Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Titova unukinja normalno radi i živi u HR. Nešto i s pevaljkom ipak nije u redu.
Ne mislim da bi ona trebala nosit teret svoga ćaće, niti bi se ona trebala poistovjećivat
s njegovom filozofijom ili sudbinom. Pjevačica je i neka to ostane, ako već nije kasno.
Inače, bila mi je simpatična i sviđao mi se njen glas. Po tome je pamtim, a sve ostalo neka zadrži za sebe.
Ne mislim da bi ona trebala nosit teret svoga ćaće, niti bi se ona trebala poistovjećivat
s njegovom filozofijom ili sudbinom. Pjevačica je i neka to ostane, ako već nije kasno.
Inače, bila mi je simpatična i sviđao mi se njen glas. Po tome je pamtim, a sve ostalo neka zadrži za sebe.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Re: Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Ne znam kakve veze ima voz 671 sa Vukovim budalastinama,ali je to vidio i Mišamaša pa je ne gubeći vremena pohitao u pomoć Dinarcu,kako bi istragu skrenuo na pogresan smjer.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tvoj cilj je bio izrelativizirati velikosrpsku agresiju spominjući telad i jarad... a upravo ne uzimajući u obzir zločinstva po hrvatskoj, zločin povezan s vozom 671 je eklatantan primjer o kakvoj se gamadi radi.... s kojima bi ti rad ruku pod ruku...jastreb wrote:Ne znam kakve veze ima voz 671 sa Vukovim budalastinama,ali je to vidio i Mišamaša pa je ne gubeći vremena pohitao u pomoć Dinarcu,kako bi istragu skrenuo na pogresan smjer.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne. Vuk je doslovno pisao neki izmisljeni izvjestaj o napadu srpskih snaga u jacini tri divizije na neko hrvatsko selo koje je branila mala jedinica. Napad je na kraju odbijen a onda su bijesni Srbi nadtavili tuc artiljerijom,ali od ljudi nitko nije stradao vec su samo strsdale ovce i goveda.michaellcmacha wrote:tvoj cilj je bio izrelativizirati velikosrpsku agresiju spominjući telad i jarad... a upravo ne uzimajući u obzir zločinstva po hrvatskoj, zločin povezan s vozom 671 je eklatantan primjer o kakvoj se gamadi radi.... s kojima bi ti rad ruku pod ruku...jastreb wrote:Ne znam kakve veze ima voz 671 sa Vukovim budalastinama,ali je to vidio i Mišamaša pa je ne gubeći vremena pohitao u pomoć Dinarcu,kako bi istragu skrenuo na pogresan smjer.
2014-04-22
jastreb wrote:Ne. Vuk je doslovno pisao neki izmisljeni izvjestaj o napadu srpskih snaga u jacini tri divizije na neko hrvatsko selo koje je branila mala jedinica. Napad je na kraju odbijen a onda su bijesni Srbi nadtavili tuc artiljerijom,ali od ljudi nitko nije stradao vec su samo strsdale ovce i goveda.michaellcmacha wrote:tvoj cilj je bio izrelativizirati velikosrpsku agresiju spominjući telad i jarad... a upravo ne uzimajući u obzir zločinstva po hrvatskoj, zločin povezan s vozom 671 je eklatantan primjer o kakvoj se gamadi radi.... s kojima bi ti rad ruku pod ruku...jastreb wrote:Ne znam kakve veze ima voz 671 sa Vukovim budalastinama,ali je to vidio i Mišamaša pa je ne gubeći vremena pohitao u pomoć Dinarcu,kako bi istragu skrenuo na pogresan smjer.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
671 nije izmišljenjastreb wrote:Ne. Vuk je doslovno pisao neki izmisljeni izvjestaj o napadu srpskih snaga u jacini tri divizije na neko hrvatsko selo koje je branila mala jedinica. Napad je na kraju odbijen a onda su bijesni Srbi nadtavili tuc artiljerijom,ali od ljudi nitko nije stradao vec su samo strsdale ovce i goveda.michaellcmacha wrote:tvoj cilj je bio izrelativizirati velikosrpsku agresiju spominjući telad i jarad... a upravo ne uzimajući u obzir zločinstva po hrvatskoj, zločin povezan s vozom 671 je eklatantan primjer o kakvoj se gamadi radi.... s kojima bi ti rad ruku pod ruku...jastreb wrote:Ne znam kakve veze ima voz 671 sa Vukovim budalastinama,ali je to vidio i Mišamaša pa je ne gubeći vremena pohitao u pomoć Dinarcu,kako bi istragu skrenuo na pogresan smjer.