ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU - Page 5 Empty Re: Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU

Post by vuksadinare 9/10/2019, 07:38

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:Dobro vuce tebi je stvarno svaka tema o srbima, aj reci da nije :p
nije..pogledaj koje sam teme postavljavao..po postotku svakako nisu vecinom srbi...uostalom kako sam rekao susjedi su ti srbi..i njih ne mozes izbjeci.,.kao ni slovence,bosnjake,mađare..ta neces razglabati o norvezanima..zivoz hrvatske mislim na politicki kreira u najvecoj mjeri odnosi sa susjedima...to vrijedi i obrnuto..kao sto npr.izraelu također zivot kreira susjedstvo..mislim na politiku

pa ne mogu se ne složiti a u ostalom nema jezične barijere.
nema jezicne barijere..i tebi je to glavna poanta ili razlog...

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU - Page 5 Empty Re: Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU

Post by Maggie19 9/10/2019, 07:41

Slazem se s tobom, ringo, ali isto kao i ti o ustasama i ustasoidima.

Zelim da se tenzije smanje.
Svima zivci oslabili.

Last edited by Maggie19 on 9/10/2019, 07:41; edited 1 time in total

2019-01-30

Back to top Go down

Post by epikur37 9/10/2019, 07:41

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:Dobro vuce tebi je stvarno svaka tema o srbima, aj reci da nije :p
nije..pogledaj koje sam teme postavljavao..po postotku svakako nisu vecinom srbi...uostalom kako sam rekao susjedi su ti srbi..i njih ne mozes izbjeci.,.kao ni slovence,bosnjake,mađare..ta neces razglabati o norvezanima..zivoz hrvatske mislim na politicki kreira u najvecoj mjeri odnosi sa susjedima...to vrijedi i obrnuto..kao sto npr.izraelu također zivot kreira susjedstvo..mislim na politiku

ne, nego da je normalno pratiti što se događa u susjedstvu a to je i lakše kada se razumije susjedov jezik.

Doduše ne treba biti opsjednut pa u svemu viditi srbe, ili oni hrvate.. od uzgoja artičoke do ne znam. No to je posebna hrvatsko drpska priča i ples u dvoje i tu se ne može ništa.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 07:44

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

ne, nego da je normalno pratiti što se događa u susjedstvu a to je i lakše kada se razumije susjedov jezik.

Doduše ne treba biti opsjednut pa u svemu viditi srbe, ili oni hrvate.. od uzgoja artičoke do ne znam. No to je posebna hrvatsko drpska priča i ples u dvoje i tu se ne može ništa.
..to nije prica od danas...zapravo smisao politike i je u tome da ima tenzija...jer da ih nema ne bi bilo ni politike..a to je nemoguce jer od kad je covjeka od tad je i politika
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 9/10/2019, 09:32

marcellus wrote:
Ringo10 wrote:
jasambrend wrote:
michaellcmacha wrote:ustaštvo u osnovi i nema puno veze sa pravaštvom... nas pojedini percipiraju kao ustaše neovisno o pravaštvu... i to potpuno opravdano...

Ustaše i Hrvati su naravno sinonimi. Treba uostalom Srbe pitati, oni valjda najbolje znaju. Sve drugo su izrodi i genetski otpad... kome smeta, mogu u Australiju... ups, a kad tamo Ustaša ko u priči...
MA Srbi ... Srbi ... i opet Srbi.. Srbi, Srbi, Srbi Srrrrbi, Srrrbi, Srrbi Srbi Srrrbi ...

Pa opet Srbi, Srbi, Srbi, Srbi, Srbi ooooo Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi ... pa opet Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi ...

A onda opet Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi ...

Šta bi Hrvatići da im Srba nema .... počinili bi koletivno samoubojstvo ...

Bez Srba njima života nema!

što bi da nema srba? Ne bi trošili vrijeme i energiju na ratovanje, ne bi morali od nule gradit vukovar, dubrovnik, ne bi imali ratne štete više nego su škverovi napravili gubitaka, ukratko imali bi jedan veliki problem manje.
Vladajuće strukture ne bi se složile s tobom. Njima je rat bio brat. Da ga nije bilo vaso bi kažnjavao na cesti zbog pojasa, ostali bi bili što su bili; vodoinstalateri, amateri, šoferi, ništa...a pogle ih sad - milioneri.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kic 9/10/2019, 09:33

pupovar, vukovar, hrvatska$&%/!#kvar..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kaya 9/10/2019, 09:40

Kvar kvar. Meni je postalo jasno jučer kada sam vidjela ženu srednjih godina koja radi otprilike u konzumu da plače nakon njoninog govora o hrvatskoj jer - napokon smo na svome! da  je hdz psihički razbolio neke ljude.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 09:44

kaya wrote:Kvar kvar. Meni je postalo jasno jučer kada sam vidjela ženu srednjih godina koja radi otprilike u konzumu da plače nakon njoninog govora o hrvatskoj jer - napokon smo na svome! da  je hdz psihički razbolio neke ljude.
...plenkiju je najvazniji prioritet brisel...ja ga jos nisam cuo da je spomenuo narod,radnike...mozda je..ali nisam to upamtio ili je vrlo rijetko...cisti establisment politicar..nema tu dvojbe...sad kad po anketama nije povoljno za hdz i kolindu..sad se nesto trgnuo iz drjemeza pa malo nesto spomene ali odmah uobicajno doda ono brisel,eu...komisije..bla,bla...dok s eigraju znacajne geostarteske igrice na ovim prostorima...na koje on gotovo ni ne obraca paznju...njega zanimaju samo birokratski briselski hodnici...i kako jos svojih odanih ubaciti tamo....cudan covjek skroz naskroz...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 09:53

