Glupi revizionissti iz Češke uklanjaju spomenik maršalu Konjevu
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Glupi revizionissti iz Češke uklanjaju spomenik maršalu Konjevu
revizionisti djeluju još uvijek
dakle doći će to i kod nas
spomenici nisu tolika smetnja koliko živi ljudi i njihovi potomci, političke skupine koje još uvijek rade razdor u političkom i gospodarskom napretku Hrvatske koja se državom niti ne naziva
radili su kvar od samog starta. moguće izazvali i sam rat kako bi pokrali narodno sebi i svojima
dakle doći će to i kod nas
spomenici nisu tolika smetnja koliko živi ljudi i njihovi potomci, političke skupine koje još uvijek rade razdor u političkom i gospodarskom napretku Hrvatske koja se državom niti ne naziva
radili su kvar od samog starta. moguće izazvali i sam rat kako bi pokrali narodno sebi i svojima
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Često si u Bibinju?epikur37 wrote:
x
aj ako budete opet u Bibinju cimnite...
Molio bih te da se raspitaš o jednoj osobi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Morao je.Maggie19 wrote:A, slao je jadni narod da gine do Berlina jer je bio dobar, plemenit te milostiv, a ne zbog svojih intetesa.Ringo10 wrote:MA nije problem sto Cesi nesto uklanjaju nego sto je Staljin bio budala.jastreb wrote:http://exfor.si/2019/09/25/odlocitev-praskih-oblasti-grenkoba-in-sramota/?fbclid=IwAR1l0buQbjNm-HeLJxYc9XCAOV894TDjYjnoZZyJM620uNBLf0zsaELx2Vs
Trebo je stati na granicama i ostaviti istocnoeuropsku bagru da se jebe sa Hitlerom i nacistima.
I vrle saveznike da se dalje i ono jebu sa Nijemcima i svim njihovim divizijama sa bivseg istocnog fronta.
A ne ginuti do Berlina.
Poznat je grafit kojeg je napisao jedan crvenoarmejac u Berlinu.
Došli smo u Njemačku kako Njemačka nikad više ne bi došla kod nas!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
cudno...cesi a fašisti
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
da se bar moze to odnositi na jso jednu zemlju bilo bi dobrojastreb wrote:Morao je.Maggie19 wrote:A, slao je jadni narod da gine do Berlina jer je bio dobar, plemenit te milostiv, a ne zbog svojih intetesa.Ringo10 wrote:MA nije problem sto Cesi nesto uklanjaju nego sto je Staljin bio budala.jastreb wrote:http://exfor.si/2019/09/25/odlocitev-praskih-oblasti-grenkoba-in-sramota/?fbclid=IwAR1l0buQbjNm-HeLJxYc9XCAOV894TDjYjnoZZyJM620uNBLf0zsaELx2Vs
Trebo je stati na granicama i ostaviti istocnoeuropsku bagru da se jebe sa Hitlerom i nacistima.
I vrle saveznike da se dalje i ono jebu sa Nijemcima i svim njihovim divizijama sa bivseg istocnog fronta.
A ne ginuti do Berlina.
Poznat je grafit kojeg je napisao jedan crvenoarmejac u Berlinu.
Došli smo u Njemačku kako Njemačka nikad više ne bi došla kod nas!
2015-09-08
pa ne hvali jastreb bezveze tuđmana...i stipu mesicaveber wrote:daj odjebi ti i tvoji srblje i bosilje i ruska armija.jastreb wrote:I mi u Hrvatskoj imamo impresivni spomenik Crvenoj armiji u Batini.
Koliko god kod nas taj revizionizam bio jak,nikad još nisam čuo da je i najzadrtijem HDZ-ovcu palo na pamet uklanjati taj spomenik.
Bio sam prije 2 godine ondje i vidio dosta turista. Prostor je izuzetno uredan i održavan.
Ima i spomenik Crvenoj armiji u Berlinu.
jebemti tuđmana i šuška što vas je abolirao.
trebalo vas je smatrati kao ratnim dezerterima, a zna se što se radi s njima.
daj odjebi s tim četničko krajinskim forama.
2015-09-08
jastreb wrote:Često si u Bibinju?epikur37 wrote:
x
Molio bih te da se raspitaš o jednoj osobi.
Pa nisam baš često ali znam neke bibinjce..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre wrote:Novalja, 27-29ti ovaj mjesec ako ti odgovaraepikur37 wrote:tre wrote:Najbolje tako, u svakom slučaju bolje da zafali mineralne nego vina( ne daj Bože)epikur37 wrote:ali ništa :Dtre wrote:
I što ti fali
x
pa to je sutra i prekosutra
2015-08-06
znaci past ce pite...i odojak cca 35-40 kg na raznju
2015-09-08
vuksadinare wrote:znaci past ce pite...i odojak cca 35-40 kg na raznju
prošli put su bili u bibinju, vina kao u priči...
Tako pričamo i pijemo a ja sve gledam an sat, racunam doći doma do ponoci..
Gledam i gledam ali nikako ponoc...u jednom trenutku provjerim sat a on o 3 i po u jutro, zidni sat ne radi...
