Caramba chat
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Caramba chat
stizemMaggie19 wrote:Oh, hvala..to cemo sutra za rucak, sad je malo kasno..
Samo ako prci naleti..;-))
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Bome sad sam se ja zabrinula. Izgled da mi se opet povećala dioptrija i ne vidim dobro.prckov wrote:fala falaRa wrote:A vidi ovog T.anasija, on bi ličko rukovanje.T. wrote:Ček, ličko rukovanje među muškima po toj logici je sumnjivo?prckov wrote:ima nepisano praviloT. wrote:
Po gornjem ili donjem dijelu leđa?
od dna lopatica pa gore prema vratu
sve ispod je sumnjivo
U svakom slučaju, vuneni, sretan ti jučerašnji rođoš.
Valjda si došao do okrugle cifre. Nekako djeluješ normalnije i zrelije, šta jes jes.
Torte nema, kokoši ne nesu jaja. I one su se emancipirale.
a normalniji nisam, sad si me zabrinula
mogu bit samo ludi
Guest- Guest
to ti je zato sto puno citas forumRa wrote:Bome sad sam se ja zabrinula. Izgled da mi se opet povećala dioptrija i ne vidim dobro.prckov wrote:fala falaRa wrote:A vidi ovog T.anasija, on bi ličko rukovanje.T. wrote:Ček, ličko rukovanje među muškima po toj logici je sumnjivo?prckov wrote:
ima nepisano pravilo
od dna lopatica pa gore prema vratu
sve ispod je sumnjivo
Valjda si došao do okrugle cifre. Nekako djeluješ normalnije i zrelije, šta jes jes.
mogu bit samo ludi
2014-04-19
Aha. Neću više čitati.prckov wrote:to ti je zato sto puno citas forumRa wrote:Bome sad sam se ja zabrinula. Izgled da mi se opet povećala dioptrija i ne vidim dobro.prckov wrote:fala falaRa wrote:A vidi ovog T.anasija, on bi ličko rukovanje.T. wrote:
Ček, ličko rukovanje među muškima po toj logici je sumnjivo?
mogu bit samo ludi
Znači li to da će mi otpasti i prsti jer još više pišem?
Aj priznaj koliko svjećica si morao utrnit? Jel stalo na jednu tortu ili si ih morao u nekoliko rundi gasiti?
Guest- Guest
Ra wrote:Aha. Neću više čitati.prckov wrote:to ti je zato sto puno citas forumRa wrote:Bome sad sam se ja zabrinula. Izgled da mi se opet povećala dioptrija i ne vidim dobro.prckov wrote:fala falaRa wrote:
A vidi ovog T.anasija, on bi ličko rukovanje.
mogu bit samo ludi
Aj priznaj koliko svjećica si morao utrnit? Jel stalo na jednu tortu ili si ih morao u nekoliko rundi gasiti?
muskarce se nikad ne pita za godine
2014-04-19
I žene za materijalno stanje.prckov wrote:Ra wrote:Aha. Neću više čitati.prckov wrote:to ti je zato sto puno citas forumRa wrote:Bome sad sam se ja zabrinula. Izgled da mi se opet povećala dioptrija i ne vidim dobro.prckov wrote:
fala fala
mogu bit samo ludi
Guest- Guest
osim za mirazRa wrote:I žene za materijalno stanje.prckov wrote:Ra wrote:Aha. Neću više čitati.prckov wrote:to ti je zato sto puno citas forumRa wrote:
Bome sad sam se ja zabrinula. Izgled da mi se opet povećala dioptrija i ne vidim dobro.
2014-04-19
I ako nisi znala draga, sad ti imaju svijece sa brojevima pa trebaju samo tri, pardon dvije
2014-04-19
vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
Guest- Guest
evo srete
bjezte cure
bjezte cure
2014-04-19
Eto to za svijeće nisam znala. U ovim godinama se više ne slave rođendani.prckov wrote:I ako nisi znala draga, sad ti imaju svijece sa brojevima pa trebaju samo tri, pardon dvije
Ne znam što ih ti slaviš
Guest- Guest
Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
Guest- Guest
nisam ja nikad slavio rodendan pa ni sadRa wrote:Eto to za svijeće nisam znala. U ovim godinama se više ne slave rođendani.prckov wrote:I ako nisi znala draga, sad ti imaju svijece sa brojevima pa trebaju samo tri, pardon dvije
Ne znam što ih ti slaviš
djeca mi to naturaju, donose poklone I cestitaju I tako
I to samo zato da bi ja jima dao love za njihov rodendan
2014-04-19
Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
Guest- Guest
Inače im ne bi dao? Eto kakav ćaća si. Moraju se baciti u trošak da iscimaju neki poklončićprckov wrote:nisam ja nikad slavio rodendan pa ni sadRa wrote:Eto to za svijeće nisam znala. U ovim godinama se više ne slave rođendani.prckov wrote:I ako nisi znala draga, sad ti imaju svijece sa brojevima pa trebaju samo tri, pardon dvije
Ne znam što ih ti slaviš
Guest- Guest
da sam zensko pa bi ga i razumioRa wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
ovako mi malo cudno
2014-04-19
Čika-Prckoff je Židov,ali to nemoj nikom reci...Ra wrote:Inače im ne bi dao? Eto kakav ćaća si. Moraju se baciti u trošak da iscimaju neki poklončićprckov wrote:nisam ja nikad slavio rodendan pa ni sadRa wrote:Eto to za svijeće nisam znala. U ovim godinama se više ne slave rođendani.prckov wrote:I ako nisi znala draga, sad ti imaju svijece sa brojevima pa trebaju samo tri, pardon dvije
Ne znam što ih ti slaviš
Guest- Guest
Je tu ga fakat nitko ne gleda. U sekundi si se uhvatio za njegove lješnjake.pismejker wrote:Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
Guest- Guest
jesi to ljubomoranpismejker wrote:Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
nesto ti puno tih emitikona
nemoj patit, voli ra I tebe
2014-04-19
Aj aj. Nemoj se sad i ti čupat tako providno. Ljubav se ne da skriti tako lako. Nikkog ne zove čiko, osim tebe. A rod niste.prckov wrote:da sam zensko pa bi ga i razumioRa wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
ovako mi malo cudno
Guest- Guest
Ma naravno.prckov wrote:jesi to ljubomoranpismejker wrote:Ma jok..guguče Čika-Prckoff tetama na vuha,kad ga nitko ne gleda..sav se raspistolji... ..to je vec poznata stvar...drobljenje ljesnjaka mu je sve rjedja i rjedja stvar...ehhh..vremesnost svoje donosi...Ra wrote:Ti si prvo vidio njegovu ruku, pa onda poeziju. Eto osnovne razlike između muškaraca i žena.pismejker wrote:vidi ti čika-Prckoffa...Jedna Ruka u gaća drobi ljesnjake,a milo grlo s druge strane sipa poeziju božici Ra...
nesto ti puno tih emitikona
nemoj patit, voli ra I tebe
Ko mater ludu ćer.
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50