I ovaj forum je u kurcu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
I ovaj forum je u kurcu
Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: I ovaj forum je u kurcu
Pa forum je nije chat. Kad bude zanimljiva tema bude i komentara.
omni-
2014-04-12
Logičkim slijedom znači da si i ti.
Last edited by Ero on 12/11/2015, 10:16; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
još jedan naš uspjeh u razbijanju desničarskog legla i širenju kontrarevolucijemarcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
neki ljude, vidi čuda rade.marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
2014-12-30
Ti i logika ko Yoda i ekonomija.Ero wrote:Logičkim slijedom znači da si i ti.
2015-10-07
Ko tebe šta pito babo jedna?Eva wrote: vidi se da si mlad i nestrpljiv.
2015-10-07
Forum nije, za korisnike nisam sigurna.marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
Trinity-
2014-04-17
Jesi ti korisnik ili korisnica?Trinity wrote:Forum nije, za korisnike nisam sigurna.marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
2015-10-07
Pa na forumu pišeš, kaj automatski znači da je svima dozvoljeno pisat komentare. Ak ne želiš iste, onda piši dnevnik u tekicu.marcus-t wrote:Ko tebe šta pito babo jedna?Eva wrote: vidi se da si mlad i nestrpljiv.
Guest- Guest
A ja mislio da pišem na papiru od bureka.Eva wrote:Pa na forumu pišeš, kaj automatski znači da je svima dozvoljeno pisat komentare. Ak ne želiš iste, onda piši dnevnik u tekicu.marcus-t wrote:Ko tebe šta pito babo jedna?Eva wrote: vidi se da si mlad i nestrpljiv.
2015-10-07
Adminica.marcus-t wrote:Jesi ti korisnik ili korisnica?Trinity wrote:Forum nije, za korisnike nisam sigurna.marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
Trinity-
2014-04-17
Izvrsno! Nabijem te adminice.Trinity wrote:Adminica.marcus-t wrote:Jesi ti korisnik ili korisnica?Trinity wrote:Forum nije, za korisnike nisam sigurna.marcus-t wrote:Sve češće nema nikoga. Postaje isto sranje ko net.hr
2015-10-07
Pa izgleda da pišeš po papiru staklenke ljutih feferonamarcus-t wrote:A ja mislio da pišem na papiru od bureka.Eva wrote:Pa na forumu pišeš, kaj automatski znači da je svima dozvoljeno pisat komentare. Ak ne želiš iste, onda piši dnevnik u tekicu.marcus-t wrote:Ko tebe šta pito babo jedna?Eva wrote: vidi se da si mlad i nestrpljiv.
Guest- Guest
Neće bit. Od toga popizdiš tek kad odeš na WC.Eva wrote:Pa izgleda da pišeš po papiru staklenke ljutih feferonamarcus-t wrote:A ja mislio da pišem na papiru od bureka.Eva wrote:Pa na forumu pišeš, kaj automatski znači da je svima dozvoljeno pisat komentare. Ak ne želiš iste, onda piši dnevnik u tekicu.marcus-t wrote:Ko tebe šta pito babo jedna?Eva wrote: vidi se da si mlad i nestrpljiv.
2015-10-07
Pa tako nekako. Kita mi stoji uspravno otkako sam se probudio a nema ni jedne ženke u blizini.Trinity wrote:Marcus bi se svađao, a nema s kim.
2015-10-07
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
čekaj sveca.marcus-t wrote:
Pa tako nekako. Kita mi stoji uspravno otkako sam se probudio a nema ni jedne ženke u blizini.
pa slobodno o jutarnjim maštarijama nastavite.
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BRISI OVAJ FORUM
» Nije samo Agrokor ruska sfera interesa, od danas je to i ovaj forum
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» FALA KURCU
» Nije samo Agrokor ruska sfera interesa, od danas je to i ovaj forum
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» FALA KURCU
Page 1 of 3