Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
'Nametanje kolektivne stigme hrvatskom narodu je za osudu'
Grabar Kitarović poručuje Efraimu Zuroffu kako samo zlonamjerni komentari mogu iz njene izjave iščitavati veličanje jednog totalitarnog režima i njegovih predvodnika
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović odgovorila je Efraimu Zuroffu, lovcu na naciste i direktoru jeruzalemskog centra Simon Wiesenthal. On je zgrožen njenim izjavama u Argentini predsjednici uputio pismo.
"Poštovani gospodine Zuroff, Zaprimila sam Vaše pismo koje se odnosi na moje obraćanje hrvatskoj zajednici u Argentinskoj Republici, prigodom mojeg službenog posjeta toj zemlji. S tim u vezi, odbacujem Vaša promašena tumačenja moje izjave iz obraćanja argentinskim Hrvatima. Naglašavam kako ista nije ni na koji način u suprotnosti s mojim, vrlo jasno više puta izrečenim, stavovima o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. Samo zlonamjerni komentari mogu iz navedene izjave iščitavati veličanje jednog totalitarnog režima i njegovih predvodnika. Vaši opetovani pokušaji nametanja kolektivne stigme Republici Hrvatskoj, hrvatskom narodu i hrvatskom iseljeništvu, uključujući i argentinske Hrvate, su krajnje neprihvatljivi i za svaku osudu. S poštovanjem!", stoji u predsjedničinom odgovoru.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/nametanje-kolektivne-stigme-hrvatskom-narodu-je-za-osudu-564604 - 24sata.hr
Guest- Guest
Re: Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
Nije. Evo,Kolinda šuti kad joj se Rgentinski Hrvati obraćaju i kažu kako su u Rgentini spas našli mnogi Hrvati poput Pavelića,Rojnice,Šakića...
Znači Pavelić,Rojnica i Šakić su Hrvati. E pa onda i svijet ima pravo reći kako su u Jasenovcu i u Jadovnom,klali i ubijali ne ustaše,nego Hrvati.
Sami sebi skačete u stomak,gdjo Predsjednice.
Znači Pavelić,Rojnica i Šakić su Hrvati. E pa onda i svijet ima pravo reći kako su u Jasenovcu i u Jadovnom,klali i ubijali ne ustaše,nego Hrvati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa jbg, opet se zaletila. Oni koji su potražili utočište u Argentini su uglavnom političari i fakat zločinci koji su i ukrali zlato .
Oni koji su bili samo vojnici ili čak ni to su ostali u Sloveniji.
Makar ova njuška je zaslužila kao odgovor - začepi gubicu, nemamo love pa nas niti ne trebaš spominjati. Prosi u Austriji!
Makar ova njuška je zaslužila kao odgovor - začepi gubicu, nemamo love pa nas niti ne trebaš spominjati. Prosi u Austriji!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Makar ova njuška je zaslužila kao odgovor - začepi gubicu, nemamo love pa nas niti ne trebaš spominjati. Prosi u Austriji!
Tko tu budaletinu uopće više doživljava?
Nije niti premijer Izraela koji gori od želje da Hrvatskoj proda izraelske polovne F-16, a kamoli da će netko drugi.
Guest- Guest
Tako je, isto kako u jamama nisu ustaše nego Hrvati koje su tvoji bacalijastreb wrote:Nije. Evo,Kolinda šuti kad joj se Rgentinski Hrvati obraćaju i kažu kako su u Rgentini spas našli mnogi Hrvati poput Pavelića,Rojnice,Šakića...
2014-04-15
a tko je nosio ustaske uniforme? zlovenci??n_razbojnik wrote:Tako je, isto kako u jamama nisu ustaše nego Hrvati koje su tvoji bacalijastreb wrote:Nije. Evo,Kolinda šuti kad joj se Rgentinski Hrvati obraćaju i kažu kako su u Rgentini spas našli mnogi Hrvati poput Pavelića,Rojnice,Šakića...
Guest- Guest
slazem se..lik je 'lovac' a nikog ulovio nije osim love u mutnom i lobisticke lovekaja wrote:Pa jbg, opet se zaletila. Oni koji su potražili utočište u Argentini su uglavnom političari i fakat zločinci koji su i ukrali zlato .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Malo da prokopa Altenhajme u svabiji,jako bi se iznenadio... no treba raditi..vuksadinare wrote:slazem se..lik je 'lovac' a nikog ulovio nije osim love u mutnom i lobisticke lovekaja wrote:Pa jbg, opet se zaletila. Oni koji su potražili utočište u Argentini su uglavnom političari i fakat zločinci koji su i ukrali zlato .
Guest- Guest
jastreb wrote:Nije. Evo,Kolinda šuti kad joj se Rgentinski Hrvati obraćaju i kažu kako su u Rgentini spas našli mnogi Hrvati poput Pavelića,Rojnice,Šakića...
Hajde VRAPČIĆU ohladi - A GDJE SU TVOJI PARTIZANI POKLALI VIŠE NEGO USTAŠE - i to nakon RATA - to te ne ZANIMA - 580 000 tisuća - o tome ŠUTIŠ - JEBO TE TE TVOJ IDOL - daj odi do VRAPČA da te malo snime i utvrde jesi li ČOVJEK ili TITOISTA - kojima je sve dozvoljeno bez kazne - SVI DRUGI SU KRIVI ?
Nažalost - vrapčiću što vrijeme sve više odmiče ti postaješ još više EKSTREMNIJI - umjesto da si pitomiji - jel osjećaš skori kraj pa se ritaš kao konj pred sami kraj - žalosno da za života nisi SMOGAO snage da priznaš SVE zločine svoga VOĐE i partije koju je vodio - svatko iole normalan i pametan bi napravio REZIME svih događanja u bivšoj YU i ako je realan - pošten - priznao sve kako je bilo - sve po PRAVDI i PRAVEDNOSTI !
