Caramba chat
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Caramba chat
A vidi nje. Pa ti si još gora od Noorke.Maggie19 wrote:dok bude trebalo..za opće dobro..vrijeme je tu manje bitno, važan je ciljRa wrote:Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjatiMaggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:
da voli..obožava
Guest- Guest
pisaaamRa wrote:A yebi se s tom svojom matematikom... Opet je moja smjena je najdulja.Noor wrote:do uskrsa, onda ja do prvog maja, pa megi do sisveta, onda ti opet do uskrsa i tako ukrugRa wrote:Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjatiMaggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:
Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.
I ja. Popravi mi žena jutro.Noor wrote:zagrcnula sam se jutros s onom njenom provalom na rakijamaRa wrote:Već čujem navijanje s gornjih tribina.Noor wrote:Mi ćemo je kuražit :)Maggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:
Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.
Sad kad uleti Sora i drekne:
Stoko!
A ja sam kao nemoralna?
Guest- Guest
NajjačiRa wrote:Strijelčevska posla. Ko ih ne zna... :)Maggie19 wrote:Stari mačak osjeća opasnost, ali mu igra vatrom vraća privid mladosti...nema to cijeneRa wrote:Ja mislim da mi je već vruće. Samo nije još svjestan togaMaggie19 wrote:Neka mu..bar mu je toplo (bit će mu i vruće sad)Ra wrote:Jel ovo siroti prci u sredini?Maggie19 wrote:
Ako je on, nije mu lako
Znala sam da potkradaš, ali ovo je bilo malo više od 10 %Noor wrote:pisaaamRa wrote:A yebi se s tom svojom matematikom... Opet je moja smjena je najdulja.Noor wrote:do uskrsa, onda ja do prvog maja, pa megi do sisveta, onda ti opet do uskrsa i tako ukrugRa wrote:Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjatiMaggie19 wrote:
Na smjene mi to..sad je tvoja
Guest- Guest
Znam... To mi je i otac bio. :)Maggie19 wrote:NajjačiRa wrote:Strijelčevska posla. Ko ih ne zna... :)Maggie19 wrote:Stari mačak osjeća opasnost, ali mu igra vatrom vraća privid mladosti...nema to cijeneRa wrote:Ja mislim da mi je već vruće. Samo nije još svjestan togaMaggie19 wrote:
Neka mu..bar mu je toplo (bit će mu i vruće sad)
Valjda se neće ponašati prema meni kao ćaća.
Guest- Guest
Stoko! A ja kao pijem, jel?Ra wrote:I ja. Popravi mi žena jutro.Noor wrote:zagrcnula sam se jutros s onom njenom provalom na rakijamaRa wrote:Već čujem navijanje s gornjih tribina.Noor wrote:Mi ćemo je kuražit :)Maggie19 wrote:
Na smjene mi to..sad je tvoja
Sad kad uleti Sora i drekne:
Stoko!
A ja sam kao nemoralna?
Vrištala sam
Oš neš bangladešRa wrote:Znala sam da potkradaš, ali ovo je bilo malo više od 10 %Noor wrote:pisaaamRa wrote:A yebi se s tom svojom matematikom... Opet je moja smjena je najdulja.Noor wrote:do uskrsa, onda ja do prvog maja, pa megi do sisveta, onda ti opet do uskrsa i tako ukrugRa wrote:
Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjati
A mozemo se i dogovoriti, ljudi smo
Ja još imam onih 50 stranica u dnevniku bianco potpsanih. Ono, tek toliko da znaš....Noor wrote:Oš neš bangladešRa wrote:Znala sam da potkradaš, ali ovo je bilo malo više od 10 %Noor wrote:pisaaamRa wrote:A yebi se s tom svojom matematikom... Opet je moja smjena je najdulja.Noor wrote:
do uskrsa, onda ja do prvog maja, pa megi do sisveta, onda ti opet do uskrsa i tako ukrug
Guest- Guest
hahahaha, samo mu ne daj ni blizu šibi..kao mjera predostrožnostiRa wrote:Znam... To mi je i otac bio. :)Maggie19 wrote:NajjačiRa wrote:Strijelčevska posla. Ko ih ne zna... :)Maggie19 wrote:Stari mačak osjeća opasnost, ali mu igra vatrom vraća privid mladosti...nema to cijeneRa wrote:Ja mislim da mi je već vruće. Samo nije još svjestan togaMaggie19 wrote:
Neka mu..bar mu je toplo (bit će mu i vruće sad)
Ni šiba ni motka ni prut... ništa. Što je sigurno sigurno jeMaggie19 wrote:hahahaha, samo mu ne daj ni blizu šibi..kao mjera predostrožnostiRa wrote:Znam... To mi je i otac bio. :)Maggie19 wrote:NajjačiRa wrote:Strijelčevska posla. Ko ih ne zna... :)Maggie19 wrote:
Stari mačak osjeća opasnost, ali mu igra vatrom vraća privid mladosti...nema to cijene
Guest- Guest
i nauči ga da on tebi povlaađuje...Ra wrote:Ni šiba ni motka ni prut... ništa. Što je sigurno sigurno jeMaggie19 wrote:hahahaha, samo mu ne daj ni blizu šibi..kao mjera predostrožnostiRa wrote:Znam... To mi je i otac bio. :)Maggie19 wrote:NajjačiRa wrote:Strijelčevska posla. Ko ih ne zna... :)Maggie19 wrote:
Stari mačak osjeća opasnost, ali mu igra vatrom vraća privid mladosti...nema to cijene
čuvaj ih, nikad ne znaš kaće zatrebat :)Ra wrote:Ja još imam onih 50 stranica u dnevniku bianco potpsanih. Ono, tek toliko da znaš....Noor wrote:Oš neš bangladešRa wrote:Znala sam da potkradaš, ali ovo je bilo malo više od 10 %Noor wrote:pisaaamRa wrote:
A yebi se s tom svojom matematikom... Opet je moja smjena je najdulja.
