Caramba chat
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Caramba chat
jestRa wrote:Aha. Ti si lovac i trčiš za mnom, a ja sam neka posebna lovina i kao bježim. Ali ne prebrzo, jer me ipak negdje trebaš stići. Jel' tako?prckov wrote:e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:A sad ti navijaš za medvjeda?prckov wrote:
ne daj se ra
moram te pazit iako si "zrtva"
ovdje ja lovim lovinu da je odvucem u svoj krevet I..mazim
pricam price i citam jadi mladog prckova dok mi lezi na ramenu
ajd sad priznaj da sam romantican
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
znao sam da sam romanticanRa wrote:Ma romantika neviđena. Već vidim scenu...prckov wrote:e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:A sad ti navijaš za medvjeda?prckov wrote:
ne daj se ra
Ti recitiraš svoje patnje, a Lotte (tj. ja) šmrca i dragocjenim suzama natapa zlatno runo tvojih ustreptalih grudi. Ti jedva dišeš od navale osjećaja, a ona i dalje sustavno šmrca...dodaješ joj rupčić. Ona glasno (nimalo damski) ispuhnu nos... i oboje se probudiste. Hvala Bogu.
samo sam htjeo da ti to skuzis
to je samo jedna od zamki na putu do uspjesnog ulova
2014-04-19
ma sore me vara s debomNoor wrote:Prci, ako Sore vidi ovu romantiku..najeba si popraveprckov wrote:e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:A sad ti navijaš za medvjeda?prckov wrote:
ne daj se ra
vidim ja ona nesto hladna kad ono debo je skonto meni iza leda
2014-04-19
cekaj maloRa wrote:Najebo je kako god okrenešNoor wrote:Prci, ako Sore vidi ovu romantiku..najeba si popraveprckov wrote:e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:A sad ti navijaš za medvjeda?prckov wrote:
ne daj se ra
ko je ovdje lovac
kolko se sjecam ti si lovina
nemoj mi sad u po frke mijenjat scenario
2014-04-19
neka, bas ste slatkeMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
2014-04-19
koji si ti lopovNoor wrote:ahahaRa wrote:Najebo je kako god okrenešNoor wrote:Prci, ako Sore vidi ovu romantiku..najeba si popraveprckov wrote:e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:
A sad ti navijaš za medvjeda?
2014-04-19
pocupaj ih megi pocupajMaggie19 wrote:Iščupat ću vam kikice
bolje nego da ih ja uvatim
2014-04-19
hahahaNoor wrote:ugušit će se u tolikim sisamaRa wrote:Jel ovo siroti prci u sredini?Maggie19 wrote:
Ako je on, nije mu lako
e vidis, nema vece romantike od toga
2014-04-19
mozes se ti junacit kolko hocesRa wrote:Volio ne volio sam se uvalio. Može mu samo dodati veću žlicu da prije pokusa juhicu...Noor wrote:voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
samo kako god okrenes ti si plijen
2014-04-19
ma nisi me to htjeo pitatpismejker wrote:Čika-Prckoffe,jel zija Zunce tamo doli kod vas?Jel toplo?
2014-04-19
znao samRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:da voli..obožavaNoor wrote:voli on toMaggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
2014-04-19
Ma bogumi jesam..palo mi na pamet prvo da te upozorim na Teta-Sorinu osvetu,wegen emocionalnog općenja sa damama sveprisutnima,ali nije moja stvar.. ..Pitam jerbo je ovdje nesh zahladnjelo i zatamnjelo..volim zimu,pa se i sjetih jednog poznanika doli naopacke Zemlje,kako je pricao da je ovo period velikih pozara u Jaustraliji..prckov wrote:ma nisi me to htjeo pitatpismejker wrote:Čika-Prckoffe,jel zija Zunce tamo doli kod vas?Jel toplo?
Guest- Guest
ohohohoMaggie19 wrote:Stari mačak osjeća opasnost, ali mu igra vatrom vraća privid mladosti...nema to cijeneRa wrote:Ja mislim da mi je već vruće. Samo nije još svjestan togaMaggie19 wrote:Neka mu..bar mu je toplo (bit će mu i vruće sad)Ra wrote:Jel ovo siroti prci u sredini?Maggie19 wrote:
Ako je on, nije mu lako
megi udara iz ofsajda
ne moze se mene opec
imam srce od azbesta
2014-04-19
dobro ondapismejker wrote:Ma bogumi jesam..palo mi na pamet prvo da te upozorim na Teta-Sorinu osvetu,wegen emocionalnog općenja sa damama sveprisutnima,ali nije moja stvar.. ..Pitam jerbo je ovdje nesh zahladnjelo i zatamnjelo..volim zimu,pa se i sjetih jednog poznanika doli naopacke Zemlje,kako je pricao da je ovo period velikih pozara u Jaustraliji..prckov wrote:ma nisi me to htjeo pitatpismejker wrote:Čika-Prckoffe,jel zija Zunce tamo doli kod vas?Jel toplo?
sunce sije ko tepsija
Janko spava zeleni se trava
2014-04-19
vidices ti kad ja dodem u splitMaggie19 wrote:dok bude trebalo..za opće dobro..vrijeme je tu manje bitno, važan je ciljRa wrote:Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjatiMaggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:
da voli..obožava
2014-04-19
Ra wrote:Znam... To mi je i otac bio. :)Maggie19 wrote:NajjačiRa wrote:Strijelčevska posla. Ko ih ne zna... :)Maggie19 wrote:Stari mačak osjeća opasnost, ali mu igra vatrom vraća privid mladosti...nema to cijeneRa wrote:
Ja mislim da mi je već vruće. Samo nije još svjestan toga
Valjda se neće ponašati prema meni kao ćaća.
2014-04-19
siba mi ne trebaMaggie19 wrote:i nauči ga da on tebi povlaađuje...Ra wrote:Ni šiba ni motka ni prut... ništa. Što je sigurno sigurno jeMaggie19 wrote:hahahaha, samo mu ne daj ni blizu šibi..kao mjera predostrožnostiRa wrote:Znam... To mi je i otac bio. :)Maggie19 wrote:
Najjači
ja samo mazim zene
a ovo da me nauci da povladujem je vec vrlo ambiciozno
2014-04-19
;-Dprckov wrote:vidices ti kad ja dodem u splitMaggie19 wrote:dok bude trebalo..za opće dobro..vrijeme je tu manje bitno, važan je ciljRa wrote:Do kad je moja? Da se pošteno pripremim. Treba vas dostojno mijenjatiMaggie19 wrote:Na smjene mi to..sad je tvojaRa wrote:Pa neka onda uživa. I pomozite malo. Ne mogu ja sve sama.Maggie19 wrote:
da voli..obožava
Uvijek sam bila ambiciozna, ne odstupam ;-Pprckov wrote:siba mi ne trebaMaggie19 wrote:i nauči ga da on tebi povlaađuje...Ra wrote:Ni šiba ni motka ni prut... ništa. Što je sigurno sigurno jeMaggie19 wrote:hahahaha, samo mu ne daj ni blizu šibi..kao mjera predostrožnostiRa wrote:Znam... To mi je i otac bio. :)Maggie19 wrote:
Najjači
ja samo mazim zene
a ovo da me nauci da povladujem je vec vrlo ambiciozno
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50