Evo - ja osobno ne želim tebe i takove kao ti uopće ni na koji način pokušati promijeniti - TI i tvoja sudruga SORA ste RELIKTI komunističke STRAHOVLADE koji će u GROB odnijeti svoja uvjerenja i tu se ne može nažalost ništa napraviti --- no, nažalost dok su takvi još živi šire krive informacije i zagađuju hrvatsko biće !
Naravno da osobno nisam sretan što je predsjednica ovakvom nespretnom izjavom izašle pred međunarodnu javnost - ja sam svakako desno - no, isto tako ne podržavam Jasenovac, rasne zakone , ubijanje civila itd....
No, isto tako ne podržavam ove samoproglašene "PRAVEDNIKE " ŽIDOVČIĆE koji za događanja u SREBRENICI tvrde da nije bio GENOCID - dok u isto vrijeme u državi IZRAEL oni vrše nacističke metode prema PALESTINCIMA - usput - i MUSLIMANE svakako ne VOLIM !
Jesi uspio shvatiti ili si na prevelikim GRADIMA ?
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
što je sad na redu,opet Afganistan?Pa opet blabla a dečki samo došli dobro zaraditi dok još mogu da kupe auto ili stan.Bolje da je doma ako nema pametnija odredišta ali dobro treba opet podgrijavati staru temu dok novu uspješno rješavamo.I da,sad će hrvati iz argentine bezglavo nahrupiti nazad samo tako jer su blesavi ili nisu informirani da ih trebaju samo radi svježih para jer mi bi i dalje po starom samo prazni se tor.
vili40-
2015-08-02
Covjek je nasao svoju nisu i kako zivjeti bez motike. Koda je rvat, jebi ga. Bilo kako bilo ovo je drugi odjeb u DNRH. Prvi puta Tuki kada je ovaj predlagao-zahtijevao da se skolske knjige iz povijesti nose u Izrael da oni odobre ili ne. Tada je odjeban prvi put. Sada....
2014-04-14
Pavelića, Rojnicu i Šakića spominje Zuroff u svom pismu, a ne argentinski Hrvati ni Kolindajastreb wrote:Nije. Evo,Kolinda šuti kad joj se Rgentinski Hrvati obraćaju i kažu kako su u Rgentini spas našli mnogi Hrvati poput Pavelića,Rojnice,Šakića...
Zuroffu su izgleda svi Hrvati (a vjerojatno i Nijemci) koji su uspjeli pobjeći nakon WWII automatski zločinci, a to valjda 'dokazuje' već i sama činjenica da im je uspjelo pobjeći
pa tako po Zuroffu ovi u u Argentini nikako ne mogu biti hrvatski domoljubi nego samo ustaški zločinci, čudi me kako nije zatražio od Argentine da mu ih sve momentalno izruči
neva- Posts : 4367
2014-04-12
trebao je to tudjman napraviti a nije..pa lik je debelo na srpskom platnom spisku jos od juge..samo kakav je pamflrt protiv hrvsta napisao jos 1988 godine u beogeadskoj 'borbi'..strasno..marcellus wrote:dobro mu je rekla i trebalo je to i prije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Poslije se jos pljuje po Poljacima sta su donijeli deklaraciju o WWll. Kmet je uvijek kmet. Kila mozga je kila mozga a dvaput je dvaput.
2014-04-14
neve wrote:
pa tako po Zuroffu ovi u u Argentini nikako ne mogu biti hrvatski domoljubi nego samo ustaški zločinci, čudi me kako nije zatražio od Argentine da mu ih sve momentalno izruči
Valjda zato što jadan ne zna što bi sa njima.
Mislim, zna on, ali nema ni moći ni ovlasti da im to učini.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:
avioni su upravo poskupili za nekih 100 milijuna $...još jedno kokodakanje Kokoustašinde i avioni će vas koštat ko svetog petra kajgana. a vi ustašujte i dalje...
Guest- Guest
nama nitko ništa ne može jer smo mi hrvati,jest malo priglupi ali ipak hrvati.Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:
avioni su upravo poskupili za nekih 100 milijuna $...još jedno kokodakanje Kokoustašinde i avioni će vas koštat ko svetog petra kajgana. a vi ustašujte i dalje...
vili40-
2015-08-02
Zuroffu smeta i Stepinac i naši iseljenici, al bez problema je lani u Beogradu, u prvom europskom judenfrei gradu, od četničkog vojvode Nikolića s velikom čašću primio odlikovanje povodom Dana državnosti Srbije
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:Zuroffu smeta i Stepinac i naši iseljenici, al bez problema je lani u Beogradu, u prvom europskom judenfrei gradu, od četničkog vojvode Nikolića s velikom čašću primio odlikovanje povodom Dana državnosti Srbije
Pa koliki je Zroff kreten pokazuje i njegova izjava da se u Srebrenici nije dogodio genocid usprkos presudi Međunarodnig Suda Pravde u Haagu koja je taj zločin upravo osudila kao genocid.
Mislim, što taj sebi umišlja?
Da će ga nakon ovakve provale netko normalan shvatiti ozbiljno?
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» socijalisti vs metoo & kmečanje: Slučaj Depp
» Zagreb dobiva spomenik holokaustu
» Američko kmečanje
» Kmečanje počinje...
» kmečanje zbog napada na idlib
» Zagreb dobiva spomenik holokaustu
» Američko kmečanje
» Kmečanje počinje...
» kmečanje zbog napada na idlib