstvu ali ovako baljezgati ne baljezga ni moj susjed janko zadrti nob-ovacjastreb wrote:Ma o čemu ti trabunjaš???mortal wrote:uništavali su ihjastreb wrote:Sami ste krivi.
Pa i fašisti su uništavali i ubijali komuniste,pa opet su među njima neki od najvećih heroja:Rade Končar,Stjepan Filipović, Nada Dimić, Ivan Lučić-Lavčević, Rajka Baković i mnogi drugi.
Znači promašila si ceo fudbal.
2015-09-08
..irud te jebo...ovom su isprali mozak foleri iz 'seste licke'..ili jedina lektira mu je bila copiceva...i 'narodni eroji' nob-ea...
2015-09-08
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 'Pristojni ljudi'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Ceca se pravda da nije ovo ona 1991 u Vukovaru sa oruzjem ali...
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Ceca se pravda da nije ovo ona 1991 u Vukovaru sa oruzjem ali...
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
Page 4 of 6