FALA KURCU
Page 1 of 1
FALA KURCU
Propali da Bog da. Prvi ste upirali da država poveća kvote za strane radnike jer vama fali robova.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/splitski-rentijer-o-turistima-nijemci-izostali-skandinavci-nula-francuzi-isto-talijana-nema-znate-tko-nas-drzi-15350754
PROPALI DA BOG DA.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/splitski-rentijer-o-turistima-nijemci-izostali-skandinavci-nula-francuzi-isto-talijana-nema-znate-tko-nas-drzi-15350754
PROPALI DA BOG DA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: FALA KURCU
Skupi ste. Apartmani krecu od 200 eura na dan. Imaju jeftinije, odu tamo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šandor Winnetou likes this post
skupo je no starci mi javljaju da sve puno , ne njima oni se ne bave turizmom nego misto
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nemam pojma. More mi je ispod kuće al zovu me na kupanje al ne da mi se još. Nešto i oblačno bilo jučer i prikjučer.
Iša stari jutros na Brač. Iman tamo vikendicu pa san sad sam doma vikendom.
Nek uživa kad mu se već ide. Meni to nije napeto.
Pivca i kompjuter i u boksama doma, ventilator pored ako triba malo upalit da dune, ima tuš kabina dole i to je to.
Pusti me u kurac. Kod kuće je najbolje. Ljudi mi je puna kapa. Daleko im kuća. Šta dalje od moje.
Iša stari jutros na Brač. Iman tamo vikendicu pa san sad sam doma vikendom.
Nek uživa kad mu se već ide. Meni to nije napeto.
Pivca i kompjuter i u boksama doma, ventilator pored ako triba malo upalit da dune, ima tuš kabina dole i to je to.
Pusti me u kurac. Kod kuće je najbolje. Ljudi mi je puna kapa. Daleko im kuća. Šta dalje od moje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Fala kurcu više
» HDZ je generalno u kurcu
» Muškarci u kurcu
» I ovaj forum je u kurcu
» Zašto je Zapad u kurcu?
» HDZ je generalno u kurcu
» Muškarci u kurcu
» I ovaj forum je u kurcu
» Zašto je Zapad u kurcu?