Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU
nema jezicne barijere..i tebi je to glavna poanta ili razlog...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:nije..pogledaj koje sam teme postavljavao..po postotku svakako nisu vecinom srbi...uostalom kako sam rekao susjedi su ti srbi..i njih ne mozes izbjeci.,.kao ni slovence,bosnjake,mađare..ta neces razglabati o norvezanima..zivoz hrvatske mislim na politicki kreira u najvecoj mjeri odnosi sa susjedima...to vrijedi i obrnuto..kao sto npr.izraelu također zivot kreira susjedstvo..mislim na politikuepikur37 wrote:Dobro vuce tebi je stvarno svaka tema o srbima, aj reci da nije :p
pa ne mogu se ne složiti a u ostalom nema jezične barijere.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Slazem se s tobom, ringo, ali isto kao i ti o ustasama i ustasoidima.
Zelim da se tenzije smanje.
Svima zivci oslabili.
Zelim da se tenzije smanje.
Svima zivci oslabili.
Last edited by Maggie19 on 9/10/2019, 07:41; edited 1 time in total
vuksadinare wrote:nema jezicne barijere..i tebi je to glavna poanta ili razlog...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:nije..pogledaj koje sam teme postavljavao..po postotku svakako nisu vecinom srbi...uostalom kako sam rekao susjedi su ti srbi..i njih ne mozes izbjeci.,.kao ni slovence,bosnjake,mađare..ta neces razglabati o norvezanima..zivoz hrvatske mislim na politicki kreira u najvecoj mjeri odnosi sa susjedima...to vrijedi i obrnuto..kao sto npr.izraelu također zivot kreira susjedstvo..mislim na politikuepikur37 wrote:Dobro vuce tebi je stvarno svaka tema o srbima, aj reci da nije :p
ne, nego da je normalno pratiti što se događa u susjedstvu a to je i lakše kada se razumije susjedov jezik.
Doduše ne treba biti opsjednut pa u svemu viditi srbe, ili oni hrvate.. od uzgoja artičoke do ne znam. No to je posebna hrvatsko drpska priča i ples u dvoje i tu se ne može ništa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..to nije prica od danas...zapravo smisao politike i je u tome da ima tenzija...jer da ih nema ne bi bilo ni politike..a to je nemoguce jer od kad je covjeka od tad je i politikaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nema jezicne barijere..i tebi je to glavna poanta ili razlog...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:nije..pogledaj koje sam teme postavljavao..po postotku svakako nisu vecinom srbi...uostalom kako sam rekao susjedi su ti srbi..i njih ne mozes izbjeci.,.kao ni slovence,bosnjake,mađare..ta neces razglabati o norvezanima..zivoz hrvatske mislim na politicki kreira u najvecoj mjeri odnosi sa susjedima...to vrijedi i obrnuto..kao sto npr.izraelu također zivot kreira susjedstvo..mislim na politikuepikur37 wrote:Dobro vuce tebi je stvarno svaka tema o srbima, aj reci da nije :p
ne, nego da je normalno pratiti što se događa u susjedstvu a to je i lakše kada se razumije susjedov jezik.
Doduše ne treba biti opsjednut pa u svemu viditi srbe, ili oni hrvate.. od uzgoja artičoke do ne znam. No to je posebna hrvatsko drpska priča i ples u dvoje i tu se ne može ništa.
2015-09-08
Vladajuće strukture ne bi se složile s tobom. Njima je rat bio brat. Da ga nije bilo vaso bi kažnjavao na cesti zbog pojasa, ostali bi bili što su bili; vodoinstalateri, amateri, šoferi, ništa...a pogle ih sad - milioneri.marcellus wrote:Ringo10 wrote:MA Srbi ... Srbi ... i opet Srbi.. Srbi, Srbi, Srbi Srrrrbi, Srrrbi, Srrbi Srbi Srrrbi ...jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:ustaštvo u osnovi i nema puno veze sa pravaštvom... nas pojedini percipiraju kao ustaše neovisno o pravaštvu... i to potpuno opravdano...
Ustaše i Hrvati su naravno sinonimi. Treba uostalom Srbe pitati, oni valjda najbolje znaju. Sve drugo su izrodi i genetski otpad... kome smeta, mogu u Australiju... ups, a kad tamo Ustaša ko u priči...
Pa opet Srbi, Srbi, Srbi, Srbi, Srbi ooooo Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi ... pa opet Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi ...
A onda opet Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi Srbi ...
Šta bi Hrvatići da im Srba nema .... počinili bi koletivno samoubojstvo ...
Bez Srba njima života nema!
što bi da nema srba? Ne bi trošili vrijeme i energiju na ratovanje, ne bi morali od nule gradit vukovar, dubrovnik, ne bi imali ratne štete više nego su škverovi napravili gubitaka, ukratko imali bi jedan veliki problem manje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kvar kvar. Meni je postalo jasno jučer kada sam vidjela ženu srednjih godina koja radi otprilike u konzumu da plače nakon njoninog govora o hrvatskoj jer - napokon smo na svome! da je hdz psihički razbolio neke ljude.
2015-08-15
...plenkiju je najvazniji prioritet brisel...ja ga jos nisam cuo da je spomenuo narod,radnike...mozda je..ali nisam to upamtio ili je vrlo rijetko...cisti establisment politicar..nema tu dvojbe...sad kad po anketama nije povoljno za hdz i kolindu..sad se nesto trgnuo iz drjemeza pa malo nesto spomene ali odmah uobicajno doda ono brisel,eu...komisije..bla,bla...dok s eigraju znacajne geostarteske igrice na ovim prostorima...na koje on gotovo ni ne obraca paznju...njega zanimaju samo birokratski briselski hodnici...i kako jos svojih odanih ubaciti tamo....cudan covjek skroz naskroz...kaya wrote:Kvar kvar. Meni je postalo jasno jučer kada sam vidjela ženu srednjih godina koja radi otprilike u konzumu da plače nakon njoninog govora o hrvatskoj jer - napokon smo na svome! da je hdz psihički razbolio neke ljude.
2015-09-08
...pa ja sam nekidan skoro na guzicu pao kad je u svezi sengena rekao..'pa juncker mi je obecao'..kojeg vise ni nema...to isto ko da bi tuđman rekao nakon bombardiranja banskih dvora..'pa kadijevic mi obecao da nece napasti banske dvore'..toliko o ogranicenosti i streberskom pristupu politici plenkija i plenkista...koje je odgojio mate granic zvan 'milo dijete'
2015-09-08
Aha, a tebe pali narod, radnici, hrvati. Sada će, čekaj da budu izbori pa će uključiti magične riječi..vuksadinare wrote:...plenkiju je najvazniji prioritet brisel...ja ga jos nisam cuo da je spomenuo narod,radnike...mozda je..ali nisam to upamtio ili je vrlo rijetko...cisti establisment politicar..nema tu dvojbe...sad kad po anketama nije povoljno za hdz i kolindu..sad se nesto trgnuo iz drjemeza pa malo nesto spomene ali odmah uobicajno doda ono brisel,eu...komisije..bla,bla...dok s eigraju znacajne geostarteske igrice na ovim prostorima...na koje on gotovo ni ne obraca paznju...njega zanimaju samo birokratski briselski hodnici...i kako jos svojih odanih ubaciti tamo....cudan covjek skroz naskroz...kaya wrote:Kvar kvar. Meni je postalo jasno jučer kada sam vidjela ženu srednjih godina koja radi otprilike u konzumu da plače nakon njoninog govora o hrvatskoj jer - napokon smo na svome! da je hdz psihički razbolio neke ljude.
E moj vučko...
2015-08-15
ogiglao sam ja to..mene pali jedino tip politicara koji to cesto spominju van predizbornih kampanja..sto se mene tice moze doci na celo i politicar tipa starog pankretica...ove ne mogu vise gledati...ne obracam vise paznju na ono govori pet stranih jezika..ima dobru frizuru..lijepo se izrazava...to je bas varka..blef...ne znam tko je to rekao...cuvaj se ljudi koji lijepo govore iza toga je prevarakaya wrote:Aha, a tebe pali narod, radnici, hrvati. Sada će, čekaj da budu izbori pa će uključiti magične riječi..vuksadinare wrote:...plenkiju je najvazniji prioritet brisel...ja ga jos nisam cuo da je spomenuo narod,radnike...mozda je..ali nisam to upamtio ili je vrlo rijetko...cisti establisment politicar..nema tu dvojbe...sad kad po anketama nije povoljno za hdz i kolindu..sad se nesto trgnuo iz drjemeza pa malo nesto spomene ali odmah uobicajno doda ono brisel,eu...komisije..bla,bla...dok s eigraju znacajne geostarteske igrice na ovim prostorima...na koje on gotovo ni ne obraca paznju...njega zanimaju samo birokratski briselski hodnici...i kako jos svojih odanih ubaciti tamo....cudan covjek skroz naskroz...kaya wrote:Kvar kvar. Meni je postalo jasno jučer kada sam vidjela ženu srednjih godina koja radi otprilike u konzumu da plače nakon njoninog govora o hrvatskoj jer - napokon smo na svome! da je hdz psihički razbolio neke ljude.
E moj vučko...
2015-09-08
..na zalost vecina ljudi kod nas vise vidi stilistiku nego kvalitet...za dobrog radnika se govorilo..provjeri mu prvo ruke...a ne odijelo
2015-09-08
ja sam nekidan u jendoj radio emisiji postavio pitanje toninu piculi...'gdje je geostartegija hrvatske i koji su ciljevi'...odgovor picule je bio..'imamo je ali moramo se konzultirati odnosno voditi je na razini europske unije'...sve sto sam napravio poklopio sam slusalicu i tu tu...
2015-09-08
Vuce, marenda je.
Ja uzmem fino pecivo punjeno sirom i kavu malo jaču napravim.
2015-08-06
...dakle...kad govorim o petoj koloni ne govorim bezveze...
2015-09-08
koliko popijes kave dnevnoepikur37 wrote:Vuce, marenda je.
2015-09-08
vuksadinare wrote:koliko popijes kave dnevnoepikur37 wrote:Vuce, marenda je.
Ovu jacu jednu salicu ujutro poslije dorucka i jedan ness s mlijekom poslije popodnevnog drijemanja iza rucka.znaci 2.
2015-08-06
ne znam koliko ej vas gledalo jucer navecer dokumentarac 'atentat na hrvatsku'..o raketiranju banskih dvora...mogao je shvatiti tko su politicari a tko 'politicari'....
2015-09-08
moja zena rukne ako ne radi..po 3,4 dnevno...i umace kockicu seceraepikur37 wrote:vuksadinare wrote:koliko popijes kave dnevnoepikur37 wrote:Vuce, marenda je.
Ovu jacu jednu salicu ujutro poslije dorucka i jedan ness s mlijekom poslije popodnevnog drijemanja iza rucka.znaci 2.
2015-09-08
poslije posla u 12 pivica, pa onda još jedna...vuksadinare wrote:moja zena rukne ako ne radi..po 3,4 dnevno...i umace kockicu seceraepikur37 wrote:vuksadinare wrote:koliko popijes kave dnevnoepikur37 wrote:Vuce, marenda je.
2015-08-06
tuđman je odmah nakon rakterinja jos pod uzbunom i culi su se zrakoplovi u zraku obilazio razruseno i pogođeno i nije htio odmah u skloniste..sto mislite sto bi napravili danasnji politicari npr.plenki,zoki,jandrokovic,koli i mnogi jos drugi..mislim da bi brisali da ih ne bi mogao ni vidjetivuksadinare wrote:ne znam koliko ej vas gledalo jucer navecer dokumentarac 'atentat na hrvatsku'..o raketiranju banskih dvora...mogao je shvatiti tko su politicari a tko 'politicari'....
2015-09-08
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» dan kad su četnici i autori memoranduma SANU okupirali Zagreb
» Slobodan Prosperov Novak: Je li Plenkovićeva politika dio plana Memoranduma 2 SANU?
» SANU III.
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
» Slobodan Prosperov Novak: Je li Plenkovićeva politika dio plana Memoranduma 2 SANU?
» SANU III.
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
Page 5 of 6