2015-08-06
..moji od zene kad im dođu gosti odmah pite i naruce odojak sa raznja..obvezno sljivovica,pelinkovac..ko hoce vino,pivo poslije...tradicija je tradicija zadrzana iz rodnog kraja...ne's im valjda ribu na gradele..od ribe tre maze samo onu dunavsku ili bosutsku..fiš ili rasljeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:znaci past ce pite...i odojak cca 35-40 kg na raznju
Gledam i gledam ali nikako ponoc...u jednom trenutku provjerim sat a on o 3 i po u jutro, zidni sat ne radi...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..moji od zene kad im dođu gosti odmah pite i naruce odojak sa raznja..obvezno sljivovica,pelinkovac..ko hoce vino,pivo poslije...tradicija je tradicija zadrzana iz rodnog kraja...ne's im valjda ribu na gradele..od ribe tre maze samo onu dunavsku ili bosutsku..fiš ili rasljeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:znaci past ce pite...i odojak cca 35-40 kg na raznju
Ma što tko voli. Iskreno odojak mi je bolji od janjetine a em duplo jeftiniji.
2015-08-06
ma kurac..danas janje citavo mos nabavati za 100 eura...odojak je 500,600 kunaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..moji od zene kad im dođu gosti odmah pite i naruce odojak sa raznja..obvezno sljivovica,pelinkovac..ko hoce vino,pivo poslije...tradicija je tradicija zadrzana iz rodnog kraja...ne's im valjda ribu na gradele..od ribe tre maze samo onu dunavsku ili bosutsku..fiš ili rasljeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:znaci past ce pite...i odojak cca 35-40 kg na raznju
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma kurac..danas janje citavo mos nabavati za 100 eura...odojak je 500,600 kunaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..moji od zene kad im dođu gosti odmah pite i naruce odojak sa raznja..obvezno sljivovica,pelinkovac..ko hoce vino,pivo poslije...tradicija je tradicija zadrzana iz rodnog kraja...ne's im valjda ribu na gradele..od ribe tre maze samo onu dunavsku ili bosutsku..fiš ili rasljeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:znaci past ce pite...i odojak cca 35-40 kg na raznju
Odojak u pečenjari 100 kn/kg a janjetina 180-220.
a odojak bolji :D
2015-08-06
to da..za vise osoba i festu isplati se uzeti citavo janje..evo ja za veliku gospu u sinju uzeo citavo janje u susjednom selu za 100 eura lik mi ga zaklao,ocistio..a uzeo sam i par kila odojka pa ga ispod peke..samo sa krumpirom...bilo nas je dvadesetak na ruckuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ma kurac..danas janje citavo mos nabavati za 100 eura...odojak je 500,600 kunaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..moji od zene kad im dođu gosti odmah pite i naruce odojak sa raznja..obvezno sljivovica,pelinkovac..ko hoce vino,pivo poslije...tradicija je tradicija zadrzana iz rodnog kraja...ne's im valjda ribu na gradele..od ribe tre maze samo onu dunavsku ili bosutsku..fiš ili rasljeepikur37 wrote:
Odojak u pečenjari 100 kn/kg a janjetina 180-220.
a odojak bolji :D
2015-09-08
dobiti ćeš po pički ako te bibinjci čuju da govoriš da si u bibinju
2014-04-16
aben wrote:dobiti ćeš po pički ako te bibinjci čuju da govoriš da si u bibinju
aj bibinjama isti kuraqc
2015-08-06
jos albanci koje epi 'obozava'aben wrote:dobiti ćeš po pički ako te bibinjci čuju da govoriš da si u bibinju
2015-09-08
je, ko da tebi neko reče da si tuzlanjaninepikur37 wrote:aben wrote:dobiti ćeš po pički ako te bibinjci čuju da govoriš da si u bibinju
aj bibinjama isti kuraqc
2014-04-16
tuzlakaben wrote:je, ko da tebi neko reče da si tuzlanjaninepikur37 wrote:aben wrote:dobiti ćeš po pički ako te bibinjci čuju da govoriš da si u bibinju
aj bibinjama isti kuraqc
2015-09-08
aben wrote:pa nos iz europe prema vami iz bosneepikur37 wrote:aben wrote:a?epikur37 wrote:aben wrote:
je, lipa van je država i subjektivitet,
benti neboga, da nemo nos iz eu, propali biste do kraja sedmice:)
ka si ti isto vanka...:D
Koga vas iz eu prema kome nama?
:D
darth_vader-
2014-04-17
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
» Bengazi: Luigi Di Maio u posjeti maršalu Haftaru
» Na Cetini uklanjaju stećke iz 15. stoljeća i stavljaju brački kamen
» Uklanjaju se portreti četiri predsjednika Zastupničkog doma koji su služili Konfederaciji
» Prvi put snimljen Marek u šumama Češke
» Bengazi: Luigi Di Maio u posjeti maršalu Haftaru
» Na Cetini uklanjaju stećke iz 15. stoljeća i stavljaju brački kamen
» Uklanjaju se portreti četiri predsjednika Zastupničkog doma koji su služili Konfederaciji
» Prvi put snimljen Marek u šumama Češke
Page 7 of 9