Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU
tuđman je odmah nakon rakterinja jos pod uzbunom i culi su se zrakoplovi u zraku obilazio razruseno i pogođeno i nije htio odmah u skloniste..sto mislite sto bi napravili danasnji politicari npr.plenki,zoki,jandrokovic,koli i mnogi jos drugi..mislim da bi brisali da ih ne bi mogao ni vidjetivuksadinare wrote:ne znam koliko ej vas gledalo jucer navecer dokumentarac 'atentat na hrvatsku'..o raketiranju banskih dvora...mogao je shvatiti tko su politicari a tko 'politicari'....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...a znate li tko je prvi pobjegao u skloniste?...jos kad se nije odlucilo da se ide u skloniste..mate granic ...a evo njegovi kadrovi danas drmaju hrvatskom..sve vam nakon toga mora biti jasno
2015-09-08
Ringo10 wrote:Ti PRAVAŠI su nešto najkretenskije što je Hrvatska porodila u svojih 13 ili 14 stoljeća.
Nevjerojatno ...
Ta luđačka opsjednutost Srbima i srpstvom je fakat za kolektivni psihijatrijski tretman
Daj šuti! Vidio bih tebe da si nekad bio Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
evo ja cu ti odgovoriti umjesto ringa..jer se on ovog ne bi dosjetio..'evo ti si zivi primjer zasto su neki optereceni srbima tvoja retorika'crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Ti PRAVAŠI su nešto najkretenskije što je Hrvatska porodila u svojih 13 ili 14 stoljeća.
Nevjerojatno ...
Ta luđačka opsjednutost Srbima i srpstvom je fakat za kolektivni psihijatrijski tretman
Daj šuti! Vidio bih tebe da si nekad bio Srbin.
2015-09-08
epikur37 wrote:Vuce, marenda je.
Ja uzmem fino pecivo punjeno sirom i kavu malo jaču napravim.
Uhljeb.
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» dan kad su četnici i autori memoranduma SANU okupirali Zagreb
» Slobodan Prosperov Novak: Je li Plenkovićeva politika dio plana Memoranduma 2 SANU?
» SANU III.
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
» Slobodan Prosperov Novak: Je li Plenkovićeva politika dio plana Memoranduma 2 SANU?
» SANU III.
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
Page 6 of 6