Koja je najljepša?
Page 2 of 14
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Koja je najljepša?
Re: Koja je najljepša?
da uđem u birtiju. i vidim ih tri zajedno. po licu. srpkinja. izgleda mi najprirodnije. neovisno o upitu, nisam ni gledao porjeklo.£otk@ wrote:veber wrote:od birača nikad građevinarca.
sve su ok.
Pa naravno da su ok, misice su jbt
E sad treba biti majstor sva tri odgovora su točna, pokaži osjećaj i odaberi najljepšu.
srpkinja mi izgleda najprirodnije.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
u sustini za tu titulu,po meni,ne bi niti jedna prosla..za jebat su sve oke,ali za titulu misice,niti jedna...cisti prosjek cura..
Guest- Guest
srpkinja ko ciganče, naša kao da je izašla iz praonice rublja, a bosanka liči na nešto, ali su joj usne kao tučija guzica...
mutava baštarda wrote:srpkinja ko ciganče, naša kao da je izašla iz praonice rublja, a bosanka liči na nešto, ali su joj usne kao tučija guzica...
hahahahahaha..ajd u kuratz...ali sve u sridu pogodjeno...
Guest- Guest
pismejker wrote:Kayo,samo za Tebe..tu nema dvojbe,samo reci koja je ovo pasmina pasa..
Gle, rekao sam ti da si zajeban igrač, i da te ne bih provocirao. Poštujem te, ne diraš ti mene, ne diram ja tebe. Ali nemoj me ljutiti. Što ti to treba u životu?
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:pismejker wrote:Kayo,samo za Tebe..tu nema dvojbe,samo reci koja je ovo pasmina pasa..
Gle, rekao sam ti da si zajeban igrač, i da te ne bih provocirao. Poštujem te, ne diraš ti mene, ne diram ja tebe. Ali nemoj me ljutiti. Što ti to treba u životu?
???...
Guest- Guest
Jebotisve, 2-2-2.
Pa vi ljudi nemate očiju, mala izBosne je avion, klasa za sebe. Srpkinja je ono za djevojku super, za misicu onako...
Ja da sad izađem na Korzo nađem zgodniju curku od naše miss
Pa vi ljudi nemate očiju, mala izBosne je avion, klasa za sebe. Srpkinja je ono za djevojku super, za misicu onako...
£otk@-
2019-02-12
Pa pitas jel najzgodija i najljepsa za miss ili onako?...za miss nije niti jedna..
Guest- Guest
Ne bih o lipoti, ali mislim da se Katarina najbolje udara.
Bilo bi nam svima lakše kad bi ptanje bilo : Koju bi prvu jebali ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pismejker wrote:
???...
Ne pravi se blesav, i sve ok.
£otk@-
2019-02-12
Ona koja prva dade??RayMabus wrote:Bilo bi nam svima lakše kad bi ptanje bilo : Koju bi prvu jebali ?
Guest- Guest
pismejker wrote:Pa pitas jel najzgodija i najljepsa za miss ili onako?...za miss nije niti jedna..
Od njih tri, koja vam je najbolja?
£otk@-
2019-02-12
ba sto tocno mislis,na sliku cukowa?..£otk@ wrote:pismejker wrote:
???...
Ne pravi se blesav, i sve ok.
Guest- Guest
E a nije to nego koju bi ti....prvo.pismejker wrote:Ona koja prva dade??RayMabus wrote:Bilo bi nam svima lakše kad bi ptanje bilo : Koju bi prvu jebali ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ahahmutava baštarda wrote:srpkinja ko ciganče, naša kao da je izašla iz praonice rublja, a bosanka liči na nešto, ali su joj usne kao tučija guzica...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
za onu zadnju sam mislio da je hrvatica pa sam pogresno glasao..ispalo je da je to ona bosanka..na onoj prvoj slici izgledasofisticirano..na drugima,tipicni duck face...£otk@ wrote:pismejker wrote:Pa pitas jel najzgodija i najljepsa za miss ili onako?...za miss nije niti jedna..
Od njih tri, koja vam je najbolja?
ne bih se pretrgao niti za jednu...
Guest- Guest
Pa evo ja sam rekla, bih£otk@ wrote:Jebotisve, 2-2-2.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nijednu,moja cura je 10 kopalja isperd ovih..RayMabus wrote:E a nije to nego koju bi ti....prvo.pismejker wrote:Ona koja prva dade??RayMabus wrote:Bilo bi nam svima lakše kad bi ptanje bilo : Koju bi prvu jebali ?
Guest- Guest
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Similar topics
» Najljepša
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 2 of 14