I ovaj forum je u kurcu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: I ovaj forum je u kurcu
čekaj sveca.marcus-t wrote:
Pa tako nekako. Kita mi stoji uspravno otkako sam se probudio a nema ni jedne ženke u blizini.
pa slobodno o jutarnjim maštarijama nastavite.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Kakav autor, takav naslov.Ero wrote:Koji blesav naslov teme...
Trinity-
2014-04-17
ČIM TI DOJDEŠ SVE JE U KURCUmarcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
Tony Soprano-
2015-08-15
Stavih pravi naslov i o'ma se skupiše "korisnici".Trinity wrote:Kakav autor, takav naslov.Ero wrote:Koji blesav naslov teme...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Tema bez teme.Ero wrote:Stavih pravi naslov i o'ma se skupiše "korisnici".Trinity wrote:Kakav autor, takav naslov.Ero wrote:Koji blesav naslov teme...
Trinity-
2014-04-17
M'da, ne znaš ti šta su muški...Eno Marcus već ima "probleme"...Trinity wrote:Tema bez teme.Ero wrote:Stavih pravi naslov i o'ma se skupiše "korisnici".Trinity wrote:Kakav autor, takav naslov.Ero wrote:Koji blesav naslov teme...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:M'da, ne znaš ti šta su muški...Eno Marcus već ima "probleme"...Trinity wrote:Tema bez teme.Ero wrote:Stavih pravi naslov i o'ma se skupiše "korisnici".Trinity wrote:Kakav autor, takav naslov.Ero wrote:Koji blesav naslov teme...
... koje ti več odavno nemaš.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Misliš? A Kolinda, Kolinda...marcus-t wrote:Ero wrote:M'da, ne znaš ti šta su muški...Eno Marcus već ima "probleme"...Trinity wrote:Tema bez teme.Ero wrote:Stavih pravi naslov i o'ma se skupiše "korisnici".Trinity wrote:Kakav autor, takav naslov.Ero wrote:Koji blesav naslov teme...
Guest- Guest
A bogati,pa ti se tjeraš....hormoni...marcus-t wrote:Pa tako nekako. Kita mi stoji uspravno otkako sam se probudio a nema ni jedne ženke u blizini.Trinity wrote:Marcus bi se svađao, a nema s kim.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Šta dečec zna...Eva wrote:Misliš? A Kolinda, Kolinda...marcus-t wrote:Ero wrote:M'da, ne znaš ti šta su muški...Eno Marcus već ima "probleme"...Trinity wrote:Tema bez teme.Ero wrote:Stavih pravi naslov i o'ma se skupiše "korisnici".Trinity wrote:Kakav autor, takav naslov.Ero wrote:Koji blesav naslov teme...
Trinity-
2014-04-17
v_vlado wrote:A bogati,pa ti se tjeraš....hormoni...marcus-t wrote:Pa tako nekako. Kita mi stoji uspravno otkako sam se probudio a nema ni jedne ženke u blizini.Trinity wrote:Marcus bi se svađao, a nema s kim.
Trinity-
2014-04-17
marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
Probaj nači prijatelje pa nečeš stalno morati biti na forumu. Ili curu pravu recimo da ne naganjaš Evu tu.
Guest- Guest
Ima on cura u svakoj luci, viš ti da je to Casanova rođeni.zgdosada wrote:marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
Probaj nači prijatelje pa nečeš stalno morati biti na forumu. Ili curu pravu recimo da ne naganjaš Evu tu.
Guest- Guest
Ima, nije da nema. Ali ja želim samo tebe. Neki unutarnji osjećaj mi govori "To je prava"Eva wrote:Ima on cura u svakoj luci, viš ti da je to Casanova rođeni.zgdosada wrote:marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
2015-10-07
Jamačno zato mu se digne svaki puta kada mu se ti obratiš. I žali se kako nema s kim razgovarati od 4 na dalje kada ljudi odu doma pa nema nikoga na forumu.Eva wrote:Ima on cura u svakoj luci, viš ti da je to Casanova rođeni.zgdosada wrote:marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
Last edited by zgdosada on 12/11/2015, 11:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
zgdosada wrote:Jamačno zato mi se digne svaki puta kada mu se ti obratiš.Eva wrote:Ima on cura u svakoj luci, viš ti da je to Casanova rođeni.zgdosada wrote:marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
2015-10-07
Tvoja dobra vila? Jel znaš vic o Muji i dobroj vili?marcus-t wrote:Ima, nije da nema. Ali ja želim samo tebe. Neki unutarnji osjećaj mi govori "To je prava"Eva wrote:Ima on cura u svakoj luci, viš ti da je to Casanova rođeni.zgdosada wrote:marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
Guest- Guest
I ako nemaš baš s kim pričati nazovi točno vrijeme tamo ti se žena javi.
Guest- Guest
Ne. Reci. Ma volim te i slušati samo.Eva wrote:Tvoja dobra vila? Jel znaš vic o Muji i dobroj vili?marcus-t wrote:Ima, nije da nema. Ali ja želim samo tebe. Neki unutarnji osjećaj mi govori "To je prava"Eva wrote:Ima on cura u svakoj luci, viš ti da je to Casanova rođeni.zgdosada wrote:marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
2015-10-07
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BRISI OVAJ FORUM
» Nije samo Agrokor ruska sfera interesa, od danas je to i ovaj forum
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» FALA KURCU
» Nije samo Agrokor ruska sfera interesa, od danas je to i ovaj forum
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» FALA KURCU
Page 2 of 3