Koja je najljepša?
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Koja je najljepša?
Re: Koja je najljepša?
£otk@ wrote:
A ne, ne, onda nisi čitala ovdje. Poredao se muški žiri, ispljuvali djevojku, i grbavac iz Crkve Notre Dame je bolji.
Današnje žene su se promijenile, ali ne onako kako se voli misliti.
Ali promijenili su se i muški, kao da longi piše ono što velika većina misli. Potpuno su ravnodušni, ako ne i sadistički nastrojeni prema mladim i lijepim djevojkama.
Imam već koji kuk, tako nije bilo. I čini mi se da je bilo prirodnije, normalnije i sretnije.
Kozmetika i plastika... danas su zgodne cure posvuda.
Treba imati više od samog izgleda.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaya wrote:Lotka ti si izgleda trebao pitati koja je najružnija? :)
Da se razumijemo, ove tri su ljepše od bilo koje koje su ovim korisnicima doma, osim ako netko nema heidi clum doma a nema. I ljepše su od korisnica.
Vi tražite mane lijepima. Sve tri su zgodne a bih je najzgodnija. Sad tražiti jel jedna ima veća usta, druga manje uši a treća visoko čelo je bezveze.
Bio sam na dejtovima sa boljima...
2018-04-10
Aha, dobro.Hektorović wrote:kaya wrote:Lotka ti si izgleda trebao pitati koja je najružnija? :)
Da se razumijemo, ove tri su ljepše od bilo koje koje su ovim korisnicima doma, osim ako netko nema heidi clum doma a nema. I ljepše su od korisnica.
Vi tražite mane lijepima. Sve tri su zgodne a bih je najzgodnija. Sad tražiti jel jedna ima veća usta, druga manje uši a treća visoko čelo je bezveze.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Aha, dobro.Hektorović wrote:kaya wrote:Lotka ti si izgleda trebao pitati koja je najružnija? :)
imam i dokaze, haha
2018-04-10
Pa daj, da vidimoHektorović wrote:kaya wrote:Aha, dobro.Hektorović wrote:kaya wrote:Lotka ti si izgleda trebao pitati koja je najružnija? :)
imam i dokaze, haha
2015-08-15
potpuno je nebitno kakve žene imaju korisnici i kakve su korisnice, tema je pred forumaše stavljena kao pred žiri na izboru miss i neki su i odglasali. no ovo je forum, a forum služi za pisanje i komentiranje postavljenih tema
btw, BIH je katastrofa
btw, BIH je katastrofa
kaya wrote:Pa daj, da vidimoHektorović wrote:imam i dokaze, haha
pa neću na forum sebe stavljati
2018-04-10
A kak da ti onda vjerujemo.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa daj, da vidimoHektorović wrote:imam i dokaze, haha
pa neću na forum sebe stavljati
2015-08-15
Je, zato je valjda i izabrana za miss jer je katastrofa. Mislim...Noor wrote:potpuno je nebitno kakve žene imaju korisnici i kakve su korisnice, tema je pred forumaše stavljena kao pred žiri na izboru miss i neki su i odglasali. no ovo je forum, a forum služi za pisanje i komentiranje postavljenih tema
btw, BIH je katastrofa
2015-08-15
kaya wrote:Lotka ti si izgleda trebao pitati koja je najružnija? :)
Ne znam kajo kako sam trebao formulirati pitanje... ali, prije ili kasnije, momci bi počeli izvoljevati kao da im je žena ili cura ne znam tko.
Jedanputa sam čekao izmedju letova na aerodromu 7 sati u Brazilu. Upalili su one Victoria’s Secret revije.
Prošlo mi je u času, nisam gledao u Adrianu Limu (vid kak je niska, cigančica), Gisele Bundchen (vid ovu, nema sisa, čudnu facu)...ne razumijem.
Svašta ja razumijem, ali ovo ne razumijem...
£otk@-
2019-02-12
Ahahaha£otk@ wrote:kaya wrote:Lotka ti si izgleda trebao pitati koja je najružnija? :)
Ne znam kajo kako sam trebao formulirati pitanje... ali, prije ili kasnije, momci bi počeli izvoljevati kao da im je žena ili cura ne znam tko.
Jedanputa sam čekao izmedju letova na aerodromu 7 sati u Brazilu. Upalili su one Victoria’s Secret revije.
Prošlo mi je u času, nisam gledao u Adrianu Limu (vid kak je niska, cigančica), Gisele Bundchen (vid ovu, nema sisa, čudnu facu)...ne razumijem.
Svašta ja razumijem, ali ovo ne razumijem...