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Tko je uopce spominjo 671? Vukove reportaze su izmisljene.michaellcmacha wrote:671 nije izmišljenjastreb wrote:Ne. Vuk je doslovno pisao neki izmisljeni izvjestaj o napadu srpskih snaga u jacini tri divizije na neko hrvatsko selo koje je branila mala jedinica. Napad je na kraju odbijen a onda su bijesni Srbi nadtavili tuc artiljerijom,ali od ljudi nitko nije stradao vec su samo strsdale ovce i goveda.michaellcmacha wrote:tvoj cilj je bio izrelativizirati velikosrpsku agresiju spominjući telad i jarad... a upravo ne uzimajući u obzir zločinstva po hrvatskoj, zločin povezan s vozom 671 je eklatantan primjer o kakvoj se gamadi radi.... s kojima bi ti rad ruku pod ruku...jastreb wrote:Ne znam kakve veze ima voz 671 sa Vukovim budalastinama,ali je to vidio i Mišamaša pa je ne gubeći vremena pohitao u pomoć Dinarcu,kako bi istragu skrenuo na pogresan smjer.
2014-04-22
@vucko je dobar prijatelj s mastomjastreb wrote:Tko je uopce spominjo 671? Vukove reportaze su izmisljene.michaellcmacha wrote:671 nije izmišljenjastreb wrote:Ne. Vuk je doslovno pisao neki izmisljeni izvjestaj o napadu srpskih snaga u jacini tri divizije na neko hrvatsko selo koje je branila mala jedinica. Napad je na kraju odbijen a onda su bijesni Srbi nadtavili tuc artiljerijom,ali od ljudi nitko nije stradao vec su samo strsdale ovce i goveda.michaellcmacha wrote:tvoj cilj je bio izrelativizirati velikosrpsku agresiju spominjući telad i jarad... a upravo ne uzimajući u obzir zločinstva po hrvatskoj, zločin povezan s vozom 671 je eklatantan primjer o kakvoj se gamadi radi.... s kojima bi ti rad ruku pod ruku...jastreb wrote:Ne znam kakve veze ima voz 671 sa Vukovim budalastinama,ali je to vidio i Mišamaša pa je ne gubeći vremena pohitao u pomoć Dinarcu,kako bi istragu skrenuo na pogresan smjer.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa u svakoj temi ces nac neke njegove mastarije koje stavlj u usta politicara,vojnika, navijaca ili nekih Hrvata iz Knina.
2014-04-22
Eroo wrote:Titova unukinja normalno radi i živi u HR. Nešto i s pevaljkom ipak nije u redu.
Naprotiv. Pevljka je suodgovorna za svo zlo nastalo od šund glazbe u Hrvata od devedesetih naovamo i samo zbog toga je treba spaliti na lomači... tko joj je ćaća bija je irelevantno.
darth_vader-
2014-04-17
1985' ... ne znam koliko je ovo šund. Moja starija princeza i danas ovo zapjeva na zabavama. Ne lošije...jasambrend wrote:Eroo wrote:Titova unukinja normalno radi i živi u HR. Nešto i s pevaljkom ipak nije u redu.
Naprotiv. Pevljka je suodgovorna za svo zlo nastalo od šund glazbe u Hrvata od devedesetih naovamo i samo zbog toga je treba spaliti na lomači... tko joj je ćaća bija je irelevantno.
2016-07-22
2016-07-22
nista nije izmisljeno..mozemo se naci i ravno idemo u drzavni arhiv ili memorijalni centar a imas dosta toga i na internetu...ja ne pusim price starine novakajastreb wrote:Tko je uopce spominjo 671? Vukove reportaže su izmisljene.michaellcmacha wrote:671 nije izmišljenjastreb wrote:Ne. Vuk je doslovno pisao neki izmisljeni izvještaj o napadu srpskih snaga u jacini tri divizije na neko hrvatsko selo koje je branila mala jedinica. Napad je na kraju odbijen a onda su bijesni Srbi nadtavili tuc artiljerijom, ali od ljudi niko nije stradao vec su samo strsdale ovce i goveda.michaellcmacha wrote:Vaš je cilj bio izrelativizirati velikosrpsku agresiju spominjući telad i jarad ... a upravo ne uzimajući u obzir zločinstva po hrvatskoj, zločin mora s vozom 671 je eklatantan primjer o kakvoj se igri gamadi radi .... s kojom bi ti rad pod ruku pružio ruku. ..jastreb wrote:Ne znam kakve veze ima voz 671 sa Vukovim budalastinama, ali je vidio i Mišamaša je ne gubeći vremena pohitao u pomoć Dinarcu, kako bi istragu skrenuo na pogresan smjer.
