Koja je najljepša?
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Koja je najljepša?
Re: Koja je najljepša?
najbolja je treca
u beloj haljini i grimiznim karminom
yebo je pizzon
yebo je pizzon
Last edited by pizzon on 14/10/2019, 21:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Je li Bosanka za mir u Siriji ili podržava vojnu operaciju Turske...
pizzon wrote:najbolja je treca
yebo je pizzon
Ajde jedan normalan...
Bar za to.
£otk@-
2019-02-12
A kuku...zlo i naopako..£otk@ wrote:pismejker wrote:Piplovi..vama su joojca opterecena pa ne mozete objektivno glasati..ja sam svoja iscijedio prije koji sat,pa sad hladno i trezveno "pokusavam" odabrati,ali ne ide..
sad da stavim neshto sto je stvarno lijepo,Votka bi se opet mogao naduriti...
Vidiš, ti svoja iscijediš pa si miran do kraja dana. :)
Meni krv non-stop ključa, ja ne mogu biti miran par sati.
inace,Svabi,ovi domaci,kazu da je subota vrijem z seks..radnim danima treba raditi,nedjeljom odmarati,a subotom eto,duznosti radi poseksati se...
Pilam ja svaki dan,1-2 ture,ali masivne i prilicno duge..curi i previse..
Evo jos malo da ti prokljuca...
Guest- Guest
i sada da ja stavim fotku, pak bi najebal.
a imam sliku. onako umjetničku. samo nije s pedofilskog portala već je domaća radinost.
što spada pod ban.
a imam sliku. onako umjetničku. samo nije s pedofilskog portala već je domaća radinost.
što spada pod ban.
2014-12-30
500-1000 EUR po satu.pizzon wrote:ko zna koliko ove kostaju
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
znači slike djece jednog evidentnog pedofila su ok.pismejker wrote:A kuku...zlo i naopako..£otk@ wrote:pismejker wrote:Piplovi..vama su joojca opterecena pa ne mozete objektivno glasati..ja sam svoja iscijedio prije koji sat,pa sad hladno i trezveno "pokusavam" odabrati,ali ne ide..
sad da stavim neshto sto je stvarno lijepo,Votka bi se opet mogao naduriti...
Vidiš, ti svoja iscijediš pa si miran do kraja dana. :)
Meni krv non-stop ključa, ja ne mogu biti miran par sati.
inace,Svabi,ovi domaci,kazu da je subota vrijem z seks..radnim danima treba raditi,nedjeljom odmarati,a subotom eto,duznosti radi poseksati se...
Pilam ja svaki dan,1-2 ture,ali masivne i prilicno duge..curi i previse..
Evo jos malo da ti prokljuca...
guzica šefice ide pod ban.
frodo da je upoznao sveca, rekao bi; ufff jedan niži od mene.
2014-12-30
E to je Hrvatska svakodnevica, uvozno sumljive kvalitete može, a domaća radinost se zatire....veber wrote:i sada da ja stavim fotku, pak bi najebal.
što spada pod ban.
Btw, nije bitna sama veličina sisa već omjer veličine sisa u odnosu na ostatak tijela. Zato i cura s manjim sisama može biti slatki bombon, ali kako to objasniti onima koji pate na mljekare.
2015-08-09
epikur37 wrote:Ova treća, pa druga pa prva.
BiH, Srbija, Hrvatska.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:epikur37 wrote:Ova treća, pa druga pa prva.
BiH, Srbija, Hrvatska.
da
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U stvari, ono što ženu čini lijepom jest visina čela, krupne oči, izražene obrve, ravan pravilan nos, prirodno malo deblje usne i trokutasto lice ili dugoljasto lice pod uvjetom da ima izražene jagodične kosti.
2015-08-09
dobro guza je njemačka, ali naturlich.mutava baštarda wrote:E to je Hrvatska svakodnevica, uvozno sumljive kvalitete može, a domaća radinost se zatire....veber wrote:i sada da ja stavim fotku, pak bi najebal.
što spada pod ban.
ja se borim da porobim sjever i onda mi spiče ban, ovaj pedofil objavljuje fotke djece i to je ok.
mislim, konjina ima 60 godina, ćelav je i nosi brke ko ovaj tvoj s avatara.
ali to je ok. samo kaj nije objavio dolje ruf mi an
2014-12-30
Veber, uvijek su ti drugi krivi...veber wrote:dobro guza je njemačka, ali naturlich.mutava baštarda wrote:E to je Hrvatska svakodnevica, uvozno sumljive kvalitete može, a domaća radinost se zatire....veber wrote:i sada da ja stavim fotku, pak bi najebal.
što spada pod ban.
ja se borim da porobim sjever i onda mi spiče ban, ovaj pedofil objavljuje fotke djece i to je ok.
mislim, konjina ima 60 godina, ćelav je i nosi brke ko ovaj tvoj s avatara.
ali to je ok. samo kaj nije objavio dolje ruf mi an
2015-08-09
melkior wrote:U stvari, ono što ženu čini lijepom jest visina čela, krupne oči, izražene obrve, ravan pravilan nos, prirodno malo deblje usne i trokutasto lice ili dugoljasto lice pod uvjetom da ima izražene jagodične kosti.
OVO jest lijepo..
Guest- Guest
melkior wrote:Btw, nije bitna sama veličina sisa već omjer veličine sisa u odnosu na ostatak tijela. Zato i cura s manjim sisama može biti slatki bombon, ali kako to objasniti onima koji pate na mljekare.
Nemam pravila, pokaži mi sliku i reći ću ti da li mi je lijepa.
Da imam kategorije, bio bih bibliotekar.
£otk@-
2019-02-12
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Najljepša
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 4 of 14