A vjerojatno im tako bude lakše, znaju da ne postoji nikakva šansa da ih dotične pogledaju pa gle kak je bezveze
2015-08-15
ljepše (i pametnije) vjerojatno imaju i pametnija posla od izbor miss :)kaya wrote:Je, zato je valjda i izabrana za miss jer je katastrofa. Mislim...Noor wrote:potpuno je nebitno kakve žene imaju korisnici i kakve su korisnice, tema je pred forumaše stavljena kao pred žiri na izboru miss i neki su i odglasali. no ovo je forum, a forum služi za pisanje i komentiranje postavljenih tema
btw, BIH je katastrofa
Velim, ok mi je da kaja ili noor komentiraju cure strože, to je uvijek tako bilo :) ali eto kaji su curke čisto okej.
Ali forumaši, pa još mladji, pa kakvi su to samo komentari. Kao da čitam Modnog mačka kad ga dohvati pms pa se zakači taj tjedan sa Majom Šuput :)
Ali forumaši, pa još mladji, pa kakvi su to samo komentari. Kao da čitam Modnog mačka kad ga dohvati pms pa se zakači taj tjedan sa Majom Šuput :)
£otk@-
2019-02-12
Na izbor za miss ružna i nikakva ne može ni doći. A od ljepih uvijek ima ljepša koja nije tamo.Noor wrote:ljepše (i pametnije) vjerojatno imaju i pametnija posla od izbor miss :)kaya wrote:Je, zato je valjda i izabrana za miss jer je katastrofa. Mislim...Noor wrote:potpuno je nebitno kakve žene imaju korisnici i kakve su korisnice, tema je pred forumaše stavljena kao pred žiri na izboru miss i neki su i odglasali. no ovo je forum, a forum služi za pisanje i komentiranje postavljenih tema
btw, BIH je katastrofa
A dobro, ovo je forum, svetac ima doma miss rusije, general s ovakvima neče ni na kavu a ovi neki bi ih samo pojebali i potjerali...u svom snu naravno.
2015-08-15
Čekaj da vili dođe pa im objasni kako stvari stoje :)£otk@ wrote:Velim, ok mi je da kaja ili noor komentiraju cure strože, to je uvijek tako bilo :) ali eto kaji su curke čisto okej.
2015-08-15
Noor wrote:ljepše (i pametnije) vjerojatno imaju i pametnija posla od izbor miss :)kaya wrote:Je, zato je valjda i izabrana za miss jer je katastrofa. Mislim...Noor wrote:potpuno je nebitno kakve žene imaju korisnici i kakve su korisnice, tema je pred forumaše stavljena kao pred žiri na izboru miss i neki su i odglasali. no ovo je forum, a forum služi za pisanje i komentiranje postavljenih tema
btw, BIH je katastrofa
Pa ovdje imamo dvije studentice i maturanticu gimnazije... dobro, nije to nikakva garancija, ali i pitao sam za izgled. Ne poznaje ih nitko od nas.
Nemojte brkati misice i manekenke sa starleticama i reality zvjezdicama.
To nije poslić da prodje dan.
£otk@-
2019-02-12
kaya wrote:Na izbor za miss ružna i nikakva ne može ni doći. A od ljepih uvijek ima ljepša koja nije tamo.Noor wrote:ljepše (i pametnije) vjerojatno imaju i pametnija posla od izbor miss :)kaya wrote:Je, zato je valjda i izabrana za miss jer je katastrofa. Mislim...Noor wrote:potpuno je nebitno kakve žene imaju korisnici i kakve su korisnice, tema je pred forumaše stavljena kao pred žiri na izboru miss i neki su i odglasali. no ovo je forum, a forum služi za pisanje i komentiranje postavljenih tema
btw, BIH je katastrofa
A dobro, ovo je forum, svetac ima doma miss rusije, general s ovakvima neče ni na kavu a ovi neki bi ih samo pojebali i potjerali...u svom snu naravno.
HAHAHAHAHA
PA KAOS...smijem se posred kafića.
£otk@-
2019-02-12
Ajde dobro, barem si me nasmijala, ja već krenuo tražiti konop.
£otk@-
2019-02-12
Noor wrote:ljepše (i pametnije) vjerojatno imaju i pametnija posla od izbor miss :)
To je baš za sponzoruše danas. Prave se ne vole eksponirati.
2018-04-10
kaya wrote:general s ovakvima neče ni na kavu
Pa kad mogu sa boljima
i zanimljivijima :)
2018-04-10
Pa da , šta. Samo bi ih prasnuli u hotelu jer su bezveze i svi su ih izjebali.
To oni puknu i potjeraju jer ne odgovaraju njihovim profinjenim kriterijima. Svetac ne bi ni to, nije lud kad miss rusije gola kuha borš i šapuće na ruskom kako želiš da te zadovoljim danas?
To oni puknu i potjeraju jer ne odgovaraju njihovim profinjenim kriterijima. Svetac ne bi ni to, nije lud kad miss rusije gola kuha borš i šapuće na ruskom kako želiš da te zadovoljim danas?
2015-08-15
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» Najljepša
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 9 of 14