Nije samo Agrokor ruska sfera interesa, od danas je to i ovaj forum
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nije samo Agrokor ruska sfera interesa, od danas je to i ovaj forum
Vama se niš ne mijenja, osim Eri i Jodi. Ero plaća penale na svaki Koli, a Joda će vidjet di se ROCE tuče.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nije samo Agrokor ruska sfera interesa, od danas je to i ovaj forum
..nema potrebe....kic wrote:
vuk već uči ruski
2015-09-08
Sad se sjetih Kaje. Pita ona mene prije nekih 2-3 godine, kao kaj će ti ruski, kaj to učiš, kome to treba?
Heheh, imala sam ja plan, dugoročni sa Sberbankom.
2017-03-21
Eva_ wrote:Sad se sjetih Kaje. Pita ona mene prije nekih 2-3 godine, kao kaj će ti ruski, kaj to učiš, kome to treba?
Hej Eva :)
Pa daj malo nesto na ruski, evidentno smo u zoni interesa, da vidimo sto si naucila.
Guest- Guest
job matkolerik wrote:Eva_ wrote:Sad se sjetih Kaje. Pita ona mene prije nekih 2-3 godine, kao kaj će ti ruski, kaj to učiš, kome to treba?
Hej Eva :)
Pa daj malo nesto na ruski, evidentno smo u zoni interesa, da vidimo sto si naucila.
2015-09-08
Toljka gavarit ili haćeš štobi pisati pa ruski? No, ja ne znaju jesli ktonibud, čerez Staanojko, panjat i razumejet što ja pišu na kirilice:)
2017-03-21
mileva oživela glogov kolac nije pomogo
mix zna svatko..Eva_ wrote:Toljka gavarit ili haćeš štobi pisati pa ruski? No, ja ne znaju jesli ktonibud, čerez Staanojko, panjat i razumejet što ja pišu na kirilice:)
2015-09-08
jbg sad ti je ona vlast ovdje..moj marčelo..pa sad se ti qurtzi...marcellus wrote:mileva oživela glogov kolac nije pomogo
2015-09-08
Dobro pazalovat!Eva_ wrote:Toljka gavarit ili haćeš štobi pisati pa ruski? No, ja ne znaju jesli ktonibud, čerez Staanojko, panjat i razumejet što ja pišu na kirilice:)
Haha, dobar,;D
2014-04-12
haha... ne pomaže ni kineski češnjakmarcellus wrote:mileva oživela glogov kolac nije pomogo
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Eva_ wrote:Toljka gavarit ili haćeš štobi pisati pa ruski? No, ja ne znaju jesli ktonibud, čerez Staanojko, panjat i razumejet što ja pišu na kirilice:)
Pomalo Eva, pocetnik...
Kako cu znati cirilicu kad ju nisam ucio u skoli? Ucili smo glagoljicu, uglastu i oblu.
Guest- Guest
vili40-
2015-08-02
vili40-
2015-08-02
Njičevo ne pomagajet, kamrad Marčelo.marcellus wrote:mileva oživela glogov kolac nije pomogo
2017-03-21
Ma naučiš je za pol sata, ni to kunst, samo treba biti motiviran.kolerik wrote:Eva_ wrote:Toljka gavarit ili haćeš štobi pisati pa ruski? No, ja ne znaju jesli ktonibud, čerez Staanojko, panjat i razumejet što ja pišu na kirilice:)
Pomalo Eva, pocetnik...
Kako cu znati cirilicu kad ju nisam ucio u skoli? Ucili smo glagoljicu, uglastu i oblu.
2017-03-21
..mozda budes ministrica obrane sad smo u vojnom saveznistvu sa izraelom...daj sklepaj kakvih dvadesetak F-16..imas tamo znjore...Eva_ wrote:Ma naučiš je za pol sata, ni to kunst, samo treba biti motiviran.kolerik wrote:Eva_ wrote:Toljka gavarit ili haćeš štobi pisati pa ruski? No, ja ne znaju jesli ktonibud, čerez Staanojko, panjat i razumejet što ja pišu na kirilice:)
Pomalo Eva, pocetnik...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
» Stigla Sfera u Crvenu Zvezdu, Evropa se zali da nije fer
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» BRISI OVAJ FORUM
» Karamarko nije bio u sukobu interesa
» Stigla Sfera u Crvenu Zvezdu, Evropa se zali da nije fer
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» BRISI OVAJ FORUM
» Karamarko nije bio u sukobu interesa
Page 1 of 2