Caramba chat
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Caramba chat
...sa šlagom i jos samo na vrhu fali škampRa wrote:Krastavci i banane...kombinacija za pet... :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
to je drugi sa bosancima, ananas je o perici :)))veber wrote:kaj nije bila lubenica?tre wrote:jel to onaj vic o ananasuveber wrote:tek da vidiš ananas....tre wrote:Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
A di smo, odgovor je u banani
Čiji? :))Maggie19 wrote:Colostrum:-)Noor wrote:isto...neka viroza me hitila malo, al bude boljeveber wrote:otprilike. ti?Noor wrote:znači, stanje redovno :)veber wrote:
a, di smo. jebemo okolo.
iliti prevedeno bulaznimo na forumu.
Noor wrote:...sa šlagom i jos samo na vrhu fali škampRa wrote:Krastavci i banane...kombinacija za pet... :D
Noor, imam osjećaj da si danas previše radila. Ohani malo, otrovat ćeš želudac.
Guest- Guest
jesam. onda napravio klasični muški zajeb.Noor wrote:veber wrote:jebote nadrkanu. za sebe pričam.Noor wrote:jebote nerad...do pol 7 sam bila u ureduveber wrote:viroza te hitila?Noor wrote:
isto...neka viroza me hitila malo, al bude bolje
jebote nerad je opasan.
ne radim nikaj ko ni longi. dobro ja jebem ne vadim, on drka.
Pa nisaaam
Kaj si se vrnul?
ima ključ od stana.
samo kaj štefek i ja nemamo kosenzus.
to je problem.
jer misli da ako je mali da je vrijedan.
ja mu stalno velim neka bude malen.
i smežuran.
2014-12-30
bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:Noor wrote:...sa šlagom i jos samo na vrhu fali škampRa wrote:Krastavci i banane...kombinacija za pet... :D
kaj si dobila proljev?Noor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:Noor wrote:...sa šlagom i jos samo na vrhu fali škampRa wrote:Krastavci i banane...kombinacija za pet... :D
2014-12-30
ja sam probao zasladiti ali nisam pogodio, ti si samo dodala još jedan sastojak za superlaksativ :DNoor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:Noor wrote:...sa šlagom i jos samo na vrhu fali škampRa wrote:Krastavci i banane...kombinacija za pet... :D
nisam, pričam za kombinaciju krastavaca, banana, šlaga i škampa, pa jel ne čitaš?! :)veber wrote:kaj si dobila proljev?Noor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:Noor wrote:...sa šlagom i jos samo na vrhu fali škampRa wrote:Krastavci i banane...kombinacija za pet... :D
Pa nisam ja smislila ovu kombinaciju. Ona je spomenula krastavce, ti banane i jedno drugom vodi... a oboje školjkitre wrote:ja sam probao zasladiti ali nisam pogodio, ti si samo dodala još jedan sastojak za superlaksativ :DNoor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:Noor wrote:...sa šlagom i jos samo na vrhu fali škampRa wrote:Krastavci i banane...kombinacija za pet... :D
Guest- Guest
Čita s jednim okom. Drugo mu je okrenuto prema vratima da vidi kad se šefica pojavi. :DNoor wrote:nisam, pričam za kombinaciju krastavaca, banana, šlaga i škampa, pa jel ne čitaš?! :)veber wrote:kaj si dobila proljev?Noor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:Noor wrote:
...sa šlagom i jos samo na vrhu fali škamp
Guest- Guest
sta stvarno? :)tre wrote:ja sam probao zasladiti ali nisam pogodio, ti si samo dodala još jedan sastojak za superlaksativ :DNoor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:Noor wrote:...sa šlagom i jos samo na vrhu fali škampRa wrote:Krastavci i banane...kombinacija za pet... :D
vrti očima ko kameleon :)Ra wrote:Čita s jednim okom. Drugo mu je okrenuto prema vratima da vidi kad se šefica pojavi. :DNoor wrote:nisam, pričam za kombinaciju krastavaca, banana, šlaga i škampa, pa jel ne čitaš?! :)veber wrote:kaj si dobila proljev?Noor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:
Last edited by Noor on Mon 25 Nov - 22:52; edited 2 times in total
umoran sam od vas žena. bum peder postao.Noor wrote:nisam, pričam za kombinaciju krastavaca, banana, šlaga i škampa, pa jel ne čitaš?! :)veber wrote:kaj si dobila proljev?Noor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:Noor wrote:
nije ni to tako strašno. ako daješ, a ne primaš.
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
moramo se odmaknuti od toga da netko ne dobije trčkavac.Noor wrote:sta stvarno? :)tre wrote:ja sam probao zasladiti ali nisam pogodio, ti si samo dodala još jedan sastojak za superlaksativ :DNoor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:Noor wrote:
Baš bi mi recimo prijala pečena paprika sa nareckanim češnjakom :))))))
otišla je vun. mojom šogoricom.Ra wrote:Čita s jednim okom. Drugo mu je okrenuto prema vratima da vidi kad se šefica pojavi. :DNoor wrote:nisam, pričam za kombinaciju krastavaca, banana, šlaga i škampa, pa jel ne čitaš?! :)veber wrote:kaj si dobila proljev?Noor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:
znači da sam najebao. opet će mi pokazivat brazilsku šumicu i tražit od mene da to jezikom podšišam.
2014-12-30
kažu da nije peder ko proba nego kome se svidi!veber wrote:umoran sam od vas žena. bum peder postao.Noor wrote:nisam, pričam za kombinaciju krastavaca, banana, šlaga i škampa, pa jel ne čitaš?! :)veber wrote:kaj si dobila proljev?Noor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:
I pečena patka :)tre wrote:moramo se odmaknuti od toga da netko ne dobije trčkavac.Noor wrote:sta stvarno? :)tre wrote:ja sam probao zasladiti ali nisam pogodio, ti si samo dodala još jedan sastojak za superlaksativ :DNoor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:
jebote, sjetio me. to bum napravio.tre wrote:moramo se odmaknuti od toga da netko ne dobije trčkavac.Noor wrote:sta stvarno? :)tre wrote:ja sam probao zasladiti ali nisam pogodio, ti si samo dodala još jedan sastojak za superlaksativ :DNoor wrote:bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat seRa wrote:
2014-12-30
to ti iz iskustva ili onak?tre wrote:kažu da nije peder ko proba nego kome se svidi!veber wrote:umoran sam od vas žena. bum peder postao.Noor wrote:nisam, pričam za kombinaciju krastavaca, banana, šlaga i škampa, pa jel ne čitaš?! :)veber wrote:kaj si dobila proljev?Noor wrote:
bome, a kombinacija je za sjest na školjku i ne dizat se
2014-12-30
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50