Caramba chat
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Caramba chat
voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
ugušit će se u tolikim sisamaRa wrote:Jel ovo siroti prci u sredini?Maggie19 wrote:
Ako je on, nije mu lako
Volio ne volio sam se uvalio. Može mu samo dodati veću žlicu da prije pokusa juhicu...Noor wrote:voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
Guest- Guest
da voli..obožavaNoor wrote:voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
Neka mu..bar mu je toplo (bit će mu i vruće sad)Ra wrote:Jel ovo siroti prci u sredini?Maggie19 wrote:
Ako je on, nije mu lako
Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:da voli..obožavaNoor wrote:voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
Guest- Guest
Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:da voli..obožavaNoor wrote:voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
Ja mislim da mi je već vruće. Samo nije još svjestan togaMaggie19 wrote:Neka mu..bar mu je toplo (bit će mu i vruće sad)Ra wrote:Jel ovo siroti prci u sredini?Maggie19 wrote:
Ako je on, nije mu lako
Guest- Guest
Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjatiMaggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:da voli..obožavaNoor wrote:voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
Guest- Guest
Mi ćemo je kuražit :)Maggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:da voli..obožavaNoor wrote:voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
Stari mačak osjeća opasnost, ali mu igra vatrom vraća privid mladosti...nema to cijeneRa wrote:Ja mislim da mi je već vruće. Samo nije još svjestan togaMaggie19 wrote:Neka mu..bar mu je toplo (bit će mu i vruće sad)Ra wrote:Jel ovo siroti prci u sredini?Maggie19 wrote:
Ako je on, nije mu lako
Već čujem navijanje s gornjih tribina.Noor wrote:Mi ćemo je kuražit :)Maggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:da voli..obožavaNoor wrote:
voli on to
Sad kad uleti Sora i drekne:
Stoko!
A ja sam kao nemoralna?
Guest- Guest
do uskrsa, onda ja do prvog maja, pa megi do sisveta, onda ti opet do uskrsa i tako ukrugRa wrote:Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjatiMaggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:da voli..obožavaNoor wrote:
voli on to
Strijelčevska posla. Ko ih ne zna... :)Maggie19 wrote:Stari mačak osjeća opasnost, ali mu igra vatrom vraća privid mladosti...nema to cijeneRa wrote:Ja mislim da mi je već vruće. Samo nije još svjestan togaMaggie19 wrote:Neka mu..bar mu je toplo (bit će mu i vruće sad)Ra wrote:Jel ovo siroti prci u sredini?Maggie19 wrote:
Ako je on, nije mu lako
Guest- Guest
dok bude trebalo..za opće dobro..vrijeme je tu manje bitno, važan je ciljRa wrote:Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjatiMaggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:da voli..obožavaNoor wrote:voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
A yebi se s tom svojom matematikom... Opet je moja smjena je najdulja.Noor wrote:do uskrsa, onda ja do prvog maja, pa megi do sisveta, onda ti opet do uskrsa i tako ukrugRa wrote:Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjatiMaggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:
da voli..obožava
Guest- Guest
zagrcnula sam se jutros s onom njenom provalom na rakijamaRa wrote:Već čujem navijanje s gornjih tribina.Noor wrote:Mi ćemo je kuražit :)Maggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:
da voli..obožava
Sad kad uleti Sora i drekne:
Stoko!
A ja sam kao nemoralna?
da nam bride dlanoviNoor wrote:Mi ćemo je kuražit :)Maggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:da voli..obožavaNoor wrote:voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
A vidi nje. Pa ti si još gora od Noorke.Maggie19 wrote:dok bude trebalo..za opće dobro..vrijeme je tu manje bitno, važan je ciljRa wrote:Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjatiMaggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:
da voli..obožava
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50