Koja je najljepša?
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Koja je najljepša?
Re: Koja je najljepša?
melkior wrote:Btw, nije bitna sama veličina sisa već omjer veličine sisa u odnosu na ostatak tijela. Zato i cura s manjim sisama može biti slatki bombon, ali kako to objasniti onima koji pate na mljekare.
Nemam pravila, pokaži mi sliku i reći ću ti da li mi je lijepa.
Da imam kategorije, bio bih bibliotekar.
£otk@- Posts : 1907
2019-02-12
Nije dobro da su žene previše mišićave, oduzima im se od ženstvenosti, još ako ima veće sise, dobivaš čistu vizualnu agresijupismejker wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
veber wrote:dobro guza je njemačka, ali naturlich.mutava baštarda wrote:E to je Hrvatska svakodnevica, uvozno sumljive kvalitete može, a domaća radinost se zatire....veber wrote:i sada da ja stavim fotku, pak bi najebal.
a imam sliku. onako umjetničku. samo nije s pedofilskog portala već je domaća radinost.
što spada pod ban.
ja se borim da porobim sjever i onda mi spiče ban, ovaj pedofil objavljuje fotke djece i to je ok.
mislim, konjina ima 60 godina, ćelav je i nosi brke ko ovaj tvoj s avatara.
ali to je ok. samo kaj nije objavio dolje ruf mi an
Ma pa ne kmeči, pa svi smo vidjeli dupe, sve 5 :)
£otk@-
2019-02-12
krivi?melkior wrote:Veber, uvijek su ti drugi krivi...veber wrote:dobro guza je njemačka, ali naturlich.mutava baštarda wrote:E to je Hrvatska svakodnevica, uvozno sumljive kvalitete može, a domaća radinost se zatire....veber wrote:i sada da ja stavim fotku, pak bi najebal.
a imam sliku. onako umjetničku. samo nije s pedofilskog portala već je domaća radinost.
što spada pod ban.
ja se borim da porobim sjever i onda mi spiče ban, ovaj pedofil objavljuje fotke djece i to je ok.
zakaj?
samo pitam moderatore i admine foruma da mi pojasne. zašto svetoje može objavljivati slike pedofilskog sadržaja jer ipak je u 60im, a mene kic banira jer sam objavio guzicu svoje šefice. a slika ima kompozicju, vidi se da je nastala spontano.
znači, zakaj pedofilčina može stavit sliku djece, a ja ne mogu spontanu fotku.
2014-12-30
melkior wrote:Nije dobro da su žene previše mišićave, oduzima im se od ženstvenosti, još ako ima veće sise, dobivaš čistu vizualnu agresijupismejker wrote:
Brate,ovo nije premisicavo..cvrsto da,ali ne softy..takvu kad osjetis u krevetu,ludnica..gdje god uhvatish cvrsto..pali do nebesa..opet imas i one slatkice,kakva je ona na mojoj narednoj slici..to je nesh sasma drugo i u krevetu..
Guest- Guest
To je to. trokutasto lice, izražene obrve, krupne oči, pravilan nos, prirodne punije usne. Čak i kad je našminkana (što dosta može postarati ženu) izgleda još uvijek dovoljno mladenački i svježe Sise idealne, ni prevelike ni premale, ali savršenog omjera u odnosu na čitavu kompoziciju tijela.pismejker wrote:melkior wrote:U stvari, ono što ženu čini lijepom jest visina čela, krupne oči, izražene obrve, ravan pravilan nos, prirodno malo deblje usne i trokutasto lice ili dugoljasto lice pod uvjetom da ima izražene jagodične kosti.
OVO jest lijepo..
2015-08-09
melkior wrote:To je to. trokutasto lice, izražene obrve, krupne oči, pravilan nos, prirodne punije usne. Čak i kad je našminkana (što dosta može postarati ženu) izgleda još uvijek dovoljno mladenački i svježe Sise idealne, ni prevelike ni premale, ali savršenog omjera u odnosu na čitavu kompoziciju tijela.pismejker wrote:melkior wrote:U stvari, ono što ženu čini lijepom jest visina čela, krupne oči, izražene obrve, ravan pravilan nos, prirodno malo deblje usne i trokutasto lice ili dugoljasto lice pod uvjetom da ima izražene jagodične kosti.
OVO jest lijepo..
E to je to,kad pogledas curu u lice,oci i ne mosh skinuti pogleda..takvo sto ide za miss..ne kad prvo pucaju oci prema guzici i sisama..
ova je istinska ljepotica..
Guest- Guest
Ja tu vidim i povecu glavu u odnosu na tijelo, melki. ;-D
Zato što si objavio privatnu sliku bez odobrenja osobe koja je fotkana. Svetoje je objavio fotku cure sa stranice na koju ju je sama nalijepila ili ju je slikao profesionalni fotograf, dakle, slika je namijenjena javnosti.veber wrote:krivi?melkior wrote:Veber, uvijek su ti drugi krivi...veber wrote:dobro guza je njemačka, ali naturlich.mutava baštarda wrote:E to je Hrvatska svakodnevica, uvozno sumljive kvalitete može, a domaća radinost se zatire....veber wrote:i sada da ja stavim fotku, pak bi najebal.
što spada pod ban.
zakaj?
samo pitam moderatore i admine foruma da mi pojasne. zašto svetoje može objavljivati slike pedofilskog sadržaja jer ipak je u 60im, a mene kic banira jer sam objavio guzicu svoje šefice. a slika ima kompozicju, vidi se da je nastala spontano.
2015-08-09
boli me kurac za njeno dupe, živo me zaboli kurac za fotku. samo pitanje je. zašto evidentni pedofil može objavljivat slike djece, a ja popušim ban jer sam objavio prirodnu sliku. na šugavom fb ne bi nitko ni skužio.£otk@ wrote:veber wrote:dobro guza je njemačka, ali naturlich.mutava baštarda wrote:E to je Hrvatska svakodnevica, uvozno sumljive kvalitete može, a domaća radinost se zatire....veber wrote:i sada da ja stavim fotku, pak bi najebal.
što spada pod ban.
Ma pa ne kmeči, pa svi smo vidjeli dupe, sve 5 :)
jel smijem objaviti fotke njenog rs4?
možda je pedofilčina totalno povlašten pa može objavljivat slike pomoćnog motora.
2014-12-30
melkior wrote:Nije dobro da su žene previše mišićave, oduzima im se od ženstvenosti, još ako ima veće sise, dobivaš čistu vizualnu agresijupismejker wrote:
Bojiš se sa razlogom.
Najjače Putinovo oružje. Jebeš Armatu, Su-57, S-400 i MIRV “Satan”. Jebeš rusku zimu, votku i gulage.
Najopasnije žene svijeta, Ruskinje.
£otk@-
2019-02-12
okidoki.,..ogladnjeh..Votka otvorio pandorinu kutiju...ajte zdravo...
Guest- Guest
daj odskakući. da žena nije dala privolu ti i svetoje bi drkali i dalje po pedofilskom sadržaju.melkior wrote:Zato što si objavio privatnu sliku bez odobrenja osobe koja je fotkana. Svetoje je objavio fotku cure sa stranice na koju ju je sama nalijepila ili ju je slikao profesionalni fotograf, dakle, slika je namijenjena javnosti.veber wrote:krivi?melkior wrote:Veber, uvijek su ti drugi krivi...veber wrote:dobro guza je njemačka, ali naturlich.mutava baštarda wrote:
E to je Hrvatska svakodnevica, uvozno sumljive kvalitete može, a domaća radinost se zatire....
zakaj?
nikada nikaj ne objavljujem, a da drugi nisu suglasni. tako da ti je komentar za kurac.
2014-12-30
Fali joj one fine ženske suptilnosti, sise ju izdaju da je žensko, da ih nema bila bi muško.pismejker wrote:melkior wrote:Nije dobro da su žene previše mišićave, oduzima im se od ženstvenosti, još ako ima veće sise, dobivaš čistu vizualnu agresijupismejker wrote:
Brate,ovo nije premisicavo..cvrsto da,ali ne softy..takvu kad osjetis u krevetu,ludnica..gdje god uhvatish cvrsto..pali do nebesa..opet imas i one slatkice,kakva je ona na mojoj narednoj slici..to je nesh sasma drugo i u krevetu..
2015-08-09
Vidim,Weber se opet cese gdje ga svrbi... ..najlakse svoje navade kriti optuzujuci drugog...
Guest- Guest
Pa ne znam je li ova Ruskinja, ali da me primi u klinč, ne bi od mene ništa ostalo, pa ni pepeo£otk@ wrote:melkior wrote:Nije dobro da su žene previše mišićave, oduzima im se od ženstvenosti, još ako ima veće sise, dobivaš čistu vizualnu agresijupismejker wrote:
Bojiš se sa razlogom.
Najjače Putinovo oružje. Jebeš Armatu, Su-57, S-400 i MIRV “Satan”. Jebeš rusku zimu, votku i gulage.
Najopasnije žene svijeta, Ruskinje.
2015-08-09
melkior wrote:Fali joj one fine ženske suptilnosti, sise ju izdaju da je žensko, da ih nema bila bi muško.pismejker wrote:melkior wrote:Nije dobro da su žene previše mišićave, oduzima im se od ženstvenosti, još ako ima veće sise, dobivaš čistu vizualnu agresijupismejker wrote:
Dobro ova nije pretjerano mišićava ali opet radije biram ženske mekše a vitke ženske. Grozim se mišićavih cura i pločica...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa ne znam, ja nisam vidio tu fotku, pošalji ju opet.veber wrote:daj odskakući. da žena nije dala privolu ti i svetoje bi drkali i dalje po pedofilskom sadržaju.melkior wrote:Zato što si objavio privatnu sliku bez odobrenja osobe koja je fotkana. Svetoje je objavio fotku cure sa stranice na koju ju je sama nalijepila ili ju je slikao profesionalni fotograf, dakle, slika je namijenjena javnosti.veber wrote:krivi?melkior wrote:Veber, uvijek su ti drugi krivi...veber wrote:
dobro guza je njemačka, ali naturlich.
zakaj?
nikada nikaj ne objavljujem, a da drugi nisu suglasni. tako da ti je komentar za kurac.
2015-08-09
melkior wrote:
Pa ne znam je li ova Ruskinja, ali da me primi u klinč, ne bi od mene ništa ostalo, pa ni pepeo
Vjeruj mi. Ruskinja.
£otk@-
2019-02-12
Žena je žensko upravo zato jer ima onu finu suptilnost u sebi koju muško nema i koja ju istodobno čini i krhkom i snažnom i božanstvenom. U protivnom, dobili bi ovo:epikur37 wrote:melkior wrote:Fali joj one fine ženske suptilnosti, sise ju izdaju da je žensko, da ih nema bila bi muško.pismejker wrote:melkior wrote:Nije dobro da su žene previše mišićave, oduzima im se od ženstvenosti, još ako ima veće sise, dobivaš čistu vizualnu agresijupismejker wrote:
Dobro ova nije pretjerano mišićava ali opet radije biram ženske mekše a vitke ženske. Grozim se mišićavih cura i pločica...
Žensku verziju Arnolda Schwarzenegera, što je odvratno.
2015-08-09
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Najljepša
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 5 of 14