Caramba chat
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Caramba chat
oce to ko asocijativno razmisljaRa wrote:Pa banalan je izraz ljubavni zov. Šta ću...ovo zov me asocira na riku...prckov wrote:ih ja ti asocijacijeRa wrote:Aha, ovo već zvuči opasno. Onaj tko te razboli taj te može i izliječiti.prckov wrote:isto tako popit I poneku ljubavnu pjesmu I ljubavni zov cini dobroprckov wrote:
nista ne brini, ja cu te izlijecit
samo lezi karaj mene
ocu rec u krevet I pij puno tecnosti
Da ljubavni zov. Asocijacija je rika jelena...
asocijacija ti treba bit u skladu sa tvojom estetikom
u tebe prilicno banalna
Da je bilo spomenuto srce ili duša odnijelo bi me skroz u drugom smjeru.
Ovako... jbg.
tako te mogu navest na svasta nesto od cega se mozes prehladit
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Nemam. Vidi što sam ti napisala par postova prije. Prilično ste jednostavna bića.prckov wrote:mi muski smo cudne biljkeRa wrote:Eno njega opet.prckov wrote:cek cekRa wrote:Ih. Ne pravi od jednostavnih stvari nauku. Ne priliči tvojoj dobiprckov wrote:
velis da zabacim pa sta sreca junacka da
dobro, samo zajebano je sto za svaku vrstu 'ribe' treba drugaciji mamac
mozda se ufati jeulja a ja lovim oradu
a ti si "orada" da ne bude zabune
Imaš mamac koji imaš i na njega će se uhvatiti riba koja treba baš takav mamac.
Ako se uhvati jegulja znači da ti ne treba orada nego jegulja. Prosto ko pasulj.
jesi ti to sklizava
moracu porazmislit o mamcu ponovo
U sezoni jegulja on bi oradu, pa mijenja mamac jer mu se čini da to nije orada, pa bi jegulju...
Aj ti prvo raščisti koju ribu pecaš, pa se hvataj mamca.
pecamo sve stoi se da poje( )st
cudi me da imas tako visoko misljenje o nama
Baciš udicu u mom smjeru i čekaš. Ako mamac nije pogođen za me te se ne ulovim ja, možda se usput ulovi neka druga. Nikako nećeš biti na gubitku.
Guest- Guest
istinaRa wrote:Nemam. Vidi što sam ti napisala par postova prije. Prilično ste jednostavna bića.prckov wrote:mi muski smo cudne biljkeRa wrote:Eno njega opet.prckov wrote:cek cekRa wrote:
Ih. Ne pravi od jednostavnih stvari nauku. Ne priliči tvojoj dobi
Imaš mamac koji imaš i na njega će se uhvatiti riba koja treba baš takav mamac.
Ako se uhvati jegulja znači da ti ne treba orada nego jegulja. Prosto ko pasulj.
jesi ti to sklizava
U sezoni jegulja on bi oradu, pa mijenja mamac jer mu se čini da to nije orada, pa bi jegulju...
Baciš udicu u mom smjeru i čekaš. Ako mamac nije pogođen za me te se ne ulovim ja, možda se usput ulovi neka druga. Nikako nećeš biti na gubitku.
cak nisam na gubitki ako se ne uvati ni jedna
a ni na dobitku
ma to je prosto ko loto
samo nisam ja skoro nikad zabacivo
iako imam stap
2014-04-18
Ma od propuha se nitko ne prehladi. Dobro nam dođe kao izgovor, ali...prckov wrote:oce to ko asocijativno razmisljaRa wrote:Pa banalan je izraz ljubavni zov. Šta ću...ovo zov me asocira na riku...prckov wrote:ih ja ti asocijacijeRa wrote:Aha, ovo već zvuči opasno. Onaj tko te razboli taj te može i izliječiti.prckov wrote:
isto tako popit I poneku ljubavnu pjesmu I ljubavni zov cini dobro
u tebe prilicno banalna
Ovako... jbg.
Kriv je naš imunološki sustav. Ponekad zakaže u nezgodno vrijeme, pa propusti i viruse i bakterije od kojih se teško oporavlja. A onda ojača i ne propušta više nikog.
A nisu sve bakterije loše. Neke su nam bitne za opstanak, ali ih organizam više ne prepoznaje i ne prihvaća :)
Nadam se da nisi ništa osobno uzeo i da te nisam nečim "pričepila". Zna se to meni dogoditi... nehotice.