uvodim digitalni dnevnik svuda, milina za nadopisavanje i korekcije...word
I to što kažeš... ;)Noor wrote:čuvaj ih, nikad ne znaš kaće zatrebat :)Ra wrote:Ja još imam onih 50 stranica u dnevniku bianco potpsanih. Ono, tek toliko da znaš....Noor wrote:Oš neš bangladešRa wrote:Znala sam da potkradaš, ali ovo je bilo malo više od 10 %Noor wrote:
pisaaam
Ja sam ga imala u Excelici. Samo rijetki su htjeli taj oblik.
A zapravo je super. Ovako, papiruština mi je slomila kičmu.
Guest- Guest
Dobro. Valjda ću to sve popamtitiMaggie19 wrote:i nauči ga da on tebi povlaađuje...Ra wrote:Ni šiba ni motka ni prut... ništa. Što je sigurno sigurno jeMaggie19 wrote:hahahaha, samo mu ne daj ni blizu šibi..kao mjera predostrožnostiRa wrote:Znam... To mi je i otac bio. :)Maggie19 wrote:
Najjači
Guest- Guest
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
tu imam sada 6 paralelnih gradilista, na njih 5 smo sada na listu br. cca 350+, znači bilo bi već 7 tiskanih GD do sadaRa wrote:I to što kažeš... ;)Noor wrote:čuvaj ih, nikad ne znaš kaće zatrebat :)Ra wrote:Ja još imam onih 50 stranica u dnevniku bianco potpsanih. Ono, tek toliko da znaš....Noor wrote:Oš neš bangladešRa wrote:
Znala sam da potkradaš, ali ovo je bilo malo više od 10 %
7x5 je 35 tiskanih knjiga, a rok je jos godinu dana
a jos idu 4 manja gradilista na proljece, rok svakog bude cca 2 mjeseca, znaci jos po 2 knjige za svako od tih gradilista...pa sad ti zbroji sve to, pa šleper treba samo za dnevnike
Traži nosača.Noor wrote:tu imam sada 6 paralelnih gradilista, na njih 5 smo sada na listu br. cca 350+, znači bilo bi već 7 tiskanih GD do sadaRa wrote:I to što kažeš... ;)Noor wrote:čuvaj ih, nikad ne znaš kaće zatrebat :)Ra wrote:Ja još imam onih 50 stranica u dnevniku bianco potpsanih. Ono, tek toliko da znaš....Noor wrote:
Oš neš bangladeš
a jos idu 4 manja gradilista na proljece, rok svakog bude cca 2 mjeseca, znaci jos po 2 knjige za svako od tih gradilista...pa sad ti zbroji sve to, pa šleper treba samo za dnevnike
Guest- Guest
ne treba, sve je u laptopuRa wrote:Traži nosača.Noor wrote:tu imam sada 6 paralelnih gradilista, na njih 5 smo sada na listu br. cca 350+, znači bilo bi već 7 tiskanih GD do sadaRa wrote:I to što kažeš... ;)Noor wrote:čuvaj ih, nikad ne znaš kaće zatrebat :)Ra wrote:
Ja još imam onih 50 stranica u dnevniku bianco potpsanih. Ono, tek toliko da znaš....
zato sam to i uvela kao nužno...jednom Strabagu
ok, i njima je nemjerljivo lakše
Svejedno traži nosača. već ćeš ga za nešto upotrijebiti. Sve te moram učiti, joj...Noor wrote:ne treba, sve je u laptopuRa wrote:Traži nosača.Noor wrote:tu imam sada 6 paralelnih gradilista, na njih 5 smo sada na listu br. cca 350+, znači bilo bi već 7 tiskanih GD do sadaRa wrote:I to što kažeš... ;)Noor wrote:
čuvaj ih, nikad ne znaš kaće zatrebat :)
zato sam to i uvela kao nužno...jednom Strabagu
ok, i njima je nemjerljivo lakše
Guest- Guest
jestRa wrote:Aha. Ti si lovac i trčiš za mnom, a ja sam neka posebna lovina i kao bježim. Ali ne prebrzo, jer me ipak negdje trebaš stići. Jel' tako?prckov wrote:e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:A sad ti navijaš za medvjeda?prckov wrote:
ne daj se ra
moram te pazit iako si "zrtva"
ovdje ja lovim lovinu da je odvucem u svoj krevet I..mazim
pricam price i citam jadi mladog prckova dok mi lezi na ramenu
ajd sad priznaj da sam romantican
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50