2015-09-08
Ne budimo , da ne kažemo što, odvojimo glazbu, i umjetnost općeniti, od proklete politike.
nikakva masta..sto put sam tu dokazao videoprilozima i podacima..debotoijusto wrote:@vucko je dobar prijatelj s mastomjastreb wrote:Tko je uopce spominjo 671? Vukove reportaze su izmisljene.michaellcmacha wrote:671 nije izmišljenjastreb wrote:Ne. Vuk je doslovno pisao neki izmisljeni izvjestaj o napadu srpskih snaga u jacini tri divizije na neko hrvatsko selo koje je branila mala jedinica. Napad je na kraju odbijen a onda su bijesni Srbi nadtavili tuc artiljerijom,ali od ljudi nitko nije stradao vec su samo strsdale ovce i goveda.michaellcmacha wrote:
tvoj cilj je bio izrelativizirati velikosrpsku agresiju spominjući telad i jarad... a upravo ne uzimajući u obzir zločinstva po hrvatskoj, zločin povezan s vozom 671 je eklatantan primjer o kakvoj se gamadi radi.... s kojima bi ti rad ruku pod ruku...
to sto se nekom ne svidjaju brojke i cinjenice..
jbg nek si sredi emocije
2015-09-08
Eroo wrote:1987'
U svakom slučaju ovaj pjesmuljak spada u sami svjetski vrh zabavne glazbe.
Malo je takvih u Hrvata danas, ili ih uopće nema.
2016-07-22
Eroo wrote:Ne budimo , da ne kažemo što, odvojimo glazbu, i umjetnost općeniti, od proklete politike.
Naravno... Huljićevi derivati su gori od bilo čije politike...
darth_vader-
2014-04-17
Znam da je za jednu englesku produkcijsku kuću pravio pjesme po naružbi(prije rata).jasambrend wrote:Eroo wrote:Ne budimo , da ne kažemo što, odvojimo glazbu, i umjetnost općeniti, od proklete politike.
Ti se tada vjerojatno nisi ni rodija...
2016-07-22
Ovdje se moram složiti s tobom. Split je u to doba imao najbolje dvije stvri u cijeloj Jugi. A to su Jugoplastika u košarci i Magazin u zabavnoj muzici.Eroo wrote:1985' ... ne znam koliko je ovo šund. Moja starija princeza i danas ovo zapjeva na zabavama. Ne lošije...jasambrend wrote:Eroo wrote:Titova unukinja normalno radi i živi u HR. Nešto i s pevaljkom ipak nije u redu.
Bili su neprikosnoveni i punili su dvorane širom zemlje. Poslije odlaska Ljilje to više nije bija Magazin,već izvorište šunda,a u čemu je prednjačio našmrkani Huljić.
Magazin je poslije Ljiljinog odlaska trebao promijeniti ime,jer to više nije bilo to.
2014-04-22
Naravno da jesam. Smeće nikad nisam podnosija... odvratno nešto...
darth_vader-
2014-04-17
Da,ali poslije odlaska Ljilje.jasambrend wrote:Eroo wrote:Ne budimo , da ne kažemo što, odvojimo glazbu, i umjetnost općeniti, od proklete politike.
Onaj njegov Madre banderas uradci,ili kako se već zovu,je šund par ekselans.
No ne možemo kriviti Huljića za uništenje zabavne scene,mada i on snosi dio krivnje.
Glavni uništavači su Matko Jelavić,koji je mediteransku zabavnu glazbu poseljačio, Jasmin Stavros,te događanje naroda.
2014-04-22
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Ljiljana Nikolovska na listi Radn.fronte
» Anketa EU magazina: Ko će prvi u EU?
» Mediji i senzacionalistički primitivizam?
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
» Anketa EU magazina: Ko će prvi u EU?
» Mediji i senzacionalistički primitivizam?
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
Page 4 of 13