Moram krenuti. Drž se Vuneni. :)
Guest- Guest
ne daj se raRa wrote:Ma od propuha se nitko ne prehladi. Dobro nam dođe kao izgovor, ali...prckov wrote:oce to ko asocijativno razmisljaRa wrote:Pa banalan je izraz ljubavni zov. Šta ću...ovo zov me asocira na riku...prckov wrote:ih ja ti asocijacijeRa wrote:
Aha, ovo već zvuči opasno. Onaj tko te razboli taj te može i izliječiti.
u tebe prilicno banalna
Ovako... jbg.
Kriv je naš imunološki sustav. Ponekad zakaže u nezgodno vrijeme, pa propusti i viruse i bakterije od kojih se teško oporavlja. A onda ojača i ne propušta više nikog.
A nisu sve bakterije loše. Neke su nam bitne za opstanak, ali ih organizam više ne prepoznaje i ne prihvaća :)
Nadam se da nisi ništa osobno uzeo i da te nisam nečim "pričepila". Zna se to meni dogoditi... nehotice.
Moram krenuti. Drž se Vuneni. :)
2014-04-18
Vidiš. :)prckov wrote:istinaRa wrote:Nemam. Vidi što sam ti napisala par postova prije. Prilično ste jednostavna bića.prckov wrote:mi muski smo cudne biljkeRa wrote:Eno njega opet.prckov wrote:
cek cek
jesi ti to sklizava
a ni na dobitku
ma to je prosto ko loto
iako imam stap
A gle. Ako ne zabaciš udicu u duboku vodu zakačit će ti se riba koja živi u mulju.
Za sve drugo treba malo truda, strpljenja i kreativnosti.
Guest- Guest
dakle sve ono sto ja nemamRa wrote:Vidiš. :)prckov wrote:istinaRa wrote:Nemam. Vidi što sam ti napisala par postova prije. Prilično ste jednostavna bića.prckov wrote:mi muski smo cudne biljkeRa wrote:
Eno njega opet.
a ni na dobitku
ma to je prosto ko loto
iako imam stap
A gle. Ako ne zabaciš udicu u duboku vodu zakačit će ti se riba koja živi u mulju.
Za sve drugo treba malo truda, strpljenja i kreativnosti.
jebem ti moju srecu
2014-04-18
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:A sad ti navijaš za medvjeda?prckov wrote:
ne daj se ra
moram te pazit iako si "zrtva"
ovdje ja lovim lovinu da je odvucem u svoj krevet I..mazim
pricam price i citam jadi mladog prckova dok mi lezi na ramenu
ajd sad priznaj da sam romantican
2014-04-18
jesmo ga rastegli, a?Noor wrote:Konačno horizontala...ah :)
2014-04-18
Aha. Ti si lovac i trčiš za mnom, a ja sam neka posebna lovina i kao bježim. Ali ne prebrzo, jer me ipak negdje trebaš stići. Jel' tako?prckov wrote:e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:A sad ti navijaš za medvjeda?prckov wrote:
ne daj se ra
S obzirom na tvoju kondiciju (u osvajanju), morat ću trčati sporije i malo češće se okretati... da ne odmaknem predaleko.
Ma romantika neviđena. Već vidim scenu...
Ti recitiraš svoje patnje, a Lotte (tj. ja) šmrca i dragocjenim suzama natapa zlatno runo tvojih ustreptalih grudi. Ti jedva dišeš od navale osjećaja, a ona i dalje sustavno šmrca...dodaješ joj rupčić. Ona glasno (nimalo damski) ispuhnu nos... i oboje se probudiste. Hvala Bogu.
Guest- Guest
Prci, ako Sore vidi ovu romantiku..najeba si popraveprckov wrote:e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:A sad ti navijaš za medvjeda?prckov wrote:
ne daj se ra
Najebo je kako god okrenešNoor wrote:Prci, ako Sore vidi ovu romantiku..najeba si popraveprckov wrote:e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:A sad ti navijaš za medvjeda?prckov wrote:
ne daj se ra
Guest- Guest
ahahaRa wrote:Najebo je kako god okrenešNoor wrote:Prci, ako Sore vidi ovu romantiku..najeba si popraveprckov wrote:e pa draga moja ako nisi znala nije ti ovo klasicni lovRa wrote:A sad ti navijaš za medvjeda?prckov wrote:
ne daj se ra
Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
Ovo su već ozbiljne optužbe.Maggie19 wrote:Uhvatile ste mi prcija u đir, je li?!
Guest- Guest
Iščupat ću vam kikice
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50