Koja je najljepša?
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Koja je najljepša?
Re: Koja je najljepša?
Svaki cigo svoga konja hvali.pismejker wrote:nijednu,moja cura je 10 kopalja isperd ovih..RayMabus wrote:E a nije to nego koju bi ti....prvo.pismejker wrote:Ona koja prva dade??RayMabus wrote:Bilo bi nam svima lakše kad bi ptanje bilo : Koju bi prvu jebali ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Crnogorka, koja nije u konkurenciji.
AlfaOmega wrote:Ne bih o lipoti, ali mislim da se Katarina najbolje udara.
I ja isto mislim, ali nijedna nije još u top godinama za to.
£otk@-
2019-02-12
RayMabus wrote:Svaki cigo svoga konja hvali.pismejker wrote:nijednu,moja cura je 10 kopalja isperd ovih..RayMabus wrote:E a nije to nego koju bi ti....prvo.pismejker wrote:Ona koja prva dade??RayMabus wrote:Bilo bi nam svima lakše kad bi ptanje bilo : Koju bi prvu jebali ?
Bas i ne...gle,znas da sam vrlo rjecit kad je dobra pitza u pitanju i da postanem vrlo ..kax se kaze brbljiv u komplimentima i tak oto..ovo me ostavlja hladnog..nish posebno..pogleci sto je ljepota na mojoj temi doli u glavnom meniju..
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Crnogorka, koja nije u konkurenciji.
Dobro, prenosim tekst, nećemo valjda proći 200 djevojaka i odabrati Kolumbijku, kao i inače :)
£otk@-
2019-02-12
gle, to je kao impreza wr sti.£otk@ wrote:Jebotisve, 2-2-2.
Pa vi ljudi nemate očiju, mala izBosne je avion, klasa za sebe. Srpkinja je ono za djevojku super, za misicu onako...
Ja da sad izađem na Korzo nađem zgodniju curku od naše miss
ružna u tri pm, a svaki muž bi ju parkao u krevet.
stvar osobnosti.
2014-12-30
tvoja cura je mitsko biće kao big foot ili yeti.pismejker wrote:nijednu,moja cura je 10 kopalja isperd ovih..RayMabus wrote:E a nije to nego koju bi ti....prvo.pismejker wrote:Ona koja prva dade??RayMabus wrote:Bilo bi nam svima lakše kad bi ptanje bilo : Koju bi prvu jebali ?
2014-12-30
veber wrote:gle, to je kao impreza wr sti.£otk@ wrote:Jebotisve, 2-2-2.
Pa vi ljudi nemate očiju, mala izBosne je avion, klasa za sebe. Srpkinja je ono za djevojku super, za misicu onako...
stvar osobnosti.
wrx sti je zvijer aerodinamički savršena.
Na cesti auto bez karaktera, na reli verziji obično Impreza nosi te očajne boje i gadan spojler.
£otk@-
2019-02-12
Ova u sredini u žutoj haljini je najljepša.£otk@ wrote:Ovo su Miss Hrvatske, Miss Srbije i Miss BiH - koja je najljepša?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Ova u sredini u žutoj haljini je najljepša.£otk@ wrote:Ovo su Miss Hrvatske, Miss Srbije i Miss BiH - koja je najljepša?
Pogledaj slike u tekstu gdje se glasuje.
£otk@-
2019-02-12
A ove druge dvi ne bi ni štapom taka, je li?melkior wrote:Ova u sredini u žutoj haljini je najljepša.£otk@ wrote:[size=48]Ovo su Miss Hrvatske, Miss Srbije i Miss BiH - koja je najljepša?[/size]
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Piplovi..vama su joojca opterecena pa ne mozete objektivno glasati..ja sam svoja iscijedio prije koji sat,pa sad hladno i trezveno "pokusavam" odabrati,ali ne ide..
sad da stavim neshto sto je stvarno lijepo,Votka bi se opet mogao naduriti...
Guest- Guest
Ova lijevo izgleda kao da je ispala iz meksičke sapunice u bajkovitoj haljini od koje mi se sere. Ova desno bi bila ok da ima manje usne, ili se to samo previše našminkala? Ova u sredini mi izgleda nekako najprirodnije. Ova lijevo prodaje priču koja ne drži vodu, ova desno pak ima neki urbani štih koji mi je ok, al od takvih nema kruha, samo naslikavanja po Instagramu.T. wrote:A ove druge dvi ne bi ni štapom taka, je li?melkior wrote:Ova u sredini u žutoj haljini je najljepša.£otk@ wrote:[size=48]Ovo su Miss Hrvatske, Miss Srbije i Miss BiH - koja je najljepša?[/size]
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Oh, farbačice jaja... četnikuša...
darth_vader-
2014-04-17
a, svetoje ima curu.£otk@ wrote:veber wrote:gle, to je kao impreza wr sti.£otk@ wrote:Jebotisve, 2-2-2.
stvar osobnosti.
wrx sti je zvijer aerodinamički savršena.
Na cesti auto bez karaktera, na reli verziji obično Impreza nosi te očajne boje i gadan spojler.
2014-12-30
pismejker wrote:Piplovi..vama su joojca opterecena pa ne mozete objektivno glasati..ja sam svoja iscijedio prije koji sat,pa sad hladno i trezveno "pokusavam" odabrati,ali ne ide..
Vidiš, ti svoja iscijediš pa si miran do kraja dana. :)
Meni krv non-stop ključa, ja ne mogu biti miran par sati.
£otk@-
2019-02-12
Sve su one iz jajca.vuksadinare wrote:ova iz hrvatske pa nasa iz jajca
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tvoja ru(j)ka je uvijek spremna.pismejker wrote:Piplovi..vama su joojca opterecena pa ne mozete objektivno glasati..ja sam svoja iscijedio prije koji sat,pa sad hladno i trezveno "pokusavam" odabrati,ali ne ide..
to je mitsko biće tolkinovih svjetova. tu je kada ju trebaš, a ne smeta ti kada ju ne trebaš.
nirvana i zen.
2014-12-30
najbolja je treca
u beloj haljini i grimiznim karminom
yebo je pizzon
u beloj haljini i grimiznim karminom
yebo je pizzon
Last edited by pizzon on 14/10/2019, 21:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Najljepša
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 3 of 14