Caramba chat
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Caramba chat
Ma naravno.prckov wrote:jesi to ljubomoranpismejker wrote:Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
nesto ti puno tih emitikona
nemoj patit, voli ra I tebe
Ko mater ludu ćer.
Guest- Guest
ako bi sad opiso stvarno stanje ispalo bi da se falimRa wrote:Inače im ne bi dao? Eto kakav ćaća si. Moraju se baciti u trošak da iscimaju neki poklončićprckov wrote:nisam ja nikad slavio rodendan pa ni sadRa wrote:Eto to za svijeće nisam znala. U ovim godinama se više ne slave rođendani.prckov wrote:I ako nisi znala draga, sad ti imaju svijece sa brojevima pa trebaju samo tri, pardon dvije
Ne znam što ih ti slaviš
djeca mi to naturaju, donose poklone I cestitaju I tako
I to samo zato da bi ja jima dao love za njihov rodendan
zato necu
2014-04-19
Pa kad zveckaju li zveckaju...iritira brate to cojeka..Ra wrote:Je tu ga fakat nitko ne gleda. U sekundi si se uhvatio za njegove lješnjake.pismejker wrote:Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
Guest- Guest
jes vidilaRa wrote:Je tu ga fakat nitko ne gleda. U sekundi si se uhvatio za njegove lješnjake.pismejker wrote:Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nemoj. Barem jednom preskoči samohvalu.prckov wrote:ako bi sad opiso stvarno stanje ispalo bi da se falimRa wrote:Inače im ne bi dao? Eto kakav ćaća si. Moraju se baciti u trošak da iscimaju neki poklončićprckov wrote:nisam ja nikad slavio rodendan pa ni sadRa wrote:Eto to za svijeće nisam znala. U ovim godinama se više ne slave rođendani.prckov wrote:I ako nisi znala draga, sad ti imaju svijece sa brojevima pa trebaju samo tri, pardon dvije
Ne znam što ih ti slaviš
zato necu
Guest- Guest
velis da otkrijemo karteRa wrote:Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.prckov wrote:da sam zensko pa bi ga i razumioRa wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
ovako mi malo cudno
2014-04-19
Ja nisam ništa čula.pismejker wrote:Pa kad zveckaju li zveckaju...iritira brate to cojeka..Ra wrote:Je tu ga fakat nitko ne gleda. U sekundi si se uhvatio za njegove lješnjake.pismejker wrote:Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
Zanimljivo
Guest- Guest
izvadi ajfonove slusalice iz vuha..Ra wrote:Ja nisam ništa čula.pismejker wrote:Pa kad zveckaju li zveckaju...iritira brate to cojeka..Ra wrote:Je tu ga fakat nitko ne gleda. U sekundi si se uhvatio za njegove lješnjake.pismejker wrote:Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:
Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.
Zanimljivo
Guest- Guest
ovo mu se nece nimalo sviditRa wrote:Ma naravno.prckov wrote:jesi to ljubomoranpismejker wrote:Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
Ko mater ludu ćer.
2014-04-19
dahhh..bash me tereti jako jel me tko voli ili ne voli na forumu..bitna je zahebancija..u sto ne mogu moćati,nije mi niti bitno u zivotu..jel..cista pragmaticnost...prckov wrote:ovo mu se nece nimalo sviditRa wrote:Ma naravno.prckov wrote:jesi to ljubomoranpismejker wrote:Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:
Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.
Ko mater ludu ćer.
Guest- Guest
evo ovaj put sam uspioRa wrote:Nemoj. Barem jednom preskoči samohvalu.prckov wrote:ako bi sad opiso stvarno stanje ispalo bi da se falimRa wrote:Inače im ne bi dao? Eto kakav ćaća si. Moraju se baciti u trošak da iscimaju neki poklončićprckov wrote:nisam ja nikad slavio rodendan pa ni sadRa wrote:
Eto to za svijeće nisam znala. U ovim godinama se više ne slave rođendani.
Ne znam što ih ti slaviš
zato necu
bilo je tesko
2014-04-19
Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:velis da otkrijemo karteRa wrote:Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.prckov wrote:da sam zensko pa bi ga i razumioRa wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
ovako mi malo cudno
On čuje glazbu tvojih lješnjaka, ti brojiš njegove smajliće. Skroz neobično za dva muškarca.
Guest- Guest
tako jepismejker wrote:dahhh..bash me tereti jako jel me tko voli ili ne voli na forumu..bitna je zahebancija..u sto ne mogu moćati,nije mi niti bitno u zivotu..jel..cista pragmaticnost...prckov wrote:ovo mu se nece nimalo sviditRa wrote:Ma naravno.prckov wrote:jesi to ljubomoranpismejker wrote:
Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...
Ko mater ludu ćer.
2014-04-19
mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..Ra wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:velis da otkrijemo karteRa wrote:Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.prckov wrote:da sam zensko pa bi ga i razumioRa wrote:
ovako mi malo cudno
On čuje glazbu tvojih lješnjaka, ti brojiš njegove smajliće. Skroz neobično za dva muškarca.
Guest- Guest
samo ti zajebavajRa wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:velis da otkrijemo karteRa wrote:Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.prckov wrote:da sam zensko pa bi ga i razumioRa wrote:
ovako mi malo cudno
znam I ja
2014-04-19
Neam ti ja taj ajfon. Ni slušalice.pismejker wrote:izvadi ajfonove slusalice iz vuha..Ra wrote:Ja nisam ništa čula.pismejker wrote:Pa kad zveckaju li zveckaju...iritira brate to cojeka..Ra wrote:Je tu ga fakat nitko ne gleda. U sekundi si se uhvatio za njegove lješnjake.pismejker wrote:
Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...
Zanimljivo
Guest- Guest
Naravno. Nisam ni rekla da je to nešto loše.pismejker wrote:mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..Ra wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:velis da otkrijemo karteRa wrote:Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.prckov wrote:
da sam zensko pa bi ga i razumio
ovako mi malo cudno
Ti se barem ne sramiš, ali eno ona nevolja se sva nakostruješila.
Samo čekam da opet oplete onom poganom jezičinom po meni nedužnoj finoj emancipiranoj feministici.
Guest- Guest
Ideš?prckov wrote:samo ti zajebavajRa wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:velis da otkrijemo karteRa wrote:Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.prckov wrote:
ovako mi malo cudno
znam I ja
Nisam to primijetila... Djeluješ tako milo i smireno.
Guest- Guest
samo se ti mondeni drzi svojih ljesnjakapismejker wrote:mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..Ra wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:velis da otkrijemo karteRa wrote:Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.prckov wrote:
ovako mi malo cudno
mani meni mondeni, il moderni
2014-04-19
ne boj se, noc je pa sam smirenRa wrote:Naravno. Nisam ni rekla da je to nešto loše.pismejker wrote:mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..Ra wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:velis da otkrijemo karteRa wrote:
Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.
Ti se barem ne sramiš, ali eno ona nevolja se sva nakostruješila.
Samo čekam da opet oplete onom poganom jezičinom po meni nedužnoj finoj emancipiranoj feministici.
2014-04-19
prckov wrote:samo se ti mondeni drzi svojih ljesnjakapismejker wrote:mi smo mondeni muskarci,Ra..to nije nish neobicno..Ra wrote:Pa šta ste se ukipili oba. Opustite se i shvatite što vam se događa.prckov wrote:velis da otkrijemo karteRa wrote:
Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.
mani meni mondeni, il moderni
znaš ta ruka što ti je bila na dupetu nije moja. Ono, da ne misliš. Jel...
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50