Caramba chat
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Caramba chat
Naravno, ta neces zbog bure..hahadijagram wrote:Aha, zbog kise i dolazim, zbog cega bih drugogMaggie19 wrote:Samo.ti.dodji..kod nas je i kisa ljepsa ;-))dijagram wrote:Mozda, valja na jug ipak je doli bolje:)Maggie19 wrote:Mozda i tjedana :-Odijagram wrote:Ma da, samo sto nije, bit ce jos nekoliko dana nestabilno.Maggie19 wrote:Nema kise..ja slavim ;-))
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
gledam plenkovica na rtl-u, kakav jado, niti malo klase, niti malo ugladenosti, sav nekakav bahat i zajedljiv, a eto kao vazi za vrsnog diplomatu ., boze ubi
covjek je tako odbojan i nekarizmatican, siledzija pravi
kako vrijeme prolazi sve vise izlazi na vidjelo koliko je samo pedsjednik Tudman velik frzavnik bio, erudit, profesor , covjek koji je povijest imo u malom prstu,, zasto hrvatska takve politicare dobiva svako 100 godina?
Nova era politicara.
Novo doba, sve novo.
Novo doba, sve novo.
nema tu nista nova, ista stara pjesma,
jednom je nino raspudic napomenuo kako nakon ostvarenja samostalnosti i ulaska u EU, Hrvatska je izgubila dugorocnu politicku viziju. Sta je cilj , koja je vizija?
e u tom vremneu likovi kao plenkovic isplovnjavaju ili se fabriciraju, bezlicnjaci u u bezlicnju
jednom je nino raspudic napomenuo kako nakon ostvarenja samostalnosti i ulaska u EU, Hrvatska je izgubila dugorocnu politicku viziju. Sta je cilj , koja je vizija?
e u tom vremneu likovi kao plenkovic isplovnjavaju ili se fabriciraju, bezlicnjaci u u bezlicnju
jokerman wrote:kako vrijeme prolazi sve vise izlazi na vidjelo koliko je samo pedsjednik Tudman velik frzavnik bio, erudit, profesor , covjek koji je povijest imo u malom prstu,, zasto hrvatska takve politicare dobiva svako 100 godina?
kad su prilike guste, pojave se i karakteri
hrvatskoj teba jedna jaka snazna radnicka, patritska partija nesto kao staje bio hss posetkom stoljeca. a hrvatska nova vizija treba bit nacijonalsocijalisticka utopija.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:gdje su svi carambovi i carambite?
što dobro danas kuvaš? ja se pretvaram u ćevap otkako sam ovdje :DNoor wrote:tre wrote:gdje su svi carambovi i carambite?
bio je sekelji gulaš :)tre wrote:što dobro danas kuvaš? ja se pretvaram u ćevap otkako sam ovdje :DNoor wrote:tre wrote:gdje su svi carambovi i carambite?
Bio.Noor wrote:bio je sekelji gulaš :)tre wrote:što dobro danas kuvaš? ja se pretvaram u ćevap otkako sam ovdje :DNoor wrote:tre wrote:gdje su svi carambovi i carambite?
A danas?
Guest- Guest
ovo sekelji me baš asocira na svaštaNoor wrote:bio je sekelji gulaš :)tre wrote:što dobro danas kuvaš? ja se pretvaram u ćevap otkako sam ovdje :DNoor wrote:tre wrote:gdje su svi carambovi i carambite?
Na kupus?!tre wrote:ovo sekelji me baš asocira na svaštaNoor wrote:bio je sekelji gulaš :)tre wrote:što dobro danas kuvaš? ja se pretvaram u ćevap otkako sam ovdje :DNoor wrote:tre wrote:gdje su svi carambovi i carambite?
i sarmu i japrak pa čak i na porilukNoor wrote:Na kupus?!tre wrote:ovo sekelji me baš asocira na svaštaNoor wrote:bio je sekelji gulaš :)tre wrote:što dobro danas kuvaš? ja se pretvaram u ćevap otkako sam ovdje :DNoor wrote:
dosta ti ćevapa, jel :)tre wrote:i sarmu i japrak pa čak i na porilukNoor wrote:Na kupus?!tre wrote:ovo sekelji me baš asocira na svaštaNoor wrote:bio je sekelji gulaš :)tre wrote:
što dobro danas kuvaš? ja se pretvaram u ćevap otkako sam ovdje :D
Jesi bio gore kad je bilo ovo nevrijeme?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50