...pa ja sam nekidan skoro na guzicu pao kad je u svezi sengena rekao..'pa juncker mi je obecao'..kojeg vise ni nema...to isto ko da bi tuđman rekao nakon bombardiranja banskih dvora..'pa kadijevic mi obecao da nece napasti banske dvore'..toliko o ogranicenosti i streberskom pristupu politici plenkija i plenkista...koje je odgojio mate granic zvan 'milo dijete'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 9/10/2019, 09:54

vuksadinare wrote:
kaya wrote:Kvar kvar. Meni je postalo jasno jučer kada sam vidjela ženu srednjih godina koja radi otprilike u konzumu da plače nakon njoninog govora o hrvatskoj jer - napokon smo na svome! da  je hdz psihički razbolio neke ljude.
...plenkiju je najvazniji prioritet brisel...ja ga jos nisam cuo da je spomenuo narod,radnike...mozda je..ali nisam to upamtio ili je vrlo rijetko...cisti establisment politicar..nema tu dvojbe...sad kad po anketama nije povoljno za hdz i kolindu..sad se nesto trgnuo iz drjemeza pa malo nesto spomene ali odmah uobicajno doda ono brisel,eu...komisije..bla,bla...dok s eigraju znacajne geostarteske igrice na ovim prostorima...na koje on gotovo ni ne obraca paznju...njega zanimaju samo birokratski briselski hodnici...i kako jos svojih odanih ubaciti tamo....cudan covjek skroz naskroz...
Aha, a tebe pali narod, radnici, hrvati. Sada će, čekaj da budu izbori pa će uključiti magične riječi..
E moj vučko...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 09:58

kaya wrote:
vuksadinare wrote:
Aha, a tebe pali narod, radnici, hrvati. Sada će, čekaj da budu izbori pa će uključiti magične riječi..
E moj vučko...
ogiglao sam ja to..mene pali jedino tip politicara koji to cesto spominju van predizbornih kampanja..sto se mene tice moze doci na celo i politicar tipa starog pankretica...ove ne mogu vise gledati...ne obracam vise paznju na ono govori pet stranih jezika..ima dobru frizuru..lijepo se izrazava...to je bas varka..blef...ne znam tko je to rekao...cuvaj se ljudi koji lijepo govore iza toga je prevara
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 10:00

..na zalost vecina ljudi kod nas vise vidi stilistiku nego kvalitet...za dobrog radnika se govorilo..provjeri mu prvo ruke...a ne odijelo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 10:05

ja sam nekidan u jendoj radio emisiji postavio pitanje toninu piculi...'gdje je geostartegija hrvatske i koji su ciljevi'...odgovor picule je bio..'imamo je ali moramo se konzultirati odnosno voditi je na razini europske unije'...sve sto sam napravio poklopio sam slusalicu i tu tu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 9/10/2019, 10:06

Vuce, marenda je.

Ja uzmem fino pecivo punjeno sirom i kavu malo jaču napravim.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 10:06

...dakle...kad govorim o petoj koloni ne govorim bezveze...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 10:09

epikur37 wrote:Vuce, marenda je.

koliko popijes kave dnevno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 9/10/2019, 10:13

vuksadinare wrote:

Ovu jacu jednu salicu ujutro poslije dorucka i jedan ness s mlijekom poslije popodnevnog drijemanja iza rucka.znaci 2.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 10:13

ne znam koliko ej vas gledalo jucer navecer dokumentarac 'atentat na hrvatsku'..o raketiranju banskih dvora...mogao je shvatiti tko su politicari a tko 'politicari'....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 10:14

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

Ovu jacu jednu salicu ujutro poslije dorucka i jedan ness s mlijekom poslije popodnevnog drijemanja iza rucka.znaci 2.
moja zena rukne ako ne radi..po 3,4 dnevno...i umace kockicu secera
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 9/10/2019, 10:16

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

moja zena rukne ako ne radi..po 3,4 dnevno...i umace kockicu secera
 poslije posla u 12 pivica, pa onda još jedna...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/10/2019, 10:18

vuksadinare wrote:ne znam koliko ej vas gledalo jucer navecer dokumentarac 'atentat na hrvatsku'..o raketiranju banskih dvora...mogao je shvatiti tko su politicari a tko 'politicari'....
tuđman je odmah nakon rakterinja jos pod uzbunom i culi su se zrakoplovi u zraku obilazio razruseno i pogođeno i nije htio odmah u skloniste..sto mislite sto bi napravili danasnji politicari npr.plenki,zoki,jandrokovic,koli i mnogi jos drugi..mislim da bi brisali da ih ne bi mogao ni vidjeti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics