Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU
epi sam se svrstavas medju srbadiju jbg...ili si hrvat ili nisi..dosta je toga petokolonasenja bilo...radit ce sudovi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ringo10 wrote:Drugi Memorandum je amaterska gluparija u autorstvu bošnajčkih odgovarajućih tajnih i propagandnih službi.
To je nepostojeći dokument koji je usput toliko debilan kao i sve drugo iz bošnjačke političke kuhinje.
Srbima nikakav Drugi memorandum nije ni potreban.
A Hrvati sa tom Pupavac-histerijom stvarno izgledaju ko kreteni
Dovoljno da upeca pravaše
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:epi sam se svrstavas medju srbadiju jbg...ili si hrvat ili nisi..dosta je toga petokolonasenja bilo...radit ce sudovi
Kakvi sudovi, lonci, case....
Taj drugi memorandum je teska glupost ili ti stvarno vjerujes u to?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
da vjerujem..i imam dokaze...pocnimo od skalamere...samo pa preko drugih incidenata u vrlo kratkom vremenu..navodno izraubani je srbin..koji odlazi..kome?..o konzulat srbije u rijeci kome je sef bivsi celnih obavjestajne zajednice srbije ..tko podnosi krivicnu prijavu protiv skalamere tri dana nakon 'napada'..pupovcev sdss tj snv...tko odrapljuje kaznu od mjesec dana pritvora skalameri ?...sudac srbin..previse toga da bi bilo slucajno...procitaj memorandum 2 bit ce ti sve jasno i slicnosti sa tim memorandumom sa ovim slucajevima i 'incidentima' u hrvatskoj..picka vam na8vna..a lako potezes prst na hrvate da sve izmisljaju..ciganima da se slizujes epi..sram te biloepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi sam se svrstavas medju srbadiju jbg ... ili si hrvat ili nisi..dosta je toga petokolonasenja bilo ... radit ce sudovi
Kakvi sudovi, lonci, slučaj ....
Taj drugi memorandum je teska glupost ili ti stvarno vjeruješ u to?
2015-09-08
Njegov memo(randum) su kune i euri.
Ajmo, mir.
Tenzije snizit.
Tenzije snizit.
Daj onu "mandarinu" da se smirimo... :)
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi sam se svrstavas medju srbadiju jbg...ili si hrvat ili nisi..dosta je toga petokolonasenja bilo...radit ce sudovi
Kakvi sudovi, lonci, case....
Taj drugi memorandum je teska glupost ili ti stvarno vjerujes u to?
2018-04-10
vuksadinare wrote:da vjerujem..i imam dokaze...pocnimo od skalamere...samo pa preko drugih incidenata u vrlo kratkom vremenu..navodno izraubani je srbin..koji odlazi..kome?..o konzulat srbije u rijeci kome je sef bivsi celnih obavjestajne zajednice srbije ..tko podnosi krivicnu prijavu protiv skalamere tri dana nakon 'napada'..pupovcev sdss tj snv...tko odrapljuje kaznu od mjesec dana pritvora skalameri ?...sudac srbin..previse toga da bi bilo slucajno...procitaj memorandum 2 bit ce ti sve jasno i slicnosti sa tim memorandumom sa ovim slucajevima i 'incidentima' u hrvatskoj..picka vam na8vna..a lako potezes prst na hrvate da sve izmisljaju..ciganima da se slizujes epi..sram te biloepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi sam se svrstavas medju srbadiju jbg ... ili si hrvat ili nisi..dosta je toga petokolonasenja bilo ... radit ce sudovi
Zavjera širokih razmjera :)!
Kažem, ništa lakše nego upecati pravaše :D
2018-04-10
Danas je pocela rakovicka buna protiv austrougara koju je vodio eugen kvaternik..a kojeg su izdali kako ono rece epi a i hektor 'ekumenska' 'krscanska' pravoslavna 'braca' austrijancima..i koji su upali u zasjedu i svi pobijeni..
2015-09-08
Da...naivcino..ja vase balkanske fore i stoseve necu pusiti..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:da vjerujem..i imam dokaze...pocnimo od skalamere...samo pa preko drugih incidenata u vrlo kratkom vremenu..navodno izraubani je srbin..koji odlazi..kome?..o konzulat srbije u rijeci kome je sef bivsi celnih obavjestajne zajednice srbije ..tko podnosi krivicnu prijavu protiv skalamere tri dana nakon 'napada'..pupovcev sdss tj snv...tko odrapljuje kaznu od mjesec dana pritvora skalameri ?...sudac srbin..previse toga da bi bilo slucajno...procitaj memorandum 2 bit ce ti sve jasno i slicnosti sa tim memorandumom sa ovim slucajevima i 'incidentima' u hrvatskoj..picka vam na8vna..a lako potezes prst na hrvate da sve izmisljaju..ciganima da se slizujes epi..sram te biloepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi sam se svrstavas medju srbadiju jbg ... ili si hrvat ili nisi..dosta je toga petokolonasenja bilo ... radit ce sudovi
Zavjera širokih razmjera :)!
Kažem, ništa lakše nego upecati pravaše :D
2015-09-08
Pa cekaj, pa Eugen je sa Pravoslavcima i dizao bunu.vuksadinare wrote:Danas je pocela rakovicka buna protiv austrougara koju je vodio eugen kvaternik..a kojeg su izdali kako ono rece epi a i hektor 'ekumenska' 'krscanska' pravoslavna 'braca' austrijancima..i koji su upali u zasjedu i svi pobijeni..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Maggie19 wrote:Njegov memo(randum) su kune i euri.
ekonomija i financije na prvom mjestu a ne neke nazadnjačke ideologije :p
2015-08-06
Jao,što bih volio da dođe do tih suđenja. Ali da budu javna. Mislim da bih vas na tom tribunalu toliko pokopao,da biste ta suđenja odmah obustavili.vuksadinare wrote:epi sam se svrstavas medju srbadiju jbg...ili si hrvat ili nisi..dosta je toga petokolonasenja bilo...radit ce sudovi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sa cim da nas pokopas?..titom,fk partizan,radio korenicajastreb wrote:Jao,što bih volio da dođe do tih suđenja. Ali da budu javna. Mislim da bih vas na tom tribunalu toliko pokopao,da biste ta suđenja odmah obustavili.vuksadinare wrote:epi sam se svrstavas medju srbadiju jbg...ili si hrvat ili nisi..dosta je toga petokolonasenja bilo...radit ce sudovi
2015-09-08
bila je jedna satnija..pravoslavaca jedna hrvata..kada je bilo drzi pani ta satnija pravoslavaca je presla na austrijsku stranu i odrukali su di se kvaternik i njegovi najblizi suradnici nalazeRingo10 wrote:Pa cekaj, pa Eugen je sa Pravoslavcima i dizao bunu.vuksadinare wrote:Danas je pocela rakovicka buna protiv austrougara koju je vodio eugen kvaternik..a kojeg su izdali kako ono rece epi a i hektor 'ekumenska' 'krscanska' pravoslavna 'braca' austrijancima..i koji su upali u zasjedu i svi pobijeni..
2015-09-08
Neki su u hrvatskoj potpuno poludjeli. Od bespoličarenja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa Memorandum 2,izjava Rankovića na nasl.strani Politike iz 52. godine ,Izjava Tita od hrvatskom smradu u Varaždinu Izjava Đilasa kako su Hrvati morali umrijeti ,Proglas Kardelja na 2.zasjedanju AVNOJ-a kako Srbima treba paliti kuće kako bi išli u partizane, poslijeratni Jasenovac ,Sedlarovi falsifikati stranica Vjesnika....Materijala ima dosta...Bila bi to komedija i lakrdija par ekselans. Proveli bi se gore nego Hitlerovci na suđenju Georgiju Dimitrovu. Teško vas ismijat.vuksadinare wrote:sa cim da nas pokopas?..titom,fk partizan,radio korenicajastreb wrote:Jao,što bih volio da dođe do tih suđenja. Ali da budu javna. Mislim da bih vas na tom tribunalu toliko pokopao,da biste ta suđenja odmah obustavili.vuksadinare wrote:epi sam se svrstavas medju srbadiju jbg...ili si hrvat ili nisi..dosta je toga petokolonasenja bilo...radit ce sudovi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaya wrote:Neki su u hrvatskoj potpuno poludjeli. Od bespoličarenja.
x
2015-08-06
kaya wrote:Neki su u hrvatskoj potpuno poludjeli. Od bespoličarenja.
Uhljebska demencija
2018-04-10
jastreb wrote:Jao,što bih volio da dođe do tih suđenja. Ali da budu javna. Mislim da bih vas na tom tribunalu toliko pokopao,da biste ta suđenja odmah obustavili.vuksadinare wrote:epi sam se svrstavas medju srbadiju jbg...ili si hrvat ili nisi..dosta je toga petokolonasenja bilo...radit ce sudovi
Pa tako određeni doživljavaju lustraciju, kad to pominju ne misle na onu šaćicu fosila nego na "nasljednike", a pod nasljednicima ispada da bi sudili svima koji nemaju oduševljenje spram pravaštva, dakle nešto kao staljin :D
2018-04-10
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» dan kad su četnici i autori memoranduma SANU okupirali Zagreb
» Slobodan Prosperov Novak: Je li Plenkovićeva politika dio plana Memoranduma 2 SANU?
» SANU III.
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
» Slobodan Prosperov Novak: Je li Plenkovićeva politika dio plana Memoranduma 2 SANU?
» SANU III.
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
Page 2 of 6