Caramba chat
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Caramba chat
prckov wrote:samo se ti mondeni drzi svojih ljesnjakapismejker wrote:mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..Ra wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:velis da otkrijemo karteRa wrote:
Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.
On čuje glazbu tvojih lješnjaka, ti brojiš njegove smajliće. Skroz neobično za dva muškarca.
mani meni mondeni, il moderni
znaš ta ruka što ti je bila na dupetu nije moja. Ono, da ne misliš. Jel...
Guest- Guest
pa zajebavacu smirenoRa wrote:Ideš?prckov wrote:samo ti zajebavajRa wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:velis da otkrijemo karteRa wrote:
Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.
On čuje glazbu tvojih lješnjaka, ti brojiš njegove smajliće. Skroz neobično za dva muškarca.
znam I ja
Nisam to primijetila... Djeluješ tako milo i smireno.
stonokazu kulerski
2014-04-19
uffff,brojne samozvane feministkinje sam pretvorio u uzorne kućanice svojom ljubavlju...gdje Kitonja moj udari,tu vise ne nicu feministicke parole...
Guest- Guest
Nema strah. Samo ti opleti.prckov wrote:ne boj se, noc je pa sam smirenRa wrote:Naravno. Nisam ni rekla da je to nešto loše.pismejker wrote:mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..Ra wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:
velis da otkrijemo karte
Ti se barem ne sramiš, ali eno ona nevolja se sva nakostruješila.
Samo čekam da opet oplete onom poganom jezičinom po meni nedužnoj finoj emancipiranoj feministici.
Nisam ni ja med i mlijeko.
Kod mene je još dan i vrijeme je da krenem.
I pripazi malo kome okrećeš leđa u ovim modernim vremenima.
Guest- Guest
a taman sam se bio obradovo da je tvojaRa wrote:prckov wrote:samo se ti mondeni drzi svojih ljesnjakapismejker wrote:mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..Ra wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:
velis da otkrijemo karte
koji hladan tus
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Cura kad dojde sa vrata,josh se ne raspremi,a vec pita sto zelim da mi kuffa za rucak,da li da pravi kolace ili nesto drugo,da skokne do ducana,ako treba piffa..ili vodke....a bila je tako jako feministica...
Guest- Guest
ej feministicepismejker wrote:uffff,brojne samozvane feministkinje sam pretvorio u uzorne kućanice svojom ljubavlju...gdje Kitonja moj udari,tu vise ne nicu feministicke parole...
evo ovaj ti prijeti
2014-04-19
Ma jok..samo obznanjujem da sam i puno vece feministice i emanćipirane cure,pretvorio u poslusne i ponizne kucanice...prckov wrote:ej feministicepismejker wrote:uffff,brojne samozvane feministkinje sam pretvorio u uzorne kućanice svojom ljubavlju...gdje Kitonja moj udari,tu vise ne nicu feministicke parole...
evo ovaj ti prijeti
Guest- Guest
Ijao. Sad sam se zabrinula. Što zbog mogućeg udarca, što zbog uzoritosti kao posljedice.pismejker wrote:uffff,brojne samozvane feministkinje sam pretvorio u uzorne kućanice svojom ljubavlju...gdje Kitonja moj udari,tu vise ne nicu feministicke parole...
Svetoje, dan je, ne sanjaj...Općenito, probudi se.
Guest- Guest
sad za sad samo mi se sreto mota oko noguRa wrote:Nema strah. Samo ti opleti.prckov wrote:ne boj se, noc je pa sam smirenRa wrote:Naravno. Nisam ni rekla da je to nešto loše.pismejker wrote:mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..Ra wrote:
Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.
Ti se barem ne sramiš, ali eno ona nevolja se sva nakostruješila.
Samo čekam da opet oplete onom poganom jezičinom po meni nedužnoj finoj emancipiranoj feministici.
Nisam ni ja med i mlijeko.
Kod mene je još dan i vrijeme je da krenem.
I pripazi malo kome okrećeš leđa u ovim modernim vremenima.
sreca ima ruku tamo, inace ko zna
2014-04-19
no,no,sto si se nakostriješila...pa daleko smo,nemam nikakvih namjera nepoćudnih..sgurna si..necete spopasti napast...Ra wrote:Ijao. Sad sam se zabrinula. Što zbog mogućeg udarca, što zbog uzoritosti kao posljedice.pismejker wrote:uffff,brojne samozvane feministkinje sam pretvorio u uzorne kućanice svojom ljubavlju...gdje Kitonja moj udari,tu vise ne nicu feministicke parole...
Svetoje, dan je, ne sanjaj...Općenito, probudi se.
Guest- Guest
A vidim ja ti veseo, a Svetoje ti iza leđa. Pa napomenuh...prckov wrote:a taman sam se bio obradovo da je tvojaRa wrote:prckov wrote:samo se ti mondeni drzi svojih ljesnjakapismejker wrote:mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..Ra wrote:
Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.
koji hladan tus
Ošla!
Guest- Guest
ma znampismejker wrote:Ma jok..samo obznanjujem da sam i puno vece feministice i emanćipirane cure,pretvorio u poslusne i ponizne kucanice...prckov wrote:ej feministicepismejker wrote:uffff,brojne samozvane feministkinje sam pretvorio u uzorne kućanice svojom ljubavlju...gdje Kitonja moj udari,tu vise ne nicu feministicke parole...
evo ovaj ti prijeti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dobro je da si na vrijemeRa wrote:A vidim ja ti veseo, a Svetoje ti iza leđa. Pa napomenuh...prckov wrote:a taman sam se bio obradovo da je tvojaRa wrote:prckov wrote:samo se ti mondeni drzi svojih ljesnjakapismejker wrote:
mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..
koji hladan tus
Ošla!
to ko ono mirko pazi metak (ruka)
a di je tvoja ruka bila kad smo vec kod ruku
2014-04-19
svasta Čika Prckoff..pa pored nas dvojice,di drugdi nego macicu mazila...
Guest- Guest
ma da, kako ne bipismejker wrote:Ra bi mi nakon tretmana pila i jela iz ruke kao mala pitoma čivavica...
prosto bi je ocaro
2014-04-19
pa..spoznala bi benefite poniznosti i poslusnosti pored muškarca pravoga....jel..prckov wrote:ma da, kako ne bipismejker wrote:Ra bi mi nakon tretmana pila i jela iz ruke kao mala pitoma čivavica...
prosto bi je ocaro
Guest- Guest
odo I ja
drz se ruke sreto I ne brigaj
drz se ruke sreto I ne brigaj
2014-04-19
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50