Ceca se pravda da nije ovo ona 1991 u Vukovaru sa oruzjem ali...
Page 1 of 1
Ceca se pravda da nije ovo ona 1991 u Vukovaru sa oruzjem ali...
https://www.kurir.rs/stars/3157453/ceca-u-uniformi-na-ratistu-sa-puskom-na-gotovs-ova-lazna-fotka-zapalila-je-internet-a-oglasila-se-pevacica-svima-je-zapusila-usta-foto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ceca se pravda da nije ovo ona 1991 u Vukovaru sa oruzjem ali...
...ne bi rekao ni da nije..cak i srbima nije uvjerljivo njeno opravdanje...previse slicnosti a i tada decko arkan je tamo non stop visio tada
2015-09-08
'nisam ja majke mi'..dovoljno po ovoj recenici da jesi bila... ...pa zasto su onda tad srpski novinari bas ovu salijetali..onda brena bar ima nekakvu cast pa je priznala da ej bila u brckom u uniformi...za razliku od tebe ceco..reci bila sam takvo vrijeme bilo trebalo steci jos vise 'popularnosti' a di ces bolje nego da odjuris 'oslobodiocima' i biti uz dragog arakana
2015-09-08
uostalom sam bora corba je priznao..'da su mnoge poznate licnosti tada iz srbije dolazili na ratista i naslikavali se a sada se opravdavaju da nigde za vreme rata nisu bile i otvoreno lazu da mogu pevati,glumiti van srbije'
2015-09-08
Cecine koncerte u Slo pohode puni autobusi domoljubnih Rvata.
Kurir, Ceca, Hrvati...kič jebote.
Vidio sam sliku. Nemoguce je sa sigurnoscu reci.vuksadinare wrote:...ne bi rekao ni da nije..cak i srbima nije uvjerljivo njeno opravdanje...previse slicnosti a i tada decko arkan je tamo non stop visio tada
A i nekako sumnjam da bi se ona tu zajebavala po Vukovaru. I ova na slici mi izgleda starija.
Ceca je 1991 imala ako se ne varam 18 godina. Nije to ona.
P.S. Zar se nije ona bas u to vrijeme zabavljala sa nekim muslimanom Sandzaklijom. I bas ju je Arkan od njega odvojio dvije ili tri godine kasnije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sve je moguce...kako je onomad rekao bora corba da su najvecim dijelom tada poznate osobe narocito pjevaci laktarili da idu na linije ili ka 'oslobodiocima' a sada se svi prave toše...Ringo10 wrote:Vidio sam sliku. Nemoguce je sa sigurnoscu reci.vuksadinare wrote:...ne bi rekao ni da nije..cak i srbima nije uvjerljivo njeno opravdanje...previse slicnosti a i tada decko arkan je tamo non stop visio tada
A i nekako sumnjam da bi se ona tu zajebavala po Vukovaru. I ova na slici mi izgleda starija.
P.S. Zar se nije ona bas u to vrijeme zabavljala sa nekim muslimanom Sandzaklijom. I bas ju je Arkan od njega odvojio dvije ili tri gofdine kasnije.
2015-09-08
Ma nije moguce. Ona je tad bila curetak od 18 godina i bilo ko luda zaljubljena u nekog Haru Samardzica, muslimana iz Sandzaka. Kasnije je Arkan silom dovojio od njega, ali to je bilo negdje 1994 ili 1995te..vuksadinare wrote:sve je moguce...kako je onomad rekao bora corba da su najvecim dijelom tada poznate osobe narocito pjevaci laktarili da idu na linije ili ka 'oslobodiocima' a sada se svi prave toše...Ringo10 wrote:Vidio sam sliku. Nemoguce je sa sigurnoscu reci.vuksadinare wrote:...ne bi rekao ni da nije..cak i srbima nije uvjerljivo njeno opravdanje...previse slicnosti a i tada decko arkan je tamo non stop visio tada
P.S. Zar se nije ona bas u to vrijeme zabavljala sa nekim muslimanom Sandzaklijom. I bas ju je Arkan od njega odvojio dvije ili tri gofdine kasnije.
Ova na slici ima blizu tri banke.
2015-09-24
kako je mogla ...?
crvenkasti-
2014-04-17
Kako je mogla STA ????crvenkasti wrote:kako je mogla ...?
Jebavat se sa Sandzaklijom?
2015-09-24
catabbath wrote:Cecine koncerte u Slo pohode puni autobusi domoljubnih Rvata.
Ja to jednostavno ne razumijem, sad imaju i svoj radio, voziš se centrom grada, kroz spušteni prozor iz drugog automobila trešti neko odvratno zavijanje.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Da nema Hrvata, ne bi bilo ni Cece...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Obljetnica:31.kolovoz.1991 otmica Antuna Kikaša i ugandskog zrakoplova sa oružjem od strane tzv.JNA
» Marcellus:Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 1991
» Ovako HDZ-ova gradonačelnica pravda što grad nije naplatio 21 milijun kn dugova, među dužnicima su njezin otac i brat
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Obljetnica:31.kolovoz.1991 otmica Antuna Kikaša i ugandskog zrakoplova sa oružjem od strane tzv.JNA
» Marcellus:Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 1991
» Ovako HDZ-ova gradonačelnica pravda što grad nije naplatio 21 milijun kn dugova, među dužnicima su njezin otac i brat
Page 1 of 1